В Ужгороді спалили авто активіста Дорожнього контролю (ФОТО, ВІДЕО)

11
8

За попередньою інформацією, близько 5 ранку четверга автомобіль марки KIA з усіх боків облили легкозаймистою рідиною і підпалили.

На місці злочину працюють правоохоронці. Авто відновленню не підлягає. 

Активісти Дорожнього контролю бачать за підпалом роботу активіста саме у громадському русі.

Офіційні подробиці про підпал - читайте незабаром.

До слова, підпали автомобілів стали основним видом з'ясування стосунків на Закарпатті за останні 2 роки. Попри резонанс за результатами кожного підпалу автомобілі продовжують палити з чіткою регулярністю:

Під мерією Ужгорода підпалили авто. Неофіційно – керівнику департаменту міського господарства Касперову (ФОТО)

Начальнику ужгородського ВБНОН Василю Швардаку підпалили авто (Ексклюзивні ФОТО, ВІДЕО)

Заступнику мера Ужгорода Белякову спалили авто (ФОТО)

Коментарі

2 Юрій Петрович

Ну так,тут ну дууже необхідно йому зібрати гроші на нову машину. Краще допоможіть хворій дитині,котрій потрібно кошти на лікування а них нема.

ВД
Ваня ДК

Цей коментар я скопіював з другого видання щоб ненабирати ще раз Ваня ДК 2013-07-16 / 03:24:54 Й доречі, нешановный-бо брехун пан-Подобрий, напише на офиційному сайті МВС Закарпатської області, що це чергова провокація, і що це політична площина, хоча я думаю що я нікому невідкрів "Америку через форточку" про пост №1, а писати на сайті для Києва, то краще прямо на Київському офіційному може там хто й повірить перевіряй що пишеш, сьогодні люди вже не такі далекі, а ос ти далекий до законодавства Словатчини й незнає що авто яке за віком більше ніж 5 років ніхто незастрахує, тількі цивілка, яка захищає третю сторону. А на рахунок політичної площини є дуже хороше прислів"я. "При чому тут міліція якщо свиню убив грім?" але я його трішки зміню "При чому тут політична площина, до спалення автомобіля на замовлення ДАІ" Подобрий, є інші засоби масової інформації, и як що ви перечитуете тільки те що написали власноруч, наприклад що невідомо чи підпалили авто чи виникло самозагорання, то ось в

ЮП
Юрій Петрович

Номер картки ПриватБанку для допомоги: Ткач Вікторія Сергіївна (дружина) 5168 7572 1726 7311

К
КЕН

Ребята молодцы. А ихний предводитель га.дон. Накрал денег и свалил в штаты, еще и сайт ДК закрыл!

1
123

Шо то за жона, шо свого чоловіка лем мерегувати уміє?

НС
нет слов

Ребята из Дорожного Контроля молодцы. Лишь они одни в Закарпатье противостоят этим оборотням в погонах. И как видим, жертвуют многим. Они мне тоже помогли, а я даже не знаю их имён, но знаю одно, что теперь обязательно помогу . Руководитель ДК пишите номер счёта для помощи. Верю, что найдутся люди, которым не безразлично то, что происходит у нас, и мы все вместе поможем ребятам в этой борьбе.

В
ві

та ну менти) безобідні надсмоторщики.Є там і виконавці но всіх рівняти под одного та то не діло.

Г
Громадянин

Цим підпалом себе видали замовники. За всіма підпалами стоять менти! Кому ж цей громадський діяч міг ще мішати!

Читайте також