Ужгородський суд поповнився гламурною білявкою, яка вразила Україну розкутими світлинами (ФОТО)

143
41

Рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України оголошено результати конкурсу на заміщення вакантних посад суддів у місцевих судах загальної юрисдикції.

Зокрема в Ужгородський міськрайонний суд призначені "резервісти" Стефанишин Маріанна Миколаївна, Світлик Оксана Михайлівна та Мартьянова Тамара Сергіївна.

Остання нещодавно трохи шокувала українських інтернет-користувачів. Кандидатка, що перебуває у резерві на заміщення вакантної посади судді у Львові розміщувала у соціальних мережах власні фотографії, на яких позує у прозорих сукнях, на пляжі, чи у сауні.

Знімки 27-річної Тамари Мартьянової були знайдені користувачами в одній із соцмереж. Але після ажіотажу жінка видалила свій акаунт. У свою чергу, за інформацією сайту Ragu.li, одним із суддів Франківського районного суду є мати Мартьянової.

Нині Тамара Сергіївна вперше випробує свої сили на Закарпатті, вже також в якості повноправного судді.  

Коментарі

І
Ігор

Народ, у вас інших проблем у житті нема??? Хоч один з вас знайомий з нею особисто??? Легко сидіти, дрочити перед монітором і писати гадості.

A
Anzja

Виглядае як дешева шлюха, як може така суддею быти? Боже, боже, куда ся сись свiт котить? По фоткам видко, што людина несерйoзна.

ДП
до Пардона

Як раз голови у неї немає. Вихована, скромна молода жінка, котра мріє стати суддею такі речі собі не має дозволяти. А так в голові вмісто мізків - одна полова!

S
Santa

(((((

М
ммм

))))))

0
007

Я вспомнив кіно *Поліцейська академія*,коли виступаючому у трибуни було дуже добре.(хто бачив,той і порозуміє про що я).

П
Пардон

Она буде суддею бо має голову на плечах на відміну від багатьох користувачів

Т
так

Їй би самий раз працювати на рецепшені десь у зіркових готелях,іноземних туристів зустрічати...це якраз для неї робота....

Я
я

гарна жінка,просто їй не місце в суді

С
Слов"янин

В цьому питанні є даякі плюси: добре, що частина суддів любить дівчат, а не... хлопців.

А
адвокат

такую суддю драть надо через день во все дыры чтоб закон не забывала бардак

А
Ана

ЇЇ вибрали щоб вона була не суддею, а під суддею. А може в неї не має грошей і ці фото це додатковий заробіток. "Ану, хто скільки заплатить за мене" - говорить вона з фото.

D
Doc

Нормальні дівчатка... А дебільні і ображаючі коменти роблять рукоблуди і аноністи. Думаю треба забути про сіре життя і бути більш добрим і чесним до ближнього. А я би познайомився із такими суддями...

УБ
У. Б. Орко

27? Виглядає на 35. В амєрзітєльній омеричці за менш відверті фото виганяли з посад, але нам омеричка - не указ. "Будєт соса... ой, судіть. (ВФ) Я сказал!"

О
Оросвейг

Шось не було фотки у полі, за станком, за партою... Ко ї учив і чому учив ? За які гроші ? Ош дуже розумна ? Шо то за суддя 27 річна ? Суд став борделем.

С
судя

чистая проститутка ужгорода судить будет через минет

ИП
Имя пользователя

звісно, кожен має право працювати по спеціальності, і навіть 70 шт. баксув нежаліють за посаду викинути! Але, якщо "ТИ" хочеш займати відповідні посади - думай про свої вчинки у віртуальному світі! Я б нехотів щоб мене - Боже упаси судила така відверта, безкомплексів СУДИХА...

ДМ
до Мари

Я хочу сказати слідуюче - це ні що інше, як непристойна порносесія, світлини якої свідомо виставлені в соціальні мережі, з метою їх перегляду сторонніми користувачами, якщо брати до уваги, що ця краля претендує на посаду судді. Перед усім треба подивитися, як має виглядати суддя в повсякденному житті, на роботі і поза нею, не говорячи про жінку-суддю. Я не говорю про такі елементарні речі, як виховання, рівень освіти, моральні цінності. В даному випадку, цих елементів значно бракує. Статус судді до цього зобов»язує!

