Усі подробиці про пожежу на ранчо "Золота гора" губернатора Ледиди (ФОТО, ВІДЕО)

90
39

Інцидент уже назвали підпалом, при чому наближені до головного регіонала області ЗМІ, що варто розцінювати як початок маніпуляцій.

Висновків ж експертів поки нема. Попередня інформація, озвучена працівниками ранчо - замикання електроповодки.

Пожежа виникла близько 21.00 в одному з дерев'яних будиночків комплексу (бунгало). Пожежа масштабна. Аби її загасити викликали пожежників з Ужгорода та Мукачева. Впоралися близько 22.30. Будинок повністю вигорів зсередини, неушкодженою фактично залишилася тільки одна стіна.

Також відразу на місце прибуло чимало правоохоронців та криміналістична лабораторія. А також оточення голвои ОДА та племінник губернатора Олександра Ледиди Віктор Ледіда, який очолює Ужгородську РДА.

Ранчо "Золота гора" належить родині голові Закарпатської ОДА Олександра Ледиди, і розташована під Ужгородом неподалік помешкання губернатора. Протягом минулого року саме тут відбувалися прийоми та усі ключові заходи за участі високопосадовців Закарпатської ОДА, але усі докори про конфлікт інтересів та нецільові витрати бюджетних коштів залишалися поза увагою.

Мукачево.net

Коментарі

О
ображена

Хай згорить твоя гора дотла.Будь проклатий твый бызнес трычи!!!

В
Вася

Малу ГЕС в Тур’я-Поляні побудувало та експлуатує приватне підприємство «Комерцконсалт». Зелений тариф станція отримала ще в квітні 2012 року, заявлена потужність станції 1,2 МВт і, щорічно планувалось виробляти близько 4,2 млн. кВт/год. Згідно інформації з сайту Міністерства юстиції кінцеві власники Ковач Ярина Юріївна та Лелида Тетяна Петрівна. Перша – дружина депутата Закарпатської облради Сергія Ковача, друга – дружина колишнього очільника Закарпатської області, регіонала Олександра Леліди. Олександр Леліда керував Закарпаттям саме з 2010 по 2014 рік, тобто і в той момент, коли станція будувалася та вводилася в експлуатацію. З інформацією про ПП «Комерцконсалт» можна озайомитися тут. Станом на 30.06.2015 року Постановою НКРЕКП №1971встановлений розмір «зеленого тарифу» для ПП «Комерцконсалт» в розмірі 276,23 копійок за один кВт/год. І якщо припустити, що ГЕС працює хоча б на половину проектованої потужності, то річний дохід власників складає не менше 11 млн. гривень з одної ГЕС!

Н
Націоналіст

1.Ледида- 2.Чубирко+ 3.Ланьо+ 4.Балога+ ВСЕ Тільки початок СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!

Е
Експерт

Передививши фото я більш ніж впевнений що займання почалося з димаря.

Б
Безграмотні!!!

Шановні безграмотні редактори Мукачево.Нет, коли Ви нарешті почнете слідкувати за текстом, який виставляєте на сайт? В одному реченні по дві помилки:"Ранчо "Золота гора" належить родині голові (голови) Закарпатської ОДА Олександра Ледиди, і розташована (розташоване, це ж ранчо)..."

ВЛ
великі лази

на днях так станеться з Смоляром Юрієм Борисовичем якщо він нам не поверне гроші які від нас взяв.

1
12345

А тоті роги Ледида стратив?

Ш
шоні

у Шаяні такых бунгало повно. Усьо воры, што награбили воры за часув, коли панував Балога: 1. Юра Бенца 2. Олодар Гаваші 3. Золі Лєндєл 4. Арсен Яценюк 5. 6.

С
справедливий

Не палити, авіддавати дітям-сиротам!

У
Укр

Паління- то не вихід, не по нашому, не по християнські...

И
Иван

А чи знаете що коло Визниці пан Саміляк строїт апартаменти "законотворцю" Олійнику???? Може там дітям щось зробити а не палити???

С
студенти

треба взятися ще за ректора ужну ВАЩУКА

П
пенсионер

Вікторія 25.01.2014 15:07 | IP: 178.92.67.xxx правильно!!! молодці, треба всім палити дачі(регіоналам) И запануемо , тогда , когда вместо рыгов появятся бунгало яйценюка , фротмана и др. Щастья будет нам полная жопа !!! Паны решают кому царствовать с 2015 р,а бараны слюни пустили ( ведь пообещали европейскую жизнь ) А может детскому дому подарить было лучше ?

