В Ужгороді чиновник влаштував стрілянину в кафе

36
25

14 січня близько опівночі у модному «PRAVDA-кафе» на Льва Толстого в Ужгороді пролунали постріли. Зі свідчень джерел Мукачево.net, стріляв Михайло Пісняк, який працює молодшим спеціалістом управління майном Ужгородської міської ради. Того вечора він разом з друзями випивав у закладі майже до опівночі.

За попередньою інформацією, близько 23:30 Михайло Пісняк хизуючись перед друзями вийняв пістолет і вистрелив. Крім товаришів чиновника в кафе були бармен, офіціант і власник закладу.

Останній відразу ввімкнув яскраве світло і попросив відвідувачів негайно покинути заклад, бо інакше буде змушений викликати міліцію. На це Пісняк, за словами очевидців, почав кричати та хизуватись , що міліції не боїться, а його друг, син начальника ужгородської міліції Івана Цьоки, вирішить всі питання. 

Власник кафе не переставав наполягати, щоб молодики покинули заклад. У відповідь підприємець отримав кулаком у груди від Михайла Пісняка. Через кілька хвилин п'яна компанія таки пішла, захопивши з собою гільзу від кулі.

Як повідомили Мукачево.net в прес-службі в Закарпатської прокуратури, після цих подій власник закладу Мирослав Семен написав заяву до прокуратури міста. Зараз слідчі проводять перевірку в порядку ст. 97 КПК України. Джерела в прокуратурі Ужгорода підтвердили, що в них є інформація про те, що у компанії Михайла Пісняка був також працівник міліції.

Серед колег у міській раді в Михайла Пісняка репутація не найкраща, в кулуарах кажуть, що цей молодий чиновник часто хапається за зброю.

Чи має чиновник на неї дозвіл – наразі з’ясовується.

Інцидент, скоріш за все, було зафіксовано прихованою камерою, яка встановлена у закладі. Однак відео редакції дістати не вдалося. Не виключено, що воно є у правоохоронців.

 

За попередньою інформацією, батько чиновника - Сергій Пісняк - очолює Ужгородське відділеня банку "Хрещатик".

Коментарі

9:
911 :))))

Ми взагаліто новий 911 :)) Поняли вонючі призраки!!!

9
911

ВИИИИИ!!!!Призраки вам нема про шо поговорити?дійсно займіться своіми проблемами бо Нєбойс і у вас своіх 2 відра Гавна і сидиде і лише своє гавно нюхаєте Ви Вонючки!!!!! Ви йому просто завідуєте бо Бог йому вже з народження подарив 10 відер з ароматом Dior+Chanel+Prada+Gucci+Versace і +кучу класних тьолок. Мішка совет "Єби" тих Вонючок!!!!!

A
apdhchkv

SzgWge , [url=http://ssjitzsactcw.com/]ssjitzsactcw[/url], [link=http://tpdftqwcvxtj.com/]tpdftqwcvxtj[/link], http://orssvrflwjnb.com/

L
Lanette

Thought it woudln't to give it a shot. I was right.

Ч
Читатель

"1234" не переживай я думаю він вже відповів за них... просто не вам судити людину... ніхто незнає що чекає кожного із нас... ми ні від чого не застраховані.. я не розмуію навіщо тут згадувати наприклад всю його сім"ю?

1
1234

"Читатель" не поддерживаю. Дело не в зависти,а в том что надо отдавать себе отчет,и отвечать за свои поступки,и ему пора этого научится.

Ч
Читатель

"мммммм" підтримую...нашим людям лише дай привід когось "обі.рати"... в першу чергу подивіться на себе... хто ви взагалі такі шоб свого рота відкривати... вас жаба давить шо грошей немаєте?заробляйте..чого ви всюди пхаєте свого носа..лізете без мила в .опу!!!ваша думка нікого не цікавить...всі ми одинакові..всі ми люди...всі робим дурниці...але ви бачите лише чужі помилки/дурниці..а себе не бійтесь, ніхто не осудить!!!

АП
Анти Писняк

bbv- ха подставили, ну да конечно, и я даже догадываюсь кто ты и то что ты был с ним вместе понятно тоже.... Бедный мальчик Миша, постоянно его подставляю: в Праге когда пушку доставал и нею размахивал,,, и на заправке таже история... Меньше торчять нужно идиоту за папины деньги!!!!

В
Владимир

Никого не посадят!Раслабтесь!Пока Цока там начальник даже дело не возбудят!Ужгород город проституток ,ментов ,таможеников и контрабандистов!А еще обласной центр!Фу!!!!И вся эта компашка тусуется в любимом борделе власти и вышеперечисленых- отеле "ПРАГА"

!
!!!

sasa - Ужгород... так але причина в тому що сайт мукачево нет пише погане лише про Ужгород а про мучачево історії промовчують...

П
полюбому

ага, накачали наркотиками в очєрєдной раз і поставили ствол в руку, а потім ще й курок його пальцем натиснули... знаю цього мажора...хай получить по заслугам...і посадити б могли

B
bbv

Непишіть різну дурню хлопця реально підставили!!!!!

1
1234

знаю его. Снесло парню крышу от денег и безделья.

АП
Анти Писняк

Опечаточка вышла: МАЖОРРРРРР

АП
Анти Писняк

Да Писняк еще тот шнырь и марож, и это у него не первая история когда он размахивает пушкой.... а что ему еще остается делать,ведь кода дело доходило до разборок то он даже боялся вылизти с ПАПИНОГО Ленд Крузера...... кстати который папочка вскоре забрал и пересадил сынка на Ниву из-за плохого поведения)))

У
уважний

Шановний ММММ - жодні обставини не виправдовують використання зброї у громадському закладі з метою :"Гля, який я крутий !", особливо зважаючи на те, що мова йде про представника нашої чудової влади.(нажаль доведеться погодитися з дописувачем на ім'я "!!!")

М
мммммм

тут по ходу собрались те ,которым лишь бы потрепать своими языками........... Как можно обсуждать человека и что либо писать - не зная ситуации и не зная что там было на самом деле.....

М
маря

синива!

S
sasa

У Ужгорода репутация с каждым днем все лучше и лучше ...То гаишники по мосту пьяные ездят ,то менты в кафе стреляют.

РМ
Редакція Мукачево.net

Окремі коментарі видалено через порушення правил коментування.

О
Опля

Пісняк, коли його батько був керуючим ощадбанку , допомагав отримувати кредити братам Аділовим і їхнім відморозкам ЯКІ ВОНИ ПОТІМ НЕ ПОВЕРТАЛИ. За це вони його і тримають біля себе. Самі ж Аділови в своїх кругах називають його "шнирьом"

А
Алька

"...що у компанії Михайла Пісняка був також працівник міліції." так прокуратура подтвердила, что это был Писняк?

!
!!!

Пісняк - наркоман на весь Ужгород відомий... чого досі не посадили нікому не відомо... алеж якшо країною керує зек про що ми говоремо... яка країна такі і люди... :(

О
От

911 - ти забув добавити сначала Бабульки згримлять а потом уже )))

9
911

Все будет по обычному сценарию...потаскают его не много пока народ помнит а потом все станет на своим месте :)

Читайте також