В Україні почали полювання на автомобілі з іноземною реєстрацією. Штрафи сягають 17.000 гривень (ВІДЕО)

11
28

Національна поліція спільно з працівниками фіскальної служби (митниками) у квітні розпочали спільні рейди з виявлення та перевірки автомобілі з іноземною реєстрацією - перш за все на факт легального перебування на території України. Наразі вже відомі випадки таких рейдів у Тернопільській та Полтавській областях.

Патрульні зупинятимуть автомобіль за порушення Правил дорожнього руху, складають адмінматеріали, а працівники фіскальної служби перевіряють транспортний засіб на факт порушення митного законодавства України.

Наприклад, якщо автомобіль знаходиться незаконно на території України понад місяць, власник штрафується на 8 500 гривень.

- Якщо ж автомобіль на територію України ввозив нерезидент, а їздить громадянин країни, такий транспортний засіб може бути вилучено, - каже заступник начальника УПП в м. Тернопіль Олег Сороковий.

Одним з перших затримали автомобіль Nissan. При перевірці документів з’ясувалося, що у водія відсутній поліс страхування. Також встановлено, що даний транспортний засіб перевищив термін перебування на Україні. Відтак автомобіль евакуйовано на арештмайданчик.

Працівники фіскальної служби склали 2 протоколи за ухиляння від сплати митних платежів та перевищення терміну тимчасового ввезення товарів та наклали штраф у розмірі 17000 гривень.
 

Коментарі

Р
русин

Тому,що звернувся до краян з розумним словом-РЕСПЕКТ! А тим,що хаять нас за нашу б1дн1сть з вини ворья у влад1-ФЕ!

Н
няньо

подивився відео- заплакав.. поліцішта явно має не більше 3 класів церковно-приходської школи..жаль..була надія на адекватних людей у поліції. Амінь!

ДП
До правдоруба

Причому тут авто за 500$ до перевищення швидкості? Літають як укр номера, так і іноземні. Просто нема відпрвідного покарання

А
Антон

Значить будемо палити машини таких патрулів...

З
закарпатець

закон один треба навести давно порядок.

М
Мукачівець

Чим та машина хужа наприклад за 1000€ там за кордоном ніж така сама у нас на Україні в три раза дороже,тобто за 3000€ ????? Різниці не бачу!!!!! Тільки в ціні!!!!

М
Мукачівець

Ниже написані слова НОРМАЛЬНОЇ,РОЗУМНОЇ людини. Підтримайте його

ДК
До краян

Кожен з вас, хто тут один одного ображає, і сміється нат таким же, як сам - біднота і бідолахи. Тому що багаті і зайняті - не тут, не з вами. Багаті в цей час придумують, як же з нас вичавити останню копійку - за світло, за газ, за ??бензин, за авто, за воду і повітря. Нам вони залишили одну розвагу - гадити один на одного. І ми розважаємося. Замість того, щоб захищатися від цієї напасті, яка нам жити не дає, і через яку ми по всьому світу по заробітках їздимо. Батьки і діти - не бачать один одного. Або нам по кишені машини З ЇХ автосалонів і з їх заводів? Припиніть обсipать один одного. Краще подумайте, чому ми - найбідніші в Європі ?? Чому в найбагатших країнах - найдешевші машини? Чому у них дешевше харчування і все інше? А ми б'ємо один одного за те, що нас змушують ОБХОДИТИСЯ НАЙДЕШЕВШИМ.

Т
Трудящий

Будьмо Людьми,поважаємо один одного!!!!

Р
Рома

А те, що мімо машин по 300-400 у.е як ви говорите, їздить куча машин і по 10-15 кусків то не біда да, най їздять дальше, смисл брати корито за 5 штук як шо в тих же чехах чи поляках купиш норм машину, люди, для чого так злорадствувати, дурак як літав на біціглях, так буде літати і на шатлі, жаба страшна сила!

П
правдоруб

Рахую що це все ПРАВИЛЬНО!!!! Всяляке бидло за 300-400 у.е. накупило ХЛАМ та ганяє по населеннім пунктам, впевнений, що якщо здійснити аналіз аварій- ДТП то більшість припада н такі самі автівки з іноземною реєстрацією. ВСІХ цих борзяків у стойло. Також будьте відверто чесними - більшість на цих автівках - КОНТРАБАНДИСТИ, так як простому (пересічному) громадянину й дарма НЕ ПОТРІБЕН "мінінгіт" з пересічкою на 5 діб.

