В Ужгороді та Мукачеві відмінили паради на 9 травня

13
29

Мова йде про скасування масових заходів.

В силу останніх подій багато міст в Україні прийняли рішення скасувати масові заходи на 9 травня, День Перемоги.

З огляду на це, секретар міської ради, в.о. мера Віктор Щадей, порадившись з громадськими активістами та обласним керівництвом, вирішив також не проводити в Ужгороді жодних традиційних заходів, які можуть бути використані провокаторами для заворушень.

Таке саме рішення було прийнято і в Мукачеві.

Але, як в Ужгороді, так і в Мукачеві обіцяють вшанування ветеранів, їх зберуть разом на зустріч з керівництвом міських рад. Також, планується прибирання на могилах воїнів. 

Скасування ж торкнеться традиційних парадів.

За словами Віктора Щадея, "агенти" Росії можуть бути і у нас, а хода для них стала б чудовим приводом для провокацій.

Завтра ж спільно з правоохоронними органами буде вирішено питання забезпечення порядку в Ужгороді 9 травня.

Коментарі

З
Закарпатец

http://www.youtube.com/watch?v=PcHGzp_T-6M Генри Киссинджер о Майдане и Путине

I
Ipso

Добре шо ваші пєдерасти по Кремлю шастають і оголені на конях гоцають;)і нико нич) Рассийская Пєдєрация.

З
Закарпатец

В МАРИУПОЛЕ АРЕСТОВАН ПЕДЕРАСТ ЛЯШКО- Оказывается это ЛЯШКО ДАЛ ПРИКАЗАНИЕ НАЧАЛЬНИКУ МИЛИЦИИ СТРЕЛЯТЬ В НАРОД МАРИУПОЛЯ приведен приговор в исполнение за предательство интересов народа бывшему начальнику милиции Мариуполя Валерию Андрощуку - он повешен в здании аэропорта http://korrespondent.net/ukraine/politics/3361273-nachalnyk-mylytsyy-maryupolia-naiden-poveshennym-ystochnyk

З
Закарпатец

«Меня просто душит чувство чудовищной несправедливости» Евгений Гришковец: Украина переживает период несмываемого позора «Признайте, что вы суверенная страна и тогда сами в себе усомнитесь и устыдитесь» http://odnovremenno.com/archives/4543#more-4543

З
Закарпатец

http://www.youtube.com/watch?v=l8_R2N1Lcis Яценюк фашист http://www.youtube.com/watch?v=tqI38lrtHe0 МАТЕРИАЛ для МЕЖДУНАРОДНОГО суда

М
Мукачівець

Ганьба нашому місту та Закарпаттю! Змішали Велике Свято з гівном... Безліч наших краян загинуло за нашу з вами свободу, а ви, паскуди, змішали сьогодня їх з лайном! Запросили ветеранів на 50 грамм в Міськвиконком. Та вони звідти вийшли та вас проклинали, скотівв. Казали, що ліпше би не дожили до цього дня, коли їх, героїв, ховают у кімнатці ратуші! Ганьба вам ЖОПОЛИЗИ БАЛОГІВСЬКІ! ГАНЬБА ТОБІ - БАЛОГА ПРОДАЖНИЙ !!! ГАНЬБА ВЛАДІ !!!

З
Закарпатец

СЕГОДНЯ В Мариуполе ваши банды расстреляли безоружных демонстрантов, а когда милиционеры отказались выполнять преступные приказы - подожгли отдел милиции и открыли по ним огонь. На Херсонщине - когда на митинге ваш губернатор пытался оправдать Гитлера ПРОСТЫЕ ЛЮДИ ПРОСТО НЕ ДАЛИ ЕМУ ГОВОРИТЬ И ВЫБРОСИЛИ МИКРОФОН ПРОТЕСТНОЕ ДВИЖЕНИЕ ТОЛЬКО НАБИРАЕТ ОБОРОТЫ И ЕСЛИ ВЫ ДУМАЕТЕ ОТСИДЕТСЯ ЗА КАРПАТАМИ ТО ОШБАЕТЕСЬ

