Вбивство Габріели Яцкович: Всі подробиці моторошного злочину (ФОТО, ВІДЕО)

45
63

У вбивстві 37-річної жінки підозрюють одруженого 30-річного мешканця Виноградова, який мав стосунки із загиблою.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що тіло жінки, яку розшукували кілька тижнів, виявили 12 січня на горищі будинку, де вона мешкала.

В поліції Закарпаття розповідають, що на тілі жінки були явні ознаки насильницької смерті, зокрема - травма голови та переломи. За даними слідства, причиною смерті стало удушення.


Провівши ряд оперативних заходів, перевіривши всю доказову базу, правоохоронці вийшли на особу, яка могла бути причетна до зникнення дівчини.

Так у смерті жінки підозрюють 30-річного чоловіка, який мав стосунки з потерпілою. В будинку чоловіка правоохоронці виявили особисті речі зниклої та документи.

Підозрюваний підтвердив, що певний час відповідав на повідомлення з мобільного телефону жінки, аби відвести підозру про її зникнення.


У п'ятницю, 14 січня, 30-річного виноградівця взяли під варту, без можливості внесення застави.

Під час судового засідання чоловік зізнався у вбивстві та розповів про свої мотиви.

Зловмиснику повідомили про підозру в умисному вбивстві за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

30-річному виноградівцю загрожує до п’ятнадцяти років в’язниці. Слідство у справі триває.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

МТ
Марк Туллий Цицерон

O tempora! O mores! О времена! О нравы!

Г
Гріх

Людина навмисно з особливою жорстокістю вбила невинну людину. Причини, обставини та інші похідні вторинні. Виправдування не може бути. Це не спонтанне вбивство в стані афекту. Україна зобов’язана повернути смертну кару, це єдиний засіб, який ще може вплинути на наше суспільство, яке вже нічого не боїться, адже за будь яких обставин життя Феміда залишить. Відносно моральності суспільства і святих коментаторів. Більше бля..во ніж є в Закарпатті може зустріти хіба що в Києві та Одесі. Всі єбуть..ся з усіма і роблять вигляд святих і набожних. В неділю зранку в церкву, а на ніч в клуб і в койку. Стосується, як жінок так і чоловіків. Виключення хворі, імпотенти та фрігідні. Будь відвертими хоча б самі з собою…

ДВ
до всіх

А чого розведений, а жив з жінкою ?? І боявся, що цярозупже колишній жінці. І фб фото з його то жінкою, отже він хотів бути з дружиною, а не Габріелою. З нею просто трахався, як і більшість. Все це карма.... Діти тепер будуть травму мати. І приклад

7
789

Жінку не виправдовую, бо знала ким зв'язалася. А мужик кончене бидло яке не додумався ні до чого крім вбивства! А взагалі завжди у всьому винні обоє. Сім'ї покійної співчуваю! Жінки, поважайте себе і не зв'язуйтесь з жонатими! Мужчини, будьте розумніші, розводіться і не є***ть мізки ні жонам, ні коханкам! На двух стільцях всидіти не вийде!

Д«
До «прихожан»

Каждий жиє як хоче , розведений бов вать нет то його справа , кіть чоловікові з жонов не добре , ниє душевної близості та шо він мусить себе мучати всю жизнь ? Бо они ся поженили? Та в жертву себе давати ? Весь світ сходиться розходиться і то є нормально , так шо нічого обсуждати погиблу , хотіла та бола з ним бо і він хотів , нико його не силував од жони втікати ! А то шо желаєте смерті і наказанія «бліадям» то є ще більший гріх

П
Прохожий

Друг жил недолго в Марокко и там до замужества за дочку отвечает отец. По этому девушка используется только орально или анально иначе могут ее и отца сделать 200

Б
Бидлофоб

Нижньому, чушь ти зморозив. Менi шкода i багато кому теж...

ДБ
До бидлофоба

Нікому її не шкода . Була , не була , існувала чи ні ... всім до "лампочки" . Тут зібралися построчити дописи ті , що мають вільний час на такі дурниці ...потрепатися про мораль . Аморальні про Мораль ! Епічно звучить .

