В центрі Ужгорода п’яний міліціонер ледь не вчинив ДТП (ФОТО, ВІДЕО)

21
32

Трапилося це прямо на пішохідному переході, що на площі Петефі.

Капітан міліції, за словами потерпілих хлопців, почав дуже різко виїжджати на своєму авто Volkswagen саме у той момент, коли вони переходили зебру. Більше того поряд йшла мати з двома дітьми.

Хлопці, однак, встигли відскочити та зупинити авто. Після цього за їх твердженнями, винуватець кинувся навтьоки, але згодом повернувся. Затримували його вже спільно з громадськими активістами.

Коли ж працівники ДАІ попросили показати документи на машину він витяг з кишені ключі, але сказав, що знайшов їх і вони не його. Згодом казав, що взяв машину покататися.  У цілому поведінка чоловіка не була зовсім адекватною, адже було добре видно, що він дійсно п’яний.

Викликали підозру і номери самого авто.

Присутні працівники ДАІ склали на горе-водія адмінпротокол.

Не забарилася і офіційна реакція міліції. Керівник міліції Закарпаття Сергій Шаранич вже  повідомив, що після освідчення вказана особа буде звільнена з ОВС.

Мукачево.net

Коментарі

В
Валерия

Ребята, не важно кто человек по профессии, каждый может совершить ошибку, не все мы такие белые и пушистые.Хорошо что все живы и здоровы.

А
активист

я не розумию людей яки пишуть коментарии,напився мент,а они вси опсуждають,прасий сектор,чи когось у билуй сорочци,ото хоть уси менти пишут,а хоть люди хвари на голову,яки захищають мента

ЛВ
Лунченко В В

!!!!!!!!!!!!УВАГА УВАГА в ДАІ вже всьо по старому, Бойчук Михайло Михайлович нормальна людина, але зарас по 500 доларів зібрали із працівників, які гроші видали з дому від дітей та сімї, а тому Бойчук та всі заступники повинні піти у бізнес покинути міліцію, бо люди готові робити за нормальну зарплату без корупції, але із старим керівництвом це ніяк не буде і Москаль Генадій Генадійович кум Бойчука не повинен його прикривати.

Л
лумпі

Шаркадій Андрій в світлій сорочці, пяниця сам постійно їздить на автомобілі пяний, чоловік в камуфляжі, його поплічник, нероб так само хабарник. Шаркадій Андрій колишній службовесь прикордонних військ, вигнаний із армії, а також колишній працівник карного розшуку УМВС України в Закарпатській області неодноразово вимагав та отроимував хабарі, також його було вигнано із міліції. Всі представники такої маданутої самооборони в минулом мали проблеми із криміналом, хто сидів хто був під слідством, тепер ці нероби і бики нормальним людям жити не дають, просрали державу, нову побудувати не зможуть, ніколи з такими ублюдками порядку в Україні не буде. Нехай той кине камінь справедливості хто сам безгрішний.

М
Мент

Шановний Богдан Пилипів Ви б краще свій героїзм проявляли у Словянську захищаючи Україну від сепаратистів, а не ментів підставляли на пустому місці не за що. Правду Вам задавав питання Лунченко: "Де Ви були коли на майдані в людей стріляли"

А
Аваков

!!!!!!! УВАГА У ДАІ по всіх відділах пройшов збір примусовий коштів із ДАІВЦІВ по 700 доларів за збереження своїх посад на минулому тижні, обурених ДАІшників обіцяли позвільняти із ДАІ, а тепер питання чому на посадах і досі всі керівники районних та обласних ДАІ І МРЕО де люстрація тих хто грабує людей та даішників, адже на протязі кожного місяця ДАІшнику необхідно було заплатити дань у розмірі 2600 гривень, а начальнику МРЕО хабарнику 2600 доларів. ЦЕ ВСЕ ЛЮДСЬКІ ГРОШІ.

