Василь Петьовка: Країні потрібен чесний бюджет

9
3

«Підтримувати щось, написане на коліні, де не враховано інтереси простих українців, можуть лише ті, хто хоче за допомогою цього «творіння» якомога довше залишитися у владі. Нам потрібен бюджет як цілісна програма боротьби з економічною кризою, а не передвиборчий маніфест кандидата в президенти від БЮТ», -

Так коментує народний депутат Василь Петьовка позицію депутатів Єдиного Центру щодо непідтримки проекту бюджету 2009.



Політик зауважує: «Якщо прийняти бюджет на основі взятих зі стелі макропоказників, на які спирається уряд, Україна його не зможе виконати. Уже за півроку почнуть закінчуватись кошти, в тому числі – на зарплати бюджетникам та пенсії. Напевно, за планом опозиційного до українського народу прем`єра, через півроку її у владі вже не буде, тому вона й не переймається такою далекою для неї перспективною».



Народний депутат наголошує, що країні необхідний чесний бюджет. «Не потрібно, як і у році, що минає, малювати райдужні перспективи й обіцяти все виправити в процесі доопрацювання. Рік тому ми вже повірили уряду і в результаті отримали одну з найгірших економічних ситуацій у світі. Час бути чесними з власним народом», - підсумовує Василь Петьовка.





Коментарі

Б
Бачі

А чому ж тоді резидент підписав бюджет?

А
Андрий

прошлый год тоже подписывали бюджет галопом, им понравилось.потом год делали поправки к бюджету.

С
сидор

лікуючись в трускавці голосував в києві рибаков бют

Читайте також