D
df

каждів би так по заслугам яка лізе в чужу сімю

Б
Бидлофоб

Тоесть, для тебе моралi нiякоi не iснуе, я так поняв? Дiвка блудила, то не мош даже просто осудити за се i сказати шо то не йе правильно? Нич ужасного в коментах я не увiдiв. Нико не захищае вбивцю, тоже блудника до речi, я би го вобще до см.казнi приговорив. Всiм шкода загиблу. Ну а ти типовий СЖВ- моралфаг. Виглядаеш нiкчемно...

Б
Бидлофоб

До 11:59 Де туй "правда"? Се всього лише видумка обiженого лузера-нiщеброда якого дiвки отфутболюють)). Усi неудачники як ти одно i то же говорять, як под копiрку : "Ходять як королеви, е* ться на каждому углу, ко ко ко...." )) Ти клоун просто. Назви хоть одну таку, яку е* буть на каждому углу, i тим бiльше замiжню. Давай? Тебе ж нико не узнае, можеш смiло називати iмена. Не назвеш канешно, бо ти обичное трепло

ДД
Д.Р до Закарпатця

100%. Просто люди такі. Думають, що гниль свою прикриють за чужий рахунок

З
Закарпатець

Прочитав коменти після свого поста і дивуюся, які ви автори писюльок всі все таки наVоLоч. Вбили людину, а ви гNиDи копирсаєтеся в "брудній білизні", яке має значення ХТО І З КИМ "спить"??? Це їх особиста справа а не ВАШЕ ... БИDLО кончене...ЛЮДИНУ ВБИТО ВИbLЯДКОМ!!!

ДН
до нижньої марги

шго марго,правда очі коле?шалави вонячі мукачівські,ходять як королеви..а гордитися можуть лем тим шо їх на каждому углу є6уть..вот і все

ДЮ
До юля

Яка брехня)) В Мукачевi половина дiвчат зустрiчаеся з жонатими. Фантазуй дальше))

Ю
юля

Мукачево

ДЮ
До юля

Це де, в якому мiстi?

Ю
юля

У нас пол города девушек встречаются с женатыми и живут за их счет...ходят и понтуются везде и не понимают-сколько боли приносят женам..Все хотят жить красиво и за чужой счет-подстилки паршивые.А убитую девушку жалко-никто не имеет право,кроме Бога,отнимать чью то жизнь

ДШ
До шарiат

У нас християн, головне внутрiшнiй стан людини, бо ще Христос казав - "Хто лише гляне на жiнку, або в мислях подумае - той вже прилюбодiйствовав". А ваш iслам то обична показуха i лицемерiе. Ви просто страхом i силою держите своiх жiнок, як кажуть "в узде". Дали би ви iм волю - гуляли би i тр* халися направо i налiво, як останнi проститутки. Кiлько раз твоi мусульманочки оголялися передо мнов у чатах, в тот час коли iх муженьки в сусiднiв комнатi сидiли)) А ти i дальше думай шо они такi скромнi i целомудренi)

З
Закарпатець

ВСІ ті хто виправдовує вбивцю Габріели Яцкович такі саме, як і сам вбивця - Фелег Ласло - конченіі 3,14DЕRАSТи і гниди. Щоби ви всі горіли в аду виbLядки !!! hуйNю тут пишите всяку "знала, не знала що жонатий", яка різниця??? ХТО дав право цьому у@оbkу ВБИВАТИ людину? Тільки Бог, який дарує людині життя, має право забрати його в той момент, в який Він вважатиме за потрібне.

И
Ислам

Среди словян только у россиян есть пословица - бьет, значит любит. Поэтому у нас есть все шансы стать мусульманами. Очень хороший грунт. Только какой ислам? "Европейский", "Арабский"?

А
Аля

Аїї фоток чому ніде немає? Фб чистий повністю, А він не думаю що його викриють ?? Але з боку езотерики, це карма. В минулому житті вона йому щось зробила, тепер вони квіти. Але її рід вжен е продовжиться. Перекрився. Так мало бути.