К
Копча

Цей Гандон у камуфляжі укривається від кримінальних справ, і ходить шукає собі проблем на одно місце, сьогодні був у прокуратурі лизав комусь очко, а цей ублюдок у рубашці світлій, який ксіву вихапував чекав його як сторожовий пес у камуфляжі на вулиці. Ви ублюдки добаветеся!!!!!!!!!!!!!!!!

Л
Людина

Кожний хач почне із себе порядок соблюдати. Не бухайте за рульом і все буде добре. Закон один для всіх - і для ментів, і для прокурорів , і для президентів. Інакше ті що загинули в києві, загинули просто так.

)
)))))))))

Слава правому сектору,,,,доєбіть все що янукович не встиг...... Про Міліціонера, який ледь не скоїв ДТП Треба всім розказати і показати, а самі які вже по пару ходок на зоні відсиділи тепер борці за закон, А коли в армію йти, Україну захищати та неможна жодного знайти!!! Всі за країну переживають.

БІ
Балога І І

Песики мої треба трохи притихнути і залягти на дно бо люди обурені нашим безладом, а менти можуть і ОЧЕЛО ЗРОБИТИ ЯК КАВУН ШИРОКЕ!!!!!!

СЗ
Студент зі Львова

Шановні Закарпатці давайте не забувати, що Львівські активісти зробили революцію і строїли під Закарпатською ОДА барикади, на томість Закарпатці виганяли Львівсиких активістів. І звідки взялися ці активісти та правий сектор, а я Вам більше розповім, це уголовники бандити та вигнані із державних структур за беспредєл порушники, які створюють тут сирію ірак та інші країни.

В
Вори

Чорта бухого у камуфляжі траха...ти в ухо будуть і цих скотів які тут граються у активістів, УРОДИ ДЄРЖИТЕСЬ!!!!!!!!!

М
Мукачівський

Ви Хлопці добаветеся, ви будете ментів подставляти, у вас кишка в жопі тонка, Балога забере своє а вам очко порвуть бо у ментовці є і серйозні менти, які можуть по голові добре надавати.

Ч
Чепак

Мені треба звільнити посаду начальника УВд а тому пси будуть виконувати закази мої і Балоги.

А
Активіст

Витрахати жон і сестер активістів і черта в камуфляже і кинути на роботу в три горба.

О
Офіцер

Шановний активіст Білецький та твої два шнурки які создали провокацію, атакож чоне Ху...ло яке вихватувало у працівника посвідчення і ЧОРТ У КАМУФЛЯЖІ бивший митник корупціонер якого викопали із митниці за хабарі якщо ви попадетесь на нормального офіцера то ВАШІ ГОЛОВИ БУДУТЬ У ВАШОМУ ОЧКОВИ.

БІ
Балога І І

Молодці уроди уголовники пяного сектору які виконують МОЇ закази тому, що мені потрібно займатися криміналом а Шаранич може по закону наступити на хвіст. ПРАВИЙ СЕКТОР ФАС ПСИ МОЇ ШУКАТИ ПРОВОКАЦІЇ ПО МІЛІЦІЇ БО БУДУТЬ НАС ДРЮЧИТИ ЯК НАЧНЕМО ПЕРЕПРАВЛЯТИ ЧЕРЕЗ КОРДОН ТЮТЮНЧИК І РОЗКРАДРТИ ОБЛАСТЬ. СЛАВА МЕНІ ЦАРЮЮЮЮЮ!!!!

В
Варцаба

ПОЗОР ПРАВООХОРОНЦЯМ ЯКІ БУЛИ ПРИСУТНІ І НІЧОГО НЕ КАЗАЛИ ЦИМ УБЛЮДКАМ ІЗ ПЯНОГО СЕКТОРА ЯКІ ВИХОПИЛИ ПОСВІДЧЕННЯ ВІД ПРАЦІВНИКА МІЛІЦІЇ У СУБОТУ У РОБОЧИЙ ЧАС І НЕ ЗА КЕРМОМ АВТОМОБІЛЯ А У КАБАКУ ДЕ ЙОГО І НЕЗАКОННО ЗАТРИМАЛИ.