З
Закарпатец

НАМ ТЕРЯТЬ НЕЧЕГО НА КОНУ ЦИВИЛИЗАЦИОННАЯ ТРАГЕДИЯ СЛАВЯНСКОГО НАРОДА - А ВОТ СЫТАЯ ЕВРОПА И АМЕРИКА НЕ ПРИВЫКЛИ К ЛИШЕНИЯМ И ТЕМ БОЛЕЕ К ВОЙНЕ - РОССИЯ ЭТО ВАМ НЕ БАНАНОВАЯ РЕСПУБЛИКА - МАЛО НЕ ПОКАЖЕТСЯ НИКОМУ ДУМАЮ ОНИ СЛАБАКИ ВОЕВАТЬ НЕ БУДУТ, а так как шакалы огрызаться из-за угла. ГОТОВЬТЕСЬ К МЕСТИ, РОССИЯ СВОИХ НЕ БРОСАЕТ УКРАИНА ЗДЕСЬ НЕ ПРИЧЕМ, это был такой план ПИНДОСОВ, а УКРАИНА ТИПА ПОДСАДНОЙ УТКИ - правый сектор загонщик, а хунта стадо политических проституток умело использующие свои органы для выполнения этого задания.

I
Ipso

Тай добре. що там празднувати? окупацію? грабунки? вбивства? які чинили доблесні радянські воїни (суміш свиней і мавп). В соціальних мережах всі показують своїх дідів-ветеранів на гарних фото. чистих і причесаних. А хто вбивав, грабував і насилував сотні тисяч жінок в Будапешті? чийсь інший дєд?)) як би там не було, старших людей треба шанувати. але на урядовому рівні - слід приспустити прапори. і все.

Я
я

Цензурных слов для комментирования найти не могу. Скажу лишь одно - хунту и её верных псов ждёт судьба Гитлера и Муссолини.

О
оксана

вони просто всі дибіли й парад повинен бути це історія яку багато сімей памятає як велике горе

З
Закарпатец

СЛАВА ВОИНАМ ОСВОБОДИТЕЛЯМ ЕВРОПЫ И ВСЕГО МИРА. ОНО ЖАЛКО - ЧТО ОНИ ДАЛИ ШАНС РОДИТЬСЯ ПОДОНКАМ 21 ВЕКА НАСЛЕДНИКАМ БАНДЕРЫ И ШУХЕВИЧА. УБИЙЦАМ - МАЙДАНА, СЛАВЯНСКА И ОДЕССЫ СМЕРТЬ УКРОФАШИСТАМ!

ЧД
читач до Варiського

Я з Вам згідна на всі 100%.Це бидло тупориле виросло і тепер навязує свою "правду" .Ми діти Радянського Союзу той же балога помятаємо своїх батьків дідів у ВВВ ,а це, що тепер привласті, хоче все стерти з нашої паматі.У них не вийде.Германія постійно віддає почість Радянським Воїнам які не повернулися з тієї кровавої війни.Є інети то не хай прочитають про Георгивську ленту.В Революцію були білі та червоні ,а тепер зелені та чорні.

8
855

Щадей є дурнуватий гуканський хлопець з Студеного. На жаль. Я ніколи не вживав подібні вирази, але сто раз правий той, що сказав: Ви можете дістати хлопця з села, але ніколи не достанете село з хлопця. І диплом тут не поможе. Та не дивуйтеся, Щадей лише маріонетка. За нитки тягають інші.

И
Игорь

Нужно просто плюнуть в рожу тем, кто не осознаёт значение Великой Победы над фашизмом.Вот из-за такого скотства, фашизм вновь возрождается на Украине и к чему это приведёт скоро убедимся на собственной шкуре,кровью опять умоемся.

