Василь ПЕТЬОВКА: `Граючись у коаліційні ігри, БЮТ може повторити долю соціалістів`

16
19

Причиною проведення акції „живий” ланцюг „Єднання України”, на думку народного депутата, стало бажання людей висловити свою позицію, і насамперед їх незгоду з нинішньою політикою БЮТу щодо створення прокремлівської більшості у Верховній Раді.

Можливість повернення до формату співпраці у рамках коаліції існує, але для цього Прем’єр-міністру потрібно перейти від відстоювання інтересів інших держав, а бути насамперед захисником інтересів 47 мільйонів українців і держави України, – сказав у коментарі ЗІА `Простір` народний депутат, член Єдиного Центру Василь Петьовка. 

 

Парламентарій каже, що законодавство для відновлення  такої співпраці дає достатньо часу.  Характеризуючи останні  події в країні політик відзначив, що лідер БЮТ Юлія Тимошенко разом з фракцією зрадила виборцям та політичним партнерам.

На думку Василя Петьовки оцінку останнім вчинкам представників Блоку Тимошенко дасть насамперед народ. – У минулому парламенті ми вже мали такий приклад, коли Соціалістична партія, ідучи на вибори з демократичними гаслами, опинилася в „антикризовій” коаліції, зрадивши виборців. Восени минулого року соціалісти опинилися за межами великої політики. Цю ж долю може повторити і БЮТ.

Причиною проведення  сьогоднішньої акції „живий” ланцюг „Єднання України”, на думку народного депутата,  стало бажання людей висловити свою позицію, і насамперед незгоду з нинішньою політикою БЮТу щодо створення прокремлівської більшості у Верховній Раді. 

 

– Побувавши в ці дні з робочим візитом у кількох областях я переконався, що в  нинішній кризі люди підтримують позицію Президента Віктора Ющенка, і виступають категорично проти єднання у парламенті Блоку Тимошенко з регіоналами, і тим більше з комуністами, – додав Василь Петьовка.

Коментарі

И
ися

Ви уроди брехливи

J
jk

[quote=гаврош]неправда ми медики црл вийшли добровільно[/quote][quote=гаврош]неправда ми медики црл вийшли добровільно[/quote][quote=гаврош]неправда ми медики црл вийшли добровільно[/quote][quote=гаврош]неправда ми медики црл вийшли добровільно[/quote]

Н
народ

... лякати Медведчуком стає все менш актуально, от і треба надумати загрозу зовнішню. Хочу всім задати питання - якщо завтра агресія з боку Росії, Америки або Молдавії - хто з вас готовий покласти життя за балогу, ющенка? Я особисто здамся в полон!

_
_golova

Неправда, я учасник, про гроші не йшлося. І всі кого я знаю, що прийняли участь у акції, гроші не отримували.

О
Олександр

Повна брехня! Люди стояли за гроші! Це всім відомо. Але якщо ми за 50-60 грн продаємо свою думку - ми варті таких керівників, які керують нашою державою. Ми барани, а вони пастухи. І так буде завжди, поки ми за ці копійки будемо махати прапорамина трасі, маючи власну думку...На жаль.

_
_golova

Цікаво, чому обговорюють політичні технології, а не політичну ситуацію? Невже всім начхати що буде з Україною? Нас же оптом продають москалям і кажуть що це найбільш патріотично по відношенню до українців... Ми вже 300 років були з москалями, я більше не хочу... І тому незважаючи на моє відношення до Юща, я ніколи не проголосую за Бют та за ПР, вже краще прогнозований, послідовний в своїх заявах і діях Ющенко ніж зрадниця Юля. А технології це так... Всі їх використовують в своїх інтересах. Юлю

К
Кусi

Бреше не моргнувши. Iстинний украiнський полiтик.

S
S@sha

``Якщо зараз знову будемо з Москвою, завтра наших дітей відправлять в Грузію`` Ыыыыыыыы! За Ющенко будете стояти- скорше попадете туда. Ужгородець, ти не правий.

ПЖ
Павло журналіст Ужгородцю

хлопці, ви класні журналісти, але, думаю, цей сайт вам уже не допоможе очистити владу від ганьби, хіба перед баранами...

ПЖ
Павло журналіст Ужгородцю

Слухай, Ужгородцю, ти все так красиво говориш, але якби прцював у тій скотарні, що називається ОДА йтобі би сказали, або йдеш на мітинг або завтра з роботи геть, а втебе дома дитина чи двоє, тоді б япослухав про твою філософію. опустися, чоловіче на землю. І забуть про політику. ніхто не за Юлю чи яника. я наприклад за себе і не за тебе чи таких мудрих як ти, але коли моїх друзів твої побратими силою виганяють на вулицю, то я їх буду грати де лиш зможу, чи це ЄЦи чи Бютівці чи яники... Доганяєш?

У
ужгородець

про що ви говорите? доки наші люди не стануть людьми. ними будуть маніпулювати хоть хто. Кажете, вигнали як стадо? якщо це стало, то його і треба виганяти А якщо це люди, які мають власну гідність, то їх ніхто нен зможе вигнати. Коли ви, накінець, зрозумієте, що з вами можуть зробити тільки те, що ви дозволите зробити з собою. І не тре6а кивати на когось. Самі в собі розберіться. Акція була організована дубово - погоджуюсь Але мета її хороша Невже ви хоче з Юлькою і Януковичем назад до

Ц
Цєлірк

`...Сегодня даже странно вспомнить, что совсем недавно сочетание «Криль-Петевка» вызвало у большинства украинских людей доброй воли в лучшем случае недоумение. Слава Богу, времена переменились, и теперь даже уличные парковщики знают, что так зовут двух нардепов – хоть и разных, но одинаково близких к главе Секретариата Президента Виктору Балоге: Петевка – как родственник, Криль – как зам по фирме и по Закарпатской области. И уж тем более известно, что именно эта троица с Закарпатья учудила проек

S
S@sha

>`неправда ми медики црл вийшли добровільно` гаврош, ну й даремно. Нерозумно зробили.

Т
тт

сильно напружуєш мiски Василю. Напевно, бiдний i нездогадується, що працює на благо USAщенкiвського плану, який розвалюється, як карточний будинок. За 4 роки, вже всi ситi iнтригами, конфлiктами, кризами...- управлiння то не має!

Г
гаврош

неправда ми медики црл вийшли добровільно

Ж
Журналіст

Такого цирка Закарпатье уже давно не видало. По велению обласной власти все бюджетники Ужгорода были выгнаны на объездную дорогу со знаменами ЕЦа для так называемой цепи единения, которую задумали провести соратники Виктора Балоги и Игоря Криля во всей Западной Украине. …Все напоминало недалекие времена, когда госслужащих, как быдло, выганяли на поддержку президентства Леонида Кучмы. В этот раз, по словам источника из ОГА, каждое управление облгосадминистрации получило задание привести 12 сент

Х
хепі

Все дуже просто: владі Ющенка і Балоги наступає кінЕЦь. Ось вони і влаштували клоунаду. Се добре,люди побачили їх нутро і що вони значать -`О`(ноль)

С
Саша

А на рахунок `живого ланцюга`, то це був цирк на дроті. Я працюю в державній структурі, і коли зранку прийшов на роботу, то нас як стадо овець погнали на трасу. Ніхто не зрозумів для чого. Люди обурені були дуже. А потім розказують казки, що в нас немає вплив адмінресурс?

Б
Бейло

А як коАліція НСНУ та ПР в обласній раді Закарпаття ???

Читайте також