Віктор Погорєлов: «Я хочу покинуть коридоры областной власти, чтобы чувствовать себя независимым»

14
67

Ексклюзивний коментар вже екс-керівника головного управління економіки Закарпатської ОДА порталу «Мукачево.нет» з приводу мотивів його відставки з посади

Вчора у ЗМІ було оприлюднено інформацію про те, що один із головних претендентів на посаду міського голови Ужгорода Віктор Погорєлов написав заяву на звільнення з посади керівника обласного управління економіки. Більшість видань посилалися на власні джерела.

Відтак, портал «Мукачево.нет» вирішив звернутися особисто до політика з проханням прокоментувати ситуацію.

Під час телефонної розмови з журналістом Віктор Погорєлов підтвердив інформацію про свою відставку: «Да, написал (заяву на звільнення – ред.)».

За словами вже екс-чиновника, головним мотивом такого рішення стало бажання брати активну участь у виборах міського голови Ужгорода: «Я готовлюсь на выборы мера Ужгорода. И уволился, чтобы никто не потакал мне, что я использую админресурс. Никакие отпуска меня не устраивают. Я хочу покинуть коридоры областной власти для того, чтобы чувствовать себя независимым».

У той же час, Віктор Погорєлов повідомив порталу «Мукачево.нет», що у нього була розмова з головою Закарпатської ОДА Олександром Ледидою і той підписав його заяву на звільнення.

Між тим, як повідомили порталу «Мукачево.нет» власні джерела з оточення губернатора, на цій зустрічі Олександр Ледида пропонував Віктору Погорєлову залишитися та взяти участь у місцевих виборах у інших амплуа, у тому числі як кандидат від Партії регіонів у обласну раду. Однак, Віктор Володимирович відмовився. Як інформують джерела, Погорєлов пояснив Ледиді, що в останніх опитуваннях він займає друге місце за симпатіями ужгородців, а тому й збирається змагатися саме за крісло мера.

Співрозмовник порталу «Мукачево.нет» розповів, що зараз триває «кастинг» на кандидата в мери від Партії регіонів. Головний претендент – кандидат історичних наук Володимир Приходько. Втім, поки немає офіційної позиції обласного керівництва Партії регіонів, на місце кандидата від табору «біло-синіх» претендує і Віктор Погорєлов. За інформацією джерел, саме тривають активні перемовини між сторонами. Крім того, подейкують, Віктор Володимирович веде переговори також з Єдиним Центром.

Поза тим, у телефонній розмові з журналістом порталу «Мукачево.нет» Віктор Погорєлов підсумував: «Я не хочу, чтобы избиратель смотрел на меня как на кандидата, который зависит от админресурса. Поэтому я иду (в мери – ред.) самостоятельно. Какие политические партии меня поддержат, –  я еще не определился. Предложений море».

Коментарі

Н
Ната

Чим більше читаєш, тим більше перконуєшся у словах одного вченого: народ має такого керівника, на якого заслужив. На жаль, рівень культури спілкування у нас занадто низький!Про яке європейське місто ми говоримо, коли навіть культурно виражати свої думки хтось не в змозі! лише постійно обливати один одного брудом??? Ужгородці!ви хоче і на далі так жити???в бруді,обмані, лайні!Щоб ваші діти росли в такому місті? Як на мене, то єдиним гідним, освіченим кандидатом є пан Приходько.Можливо за нього вже і трішки призабули...і не піариться він різними чорними способами, як дехто...а просто - ДІЄ!і ви це скоро відчуєте!!!

М
Мда...

Як говорив класік – "Веліка русь, а ідті нєкуда" В ужгороді 120000 чоловік і знов треба вибирати із сміття... Рата – феєрична гопота, "політкоректний джентельмен"... Погорелов – мутний алкаш, котрий не знає їздити... Жолтані – людина-загадка (або казковий долбойоб, наука ще не з’ясувала)... М’ясковська – попахує клімаксом... Приходько – "шо сесе за єден?"... Гісем – б/у, діда вже давно треба провітрити... Чижмарь – "Балога", прогноз неблагополучний... І, вцілому, усьо... Як говориться – зливайте воду, гасіть свічки...

Р
Роман

Та заздрять всі Володі Панову, тому й обливають брудом. Досяг багато чого в житті, людина і у владі була, і зараз далеко не остання людина у області. Працював з ним в Падіюні, то можу сказати, що він людина слова і діла, а не як інші звикли теревенити, а де результати? А про контрабанду Алена. то смішно слухати. В Євросоюзі таке не проходить, відразу в шию б погнали, а не тримали як провідного консула. Люди, пишіть по ділу, а не просто обливайте брудом!