Я
яяя

звертавуся до всих тупорылых,яки пишуть про европу и т.д.А ВЫ ДЕ У ДИРИ,НИ У ЕВРОПИ???ВЫ У АЗИИ ЦИ АФРИЦИ???а што касаеся сього ранчо,та туй приклад:ко мае на дорогу машину,тот мае и на ремонт-исе закономерно...так,шо не журить го...на то вин и губернатор,обы мав тилько,килько хоче...а докить усих злодиив ,што до типир мали власть у руках ни угнати из державы,дотить нигда нич ни буде доброго...викова практика то уже указала...хау!

СУ
Слава Україні

Нормально. Най ся радує що його не подпалили.

У
ужгородець

молодці люди, шо палять бандитам бізнеса, построєні за вкрадені людські гроші!!!

Х
Халепа

Люди, Закарпаття завжди було тихим, навіщо ото все палити? Ну знімите ви пана Ледиду, прийде другий теж буде красти. Навіть якщо одного з вас поставити, ви теж будете красти з часом, вас змусять красти, ті хто над вами... Це пусті і не потрібні дії.

В
Вікторія

правильно!!! молодці, треба всім палити дачі(регіоналам)

О
Оросвейг

Шось я собі Європу не так представляв..... Нашо то палити ? Нигда на Закарпатті дикарів не було.

К
кашперовському

Типичний Закарпатський менталітет, (У МЕНЕ ЗДОХЛА КОРОВА,НАЙ ЗДОХНЕ І У СУСІДА)

Д
дякую

за класну новину

К
Кашпировський

Люди шановні, не переживайте за два три місяці буде там стояти новісенька будівля.(можливо навіть цегляна щоб не горіла) і побудують її за Ваш (наш) рахунок. p.s. чому ніхто не йде палити майно п.Балоги В.І.? чи там все чесно?

6
666

это начало _ угадайте кто следующий ...?!

7
777

Бог дав - Бог забрав, як прийшло - так пушло...

Р
Рома

Згадайте як він три мільйони вкрав на так звану реконструкцію площі Народної. Подивіться на що її перетворили і на якість бруківки теж погляньте. Вкрали три мільйони у нас Закарпатців! Ледиду на нари

Я
я

Вікторія, а КРАСТИ З УСІХ можливих джерел - не занадто????навіть від хворих на Гепатит В....ці люди не знають ні любові, нічого...за ваші гроші нажив

З
Зривкорень

СМИ представляют информацию наиболее однобоко – прямые трансляции с майдана, телемарафоны, «Янукович должен уйти», прямые призывы к мобилизации (что в традиционной журналистике недопустимо), отсутствие мнения второй стороны и так далее. Однозначный вывод из этого: вверху олигархи делят сферы влияния, а внизу страдают солдатики-срочники из ВВ и майданное мясо, не понимающее, что не является субъектом данного процесса (ни на что не влияет). Поэтому пока пауки в банке воюют между собой, я буду есть попкорн и медитировать на Фудзияму. Мир вам, братья и сёстры!

В
вася

Не можна просто так палити майно краще давати його під соцпроєкти.

ЙК
йоні ковач

як би підпалили ледиді гузицю він би став як жар-птиця

ЙК
йоні ковач

все что нажито не померным трудом.бунгало 3 .квартиры 3. автомобили 3.куда смотрят правоохранительные органы

В
Вікторія

Вибачте, але це вже занадто...:((( люди схаменіться! Це не Європа.

Ш
шоні

дуже шкода. бідний ледида. люди добрі, може скинемося по 50-100 грн, аби зробити європейський ремонт?

Ш
шоні

дуже шкода. бідний ледида. люди добрі, може скинемося по 50-100 грн, аби зробити європейський ремонт?

О
Олеся

надіюся що це тільки початок і не перевелися опришки в Закарпатті

7
777

Когда у власти ОПГ, то диалог невозможен! Нормальный человекне станет разговаривать с бешенной собакой. Слова они не понимают и не хотят даже наказать зверей в форме которые издевались над простыми людьми. Бандиты понимают только силу!

1
123

своими действиями вы превратите эту страну в прах! Одумайтесь!

B
Boba

Xo4 odna pryjemna novyna za ostanniy tyzhden'.

1
123

смерть ворогам ригіоналам.для них санкції підпал вмісті з ними уродами довели державу.Мабуть слідуюче майно бушка буде горіти

О
Олександр

Гнати потрібно всіх бандюків ялинковича на схід! Слава Нації!

Читайте також