В Ужгороді взяли штурмом Закарпатську ОДА, будівлю захоплено (+ФОТО, ВІДЕО)

7
58

Менш як за 10 хвилин активісти прорвали оборону силовиків та зайняли будівлю.

Мітингувальники у кількості більше 1000 (за іншою інформацією - 2000) людей почали вибивати забарикадовані двері у Закарпатську обласну державну адміністрацію близько 11.00. 

У будівлю полетіли петарди, чути вибухи. Правоохоронці у холі будівлі застосували газові гранати, але опісля відступили.

Станом на 11:09 будівлю було захоплено, мітингувальники вибили двері. Міліція добровільно покинула будівлю. Активісти почали прибирати хол ОДА, також пішли видаляти з серверів відео з вебкамер. Яку будівлю захоплять наступну наразі невідомо.

Майже відразу активісти дісталися кабінету голови Закарпатської ОДА, але Олександра Ледиди на робочому місці не виявилося. За неофіційною інформацією, він в останній момент оперативно евакуювався з будівлі. 

Більше фото тут. 

Коментарі

П
ПАПАРАЦІ

Вон удціть бендери гуцульські!!!

В
Владимир

В государстве, где народ живет не благодаря а вопреки, будущего нет и быть не может. Это касается и РБ и UA и РФ. Есть законы природы, которые не обмануть. Рано или поздно, но мыльный пузырь лопнет (на Украине он лопнул). Пока спасает труба в сохранении существующих режимов. А в перспективе как в сказке, чем дальше-тем страшней. И не уйти от этого, время упущено. Господи! Дай бог Вам силы выстоять.

П
партизан

ІЗ-за одної гнусної бандитської тварі,який був петухом на зоні, скільки людей вже загинуло.

ШК
Шахта к смерти янушеску

Вот в этом и есть ваша гнилая сущность , детьми прикрываетесь, и гордитесь этим как павианы! Вы больные ублюдки, что уж мелочиться , пройдитесь по школам, потом по садикам, за сникерсы соберите деток, и решайте свои маниакальные идеи! Как вас только земля носит , скоты?!

Z
Zoltan

Грустные экономические впоследствия еще в переди. Но страдать от этого не будет ни Янукович, ни Симоненко, ни Яценюк, ни Кличко, ни Тягнибок. А страдать будем мы, независимо от того на какой стороне барикады находимся на данный момент :(

СЯ
смерть янушеску

в ОДА знаходятся студенты та молодь, майже діти! Дє чоловіки в УЖГОРОДІ??? бандитам попередження! зачепите дітей здохнете як пси! СЛАВА УКРАЇНІ!

М
Мукачівець

Ужгородці молодці!!! Ви справжні герої!!! Разом збудуємо Україну без вбивць!!!!

Т
Терикон

Знаю лично ник777. Псевдошахта( ненастоящая), ты бы очень удивился и охренел зная о материальных достатках 777. Это еще раз доказывает вашу свидомиты, недалекость, тупость и быковство. К Надежде, оскорбления в ваш адрес не воспринимайте, это убогие рагули, что с них возьмеш?

Т
Тiгрiш

Я дотiть за майдан,докiть сесе нашi люды роблять,айбо кiть iз Галiцii ми б?деме команды дuставати,то проти,i ?же ся сам подойму.Молодцi ,добр? роботу робите,Тягнибок,i правий сектор,айбо у Львовi i Кийевi,у нас нечего свойi маршi iз смолоскипами проводити.се не наша iсторiя i не нашi героi.Копкать двирi,а вuн iх клав,сись дiтвак.Обласна хыжа iщи при чехах постройена

С
Слов"янин

Питання № 1 зачистити заколотників в столиці. Апотім, в регіонах - справа часу і техніки

Р
Революціонерам

Ленін тоже быв революціонер та кулько дале добра наробив. Вы такі самі.

М
Мункач

А хто говорить про "трєх голового змія". А позиція і так нич не поміняся лиш для слабих песиимістів і рабів з яких як не іздівайся їм лиш би не було хуже

ДМ
До Мункач

Ниє ніякої аґонії. Нормальным людям до єдного міста і ваша революція і Янукович. Бо розумні люди знают, що для народа ся нич низмінит, просто ся поміняют свині коло корыта - місто бандіта буде фашист, жид вать жилізный дурак. Ко хоче заробляти чесно та може і типир. А корупція туй і дале буде. Нові будут лиш довгы, які вам треба отдавати Америці, що спонсіровала вашу революцію і нові будут європейські підарас-паради у вашых городах.

