Віктор Балога очолив список кандидатів Єдиного Центру на виборах до Закарпатської облради

9
20

Відповідне рішення було ухвалено на партійній конференції у вівторок, 22 вересня за ініціативи самих делегатів.

– Друзі, я прийняв рішення очолити список «Єдиного Центру» на виборах до Закарпатської обласної ради. Роблю це з превеликою легкістю і впевненістю в наших силах. Адже за нами реальні справи і команда однодумців, яка пройшла безліч випробовувань і стала лише сильнішою.

Те, що вдалося нам на Закарпатті, не вдалося цілим міністерствам. Ми перші і єдині в Україні, хто почав переводити бюджетну сферу на альтернативні джерела енергії. Ми єдині, хто запустив програму, завдяки якій важкохворі закарпатці отримують безкоштовне лікування в Україні та за кордоном. Протягом усіх цих років члени нашої команди приклали немало зусиль, щоб Закарпаття стало більше схожим на Східну Європу, ніж на пострадянську Україну. Тому, закарпатці нас підтримують. Ми одні з не багатьох в Україні, хто перемагає на парламентських виборах з результатом в понад 50%.

Я прийняв рішення особисто повести команду «Єдиного Центру», щоб підтвердити довіру людей до тих реформ, які ми проводимо. Для мене важливо почути від людей схвальний відгук про ті зміни, яких зазнала область. І що б там не говорили наші опоненти, Закарпаття – найбільш європеїзований регіон України. І в цьому немала заслуга нашої команди.

Для мене, як для закарпатця, який тут жив і живе не залежно від статусів і посади, важливо, щоб ми не звернули з того шляху, яким йдемо. Для мене важливо, щоб Закарпаття не опинилося в руках злодіїв і бандитів, які вже сьогодні руйнують те, що було результатом багаторічних напрацювань нашої команди, – заявив Віктор Балога.

На партійній конференції також було затверджено кандидатів у депутати Закарпатської обласної ради.

Mukachevo.net

Коментарі

БМ
Бойко Маряна Юрівна

Шановний Віктор Балога наша сїмья буде голосувати за вашу сїмью.Слава Укаїні

П
пп

нормально будеме жити ...

І
Історик

У волошина вийшло( той що августин), чому не має вийти у балоги

П
Правда

Хлопці свої, дурного не зроблять. Но, курчат після осені рахують. Не підведіть народ, і це стосується кожного ізбранника, від всіх наших "патрейок".

Н
Нотарь

Кідь ся Закарпаття отділить од України, ко буде нашим льюдьом платити пензії?

ВР
Відповідь Руснака

Слава Богу,що лише після третьої спроби Ви зрозуміли зміст мого коментаря.Допоможіть у цьому тим у кого така реакція як у Вас. Дай Бог,щоб виборці зрозуміли це до 25 жовтня.А то повибирають різних пройдисвітів і гарантую, щонайменьше через рік будуть рюмсати,як при Балогах добре жилося. То не дискутуйте і не мудруйте,а тверезо проаналізуйте ситуацію і зробіть вибір.Звісно за ЕЦ!В нашій ситуації експерименти смерті подібно!

Р
Руснакові

Вам не сподобався сарказм, я його пояснила. Я не веду дискувсію,а тим більше не займаюсь плагіатом, а просто висловлюю свою думку, пояснюю реакцію на сказане вами, між іншим, така реакція не у мене одної.Якщо ви хочете підкареслити , що Балога залишився простим, народним у спілкуванні з людьми, не зважаючи на свої посади, то так і пишіть Бажаю успіхіва!

