Усі подробиці смертельного ДТП під Мукачевом: вантажівка протаранила «сімку» (ФОТО)

27
62

На місці загинуло двоє людей. Ще троє – у реанімації.

У неділю, 3 березня близько 14.40 на трасі Київ-Чоп на повороті в с.Давидково сталася смертельна ДТП: вантажівка Daf лоб в лоб зіткнулася з автомобілем Lada 2107 синього кольору.

В легковому авто перебувало 5 людей: сім'я у складі батька, матері та двох доньок, а також (п'ята особа) майбутній зять, який і вів авто.

За попередньою інформацією, батьки загинули на місці. Решта - у реанімації. Також за попередньою інформацією, ДТП сталася через необачність водія вантажівки: той їхав на великій швидкості і не помітив перед собою Skoda, яка пригальмувала, аби повернути в с.Давидково, відтак водій вантажівки (з Сумщини) пізно почав гальмувати, вантажівку викинуло фактично на зустрічну смугу, де вона зіткнулася лоб в лоб з легковим автомобілем.

Наразі редакція очікує на офіційну версію ДТП.

Коментарі

PK
Pascha Kron

Там настояший автобам,там треба паралельну дорогу построїти тим людям які живуть в сільській місцевості,щоб вони на автобам не виїжали,там аварій море було і ьуде

Н
неля

як би ви знали як мені чашко перенисти горе братика я його так люблю і не вірю що його не мае чому життя таке не справедливе забрало най добрішого хлопця який за свої не доживши 20- років нічого поганого не зробив свое життя він присвячував коханій дівчині батькам друзям та родичам вічна тобі память братику..

І
іван

я співчуваю друзям і родичам померлих но звинувачувати шофера фури теж не добре там була і третя машина червона то вона мала включити поворотник завчасно до початку маневру (з урахуванням швидкості руху), але не менш як за 100 -150 - 200 метрів якщо все б було по правилих то все булоб добре а ругатися що шофер фури щоб він здох і згнив за живо лайтиму і бажати лиха то ти ... від нього (шофера фури) нічим не краще даже хуже він же не хотів і не спіцеально і ти кажиш що купуют права на фури щоб їздити та чого сам не купиш щоб бути крутим повір то не так просто як ти думаш но все рівно шофер фури винуватий бо так і судилось так і мало бути навіщо йому бажати зла він же не спеціально

Н
неля

я етому водителю фури некогда не прощу ето ведь он увел из жизни моево любимого братика еслиб толька он знал как нам всем родним тяжело пронести ето горе вечная память тебе братик а тот человек пусть по справедливости сидыт а то ментам наверное деньги подсовует чтоб ни сесть да как он блять не поймйот люди погибюлы

І
Іванка

Вічна тобі память Васька ти був у мене любимим братом)

І
Іванка

Вічна тобі память братику Васька

С
саша

у нас у селі все село почало збирати гроші двом дівчаткам що залишилис жити після дтп.у кожній школі у кожному магазині дитсадку в сільраді є обяви з реквізитами.закликаю всіх небайдужих-допоможім двом дівчаткам-ВОНИ ХОЧУТЬ ЖИТИ...

С
Сестра

Щоб він згнив заживо!!!! ЗА наші муки!!!!

Д
друг

и такие как Дмытро тоже уже за...бали!!!пишут разную хрень...объективно на эту ситуацию может смотреть только независимое от обеих сторон лицо!!!Дима,незнаю кто ты но ствоим складом ума уже можно вздернуться смело..сидя у монитора!!прежде чем оставлять комментарий собери все свои остатки разума...и напиши что то умное...ГАНДОН!

Д
Дмитро

А якщо дороги вот так будуть "латати" то вобще ні про яку безпеку мови не може бути! А каміонщики зає...бли вже всіх козли! вішати таких прямо на хрестах біля місць ДТП!!! http://www.mukachevo.net/UA/News/view/70972

Д
Дальнобой

Согласен с Викой.Дело не в одном водителе фуры.Права покупают не только они.Надо соблюдать элементарные правила безопасности и будет меньше мяса,фарша и паштета на дорогах.Это просто безумие что вижу ежедневно

(
((

ні, дівчата живі...

