Відео дня: Парад випускників у Мукачеві у форматі HD

15
10

Мережу підкорює відео Параду випускників 2019.

Як розповідало Mukachevo.net, в четвер, 27 червня у Мукачеві пройшов масштабний Парад випускників.

Після традиційної ходи, вручення медалей та нагород, випускники шкіл затанцювали свій прощальний шкільний вальс.

Тож пропонуємо подивитися відео Параду випускників у Мукачеві у форматі HD, яке у мережі Vimeo опублікував Fagyas Video.

Коментарі

В
ВІкторія

подивитися ваші роботи і від вас повчитися ,

В
Вікторія

Пане Троцкій, Чи ви помітили,як багато веселих та щасливих дівчат та хлопців було у кліпі, чи помітили ту гарнюню маленьку дівчинку що танцювала на сцені, Вам необовязково дивитися на мера який вам неподобається, не шукайте негатив, БЕЗКОШТОВНО ми зробили кліп, за Чарівне дякую,просто так для душі(буває і так) І ніхто у нас не замовляв зняти вальс,чи пісню чи Оскара... кожна школа мала свого оператора який працювам за гроші. Другий рік ми БЕЗКОШТОВНО випускаємо кліп про випускників і ми отримуємо море задоволення від ВДЯЧНИХ людей, за просте дякую, за веселого смайлика.Ніхто нікому не заборонив знімати те що хоче, Якщо можете порадити щось розумне ми будемо вам вдячні, можливо ми можемо

Т
Тiмея

Троцкiй, вони i э головними,i я впевнена в тому що замовленi ними оператори,акцентували увагу саме на випускниках та iх батьках. А в данному клiпi показали черговий мiський захiд не переслiдуючи жодних полiтичних цiлей. А не знаючи не потрiбно коментувати,це не вiчливо i не разумно.

МІ
М і ш а

А що, хтось помер? Щось сумно!

Т
Троцкій

Тімея, та я знаю хто у нас мер. На святі головні мають бути випускники. Вони і їхні батьки за все платять і все організують. Починаючи від суконь і закінчуючи оплату хореографа. Я був не на одному параді і мої діти теж у них участвували.

Ц
Центровський

вонючому тролю СРСРу, но, создали твої совки жебрацьку страну яка займала передостаннє місце в Європі за рівнем життя. Ну і який толк із тих ракет? Типир даже не проізводя ракети ліпше жиєме чем у Сесесеру

Т
Тiмея

Пане Троцкiй,яке вiдношення маэ даний клiп до полiтики? Так в клiпi э пан Андрiй Балога...мабуть Ви не здогадалися...тому що саме вiн э мером нашого мiста,i основний органiзатор свята. А якщо Ви хотiли побачити цiлий танець,то треба було прийти й подивиться. Iдея ролику полягала в святi загалом,якби оператор хотiв зняти лише танець то так би й зробив.

С
СРСР

Парада,но ай як.При Союзі создавали фабрики,заводи,ракети,спутники,колхози...А типирь лем випускників на кукер фотькавут......Прогрес!

Т
Троцкій

Такий собі політкоректний кліп. Третину кліпа займає мер. Щось розказує, вручає подяки, позує на фоні випускників. Ще добавили реклами агенції свят. Самого танцю і не показали. Трохи зверху з коптера, трохи крупних планів. Яка була музика, який танець в цілому, не зрозуміло. Лиш фонова печальна музика.

Д
Дмитро

А що, зараз десь знімають відео не у HD? Відос файний, респект!

Читайте також