Відключення світла Мукачево може оминути - Золтан Ленд'єл

13
7

Про це міський голова з надією заявив у коментарі Мукачево.net.

За його словами, Мукачево отримує електроенергію від Бурштинської ТЕС, яка підживлюється вугіллям.

Україна наразі відчуває дефіцит вугілля, через бойові дії на Донбасі. Тому, українське керівництво уклало угоду з урядом ПАР для постачання вугілля, якого мало б вистачити для потреб держави.

"Однак, для Буштинської ТЕЦ закуповуватимуть вугілля з Польщі. Вже є попередня домовленість. Тому, ймовірно, що Мукачево не відключатимуть від електроенергії", - заявив міський голова. 

Нагадаємо, що днями "Закарпаттяобленерго" опублікувало графік відключення світла по всій області, пояснюючи це плановими роботами. Водночас, Міненерговугілля направило обласним енергопостачальним компаніям повідомлення про можливе тимчасове припинення електропостачання населення, як це було в 90-х роках, у зв'язку з виникненням дефіциту потужностей в об'єднаній енергосистемі України.

Мукачево.Net

Коментарі

О
Олег

Самое главное никто не сказал, что Бурштынская ТЕС, работает в режиме Западный остров. Она отключена от общей энергосистемы Украины, и синхронизирована с Европейской энергосистемой, по этому у нас частота стабильна и ровна 50 Гц. Она передает электроэнергию на ЕС через подстанцию Мир 400кВ, что в с. Ключарки, и еще линией 750кВ что проходит за с. Ракошино, со стороны Ужгорода. При этом они планируют веерное отключение на территории Украины населенные пункты. Выходит что эта станция фактически работает для Европы, а не для нас.

Р
Редакція

По ТЕС виправили, це механічна помилка, перепрошуємо.

М
МУКАЧІВЕЦЬ

для редакції Мукачево нет. ВИ ДУЖЕ ПОГАНО ЗНАЄТЕ ГЕОГРАФІЮ.НЕ БУШТИНСЬКОЇ ТЕЦ, А БУРШТИНСЬКОЇ ТЕЦ.

Е
електрик

по-перше не Буштинська ТЕЦ а Бурштинська ТЕС, по-друге Мукачево, так само як і будь-який інший населений пункт області отримує електроенергію із об'єднаної енергосистеми Західенерго. тому ця заява, якщо вона дійсно прозвучала так, повна дурня. якщо буде відключення в області, то буде і в Мукачеві.

В
ветеран-афганець

зараді миру і спокою я готовий бути рік без світла!!!

М
мер

мер сказав мер зробив- у нашого мера все в руках він у нас бог.

M
milosh

Не Буштинської ТЕЦ, а БуРштинської. Виправте..

Читайте також