П
просто

це просто жах, вже 5 померло?

И
игор

я би радив шоферу фури-застрілитися!!так краще буде!!!!ніж остаток життя жити в думці шо ти вбивця пятьох душ....

=
=((((((

да...похорон був ужасний...вічна тобі память,Васька(((((((((((((

А
аноним

сьогодни був на похорони Васи я його дуже добре знав ридав коли його побачив вична йому пам*ять ми тебе не забудемо

А
Алла

На жаль вчора ввечері водій сімки (Вася) помер. Вічна йому пам'ять, ти на завжди залишишся у наших серцях=((((

С
саша

вiчая пам'ять загиблим... Многая и благая лiт.

?
???

тот пидар на фурi щи буде отвiчати за своi поступки бись згнив гандоне йобаний iнвалiде кончаний.... Моi спiвчуття родичам загиблих...

=
=(((

співчуваю((Васька юув хорошим хлопцем(Вічна пам*ять((

К
Крістіна

Співчуваю,дуже Ваську шкода(((був хорошим хлопцем((Вічна пам*ять(((

О
Односельчанка

дуже жаль Ваську..Царство йому небесноє....

Ч
читач

живу в ракошині.вчора були похорони чоловіка та жінки.давно в селі таких не було.дуже сумно.але при всій трагедіїї-ми бачимо-хто є хто.наш сільський голова весь день провів на місці дтп.вечерм був у лікарні.вчора в селі був офіційний день жалоби.в сільраді вже працюють члени виконкому-допомагають у відкритті спецрахунку...це по-людськи.по-християнськи...цим ми ракошинці-показуємо нашу єдність повагу любов один до одного-спасибі сільраді й голові що обєднали нас в такий час...але на жаль сьогодні по обіді помер вася когутич-водій лади...співчуття-батькам та рідним...чорні дні для ракошина...хай всі людські жертви цієї траси будуть на совісті тих хто мав забезпечити безпеку.

Ч
читач

живу в ракошині.вчора були похорони чоловіка та жінки.давно в селі таких не було.дуже сумно.але при всій трагедіїї-ми бачимо-хто є хто.наш сільський голова весь день провів на місці дтп.вечерм був у лікарні.вчора в селі був офіційний день жалоби.в сільраді вже працюють члени виконкому-допомагають у відкритті спецрахунку...це по-людськи.по-християнськи...цим ми ракошинці-показуємо нашу єдність повагу любов один до одного-спасибі сільраді й голові що обєднали нас в такий час...але на жаль сьогодні по обіді помер вася когутич-водій лади...співчуття-батькам та рідним...чорні дні для ракошина...хай всі людські жертви цієї траси будуть на совісті тих хто мав забезпечити безпеку.

Ч
читач

Хлопець помер в реанімації..(9Царство Небесноє....

V
vikpik

І чого надаєте на оцих людей? Всі бачать, ділянка дороги перевантажена, превинтивними заходами не обійтися. Там необхідно добудовувати дорогу, розвязки, розширяти смуги зїзду- виїзду. Це учасники дорожнього руху повинні робити? Чи отой фурщик винен, що він фізично не може спокійно здійснити обїзд? Невже ніхто не був у Словаччині-Угорщині, не бачив там зїздів з навантажених ділянок дороги? А ви знайшли крайніх... ЗІ Хай земля буде пухом померлим, вони на совісті тих, хто мав давно розбудувати цю дорогу

Н
Наталія

Шановна редакція Мукачево.нет писати про якісь несуттєві новини Ви можете, а про долю потерпілих у ДТП біля Давидкова видно не маєте часу, чи оприлюдніть вже нарешті офіційну версію.

Д
друг

знаю очень хорошо водителя фуры и могу себя поставить на место пострадавших,очень больно и жалко всех,мне кажеться что просто кто то свыше попутал этши авто,очень прескорбоно когда уходят хорошие люди,но и водителю тоже тяжело будит с этим жить,ведьн он человек порядочный уважаемый и любящий отец, это не какой то пьяный малолетка а человек который со своих 49 проездил на грузовиках 33.просто не вериться что жизнь иногда так подло поступает с людьми которые совсем этого не заслуживают.