M
McMurphy

Слава героям!!!!!!! А ви очкуни русиннські сидіть собі на очкови і не пиз...ть вам і так не хватить смілості вийти на улицю., то вже давно доведено часом.

І
Іван

Ну і хто називається "активістами"?? сопляки нещасні, які ніфіга в свому житті ще не добилися і не знають!!! срань нещасна...і так по всій Україні...козли...чому хтось на роботі сидить, заробляє гроші, податки в казну держави, а ті бомжі в той же час нищать майно державне??? вони вже самі там не розуміють, шо хочуть...їм би лише воювати...і все це - західні області (Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ)...западинці вонючі

М
Мункач

Приємно дивитися на агонію провладних, які більше ніяк не можуть виправдати злочинні дії своїх обранців "пакращувачів". тільки можуть обсирати всіх хто бореться за країну! Все настае той час коли треба буде заробляти чесно без "По-блату" и корупції думаю час покаятися, а не битися в агонії!!!!

Ш
Шахта

777 а тубі жебраку хер в сраку

Ш
Шахта

Надежда шлюха продажная.....

Ч
Челядник

Ниякоi полiтикы туй и близько ние. Дiтвакы-студенты ся в войнушку бавлять - и все! Як уже задовбали исi революцii. Люди, майте розум, лишiться дурноi роботы. Най придурковатi галичани гулюкавуть на майданах...

7
777

До*** Приємно читати українську рідну мову , а не мову бандерівців і нацистів!!!! Ясно!!!! А молодиків студентів треба закрити в каталашку за знищення державного майна !!!!!!!!!!

А
анця

А чого не йдуть брати штурмом департамент ОДА на тургенєва 8, де сидять одні регіонали

ДВ
для всіх

Подивіться на тих дітлахів, які ногами ламають двері . . . .як думаєте . . . скільки з них Закарпатці ???? Це засланці і засранці галицько - тернопільські . . . Нехай до мене до моєї вулиці доберуться . . .ми з сусідом уже вили наточили . . . як раз їм меже лопатки . . . Тоді почуємо в новинах, хто постраждав . . .

В
Вася

Олені

С
Софія

Підтримую Жанну))) треба будувати лікарню! А чому ГЕРОЇ в масках?????? не можу зрозуміти.Країна має знати своїх ГЕРОЇВ в лице.

Н
Надежда

"Беркутовцы"-это герои,которые защищают Киевскую Русь от коричневой чумы и не продаются за американские деньги

Ж
Жанна

Лише дебіли можуть руйнувати будівлі у власному краї.Берегово повинно добудовувати лікарню.У Закарпатті потрбно було будувати не садочки,а дурки!!!

Е
Елена

Позор Президенту!!!Он ничего не добавается для своей Украины!!Россия в сто раз лучше живет!!!

ДТ
До тітушок-коментаторів

шось-те гамішні та й глупі!

З
злий

Яничару на гілляку! Слава Україні!

М
маруся

Всі на роботу

С
Студент

Ну захватили, дале йшто? самозванці воздвигнутся на трон всія Закарпатія і проголосяться єдино легітимною властю? робіть вибори! За вас ніхто не голосував і не давав вам мандати, ви самозванці!

ДВ
до всіх

Не кивайте мадярів . . . вони і все Закарпаття ОКУПОВАНА ТЕРИТОРІЯ з 1945-го року Советами. А Україні вона залишилась в подарунок у 1991 році. Як ви можете чекати підтримку від народу, якого українська влада (і ліві і праві) бажають знищити, закривають їхні школи, дитячі садки, тиснуть на них з різних боків + до цього не подобається владі навіть допомога для них з Мадярщини . . . Мадярські школи Берегова, Виноградівщини та Мукачева і Ужгорода підтримуються з за кордону. Україна навіть навчальні посібники (книжки) не взмозі для них надрукувати (для шкіл) . . . . І їхню підтримку ви потребуєте . . . Задумайтесь . . Поможіть їм і вони стануть на Ваш бік. Зараз вони просто чекають. Між іншим . . .мої знайомі мадяри (6 чоловік з Мукачево и біля 60-70 чоловік мадярів з Закарпаття і зараз на майдані. А ТИ ДЕ ЗАРАЗ ????????