М
Міша

Хто всі ці люди???

П
Патриот

Люди, у Панова серьезная болезнь, он в комментариях представляется разными именами и ведет общение сам с собой и на разных языках. Обратите внимание, что "Андрій", "ужгород", "Петро", "Павло", "Марьяна Погорєлов", "Ужгородці", "Той, хто знає", "Ужгородские ночные бабочки", "інформований", "Ужгород" - это один и тот же человек, который пишет комментарии с одного и того же компьютера! Ну ты и лох Володя Де Панов!!!

Т
трын

А Рата купил себе на Мальте нехилый особняк у моря, пока вы тут страдаете насчет его Прихи и какого-то Жолтани.

П
патріот

Мер буде Микола Жолтані , ви його недоцінююте ................ це шанс для для ужгородців , до влади мають іти нові порядні люди , Микола докаже свою порядність , шановні ужгородці не помиліться з вибором , бо Микола Жолтані е ваш шанс .

У
ужгородець

Панов уже й вірші про Приходька пише? :):):):):) а Жолтані не дають спокою лаври Черновецького? ----- на що тільки не підуть починаючі кандидати, щоб хоч якось привернути до себе увагу..

С
студент

Город проснулся, открыл он глаза, Володя Приходько-городской голова.

У
ужгород

тандем панов-приходько это Остап Бендер в квадрате. Они крадут все, что плохо лежит! Когда приходько был ректором академии уровень взяток вырос до 70%. Гниль да и только!

С
Свій

Ко се се - Панов та Приходко?

У
ужгородець

Погорєлов. звісно, має куру моментів, які йому можна закинути. Питання в іншому - після того, як Чучка получив умовно, а Гісем відмовився балотуватись - він залишився єдиним рейтинговим кандидатом, який може виграти в Ратушняка. Всі інші мають малий рейтинг і не зможуть скласти Раті конкуренцію. Нам треба ще 5 років керування цього хамла Ратушняка?

У
Учень

Дядьки! Ви такі дорослі і, напевно, розумні. Щойно зробив з цікавості копію коментів. Тепер думаю: чи етично буде робити їхній аналіз, скажімо, на уроці правознавства у 9-класі ?

П
патріот

Повністю згідний з Віктором Івановичом , що мером мае стати по суті нова незаангажована людина а це Микола Жолтані , і то буде правильно .............. у нього е куча позитивних ідей , ужгородці просто ахнуть ......... він хоче на відміну від партіі регіонів ....... знизити ціну на той же газ , ціною нових технологій ................ на щастя це його ноу хау ............ і розкривати його він поки не хоче , кроме того у нього е ще декілька цікавих ідей , які він може запровадити як він буде Мером , побачите ......... дорогі ужгородці що ви тільки виграете якщо мером буде молодий , цілеспрямований Микола Жолтані .

Б
БАЛОГА

Я думаю що мудрим і реальним кандидатом на посаду мера Ужгорода буде нова людина, якій можна буде довіряти це М.І.ЖОЛТАНІ. з повагою Мукачево

А
Аркаша

Ця падлюка жидівська Панов буде смоктати у будь-кого хто запропонує йому гроші, посади, будь які матеріальні цінності. Тому вважаю, що таким як він не потрібно приділяти стільки уваги.Думаю, що взагалі ці всі коменти пише папа Панов та синок Панов. У маленьких людей так буває, що вони хворіють комплексом Наполеона. Не звертайте уваги, шановні!

)
)

Да ты только посмотри , что это трепло регестрируется по разным именам, но фигачит все с одного ip - адресса, возможно необразованый сопляк)) а чего хуже м\б больной на голову сам с собой трындит .......фе.....

І
інош

Можливо мукачівців та ужгородців більше розділяють не Балога,Ратушняк, Приходько чи Погорєлов, а особиста заздрість, тупість і ЛІНЬ.

У
Ужгород

Сергій Миколайович Ратушняк - ужгородський міський голова. Ален Володимирович Панов - перший заступник ужгородського міського голови. Віктор Іванович Феєр, Олег Іванович Адамчук, Володимир Васильович Гісем - депутати Закарпатської обласної ради. Все інше вирішеться. Ужгородцями. Ну як, мукачівцям стало страшно?

