Усі подробиці ДТП в Ракошині, де зіткнулися Mercedes і Lada (ФОТО, ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)

17
43

Дорожньо-транспортна пригода сталася на міжнародній трасі Київ – Чоп в межах села Ракошино близько 14.30 у п’ятницю, 22 лютого.

Мукачево.net побувало на місці подій та дізналося в очевидців подробиці.

За словами водіїв, ситуація розгорталася так:

– Mercedes-Benz рухався у бік Ужгорода, на зустріч йому їхала Lada 2110;

– як стверджують водії автомобілів, які рухалися позаду обох автомобілів, в якийсь момент Lada почала «виляти», кілька разів перетнувши суцільну лінію та виїхавши на зустрічну смугу. «Ми почали сигналити, бо подумали, що чоловікові стало погано», – розповідає один з водіїв, який їхав позаду Lada.

– за попередньою інформацією, під час чергового маневру Лади, водій Mercedes-Benz, аби уникнути зіткнення, звернув ліворуч на зустрічну смугу. У цей момент на свою ж смугу поверталася і Lada з зустрічної. Відтак автомобілі зіткнулися фактично лоб в лоб.

Місцеві відразу кинулися витягати водія Lada, який постраждав найбільше і за попередньою інформацією знепритомнів. Разом з ним в авто нікого не було, окрім собаки. З місця подій його забрала швидка.

Наразі на місці ДТП працюють правоохоронці, опитують свідків.

Водночас, через зіткнення на трасі Київ – Чоп утворилася кілька кілометрова черга.

Коментарі

Ф
Фоссо

Дохтур Шімон- рідкісне лайно!

!
!!!

навчися хлопче писати "от нечева " делать!!!!!!!!!!!!!!!!хаххаа....ти певно ти такий ерудований як і наш лікар-травматолог Шимон))) доречі - я не ВІН!!!!!!!

В
Вася

!!!! - ТИ ГАНДОН...

Б
б

Шкода, що гроші володіють людьми, і хабарем робляти винного слабшого і біднішого, але ті хто ховають правду про цю аварію, їм це вернеться. Гроші не все вирішують,доказано.

!
!!!!

Сам Ти Василю ідіот!!!!!!!!!!!не знаєш як було і не тринди.ТИ ВІДЕО подивися уважніше.Шимон сам казав шо він переїхав на протилежну сторону і пересік суцільну лінію,шо ти тупиш! тут винні обидва...але аварії не було б якшо б ця дрянь стала на обочину...а не "втікала" від 10 ки і переїхала на зустрічну.

В
Вася

Тут багато є ідіотів, які бачать фото і коментують хуйню от нечава делать. Яка різниця на якому мерсі він був, заробіть і собі на такий і катайтеся. А я цю аварію бачив, і 10-ка справді виїхала на зустрічку. А то, що там опинився мерс... Такі як ВИ ідіоти думають, що якщо ДТП 10-ки і мерса, то обовязково винуватий мерс...

А
Анонім

судячи з пошкоджень він їхав десь під 100км а то і більше у населеному пункті, ган...он.

Х
Хелікобактер

А сам професор . Вроді тормоз , а тормозити не уміє :)

ЗЛ
З лісу

Всьо розцінки за травматологію і оперативку різко підвищаться. Замість 200 за зимову травму літом із стоматологів за оперативку 500 буде брати.

П
Пінхед

То не Переста, то Шімон. Вчіться відрізняти 120-кілового від 150-кілового. Про ДТП не знаю, але по життю Шімон - рідкісне казкове гівно, і знаючи його особисто, я не вірю ні одному його слову.

П
Пінхед

То не Переста, то Шімон. Вчіться відрізняти 120-кілового від 150-кілового. Про ДТП не знаю, але по життю Шімон - рідкісне казкове гівно, і знаючи його особисто, я не вірю ні одному його слову.

П
Пінхед

То не Переста, то Шімон. Вчіться відрізняти 120-кілового від 150-кілового. Про ДТП не знаю, але по життю Шімон - рідкісне казкове гівно, і знаючи його особисто, я не вірю ні одному його слову.

ЗС
за справедливість

да...голос Мукачева правий...по правилам дорожнього руху, мерседес мав так і зробив. але цей чмошник, який був за рульом мерса просто тупориле бидло. він не знає предмет, який викладає, не говорячи вже про ПДР!!!!!!!!