П
Петро

Фігня повна. Максимум можуть впаяти штраф 8500 і все, приїхали. Далі можна кататися скільки завгодно, подальші дії законодавство не регулює, а отже що не заборонено те дозволено. З приводу вилучення авто на штрафмайданчик взагалі маячня. Щоб це зробити треба мати підстави. Те що за кермом не той хто ввіз не дає такого права. Штраф також. Якщо незаконно силою забрали таки авто, то далі їм взагалі кінець. Наймається юрист який впевнено виграє справу в суді. В результаті поліція безоплатно повертає авто, виплачує (за рахунок бюджету, еге ж) значну моральну і матеріальну (якщо буде) шкоду, а також гонорар юриста. Як тілки з десяток людей так зробить поліції різко перехочеться порушувати закон.

Б
Болтозар

Цольник має повноваження в зоні митного контролю на переході або на внутрішній митниці. До дорожнього руху він не має нічого.

М
ММК

І ще. Будь-яку людину можна обізвати і образити і пореготати з такої радості і такого великого досягнення... Але, поділюся однією історією: Однажды Томас Эдисон вернулся домой из школы, и передал маме письмо от учителя. Мама зачитала сыну письмо вслух, со слезами на глазах: "Ваш сын - гений. Эта школа слишком мала, и здесь нет учителей, способных его чему-то научить. Пожалуйста, учите его сами." Много лет после смерти матери (Эдисон к тому времени уже был одним из величайших изобретателей века), он однажды пересматривал старые семейные архивы, и наткнулся на это письмо. Он открыл его и прочитал: "Ваш сын - умственно отсталый. Мы не можем больше учить его в школе вместе со всеми. Поэтому рекомендуем вам учить его самостоятельно дома". Эдисон прорыдал несколько часов. Потом записал в свой дневник: "Томас Алва Эдисон был умственно отсталым ребенком. Благодаря своей героической матери он стал одним из величайших гениев своего века." Учіться цінити і поважати один одного...

М
ММК

Я ніяк не можу порозуміти людей, які не можуть видавити із себе нічого окрім злорадства і зависті?????? Це говорить про інтелектуальний та соціальний рівень розвитку особистості.... як Василь знає писати "Рагулі-окупанти" хоча на протязі життя я побачив два типи людей: 1) "селюк" по паспорту (людина народилася у селі, але багатий внутрішній світ та бажання самовдосконалення змусило таку людину рости і працювати над собою у всіх розуміннях цього слова). Історія знає багато видатних особистостей, котрі народившись у селі ставали геніями свого часу. 2) СЕЛЮК по стану душі, і це не залежить від того, в якій місцевості людина народилася сільській чи міській - він просто "БИДЛО" яке нікого не поважає і не може ні допомогти ні поспівчувати, це люди вигоди та без принципу і тут ні школа ні університет не поможуть, а гроші тим паче. Нажаль! Тому дорогі земляки, перед тим як писати комент раджу добре подумати, яку ціль ви цим переслідуєте!!!

М
мкчв

Каждоє чудо три дня ся держить. Треба було рипатися коли лем 1000 машин було. Тепер пополудню. Як то кажуть треба расслабіться і получать удовольствіє.

Д
ДФС

А чому так мало, лише 17 тис. ???

П
Пітьо

Се говорять ті,ко дав останні гроші та купив жигуля бо не мають бензін доїхати на перисєчку.У нас Много черипля та хоть менше жигулів лишилося.

МЗ
Мікі з ловачки

Чирипля не чирипля но неадеквати на чеських и полських намерах літають як урваті .. Умерти не от аірбега а от дурака на номерах .. ( касаеся неадекватів ушитких , нормальним людям блисько до сирця не брати ) .

1
1

Шо за привичка одини-одного обс....,а перваки 40 річні ліпші і ганяють на них як урваті.

1
1672

Чиськоє і польськоє чирипля щи будете серед путя лишати, увадите!

С
Слава

Черепля сохране душу тобі при тілові.. Коли удариш да вистрілить аірбек, возися на Ладі, ще зароби на неї туй без кредо!

М
Митник

Бiгом усi на пересiчку)))

R
rem

Треба прорідити ряди ужгородських автомобілістів: у місті екологічна катастрофа через наплив через міру доступних атвто.

В
Ваня

Правильно роблять я би заберав відразу то сміття бо там половину бударів стільки не коштують

ДА
До Актівіста

Черипля їздит на українських номерах!!!

А-
Актівіста - Міліцішта

Ура! Чирипля щезне з дороги :)) всі вилучені машини везіть на фестиваль огинь і мнясо там будемо встановлювати рекорд "май великий огинь із машин "

Я
я

но шо унимайте біціглі з гаража бо обстанетеся без машини

Читайте також