Усі подробиці історії про зґвалтування студентки УжНУ ромами в Ужгороді (ДОПОВНЕНО)

33
37

22 жовтня до ужгородської міліції звернулася 19-річна студентка УжНУ з заявою про зґвалтування. Підозрювані ж кажуть, що їх підставили.

За словами потерпілої, 21 жовтня, близько 15.00, у парку «Спартак» на неї напали четверо ромів, які вступили з нею у статевий контакт силою.

22 жовтня в міліцію повідомили про групу підозрілих молодиків, які разом з однією дівчиною знаходяться в лісовому масиві «Старий сад» м.Ужгорода.

Перевіряючи дану територію, оперативники помітили чотирьох хлопців з приспущеними штанами, які знущалися над заплаканою дівчиною. Побачивши міліціонерів, зловмисники почали тікати, та вже за кілька секунд були затримані. У одного з правопорушників було вилучено мобільний телефон потерпілої, який він відібрав силою.

З’ясувалося, що вони познущалися над дівчиною вже вдруге. Потерпіла розповіла правоохоронцям, що днем раніше один з цих молодиків, а саме 14-річний гвалтівник, разом з своїм родичем вже познущалися над нею неподалік стадіону «Спартак», коли вона поверталася додому з навчання. Застосувавши фізичну силу, затягнули її через територію стадіону в ліс, де вперше вступили знею в статеві зносини неприроднім способом. Тож виходить, що нелюдів було п’ять...

Про зґвалтування дівчина вирішила нікому не розповідати. Пояснюючи це тим, що була сильно перелякана та психологічно подавлена.

Правоохоронці знайшли цих правопорушників. Ними виявилися четверо безробітних ромів, 1992, 1996, 1999 та 1999 років народження. У них виявили речовий доказ – мобільний телефон потерпілої «Nokia», відібраний раніше силоміць  14-річним ґвалтівником.

Слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України, а саме за частиною 2 статті 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, групою осіб), санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років, та за частиною 1 статті 186 (грабіж).

На підставі зібраної доказової бази ужгородськими міліціонерами, прокуратурою міста Ужгорода правопорушникам оголосили про підозру у скоєнні даних злочинів.

За клопотанням досудових органів ухвалою Ужгородського міськрайонного суду відносно чотирьох ґвалтівників обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Затриманих ромів суд вирішив тримати в СІЗО до 20 листопада; їх батьки плачуть і бояться що на хлопцями будуть знущатись. Наймолодшого порушника відпустили додому. Затримані мають тиждень на подання апеляції.

Наразі проводяться необхідні судово-медичні експертизи. Досудове розслідування по даному факту триває, повідомляє Ужгородський МВ УМВС.

Що ж ромських активістів, то вони у факт зґвалтування не вірять.

"Ужгород сколихнула новина про начебто групове зґвалтування дівчини ромськими хлопцями. Чому начебто? Тому що в цій історії виникає більше запитань ніж є відповідей…", - зазначає у Facebook ромський активіст, журналіст та голова ГО "Романі черхень" Мирослав Горват.

Він розповів, що його 23 жовтня повідомили про початок судового засідання в Ужгородському міськрайонному суді по вулиці Загорській над п'ятьма ромами, яких затримали працівники міліції Ужгорода за підозрою у зґвалтуванні дівчини 19-ти років на стадіоні «Спартак».

Розглядали питання взяття під варту на період розслідування справи. Під час судового засідання біля воріт суду зібралося 50-60 осіб-ромів, більшість з Радванки – родичі і друзі хлопців. Спецназ не запускав нікого всередину будівлі суду.

«Ворота закриті, наряд "Беркуту" на території, службова машина 0502. Грифонівці просять не знімати будівлю...», - пише очевидець подій Володимир Феськов.

Завершили справу після 19-ї години.

Інший ромський діяч, юрист-консультант Аладар Пап каже: "Я сам ром і мені в таких випадках соромно за свою націю..."
Але додає іншим коментаторам, що не потрібно так говорити про всіх: "Ми, роми, не всі такі, бо і серед вас можна відшукати чимало ублюдків. Так що думайте перед тим як писати і звинувачувати всіх".

Володимир Феськов, громадський активіст, стосовно цієї справи  зазначає наступне:  «Моя справа стосується тільки того, що суд судить після 18.40. Це що ж змусило суддів так оперативно і віддано розглядати справу? Невже, завтра не зможуть це зробити, чи поспішають? Так чого тоді на 20 листопада справу перекладають? Ніхто собі цього питання не задав, чи критичне мислення пропало після того як справа стосується ромів? Хіба так ведуть себе свідомі люди?