І
Інформований

Як стало відомо з достовірних джерел виборів мера в Ужгороді взагалі не відбудеться. Туди призначать тимчасового мера по типу києва. Це буде серйозний ставленик теперішньої влади,однозначно не закарпатець, так от догрались

УН
Ужгородские Ночные Бабочки

Виктор, как ты мог. Раньше всегда мы делали тебе приятно, по крайней мере пытадись. Ты говорил что ты пацан и мы тебе верили. А теперь ты хочешь делать приятно другим пацанам. Не опускайся так. Пойми, они в отличие от тебя пацаны, и им приятное от пацана не надо. Не понятно как это так ты готов делать приятно всем лишь бы добиться должности. Ужасно противно, мрак. Все-равно, ужгородцы поддержат Рату против мукачева, или любого другого, лишь бы не слуга чужаков-лохов

ТЗ
Той,хто знає

Нова розкладка по Ужгороду. ( Іі хочуть балогівці) Чижмарь - мер. Чучка його заступник (після спливу судимості). Погорєлов- начальник КАТП (фірми, з прибирання сміття) Інших людей немає

У
Ужгородці

Стара мукачівська тема "підмяти" під себе столицю краю Ужгород. Але цього не станеться. Ужгород і його громадяни ніколи на це пійдуть. Якщо вони не задлися монголо-татарам, то цим діячам не здадуться точно. Своїми іграми мукачево допомагає Сергію Миколайовичу Ратушняку стати в п`ятитий раз стати мером. Бо після того, як "пацан" Погорєлов присягнув на вірність балогам, він взагалі політично вмер, довівши, що йому все одно кого задовільняти - чи то соцдеків ( часів Івана Різака, якого він боявся як вогня) або кого іншого; щоб лише дали красти

МП
Марьяна Погорєлов

Я трохи погано вчилася. Моє ім`я українською пишеться через апостроф. А російською "Марианна". Але я не вчився. Я просто хочу керувати.

П
Павло

Який там Погорєлов. ЄЦ підтримуватиме чудовго пацана Чижмаря. Який агітував за Януковича в Тернополі. Більш успішно ніж не дуже розумні соратники В.Балоги в Закарпатті. Та це взагалі смішно. Всі в Ужгороді згадують, що мукачівціпроти Погорєлова підтримували Чучку. А вони своїх не кидають. Однозначно що після зняття Чучки, їм нічого не залишається, як підтримати Чижмаря, який як і минулого разу фактично утікне на користь Ратушняка.

1
1984

Коли до людини чіпляються через її національну чи релігійну приналежність - це підло. Не менш підло , коли чпляються до дітей, через батька. P.S.Ні Приходько, ні Панов не можуть бути ні 1979, ні 1984.

П
Петро

Какой с Погорелова мер. Пусть сначала приведет в порядок кинотеатр Ужгород, который украл у горожан, почистит стоянку возле обладминистрации, и вообще назовите хоть один объект, который он украв, содржал в порядке.

М
Мукачево

Хто такі? Монстри!

У
ужгород

Мукі. Є класна тема. Возьміть собі мером Погорєлова, нащо ван Гороховська. Вона хоч і не дуже розумна,але чесна жінка, так як він красти не може.Єдина раціональна пропозиція. Погорєлову-меру Мукачева возьміть якогось панова в зами, бо так любить красти, що точкно сяде, потягне інших соратників і нішто йому не допоможе. Ужгородці вам за таке рішення скажуть спасибі

1
1977

Класний чоловік, то який чоловік ? Із тупими очима і без язика?

А
Андрій

Знаю ситуацію з середини. Це Погорєлов має завдячувати малому Панову, що не сів за 21 мільйон. Я там працював і знаю, що Погорєлов ні одного кроку не робив без малого Панова. Тому і протримався чотири роки. Повезло. Вдячновсті немає, сидить в інеті і пише різний не дужеи розумний непотріб.

1
1984

Щоб розірвати - багато розуму не потрібно. Колись Лівша підковав блоху.Правда, не згадують, що вона після того перестала стрибати.

ПТ
Пановим та приходькам

Хвали мене ротику хвали - або розірву.

М
марьяна

Читачу панову!а шо тобі не подобається в Погорелові?Твій син має бути вдячний йому за досвід.Погорелов В.В. показав себе як нормальний чоловік з яким можна знайти компромісне рішення.Може знов згадаеш негативи! Починай.Краще класний чоловік мер,ніж пава з заумними очами та довгим язиком.