Б
балога

не забудьте Кащука зРоманом із Хуста

Р
Руснак

Вельмишановний "подяка мерові".Уважно читайте коменти,особливо ті з якими вступаєте в дискусію.Я і словом не обмовився про обовязки держслужбовця (вітання дійсно не входить до них), а саме акцентував увагу на вихованості.До цього і підводив вашу увагу.То ж не займайтесь плагіатом.На рахунок дітей і каст. так не повинні ділитися, АЛЕ ДІЛЯТЬСЯ.В Києві можновладці приватні школи для своїх чад повідкривали, де простим смертним і носа не тикнути або ж повіддавали за кордон у елітні коледжі.То певний,що та "золота молодь" на наших діток і не подивиться.Тепер про людей високих рангів.По перше, про їхніх дітей. По друге, не втому річ чи Ви їх знаєте,а посил був чи зустрінете їх у супермаркеті,на концерті, чи зможете з ними заговорити...По трете, я ніколи в дискусіях не переходжу на особистості.Знаєте Ви можновладців чи не знаєте, яка різниця.При чому тут меньшовартість?Абсолютно цього не мав навіть в думках.В Європі там живуть достойно де пересічні громадяни навіть не знають прізвищ міністрів.

РВ
Руснакові від "подяки мерові"

Про свій сарказм. Вітання мера чи не мера - ознака вихованості людини, а не особливість держслужбовця. Наші діти разом у школі - бо діти не повинні ділитися за кастами, а не я маю тепер розуміти, що це для моїх дітей честь. Чи знаю я людей високих державних рангів - звідки ви взяли, що ні, а якщо ні, то це вказує на мою другосортність? Про стрілянину - категорично засуджую, висловлююсь з цього приводу відкрито і відверто. Про повагу до Балог - я їх поважаю. Питання?

Р
Руснак

Відповім дописувачу під ніком "дякуємо меру за вітання". Ваш сарказм видно неозброєним оком.Але я впевнений що вітання мера набагато приємніше за стрілянину в білий день.На рахунок дозволу.Ні їхні діти сіли поруч із вашими, а не ви від них просили дозволу.Чи багато дітей Глав адміністрацій, міністрів, депутатів, Ви зустрічали у повсякденному житті? Впевнений нікого. Бо вони жлоби. А Балоги достойні і інтелігентні люди, а це за гроші не купиш!!!

С
Свалявчанка

Бог вам впомич най вас благословить творити добро не забувайте про людей що ви й робите щасти вам я з вами

1
111

Респект!!!ЄЦ наші і ними це доведено не за два місяці перед виборами, а так було завжди!!! що зробили із Закарпаття та власне і із всіх закарпатців недолугі нероби політикани заслані з Києва, хоч серед них є і наші(лунченки, пацкани...) - зробили всіх нас "контрабандистами, темнотою неграмотною"! Закарпатці зроблять висновки в бюлетенях, і хто б там що не говорив!!!!

ДМ
дякуємо меру за вітання

вельми вдячні меру за добрий день і батькам, які дозволили своїм дітям вчитися разом з нашими

П
Петрович

Краще ніж Балога для Закарпаття нікого нема, єдиний хто ще тверезо оцінює ситуації та мало думає. Правда лавірує доста часто, но в політиці без сього не мош.А сих київських пінцерів сюда нам не треба, доста нам вже Кличка-красномовця, Яценюка-пречесного і Петра-миротворця...Ситі!

І
інаш

Гадаю він заслуговує на нашу підтримку ! вперед і тільки вперед ! Європа з нами, Європа дивиться на нас !

Р
Руснак

Настав час краянам віддячити команді Балоги і підтримати на виборах.За що віддячити? За спокій на Закарпатті,за європейскість,за людяність,за хазяйновитість,за захист,за милосердність.Скажіть який мер і якого міста, ідучи містом спокійно вітався з містянами? Так-це Лендел,а це команда Балоги.Діти чиїх політиків навчаються разом з нашими в ЗОШ і притому не змажорилися? Так це діти Балог.Хто зайнявши вершини політичного Олімпу жив проблемами краю?Так-це депутат,міністр МЧС,Глава АП-Балога В.І. Хіба нам потрібні блюки,ратушняки,чубірки у місцевих радах? Ніколи!Ми розумні люди!

АС
а список де?

напишіть хто там така команда Закарпаття

П
Петро

Повага і підтримка!

1
123

Хто наступний

Читайте також