Хлопців арештували міліціонери, кажуть, прив’язували до фаркопа УАЗа і били. Адвокатам Косичці і Навродському не дали працювати з підозрюваними, натомість призначили державних захисників. Це також наголошує Мирослав Горват. Якщо це виявиться правдою, то права підозрюваних порушено в 6 та 13 ст. Конвенції про захист. Що тоді, теж чхати?..» 

У п'ятницю в Ужгороді 5 невідомих викрали 23-річного ужгородця та жосткого побили його, вимагаючи взяти провину на себе за тяжкий злочин. За неофіційною інформацією, йдеться саме про резонансне згвалтування.

Мукачево.net

Коментарі

,
,,

Це національна меншина де іх рухати .. нехай дальше таке роблять з нашими дівчатами .... СУКИ БЛІН ТРЕБА ВСІМ ЯЙЦЯ ПОВІДРИВАТИ ЗА ТАКЕ .. І НЕ ЛИШЕ РОМАМ А ВСІМ ХТО ТАКЕ ЗРОБИТЬ

И
Иван

Как офицер спецподразделения скажу одно:порвать етих тварей циган надо,а цаганскому защитнику:ви же их не контролируете вообще

Р
рр

Цікаво які результати розслідування??? Циганва сидить??? чи випустили за гроші?? якшо випустили, то де їх можна знайти

Р
рр

Горват воняк чорножопий!!!!!!!!!!!! а вся твоя наркобаронська файта!!! палити вас треба

Ч
Чистильщик

На кол уродів кончених.Мужики давайте об"єднаймося проти цієї погані.Бити і гнати їх в шию з нашої землі.ДЕРЖАВО перестань платити НАШІ гроші цим ублядкам.

ПА
П. А. Рмезан

"саловяніну": про тебе, дурню, ще століття тому все написали: "І ось нате! - вигукнув він таким тоном, немовби усі з ним сперечалися, хоч присутні кадрові офіцери під час його патякання мовчали та думали, коли вже цей цивільний базіка кине голою сідницею їжаків бити." "Це взагалі тип пришелепуватого дурня в людському суспільстві, баран, який удає з себе дуже мудрого, хизується, буцімто все розуміє, все може пояснити і до того ж на всіх ображається."

І
Ігор

Каструвати їх треба!!!

А
афган

Треба так зробити, як ми в Афгані робили з кишлаками!!!

Л
Леха

Никто не призывает к погромам. Но, боюсь, этим может кончиться. В Москве начались волнения с убийства. Неужели надо ждать убийств, чтобы както изменить ситуацию? Почему власть прячет голову в песок??? Где вы борцы за Украину???

С
Слов"янин

Для Лехи. Те, кто организовывает акции типа "захист пплощі Народної", "врадіївська хода" и пр. часто "сидят" на иностранных грантах с целью раскачивания Украины (конкуренты ни евросоюзу, ни америкосам не нужны). Те, кто проводит форумы типа "ромськи читання", "захистимо геїв" и др. по защите паразитических сообществ - из той же оперы. Организаторы и лохи-активисты выше указанных мероприятий никогда не будут принимать участия в решении цыганской проблемы, потому что лишатся грантов. В некоторых регионах Украины и России существует радикальное движение "скинхеды". Я не являюсь сторонником экстремизма, но, черт побери, иногда жалею, что их нет в Закарпатье. К слову, когда я начал высказывать подобные масли на сайте "Закарпаття онлайн" - меня тут же забанили.

Л
Леха

Цыгане, которые сидели, хорошо знают, что ожидает этих уродов на зоне. Надо, чтобы бароны высказались по этому поводу. Все страдают от цыган, потому что они ведут аморальный и очень часто криминальный образ жизни. В 1994 году в Мукачево привели цыган к порядку и они боялись пару лет глубоко дышать. Беда в том, что власть бездействует и закрывает глаза на самовольное строительство, антисанитарию, преступность цыган. Видимо , боятся прослыть нацистами. А Саркози во Франции за 24 часа убрал цыган из Парижа бульдозерами! 2 дня Европа повозмущалась и ... успокоилась! Надо привести цыган к порядку. Ясно, что народные депутаты это делать не будут(слишком опасно для имиджа). Надо, чтобы все население объединилось и дало достойный отпор. Но этого, думаю, не произойдет. Как за реконструкцию Народной площади в Ужгороде, то пожалуйста, идут на баррикады и не боятся быть арестованными, а здесь активисты будут тихо сидеть и молчать( а вдруг и их увезут в багажнике!). Так куда подевались патриоты?