В
вика

какое вы дикари имеете право осуждать кого либо в этой аварии а у водителя фуры что нет семьи что вы такое пишите...что бы он сдох..конечно очень печально..это горе для обоих семей..а как теперь жить водитю фуры??всю жизь..с таким грузом в душе..он что не человек..и на каких основаниях вы решаете кто купил права а кто нет..может этот водитель огромной души человек котрый всю жизнь проработал шофёром что бы получить разрешение сесть за руль фуры...не судите и не судимы будете..будьте любдьми в любой ситуации..ниого там не было и никто не знает наверняка как что случилось..раследование сделает вывод..и приймем справедливое решение..примите соболезнования семье погибшим..

С
Саня

Я дуже блисько знав покійного Бийлу Бийловича і я дуже співчуваю його рідним

О
очевидець

навіщо писати і обвинувачувати когось, якщо 100% не знати, водій школи взагалі тут ні до чого, він не винний, тому що він стояв і чекав коли зможе повернути, пропускав машини перед синьою сімкою. Дійсно винен водій фури, бо почав обганяти з лівого боку!

K
krisztina

reszvetem :(

І
Інна

Не несіть несинітниці! Не хороніть живих! Васька, Еріка і її сестричка живі! Але знаходяться в дуже важкому стані.

8
8888888

Співчуваємо Родичам та Близьким. Память загиблим !

П
Петька

а як фамілія загиблих????

Р
Рома

приношу свої співчутя родичам загиблих!

:
:((((

SZERETUNK TITEKET!!!!!!!! :(((

:
:((((

Oszinte reszvetem!!!! :(((((((((((( IMADKOZZUNK ERTUK!!!!!!!!! AZ IMANAK EREJE VAN!!!

К
Катя

Мої сусіди були. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ.Еріка і Анжеліка шкода, що сталося. Ми вас любимо дужедуже

B
b

e'n ismerem a csala'dot re'szve'tem a rokonoknak ismero''soknek! Tule'loknek kitarta's, ero''t!

7
777

СОБОЛЕЗНОВАНИЯ родственикам це просто жахливий ужас!треба щось робити там що не мисяць та що нетиждень трапляються авариї та це вже взагали перегнули!!!!!!!! Неможливо соби представити. Та наша влада ничого небачить ниякої вид них допомоги накупують права та ще мало того вийдуть СУХИМИ З ВОДИ чи нетак яке це правосуддя!

М
Мукачівець

Винен як водій Шкоди, так і водій вантажівки. Наше бидло-бикота, яке через кумів братів і сватів понакупляло собі прав просто не вміє користуватися поворотниками, і включають як правила прямо перед самим поворотом. По-друге, на якій швидкості їхала фура? У фури є дозволений максимум, ну ні для кого не секрет, якшо навіть є проагмне обмеження швидкості - наші умільці його майстерно знімають. Для фури - 80 км макс, якшо не помиляюся, і тим більше, шо це тягач без причепа, а відповідно без додаткових гальм. Треба було йому врізатися в шкоду, але аж ніяк не пересікати суцільну лінію, виїзжаючи на зустрічну. Але звідки йому знати, він же права купив.

=
=(

Nagyon-nagyon sajnaljuk a tortenteket.Szomoru,hogy mindig azzal a gondolattal kell ezentul elmennunk otthonrol,hogy talan mi leszunk a kovetkezok. Sohasem tudhatjuk mit hoz a holnap,vagy akar a kovetkezo pillanat. A veluk tortentek mindenkit arra kell,hogy emlekeztessen,hogy az elet a legnagyoba ajandekunk,ezert mindennel jobban vigyazzunk ra!!!!!!!!! A tulelokert mindannyian szoritunk!

=
=(

Nagyon-nagyon sajnaljuk a tortenteket.Szomoru,hogy mindig azzal a gondolattal kell ezentul elmennunk otthonrol,hogy talan mi leszunk a kovetkezok. Sohasem tudhatjuk mit hoz a holnap,vagy akar a kovetkezo pillanat. A veluk tortentek mindenkit arra kell,hogy emlekeztessen,hogy az elet a legnagyoba ajandekunk,ezert mindennel jobban vigyazzunk ra!!!!!!!!! A tulelokert mindannyian szoritunk!

