Ужгородець разом з майже 100 українських туристів більше 8 годин стовбичать на дорозі у Болгарії

10
5

У них зламався автобус, а оператор-перевізник вмив руки. У ситуацію втрутилося МЗС України.

У вівторок, 24 вересня близько 14.00 за київським часом група українських туристів близько 90 чоловік застрягла біля міста Албена у Болгарії. Спершу їх з різних курортів зібрали замість 3 в один автобус, а тоді й той зламався. Туристи намагалися зв'язатися з турфірмою, аби та вплинула на перевізника (фірма Балкан Транс Сервіс) але представники перевізника вмили руки. На місце подій прибула міліція, але також не надто активно втручалася у ситуацію протягом 8 годин.

- Ситуація дуже напружена. Ніхто не намагається нам допомогти. Куди там, навіть води ніхто не може привезти, - розповів у коментарі Мукачево.net один з туристів ужгородець Дмитро, який разом з рештою повертався з відпочинку в Болгарії.

Близько 23.00 за київським часом туристів поінформували, що в ситуацію втрутилося МЗС України, яке взяло на себе зобов'язання надати туристам автобус, аби доставити їх в Україну.

Коментарі

І
Ірина

Якщо ваш туроператор співпрацює з цією фірмою(Балканс Транс Сервіс)зразу відказуйтесь від путвок,у них регулярно перевертаються автобуси!!!станній раз- на тому тиждні в Румунії- 2 загиблих!!!

ТД
Тужанський Дмитро

Ні, це не я давав коментар) Я ще ні разу не був у Болгарії. Якось і не тягне.

ММ
Мажор-мажору мажор

Дмитро Тужанський?) "Наши люди в булочную на такси не ездят!"

РМ
Редакція Мукачево.net

Дякуємо за зауваження, вже уточнили. Перепрошуємо

У
уважний_)

"24 листопада" - помилочка...!

Читайте також