М
Мари

Да в чем вообще проблема? Она же не обнаженная там? Платья длинные. Лишь бы пообсуждать... Судья должна быть страшная и в мешке, что ли? Лучше обсудить её интеллектуальные способности, а не то, что вы обсуждаете.

Д
Дідо

Як, може така людина зайняти таку посаду , незнаю, незнаючи її можна вигадувати багато як вона добилася такого і т.д але навіть на фото видно який в неї єхидний погляд і пренизливий я думаю що вона не є людиною покликаною судити других і бути помічницею феміди, на мій погляд людина має не тільки мати диплом і заучені правила але і душа людини

Н
нико

Но так сися малфа буде вершити судьбы людий? Се вже п...дец полный!!!! Слава ПР та зеку!!!

К
Користувач

Гарна жінка не може бути суддею? в чому питання?

О
ого

А фото пирсинга на клиторе почему не выставила?

W
Wolf

Та нармальні тьолки! Відчуваю-"вапрос", за бабло рішати будуть))))

П
пло

шось ви всьо не по темі говорите.подумайте які рішення може приймати 27-ми річна суддя.на лаві підсудних може опинитися кожен і тоді ви будете молити її про вирок.Таких сцддів треба гнати в шию вмісті з її ріднею.Сволочі.Скоро буде революція - повішаємо всіх.

1
1

шось ви всьо не по темі говорите.подумайте які рішення може приймати 27-ми річна суддя.на лаві підсудних може опинитися кожен і тоді ви будете молити її про вирок.Таких сцддів треба гнати в шию вмісті з її ріднею.Сволочі.Скоро буде революція - повішаємо всіх.

1
1

шось ви всьо не по темі говорите.подумайте які рішення може приймати 27-ми річна суддя.на лаві підсудних може опинитися кожен і тоді ви будете молити її про вирок.Таких сцддів треба гнати в шию вмісті з її ріднею.Сволочі.Скоро буде революція - повішаємо всіх.

Р
РО-23

Ну и ужас...( Еще Фредди Крюгера не хватает...

П
Простак

Напевно правдива думка про суддів : " За ваши деньги - любой каприз (або рішення суду)".

ЧН
читач новин

Боже прости їх, чи знають вони що роблять....Де мораль, де елементарне виховання,шляхетністю тут і не пахне... Людина, яка прагне займати посаду судді, має відповідати найважливішим критеріям та вимогам, в першу чергу кодексу честі, щодо посади судді. На мою думку дана панянка, навіть прізвища не хочу називати, не має морального права бути суддею,будь-якого рівня національного суду. Це друга "горе-суддя"-дочка небіжчика Василя Джарти, котра теж призначена на посаду судді із сумнівними світлинами із соціальних мереж, де майже гола із келихом спиртного та білим порошком на столі,невідомого походження....

С
Сторонній

Бляяяяяаааааа!... Оце суддя, упаси Боже!.. Мабуть, стоячи за дипломом у черзі, часу не витрачала. Як колись казали "полюби меня с разбегу"

Я
Я

Ябвдув!!!!

М
мукачівка

"Гламурною білявкою" ???? Редактори - ви знаєте, що означає слово "гламур" ????

D
dio

най сидить у львові,курва.якого до нас іде людей заражати

Д
Дима

читателю - ты на свою жену посмотри. Нормальная, красивая женщина с нормальными фото

ДМ
Др. Мальтус

Патріоту - та ні, там в голові дещо інше гуляє, див. коммент від Folt"а.

П
патріот

От кого оберають в судді. Вітер в голові гуляє

Ч
Читатель

фиииии, мало того что страшная, так еще и выглядит как дешевая поблядушка.... судья...

С
Смотритель

Нынче судьи уже не те

K
Klaus

Я б вдул...

F
Folt

Комусь же треба сидіти у суддів під столом і колеса велосипедним насосом качати...

Читайте також