У
УЖГОРОД

Бандераси у Закарпатті? Позор закарпатцям і тим тупим студентам!!!!1

*
***

І 777-го називати вар`ятом, якому миліше читати мову від Сало Україні! 19.02.2014 12:30 IP: 86.49.4.xxx

О
олекса

пусрані менти

7
777

До Шахти Красавчик:)

7
777

І каву пити будете з філіжанки з коліжанкою, а під час морозів буде всім Зимно:)

7
777

І будете від нині називати своїх дочок і синів Остапами,Яремами,Орисями,Назарами Євромайданами!!!!! Гуцули дурні!!!!

U
Ungvar

Всех вас вырежем за ОГА. Я видел, что львовяне сраные творят - ИМ КОНЕЦ. Ukran - HAZA!!!

П
Правильний

Нашо видаляти відео, коли повсюду на фото Щадей?

СУ
Сало Україні!

Были уже сякі придуркы-бойці із верховины, що создали Карпатську Україну! Продержали ся дись два місяці. Думаю сих май скорі удпиздят! Героям Сало!

Ш
Шевченко

кто против УКРАИНЫ - тому смерть !

ДП
до пандигеть

підтримую, треба захвачувати міліцію і прокуратуру, і так робити по всіх областях і районах, щоб в них не було сили.Тоді не буде коми закривати свій народ і кмеїти кримінали. Народ України вставай!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Д
договорнячок

аби наших менту не загребли в Київ, треба зробити маленький шухер, Ледида з генралами МВД і СБУ придумали файний план, типирь треба пожертвувати прокуратуров.Потум захватити дитячий садок, аби діти протестуючих мали де бути.

П
Пандугеть

Теперь суды надо брать, прокуратуру и милицию...

О
Ольга

Просто было удивительно,что титушки в Ужгороде-это венгры из Берегово.Неужели венгры не хотят в Европу?Неужели им так мил янукович,которого Венгрия осудила

О
Ольга

янычар и всех,кто им прислуживает нужно изолировать от общества..... Это не люди,а биоотходы

С
саша

до патріота а при чому тут мукачево? Всі мукачівські шефи були на майдані, і робили все шоб люди їхали. А ледида до мукачева нічого не має

Д
Джузеппе

Закрийтеся там в ОДА і запаліться нахер всі разом

К
Корпош

Можуть їх в Києві чекати, закликати по допомогу. Туй комфортніше, безпечніше, менти не стріляють.

E
ERRROR

Но та што полівило вам? ото лише зданія, оно ничого не стойить.

ДВ
до всiх

ВСI БАНДИ - ГЕТЬ!!!!!!'

С
Софія

Но найся тепер там повісять, якщо захопили!

ДП
до патріота

ТИ НЕ ПАТРІОТ, ТИ ТОЙ, КОГО ВИКОПКАЛИ З ВЛАДИ, А ТЕПЕР СПОДІВАЄШСЯ ПОВЕРНУТИСЯ ДО КОРИТА! ДУЖЕ ШКОДА, ЩО ЦЯ ВЛАДА НЕ ПРОВЕЛА ЧИСТКУ У МУКАЧЕВІ ЗА ПЕРІОД ЦАРЮВАННЯ МУКАЧІВСЬКОЇ МЕРІЇ У ПЕРІОД З 2004-2014! ДУМАЮ, ПРАВИЙ СЕКТОР ДОБЕРЕТЬСЯ І ДО НИХ, ХОЧА ВОНИ ДУМАЮТЬ, ЩО ЇХ ЦЕ НЕ СТОСУЄТЬСЯ! МУКАЧІВСЬКУ БАНДУ ГЕТЬ!!!!

П
папва

Мусорів на мило. Там в ОДА і МВД їх притон, треба їх оттуда гнати. Мусорські Підараси!

R
Romari0

Панду геть!

П
патріот

Треба гнати всіх, зробити тотальну чистку,згадати їм за минуле за мукачівські події 2000-2004 року,які вони з бандитами робили проти власного народу.ЦЕ БУЛИ ЗЛОЧИНИ ПРОТИ СВОГО НАРОДУ, І СТРОКІВ ДАВНОСТІ ПРИТЯГНЕННЯ ДО КРИМІНАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ НЕМАЄ!!!При СОЮЗІ ЇМ БИ ДАЛИ ВИЩУ МІРУ ПОКАРАННЯ!!!І ЦЕ ЗМОЖУТЬ ЗРОБИТИ ЛИШЕ ПОВНІСТЮ МОЛОДІ НОВІ ПОЛІТИКИ ПАТРІОТИ УКРАЇНИ!!!

Ш
Шахта

Мда...верховинцы и галицаи-гремучая смесь...

Читайте також