П
Поремчук

Галєєв стоїть як Лошара, а жополиз Туряниця в світі не розуміється (так само як його старий) - міліціонерів тягають незрозуміло хто, а вони балдіють. Дослужаться до підполковників, а що робити в таких ситуаціях не знають, тому що ніколи не робили на "землі", а весь час лише в кадрах, а тому на стажування в райвідділ їх!!!!!!!!!!

Д
дядя

Хлопці - чи ви забули кілько аварій чинять менти? І викручуються від суда. Правильно роблять хлопці в комуфляжі. Закон один для всіх. Як простий чоловік так і мент має нести відповідальність. А ви туй пишете - ще мало тай треба мента нагородити медалью за то шо він ся напив. Ви шо думаєте , що менти би його поязали за пянку??? Правильно зробив мужик у комуфляжі.

В
Васьо

Люди подивіться як це пяне бидло в камуфляжі розмовляє з міліціонером, а всі його колеги в т.ч. ППС, ДАІ, інспекція стоять і мовчки дивляться, і саме гловне ніхто слова не сказав. Ганьба Вам правоохоронці, за те що колег не захищаєте. По-перше працівник не при виконанні, по-друге субота видідний день, по-третє після робочий час. За те що сів за кермо в стані алкогольного спяніння відповість по адмін. відповідальності і не більше. А то зробили з міліцішти чуть не терориста.

В
властелин

Быдло в комушляже,сам бухой в жопу, но зато на понтах.Остановил-бы блатного пулучил сразу по еблу,а тут бедный мент ничего преступного не совершил,а пидор чувствуя поддержку со стороны типа он правый или там левый сектор стакими понтами,права качает,типа он бог,всех судить может.Одним словом говно в комуфляже.

2
2222

Мене дуже цыкавить чому коли хтось напэться до потьері пульса позбиваэ людей і втікне від правосуддя то з цього нероблять таку проблему. А працівник міліції не може просто створити аварійну обстановку, або бути учасником дтп тому що це зразу кримінал.На мою думку працвники овс такіж саме смертні як всі люди на цій землі і нічого з цього робити проблему.

ЛВ
лОХИ ви всі

міняйте владу... батарейки... носки, а жити по-бидлячому ніхто не відміняв. Бидляцького менталітету можливо позбутись лише сказавши гуд бай бидляцькому народу(-ові)... Зрозумів, коли одружився...

ОК
обьяснітельна капітана

мені приснивсі, покойний Кравченко, дав ми завдання напитися в жопу, і поїхати розогнати сепаратисту, у Словянську,но виконати завдання мені помішали якісь гуї, у камуфляжі.Прошу видати гроші на похмелон, і повторити завдання.

ЧЗ
Читайте завтра

В Ужгороді п'яний в комуфляжній формі приставав до капітана міліції при виконанні.

Д
ДАІ

Номера транзитні, авто знято з обліку в Німеччині 24.12.12року. Як ця машина їздила до цього часу і як потрапила в Україну? Чому ПС не зацікавили документи на автомобіль. Мабуть таки підстава.

А
альберт

презумция невиновости товарищи !!!! Остановитесь, будте благоразумні, Ледь не вчинив ЩО ЦЕ , Кидають Вас як на кусок ласого мяса, будьте ситі. Це не цирк і не шоу. Місцева показуха, Суета сует. ХАЙ БУДЕ МИР И ВЕСНА. ЩАСТЯ І ЛЮБОВ Господь Среди Нас

С
саша

вранглер це круто конешно а вобше у нашуй страні ми можеме дашто мати на нашх нумерх

МБ
місто Берегово

Подивітся на чому їздять співробітники міліції в Берегівського РВ УМВС... там шо не машина то на мадярських номерах!!! Катран Вася на жовтому "Вранглері" з номерами 777 їздить!!!

М
Мішо

Вот се всі такі слуги закону!!!

В
Верховина

Міжгір'я тримає порядок в Ужгороді!

Читайте також