ГМ
голос мукачева

сам факт - мерседес виїхав на зустрічну смугу і вдарив 10-ку, виноватий водій мерседеса, який за правилами мав прийняти в право і зупинитися, по стану авто видно що швидкість була велика. Не залежно від того виїхав хтось чи ні, можливо людині стало погано(може приступ серцевий, можливо втратив свідомвсть), це людське життя на сам перед а не жарти. І питання , а звідки у професора таке авто? мабуть заробив? цікаво яка ж зарплата у професорів, і чому така мала стипендія в студентів???

S
s

до 007 знаю власника 10-ки, номер мерседеса ао0031вв

В
Врач

Шімон тормоз не лиш у науці а й у життю, а на дорозі взагалі стоянкове гальмо

0
007

до S: на фото Mercedes E212 номер АО 0031 ВВ Цей номер від 10-ки.

0
007

до S: на фото Mercedes E212 номер АО 0031 ВВ Цей номер від 10-ки.

S
s

на фото Mercedes E212 номер АО 0031 ВВ

Я
ЯЯЯ

КОТРЫЙ ДОЛБИК ИСЕ ЗНИМАВ?НАВЧИСЯ КАМЕРОВ ВЛАДИТИ,А ПАК ТАК ЗНИМАЙ...НИХЕРА КОНКРЕТНОГО...

Ы
ЫЙ

Шімон не виродок, а професор доктор хабарницьких наук, вертебратор

S
smail

о тепер буде дорого сесію здавати, ладіть гроші- студенти)))

Н
невідомий

а яка різниця чи Переста, чи Шимон??? в першу чергу, це ЛЮДИ! і Слава Богу,що все обійшлося...а хто,які гріхи має,хай залишається за ними

С
Студент

а до чого тут Переста?

НВ
не важно

який Переста...бля...ви шо відео не бачили, там той виродок шимон за рульом був...до чого тут взагалі Переста...не бісіть

СМ
Студент медик

да то Шимон за кермом мерседеса, професор невідомої академії,догрався в професора Василь Михайлович

С
Студент

Це не прокурор, а професор, доктор наук.....відео треба слухати.Якраз полікує другого шофера!

Н
Настя

Так хто був за рульом? Переста чи Шимон ??

СУ
Студентка УЖНУ

Тайк то Замісник ректора УЖНу Переста Юрій був за рульом я його упознала по білій кепці такуй шо самі лем Підерасти у нас в Ужгороді носять

З
захисниця

а що з собакою? чому видалили попередні коментарі?

Л
Л.М

ні жертв нема. шофер лади в траваматології, з ним все буде гаразд

С
Студентик

То Переста Юра зам ректора УЖНУ на Мерсови з Словацькими Номерами лем скрутив номера геби його не упознали Тушку депутатську з облради!!це йому так Боженька дав за то шо перебіг в партію до Риггів

FB
Fekete Bogdan

через тих шо їздити не знають, і селом ся не розийдуть - мусів-им через Лучки на вариш іти. Машини лем на Ужгород пущали.

А
Анонім

Піщті сорі прокоментував через твій нік.помилка

П
Пішті

Медикам капець=)))да то Шимон=))Кажись вже другий раз цього меріна ударив=))

П
Пішті

qwerty, выд нині буде по 500 брати...

П
Пішті

qwerty, выд нині буде по 500 брати...

Q
qwerty

Пішті , не гони собі!Яка взятка , хіба 50 доларів то взятка?))

П
Пішті

То не прокурор, то хірург-травматолог Шимон В. М. То його карма спідкала за взятки із студентів.

А
Анонім

а звідки інформація що автомобіль прокурора??!

D
dddd

Мерседес у прокурорчика інтересно откуда такий??? Це далеко н С-класу а всьо навсього Е-клас 2012 року випуску, скоріш за все прабабця йому подарила. Тварі прокурори, самі літають а людей невинних зараз крайніми зроблять...

Ч
Читач

рівень підготовки авторів статей на даному сайті як завжди на висоті - мерседес не С-класу а Е!

А
алаьлпьл

Кампец, є жертви? А хто за ремем був, напевно тут не 60км/год їхали.

Читайте також