Б
Бачі

Проводити парад на день перемоги 9-го травня на Закарпатті - це дебілізм, якого світ не бачив... Може хтось не пам'ятає, що закарпатці жили в Мадярії, а Мадярія була союзником гітлера... І як ви думаєте, у яку армію мобілізували громадян Мадярщини??? А інша частина потрапляла добровольцями до Радянської армії. Тобто діди-прадіди одних воювали проти дідів-прадідів інших... Дурдом "Веселка". По-сепаратистські - "Радуга".

Г
Гість

Шкода, це хороша традиція, а діти вже чекають БТРів в центрі))

У
Українець

щадей - циган воняйчий з радванкий, він історії не знає.

Б
Бублик

Щадей!!!!!!!!! Ти калхознику здурів? Ти шо нюхаш? Які агенти? То в Москві пів Закарпаття агентів ( заробічан) кіть начнуть іх там хнобити іза таких як ти! Тобі ...............!

Х
ххх

З НАСТУПАЮЩИМ УСІХ ПРАЗНИКОМ 9-МАЯ ДНЕМ ПОБЕДИ!

Р
Русин

Щадей - нацист.

ДZ
до ZloyZvir

Заради Христа (який був також іудеєм), не треба проводити "исконно русскую забаву: борьбу с евреями"! Ось саме так (цитую Вас) "творіться прікре" неподобство. Судячи з Вашої манери письма - Ви прихильник АзІрова. Прогорніть сторінки абетки (азбуки), це Вам піде на користь.

Д
До_читач

Слухай, розумаку, у Другій світові в боротьбі проти фашизму свої життя віддали МІЛЬЙОНИ УКРАЇНЦІВ! А кіть тобі ся шось не любить, ЧЕМОДАН - ВОКЗАЛ - МАДЯРЩИНА/ПОЛЬЩА/НІМЕЧЧИНА!

Ч
читач

Ті паради вже давно треба було заборонити в такому багатонаціональному краї як Закарпаття. Величезні людські жертви були з обох сторін. Там помирали прості солдати і не можна сказати що одна сторона була хорошою, а інша поганою, коли мова йде про Простих солдат. Звинувачувати можна і треба їх керівництво, а воно було бандитським з обох сторін!

Т
Тіма

Ганьба владі! Цим рішенням, де-факто, влада визнала свою неспроможність забезпечувати безпеку громадян і нездатність контролювати ситуацію в країні!

F
Firefox

Підтримую. Росія зара пнеся з шкіри вон до Дня Перемоги, а ми відміняємо паради, будемо збирати ветеранів десь по залах, переховуватись, наче щури. МИ, на чиїй території якраз і проходила війна, чиї герої там полягали, ми ховаємось. Чим не привід провокаторам з Росії, яких ви боїтеся, вказати нашим ветеранам та їх родичам про те, що ми зневажаємо їх подвиг?! більшого просто вже не треба, ви зробили все..тьху..

В
Варiськый

До Щадея!!! Та уповiш неборе коли РОССИЯ была проти парада ПОБЕДЫ??? Бл****ть даже у Германии осознають фашизм,а ты говориш херню якiсь агенты из России ты тоже майже из Ярошом за столом сидиш!!!!

F
Firefox

Майбільшої провокації годі й шукати! і не дивуйтеся, якщо хтось зацікавлений використає це в своїх інтересах.. Не кажучи вже про смачний плєвок в душу тих небагатьох залишившихся, для кого це свято було сенсом їхнього життя, тим заради чого вони віддавали свої життя на протязі декількох років..і якщо зара хтось сплюндрує все що повязане з Небесною сотнею, то вибачайте, ви самі цьому навчили..і звиняйте, Майдан був 3 місяці..а війна, перемогу в якій ви зара відмінили, тривала 4 роки..

З
Зекономили

Економыя собы в карман раз.А по-друге добре хоч выдпочинуть курсанти

Читайте також