Е
ед

Я не розумію вас Ужгородців, чому ви досі з циганами панькаїтесь вас же більше за циган? За ніч з циганами можна розібратися скільки там тої Радванки? Сам я не Ужгородець але відпочивав цього Липня у вашому місті і був шокований кількістю циган вони дійсно портять імідж вашого чудового міста.

РО
р омеа

кастрація

Б
бувалий

Нада применить тактику "выжженой земли". Напалмом по таборам. А кто выжил - всех кастрировать - от малого до старого.

С
Слов"янин

Емоційні коментатори в основному все правильно пишуть. Проте, з початку потрібно навести порядок в державі з грантодавцями - фондами на кшталт соросівського, які проводять тиху підривну роботу проти традиційної України, фінансуючи грантоїдів (себто 5 колону) щодо різноманітних тем. Циганська тема - лише крапля в морі.

Ф
Ферко

Чого ужгородці дрімають? Пора брати вила в руки.

Р
Ру

Я би їм не платив за народження ,а всі солотвинські шахти заповнив, щоб небуло провалля .А то розплодилися як таракани.

Р
Ру

Я би їм не платив за народження ,а всі солотвинські шахти заповнив, щоб небуло провалля .А то розплодилися як таракани.

П
патріот

Дав ющ прищавий за кожну новонароджену дитину гроші, то тепер цигани ЗРОБИЛИ І РОБЛЯТЬ НА ЦЬОМУ БІЗНЕС.Всі цигани лише біля банкоматів стоять і гроші знімають.У ВЕНГРІЇ ЗРОБИЛИ ТАК, КОЛИ ПОБАЧИЛИ ЩО ЦИГАНИ НА ЦЬОМУ БІЗНЕС КРУТЯТЬ ВЗЯЛИ І КОЖНУ 3-4 і.т.д. новонароджену дитину почали забирати у дітдом і все бізнес прикратився.

ДМ
дід Михайло

Міліцішті. Циган зігнати в гето (в Америці вони існують до сих пір, в них живе корінне населення),-а як же бути з жидами?-вони на нашій землі будують свої синагоги, при чому,на вкрадені в нас гроші, на вкрадені в нас землі, де вчать своїх дітей, ненавидіти нас, корінних жителів України-Руси? ,,Святі вчення" Тори і Талмутів; ,,Кращого з гоїв убий. Найкращій змії розчерепи голову"(рабин Шимон, Мехільта.11а,Талмуд)--До речі-це було зроблено по відношеню В.Чорновіла, Г.Кірпи. ,,Не провинився в убивстві той, хто вбив хрестиянина"(Макот 76), ,,Хрестиян необхідно вигублювати усіма засобами, які є, бо вони погани"(Загор. 1.25а)--Втілюючи в життя це "святе вчення", жиди з 1918 по 1938рік знищили десятки млн. українців. ,,Не потрібно молитися вбиваючи хрестиян в суботу"(Песатім 49ц)--,,Київські людські бійні" ,,Лише жид є людською істотою, а всі інші не є людськими істотами, вони є звірами"(Бабга Кама 2.6), ,,Дозволено гвалтувати і трьохрічну нежидівку"(Абода Сара 3-А)

Е
Еколог

підтримую міліцішту на всі 100 %

О
Оракул

Пора щось зробити з циганською преступністю.гвалтують, крадуть, убивають, а ми терпим.за що їх терпіти?80% ромського населення ніде не працювали, не працюють і не будуть.Вони переносники основних інфекційних захворювань як туберкульоз, гепатит А, черевний тиф і т.д.Живуть з нами як паразити.Пора їх винищувати як щурів.А Гопвату закрити жирне циганську морду і викинути його за терени Ужгорода, щоб він там жив.

Ж
Женя

Козлы те цыгане ... Нахуй всех при рождении кастрировать что бы не розмножались. Они уже нам много бед наделали сколько воруют только?? Так и шастают по рынкам у кого бы что украсть смотрят. Если им не стыдно было от беременной женщины кошелек вытащить то о чем тут еще говорить? Надо с этим что то уже делать. Изолировать огородить и в город не впускать. Эту шушеру надо уничтожать.

