В Іршаві державний реєстратор попалася на хабарі в 500$ (ФОТО, ВІДЕО)

20
11

Зловмисниця вимагала неправомірну вигоду за реєстрацію нерухомого майна.

Як стало відомо Mukachevo.net, сьогодні затримано "на гарячому", під час отримання другої частини хабара в розмірі $250, державного реєстратора – начальника відділу Іршавської РДА

Наразі встановлено, що чиновниця організувала схему отримання неправомірних вигод від зацікавлених осіб за сприяння в реєстрації нерухомого майна.

Наразі триває проведення першочергових слідчих дій з документування протиправної діяльності викритої на хабарі чиновниці, проводяться обшуки за місцем її роботи.

Фігурантку справи затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Вирішується питання про повідомлення затриманій про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст.368 КК України - вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою.

Триває подальше досудове розслідування.


Коментарі

Г
Громадянка

Більшість іршавських дописувачів під цією новиною (і я в тому числі) вважають, що це брудна підстава

З
Звізда

Що вто за єдні

Б
Берегсас

А у нас- спритніші прцівники держреєстратори гроші беруть осторожно або переказом на карточку. А такса на поповнення телефону не менше 200 гривень. Хто це, вона себе упізнає по цій статті.

П
Підтримую

Троцького і Петра і інших долбойо@ів, бо Зеленський вже цілий МІСЯЦЬ президент, а мені не ліпше. Я вже заказав собі нову машину (на трасі між Ужгородом і Барвінком автосалон.) вже ріелтор глядать ми хижу в центрі Мукачева та й дачу, а вижу ош то я на зарплату не потягну. Но ще місяць чекаву, а дале не знаву шо буду робити. Може дачу не брати???? Шо скажете???

П
Петро

Я підтримую"ТРОЦЬКОГО",яка ото собака так знущалась? Фамілію дайте,

Т
Троцкій

Як причому? По каналу 1+1 постійно казали - в Україні у всьому винуватий Порошенко. Тепер у всьому винуватий Зеленський.

В
валера

А до чого тут Зеленський???? ця шкура брала взятки при всіх президентах

Т
Троцкій

Наше життя було хрінове, бо Порошенко крав. Уже більше місяця його нема, а життя таке ж хрінове. Зеленський знову продовжив красти. Ось така ..., малята.

М
Маша

Прізвище чого нинаписані таких " законних" працівників?

YY
yrod yaucenyk

Українці визначились стосовно Порошенка. За нього будуть голосувати тільки ті у кого значно покращилось життя за каденцію правління Порошенка. Скільки таких? Думаю їх меншість. І це в основному ті хто бере хабарі та корупціонери. тобто це наша влада.

В
Вася

У державних реєстраторів усе такса була тай є

Читайте також