ДШ
До шариат

Юра то что ты принял ислам ето хорошо, но неодна из религий людям хорошего за всю историю нечего непринесла ето факт, верте в Бога а не в догмы придуманные (хорошими людьми) Слава Всевышнему!

E
Ede

А яке відношення має до справи, скільки років мала вона і скільки років має він?

П
Пастор

Християни, друзі любіть свого ближнього як самого себе, чпокаймося

І
Ігор

Скільки тут святих. Ще й святі мусульмани завелись. Такі святі, що б усіх повбивали. Просто мряки, а не люди.

ДН
До нижніх - Хах

Та Шарій проросійський

ДН
До нижнього допису

Я за шаріат .

Ш
ШАРІАТ

В ісламі такого не може бути . Жінки у нас мають конкретні визначені місця і обов'язки. А у вас , "християн" , одвічні проблеми ....хто , кого , чим і як ! Фарисеї ви , а не вірники . Матимете такі ситуації постійно.

Д2
До 21:22

Ти йо..нута? Тут мова про вбивство. Більшого гріха не є. А ти про перелюб.

Д1
До 17:16

Од нормальної жони, чоловіки не гуляють. Жони думають, шо кіть дітину родила, та всьо. Мож єбати чоловікови мозги, не позирати за собов і т.д. Так не буває. І жони так само роблять з алкашами і воняками. А ті унікуми шо гуляють, гуляти і будуть. І жони і чоловіки про то знають. Лем дурять себе, шо вони особенні. Самообман дорого обходиться.

Д1
До 16:30

Який наслідок? Про шо ти? Каїн Авеля убив, бо позавідував йому? Та Бог його за то помилував? Тим більше, шо сись був розведений, кіть ти не знав. Но то не має значення у сій ситуації.

Д1
До 16:25

При чому тут твоя жона? Її не його жона убила. А кіть ти убєш того, ко до твої жони подкатить, та чого ся добєш? Воспитуй жону, будь для неї чоловіком, уби не гуляла

Ф
Філософ

ШЕРШЕ ЛЯ ФАМ , панове дописувачі і "експерти - криміналісти " .....

М
Мудрий

Скоріше голодний лев відмовиться від їжі ніж жінка від підлості й брехні .

Д1
До 16:25

...інакше виходить , що відправивши телепортативно чиїсь бубенці до раю , ти сам телепортуєшся "не до раю" (тюрьму , років на 15ть) . Твоя ж "богом дана жона" матиме не одну пару ....бубенців , поки ти будеш сидіти "не в раю" .

Д1
До 16:25

У тебе є можливість зробити телепортацію до "раю" ??? Тоді Я підкочу до твої "богом даної жони" ....бубенці . Але чи даєш гарантію , що до раю телепортуєш ? Чи ти дурень - пи$д@бол ?

"Не чини перелюбу!"

Нас отець в церкві учили, що зрада то смертельний гріх, бо вона б'є по душі. "Не чини перелюб"у сказано в заповіді Господній. Беручи шлюб, людина клянеться перед Господом, що їх розведе тільки смерть. Читаю коменти і диву даюся, бліаді оправдують блуд. Може тепер будете труситися, знаючи що чекає вашу душу і вас, бліаді.

РП
режіссер по тік току

а може його підставили, могла його жона убити шоб підставити чоловіка. а сама лишилася з любовником - так уже боло в одному фільмі

І
І

Боже, які всі травмовані, на всю голову. Таке враження, ніби вбивають лише тих у кого коханці. Чувак псих, неадекватний! І цим все сказано! Немає жодних причин, щоб забрати життя!

ІП
Іван Пальо

14.01.2022 17:16 Він її задушив, одів кульок на голову і задушив. Ти мозги маєш тупа овца?

1
123

Схоже, що вбивця дуже хитрозроблений - i розлучений, а жив i з дружиною, i з убитою.

Е
Ельвіра

Яб сама своїми руками задушила таку просцітутку, яка лізе до чужого чоловіка. Не роби болю іншому, не получиш болю сама. Може і не чоловік її прибив накуй. Просцітуткам - шануй свого чоловіка до смерті, не шукай луччого на стороні, бо будеш прибита як ця.