М
Міліцішта

Цих сук циган блять єбашити требадавно, шо в Ужгороді шо в Мукачеві! Причом всіх без розбору! У Гетто їх загнати і най там поздихають нахуй!

Й
йончі

Нічого на зану прийдуть свіжі ЖОПИ і стануть хлопці ПІТУХАМИ

ДМ
дід Михайло

І ще,ДЕР, про моральні цінності циган зовсім нічого не знає. Дійсно, за роки Австороугорського та Радянського режимів закарпатські цигани віддійшли, як що так можна сказати, від своїх циганських законів. По циганським законам, за згвалтування-сметна кара. І в які б країні цигани не проживали б, як що вони ЦИГАНИ,-в них завжди свої закони, які надають їм змогу захисту свого етнічного суверинитета.

ДМ
дід Михайло

Товариш правий, що до закону про доплату за народжуваність,-через років 50, Україну можна буде назвати Циганіною.

Д
дер

Цигани не розуміють,що поганого в цій страшній історії,бо в них нема моральних цінностей.Як можна признавати людьми той безсоромний натовп циган,що прийшов під суд підтримати своїх "героїв"?Такі відхилення фюрер лікував газовими камерами.

I
Igor

Просто сволота! Яйця їм повідбивати! Як можна таке робити з дівчиною? Питання не в тому чи вона сама пішла чи ні. А може її налякали і вона примусово пішла з ними. Але суть не в цьому! А в тому, що такі молоді і вже таке роблять! Як мінімум на все життя потрібно посадити їх з відірваними членами! То там потім відчують що вони накоїли! А вул. Франка дійсно небезпечна! Я не кажу, що всі роми такі. Але там потрібне підвищене патрюлювання міліції!

О
ор

Проститутка нашо другий раз ишла видно шо була проститутка якщо ии згвалтували в перший день нада було розказати а не ище другий третий день надзванювати встечу випрашувати тоди ии це подобалась вона сама ишла ии не тягнули не привязували самам пишла ище и сними втикала вид милиции якщо ии би це не подобалось вона би не пишла курва видно з якои поряднои сiми вона даже дуже курва вона ------------------------------------------------ Ти наверно сам циган раз таке пишеш !!! Я її особисто знаю вона кругла відмінниця і завжди добре вчится і цілими днями дома сидить в неї даже хлопця ніколи не будо!!! її дійсно згвалтували ! а після першого згвалтування вона нікому нічого не розказала бо була перелякана!!!! НО НІЧОГО ПРОТІВ ВАС ЦИГАНІВ УЖЕ ВЕСЬ УЖГОРОД І МУКАЧЕВО І ВСЯ ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСТЬ ЗБЕРАЄТЬСЯ ТАКШО ЧЕРЕС ПАРУ ДНІВ ВАМ БУДЕ К.А.П.Е.Ц !!!

I
if

Проститутка нашо другий раз ишла видно шо була проститутка якщо ии згвалтували в перший день нада було розказати а не ище другий третий день надзванювати встечу випрашувати тоди ии це подобалась вона сама ишла ии не тягнули не привязували самам пишла ище и сними втикала вид милиции якщо ии би це не подобалось вона би не пишла курва видно з якои поряднои сiми вона даже дуже курва вона

Ф
Ферко

Айяйяй, напевно треба брати приклад з Московського Бірюльово, і гнати козломордих на їх історичну батьківщину..

Я
я

КОНЧЕНІ УРОДИ, а про дівчину ніхто не подумав? Можливо вони життя їй скалічили. Та таких ІСТОТ вбити мало, а перед тим ще і наваляти треба як слід, та, як мінімум, дати їм відчути все, що відчула бідна дівчина.

G
gfh

треба їм більше платити за народження дітей і через років 10 по всьому мукачеву будемо бігати (короткими перебежками)і не тільки в ночі

G
gfh

треба їм більше платити за народження дітей і через років 10 по всьому мукачеву будемо бігати (короткими перебежками)і не тільки в ночі

C
Cофія

Кончена циганія!!!! не вірять вони, а то що їх міліція зловила з цим як бути? (їх взагалі треба ізолювати від нормальних люде, в Мукачеві коли начинає темніти то на вул. Франка починається охота на білих, мало хто наважиться пішком там прогулятися)

А
ааа

Ужас!!!

Читайте також