Вбивство в Ужгороді: застрелили директора взуттєвої фабрики. Усі подробиці (ФОТО, ВІДЕО)

87
17

За попередньою інформацією, яка в розпорядженні Mukachevo.net в тому числі від правоохоронців, вбивство сталося близько 11:00 безпосередньо в кабінеті генерального директора ТОВ «Апаран» Андраніка Н.

Як інформують в поліції, на місце одразу виїхала слідчо-оператина група, яка з'ясувала, що чоловіка було застрелено кількома пострілами з вогнепальної зброї, а саме пістолета.

Правоохоронці розповіли Мukachevo.net, що вбивця вже затриманий, його наразі допитують у міськвідділі. Мотиви вбивства поки теж не відомі. На місці досі працюють експерти.

Вирішується питання про відкриття провадження за статтею 115, умисне вбивство. Більше подробиць поки не відомо.

За неофіційною інформацією від наших джерел у поліції, вбивство сталося на тлі особистісного конфлікту.

Коментарі

Я
Я

Шоковой новиною стала ця подія. Спочатку шок від того, що таке сталося з Андраніком, а потім коли вже побачила ім'я підозрюваного. Як таке взагалі можливе? Це до якого ж стану був доведений Вардан, щоб наважитись на таке на схилі літ. Два друга, два партнери, два брата....Це не вбивство, це трагедія.

ДJ
до JbL

до JbL Шось логіки і посліджовності нема в Вашому коменті шановний, спочтатку "Знав я його хороший мужик був! Хоча кажуть що про померлих погане не можна але все ж таки напишу. Він нормальний мужик, нормальний діловий партнер"...... а потім відразу що загиблим майже монстр??????.................

J
JbL

Знав я його хороший мужик був! Хоча кажуть що про померлих погане не можна але все ж таки напишу. Він нормальний мужик, нормальний діловий партнер. Цікава людина тільки була в нього темна сторона. Всі хто на нього працювали (люди які не занімали певні посади) були для нього пустим, бидлом, лохами, дебілами. Вважав таких людей нижче плінтуса. Коли у нас була одна справа то все було добре, а коли почали розвиватися він викупив у мене "справу" з умовою що я буду директором. Ех і тільки я тоді побачив що це за людина. Короче з людьми він ставиться як із скотом. Якщо людина захворіла чи дитина хвора він міг її гнати на роботу, обматюкати, уволити і не розрахувати! Йому багато хто бажав смерті - в прямому смислі! Вардан був йому довжен грошей але він принижував Вардана, а той не видержав. Я давно не роблю з ним і радий що не зв'язувався після того з ним. Багато хто знав його тільки із доброї сторони, на жаль!

ДD
до deBiLA агентa 007

ти неуче чув про тайну слідства??? мабудь у твоему циганському таборі про таке не знають.....якщо ти трепло циганське то це значить що інші гаджо (білі люди) такі самі

Т
Тьотя

Вчора передали в новостях ,шо там два співласника шось не поділили ,мабудь гроші .Страшно стало ,90- ті роки настали ,шо так прийти в кабінет і вбити людину ,тому шо на руках багато зброї ,шо не так ,і рішають таким методом .А скільки зброї привезли з АТО на руках у тих хто прийшов з передової ,не раз чую там гранату забрали там набої там і т.д.

1
123

кідь звкриєся взутєва теперя, принимай біржа 200 людей, шкода мужика, не цімбор а ган..он його колега колишній

К
кирюха

Судя по слухам и фото, убивця Вардан Товмасян, колишній друг та бізнеспартнер, був довжен Андраніку бабки. Після розподілу бізнесу Вардан сильно вліз в азартні ігри, вико кришу чуваку знесло. Вічна пам'ять загиблому, нормальний був мужик, настоящий! Співчуваю близьким.

М
Мукачево

Очень был хорошим,позитивным человеком, очень жаль что так случилось.... Земля пухом, вечная память.

Г
гека

З виду нормальний мужик був, ввічливий, із усіма на Ви говорив, такий позитивний чувак, жаль, співчуття близьким.....

В
Володимир

Керівником ТОВ "Апаран" по реєстру є жінка, а не чоловік. А це реальний власник, по ходу. Судячи з ініціалів, йдеться про Андраніка Нікогосяна.

А0
агент 007

правдоруб, так рубай правду, чи чув дзвін, але не знаєш де він ?

П
правдоруб

просто так ніхто нікого НЕ ВБИВАЄ!!! Але як завжди спишуть на особисту неприязнь, а "правду" ніхто й ніколи не буде знати

ВН
Все норм

Идёт естественный отбор в природе.

Р
Рено

Нефіг спати з чужима жонами походу...

ФС
фивник Стьопи

Стьопка просто малинько не вто ляпнув по методичці... Перебачте, люди добрі, инаких кадрів у нас не є.

Й
Йовжі

Іштване, у тебе лишня хромосома отклеїлася!

І
Іштван

90-ті повернулися разом з приходом Петра І-го до влади. Соупаденіє?

Читайте також