ДВ
До вата

Не удивлюсь, если кроме жены, найдётся еще какая-нибудь женщина, которая тоже будет носить в тюрьму передачки, в надежде, что после заключения, он останется с ней и изменится. Вернее, она и ее любовь его изменят. Жесть, конечно, в каком мире живем.

*
*****

Жорстокий вбивця повинен бути покараний і

В
вата

не удивлюсь, если жена будет носить ему передачи и ездить на свидания чтобы в конце он и ей мешок на голову надел самки какие-то, прости меня Господи, но законные же

ДД
До ДР

Просто ти вчора родився, та поки не знаєш, що на землi все має причину i наслiдок. Якщо зазiхаєш на чуже - чекай бiди. Бiда не приходить сама по собi, розумiєш, чи це також не вкадається в твою голову? Не зв'язалась би вона з одруженим - була б жива. Тому це важиво, хоч i не для тебе.

Н
Нижньому

А ти попробуй до даної мені Богом жони підкотити бубенці. Будеш бачити рай у Господа.

Д
Д.Р.

Однужений - не одружений... Хіба ми це маємо обговорювати зараз? Люди женяться, розводяться з різних причин. Чувак задушив жінку. Холоднокровно сховав труп і водив за ніс її знайомих. Не варто тепер свої особисті комплекми і проблеми, проектувати на дану ситуацію. Мені в голові не вкладається, що таке взагалі можна зробити, як зробили з нею.

С
Ся

Дiвчата, жiнки, свiт такий, шо за вами чоловiки бiгають, добиваються аж из штанiв випригують. Таких ухажорiв маете багато. Ну шо вас тягне на зло? Та сядьте, виберiть нежонатого якогось та й успокойтеся, шо ви лiзете туди, де лиш горе та бiль? От i ця жiнка, була красива, сиди собi та вибирай ухажорiв, но нет, треба вцiпитися за зайнятого, за жонатого. И ни говорiть ож ни знала, шо жонатий, бо вона знала як його звати, а у фейсбуку вiн на фото з сiм'ею.

М
Мукачiвський

До 15:36 нич не понятно, вiн розлучився з жiнкою заради вас чи шо??

Б
Біль

Господи, навчи біллю чи смертю ту неЧесть, яка ся дримбає чи зустрічається з жонатими чи заміжніми.

ДМ
До Мукачівського

Я пів року зустрічалась з мужчиною , який розказував, що не одружений. Ходила з ним на всі свята, до його кумовїв, рідних, в місті разом ходили, а через 7 місяців виявилося, що він одружений і жінка робить за кордоном. Так у мене щасливий кінець, бо він розлучився, але я не знала про жінку і ніхто зі знайомих і подумати не міг , що він одружений

М
Мукачiвський

До zzz канешно канешно, она "нич не знала" шо вiн жонатиий, главное вiрь у се, дурачок наiвний, лиш би не "псувати пам'ять про покiйну"....

Z
zzz

Які тут всі обізнані в справі! (Лулуо, Вася). Чоловіки часто приховують що одружені.. Якщо не володієте інформацією - не псуйте пам'ять про покійну. Дівчина мертва, скоєне вбивство, а одружений через 15 років вийде, і продовжить робити те, що йому подобається.

Л
Лулуо

Сама жертва не в курсI була , що мужчина одружений ?! Жертва сама далеко не янголятко !

3
321

Зато в тюрмі він сам буде жонов...

В
Вася

Шантажувала його, що розповість все дружині. Класика…

С
СПРАВЕДЛИВИЙ

Все має ПРИЧИННО-НАСЛІДКОВИЙ ХАРАКТЕР.

Б
Бидлофоб

Убив нашу спiввiчизницю, слов'янку - до 15 рокiв. У тому ж Ужгородi убили якихось iндусiв, циган, получили довiчне. Укроiнське кривосуддя во всiй красi...

1
123

То мадяр Felleg Laslo у фейсбук

Р
Ромул

І любовницю вбив і жони не буде мати в тюрьмі

РМ
Розум має бути

Явно з головами у людей щось не те...

Читайте також