??
??? ???

Якось не відповідає характер ушкоджень версії зіткнення. У вантажівки більше пошкоджена права сторона, а у легковика - ліва, причому з переду. Відповідно якшо схема вірна, у вантажівки білше повинна була б бути пошкожена ліва половина передка. А на фото ліва фара вантажівки ціла.

А
Аліна

Согласна, ці "фуршики" і "вантажники" вообще охреніли! Літають як ненормальні! Знаю, бо дуже часто їзджу Ужгород-Мукачево! Создають аварійні ситуації, бо у випадку аварії у них пару синяків, а люди на легкових - самі бачите... Нас один раз на цьому участку дороги водій на вантажівці "підрізав", що ми чуть-чуть в нього не вїхали, а у нас в машині дитинка 6 місяців! Мій чоловік його потім обігнав, зупинив і так в морду зарядив, шо мало йому не було! Згодна, що може й не дуже виховано, але цей водій на наступний раз вже подумає, перед тим як провокувати ДТП!

Х
ХХХХХХ

Личности погибших знает кто???? Извиняюсь за возможно некоректный вопрос.

Z
znajomij

Nyugodjatok bekeben! Reszvetem a csaladnak! Szoritunk a tulelokert.

2
23

Їду собі на львів а тут вилітає на встречку фура ще мегає щоб я відступився вот я і відступився прям в кювет і за якоїсь собаки попав на ремонт а він уїхав і нестав даже

1
111

Ніколи не повірю що машина з Сумщини могла їхати на великій швидкості.Як заїжати в Закарпатську обл.даїшник на кожних 5 метрів буде зупиняти.Сама велика корупція на Закарпатті.Тому, що тут наверхах сидят вуйки ,зяті, свати і т. д.Щкода, що люди загинули, но у нас много водіїв не знають коли включати поворутник, тим паче їм все одно, чи т0 вліво,чи то вправо, а може зовсім не ключити.

6
666666

Треба підерів ментів заставити робити,бо они бидло лиш стоять на посту та капусту збивають уроди.Най патрулюють дорогу.

В
Витёк

Камер туда понацеплять надо, если нету бабок то хоть муляжей навешать, это тоже хорошо работает, а то участок от начала Ракошино со стороны Зняцева до Мукачево как испытательный полегон Crash-test... А на счет Ракошино то так воопще по центральной полосе чуть ли не забор проложить надо, что не день то дтп.

M
Maria

Spivchyvayu ridnum. Chomy na trasi ne maye prazivnukiv DAI.Y kozhnoho vodiya reakziya na DAI. Tobto,vodiy byde yixatu na dozvoleniy shvudkosti.

М
Мукачівець

Заєб**и вже ці воділи фур і мікроавтобусів, думають шо в них велике корито та можна гнати як завгодно, аби му ногу згнили, аби нигда в житті за руль не сів тварюка!

К
Катя

Співчуваю рідним!!! Але водія теж шкода - впевнена, що він не хотів такої трагедії! співчуваю всім учасникам аварії - це горе для всіх!!!

В
Васіко

Прикро й жорстоко, їде собі машина спокійно, і тут на рівному місці такий п*здець.

1
11111111111

Вони вибори організовують, а обладнади трасу нікому!!! Аварія щодня!!!! Позор нашій країні!!!! До чого ми дойдемо!!!! Співчуваю рідним!!! Тримайтесь!!! Бережіть життя, воно одне!!!!!((((((((

Я
Я

із тих пяти осіб які знаходились Lada 2107 остався в живих тільки водій(((( тот сука водій фури здох би(((

С
саша

у нас не водіі а ХРЕН СОБАЧИЙ понакупляють права та думають шо ім всьо мош а потом роблять такі тупі аваріі

В
вася

Ідіот на фурі....вони уже зовсім охреніли... літають такоє як на спортивних машинах!!! Тепер кажий другий купив собі категорію шоб можна було їздити на фурі і щитає себе спецом,...

4
45+

Господи, це стає нормою на цій трасі! Жах!!!Щось треба робити.

1
1111111111111111111

соболезнования родствиникам.

Читайте також