В Ужгороді студент без прав переїхав ногу ДАІшнику

20
16

Як стало відомо Мукачево.net, інцидент стався близько 20.30 в районі залізничного переїзду між вулицями Мукачівська та Гагаріна.

Водій Skoda Octavia (як потім з'ясувалося - студент УжНУ) рухаючись вулицею Мукачівською вирішив не перешиковуватися і не з тієї смуги на швидкості пересік залізничний переїзд на вулицю Гагаріна, підрізавши іншого водія на джипі, якому довелося екстрено гальмувати.

Вся ця ситуація відбулася на очах у працівників ДАІ, які стояли при вході до міськвідділку, який розташований якраз на вулиці Гагаріна. ДАІшники зупинили обох учасників ситуації - одного як явного винуватця, іншого - як свідка. На прохання пред'явити посвідчення водія (водійські права), водій Skoda показав ДАІшникам не своє посвідчення, а якоїсь жінки, посилаючись на те, що в правилах дорожнього руху не вказано, що водій має пред'являти саме своє посвідчення, а мовляв, просто посвідчення, байдуже чиє.

Після того, як працівники ДАІ наполягали, аби водій усе ж показав своє посвідчення водія, той вирішив натиснути на газ і ймовірно втекти з місця подій. Рвонувши з місця водій Skoda переїхав ногу одному з ДАІшників. Останнього забрала швидка з підозрою на перелом. Водія затримали.

Офіційні подробиці інциденту редакція спробувала взнати у ДАІ. Там показали коротке відео з водієм-порушником

Водій виявився злісним порушником правил дорожнього руху, і ще жоден з 16 призначених йому штрафів не погасив.

Більше того, інформують в закарпатській міліції, у 2009 році правоохоронці затримували його за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

 

 

 

 

Коментарі

S
scribe

Думаю перед водієм шановні коментатори треба вибачитися. Порушення ПДД і кримінал різні речі. Дивіться яка добросовісна наша міліція http://www.youtube.com/watch?v=VdCmP13W5-I

Е
екологу

Не на 100, а на 1000% маєте рацію (по-українськи); правду (по-нашому)

І
Ірка

Шось у вас багато не перевіреної інформації. Хлопчина-водій вже давно не студент, дуже цікаво де це ви пізніше з" ясували, що це студент УжНУ. Це не правда. А ще й в заголовок винесли. Не професійно працюєте!

К
кат

интересно, а где же родители этого горе-студента?... Как сопляку можно дать машину, чтобы он водил ее? вот реально, не всех дебилов война забрала, а изза этих дебилов никакой ЕС нас не примет...

ТД
Тужанський Дмитро

Друзі, перепрошую за помилку редакції, колеги вже виправили водійські права на посвідчення водія.

J
JOSKA

до правка. То що ви відмінно володієте рідною мовою це можно тільки привітати, але не забувайте що на Закарпатті живуть люди які щоденно розмовляють щонайменше 3==4 мовами .Якщо ви вже взялися виправляти тут коментаторів ,то буде краще якщо навчите ваших українських міністрів хочаб розмовляти на державній мові.

П
про100

Еколог прав на все 100. Из-за таких малолетних идеотов за рулем, страшно за своих детей на тратуаре.

Ь
ьргшр8

..ногой останавливал)))

Е
еколог

Правки не стосується

Е
еколог

Попередні коментатори дегроди повні блядь , николи в нас порядку в державі не буде з такими ідіотами , сподіваюся це останні 5 дебілів на Закарпатті

П
правка

Шановні редактори, я не знаю хто з Вас їздить з правами, бо я з ними завжди ..... навіть коли сплю, а от за кермом, виключно з посвідченням водія...

Г
гость

молодец студент

С
Студент

Может подумал что там лежачий полицейский

1
123

Через шею переехать надо было !!!

НТ
не так просто

может женщина пол поменяла а права не успела

Н
номано

ахахахахаххахахахах 5 балів маладец

Читайте також