В Ужгороді посадовець одним ударом вбив людину (ФОТО, Оновлено 13.00)

51
13

Інцидент трапився серед білого дня на очах у перехожих та сім'ї загиблого.

У четвер, 2 лютого, близько 15.00 на паркові по вулиці Уральській розгорілася суперечка між місцевим 45-річним бізнесменом Михайло Лесьо, який в минулому займався кікбоксингом, та двома молодиками. Перший намагався на власному авто, в якому були також дружина та діти, виїхати з парковки, другі – перегородили йому дорогу власним авто.

В один момент, переповідають очевидці, підприємець підійшов до авто, в якому сиділо двоє молодих чоловіків, і почалася сварка, в ході якої один з молодиків вдарив бізнесмена по голові. Той упав, втратив свідомість. Швидка забрала потерпілого в реанімацію, де він і помер. 

Як повідомили Мукачево.net, причини смерті зараз з'ясовуються: робиться розтин тіла загиблого.

Молодики з місця події втекли. Один зі свідків інциденту встиг зафіксувати подію на мобільний телефон. За його словами, серед тих, хто намагався привести потерпілого до тями – один з молодиків (див. фото).

Як вдалося дізнатися Мукачево.net, одного з молодих чоловіків звали Сергій Шпонтак, який донедавна працював директором у міському центрі фізичного виховання «Спорт для всіх» – громадській організації при Ужгородському міськвиконкомі. Саме він і намагався привести до тями бізнесмена після удару (див. фото).

Водночас, в обласному центрі цієї громадської організації зауважили, що Сергій Шпонтак працює в них з 2008 року і про інцидент за його участі поки нічого не чули.

Іншого молодика, який за попередньою версією і наніс удар, звати Роман Джупин, і він за неофіційною інформацію є працівником одного з структурних підрозділів міськради. За іншою інформацією, Роман Джупин вже не працює в міськраді. 

Без прізвищ та посад цю ж інформацію підтвердили і в міському управлінні міліції. У ці хвилини триває допит учасників інциденту. Поки говорити про вбивство в міліції не поспішають, оскільки не відомо причину смерті підприємця. Наразі вирішується питання про відкриття кримінальної справи за статею 121. част 2 Кримінального Кодексу України.

Водночас, за останньою інформацією від прес-секретаря міського голови Ужгорода Алли Хаятової, обидва молодики - з центру фізичного виховання «Спорт для всіх» і жодного відношення до державної служби не мають. Один з них, той який начебто наніс удар Роман Джупин, вже там не працює. 

Вже під вечір п'ятниці, 3 лютого міліція оприлюднила власну офіційну версію інциденту.

Нагадаємо, що більше двох тижнів тому молодший спеціаліст управління майном Ужгородської міської ради Михайло Пісняк вчинив стрілянину  у модному «PRAVDA-кафе» на Льва Толстого в Ужгороді 14 січня.

Коментарі

Г
Гість

Ромка не винен!!! Жінка цього бізнесмена знаходить завжди свідків (які говорять так як вона цього хоче)... Я розумію, що вона хоче щоб виновник був наказаний, але Рома навмисно цього ніколи не міг зробити... Він хороший!!!

П
парадичка

Роман Джупина - майстер спорту у важкій атлетиці... здобути майстра вчителі навчили, а контролювати свої професійні навики не навчили... доречі його батько заслужений тренер по важкій атлетиці і виховав вже не один десяток майстрів спорту...

Ф
Федя

страх потеряли нынче,думают все баблом можно решить.

В
Водій

Цей проїзд проблемний - ізначально. Він повинен бути розрахований для роз'їзду двох авто, або - при існуючій ширині має бути встановлено знак "Односторонній рух" - в одному нарпямку. А мужики повелися - як барани - з обох сторін. За що й прийшла розплата.

А
Андрій

Там хтось поставив шламбаум зі сторони уральської чим перекрив транспортну розвязку і я неодноразово ставав свідком коли на дорозі шириною з один автомобіль зустрічаються два і розїхатись неможна (дорога двостороння). Треба притягти до відповідальності за самовільно встановлений шламбаум. Знаєте нашим людям треба тільки створити умови і вони загризуть один одного...

КВ
Копча Вова

Березний рулить.

НГ
Невідомий гість

Допригався Ромка!!!!

П
парасич

березний знову відмітився...

С
Справедливость.

Этого пи*раса надо словить и еб*нуть хорошенько и ему, что бы здохла тварь... Сволочи(((.....

ЯП
Я Пэтя

В прошлом году в Киеве, во дворе жилого дома на Троещине депутат райсовета и менток подполкан ГАИ разъехаться не смогли, так менток палкой гаишной депутатику по яйкам влупил. Правда живы все остались, наверное потому что не боксеры. А мужика этого и семью его искренне жаль. Из-за своей глупой борзоты жизни лишился, или из-за сцыкунья чинушного, а семья без кормильца и дите сирота. Шизанутые нынче люди и ни какими жизненными обстоятельствами это не оправдывается

КГ
Криштофорій Георгій

НАДО НАКАЗАТЬ ИДИОТА!!!

Г
Гість

А де фото??

РА
Радчук Александр

це жах...

Читайте також