1
1984

Володимир Приходько високоосвічена та добре вихована людина, яку, напевно, важко збагнути тим, хто крім "наукового комунізму" більше нічого не чув, не читав і не знає.

1
1979

Владимир Панов добился многого в жизни благодаря своему уму и труду, а Патриоту как-то трудно в это поверить. Но так в жизни бывает и помощи журналистов просить как-то смешно. Мы уже это проходили.

1
1977

Чтобы чувствовать себя независимым, недостаточно покинуть коридоры власти.

Н
новина, не жарена

Рата не буде балотуватися на мера. Його інтересує посада голови обласної ради. Ідуть перемовини.

П
патріот

чим вам Жолтані не підходить , які е у нього мінуси .

В
Василь

Хитрі не то слово. Сплошні розводняки. Сам завжди ніби в стороні, а дискотеку крутить. І не перший і не крайній.

Р
Редакція

Ото хитрі люди ці Панови. Напевно самі строчать коментарі на себе, щоб про них побільше говорили. Вже і кандидатів в мери не видно, а про них всі говорять. Пригадую вислів старого Панова кілька років тому під час виборів "Не важливо що говорять про нашого кандидата, головне щоб говорили". Правда трохи прокололися: Патріот в Закарпатті, який пише виключно російською - нонсенс.

Ч
читач

Пане Вікторе всеж таки "избиратель смотрит на вас как кандидата, который зависит от админресурса" щоб ви не казали.І чого пертися туди де вже були? Ви вже і так себе показали з усіх сторін...

О
Оглядач

Але все одно розума і толковості у хлопця не відбереш...

П
Патриот

Да, маленький Панов действительно хорошо себя чувствовал с диппаспортом, возил сигареты, перевозил черный нал. Это всем хорошо известно. Известно так же, что его арестовывали в Загоне венгерские спецслужбы с набитым контрабандными таварами автомобилем. В Ужгороде известно так же, что если бы не вмешательство тогдашнего Главы Администрации Президента Виктора Балоги, маленький Де Панов давно бы уже сидел свой первый срок. Но папа все время пытался приютить маленького сыночка на беловоротничковые зароботки, все таки стыдно, что сын великого афериста Де Панова обыкновенный контрабандист хотя и с диппаспортом и дипномерами на машине. Тема очень интересная и думаю ее можно развивать журналистам.

О
Оглядач

Щодо того, що Панов 4 роки просив Ратушняка взяти на роботу його сина, то, гадаю, Ален Панов непогано почував себе і в кріслі консула в Ніредьгазі. Це толковий, розумний хлопець.

А
Андрей

Полностью согласен с Патриотом, клоун Панов надеется усадить в кресло зама своего сыночка, а Приходько остался не удел, Боярина и Еврокар уже доить не может, вот и слепо надеется дорваться к городской казне.

П
Патриот

Ледиду, как лоха надурили два афериста Панов и Приходько. Это не первый лох, до этого они опустили олигарха Боярина на очень крупную сумму денег. Цель Панова ясна: посадить хоть к какому мэру в кресло заместителя своего недоразвитого сынка Алена Де Панова и заработать на предвыборной гонке денег убеждая бизнесменов, что надо помочь деньгами Приходько. Это подтверждается тем, что Панов старый на протяжении последних 4 лет упрашивал Ратушняка, что бы тот взял Аленчика на работу. Рата не взял, зато теперь можно будет с ним торгануться: я сливаю Приходько а ты берешь 1 замом моего малого. Позитив для Раты еще в том, что Приходько сможет что-то откусить от электората своего первого конкурента - Погорелова. Цель Приходька более туманна: человек знает наверняка, что выборы для него реальная лажа но ведется на аферы Панова. Вероятнее всего Приходько некуда деваться, его никуда не взяли, он остался у разбитого корыта после скандального увольнения с должности ректора академии в связи с коррупцие

А
Андрей

Если сравнивать с Ратой, то Погорелов действительно святой и адекватный мужик.

В
Вын

не надо врать - разговор был следующим: если идешь на выборы, то уходишь с ОДА. Зачем сейчас пудрить мозги о том, что он хочет быть на выборах независимым

Ю
Юрій

А давайте ще Сембера хтось висуне...

РМ
Редакція Мукачево.net

Агітація на порталі заборонена. Якщо Ви й надалі це робитимете, ми видалятимемо коментарі. Крім того, зважте, чи діють вони на когось, приносите Ви своєму кандидатові більше користі, чи шкоди.

У
УЖГОРОД

Наша гордість Микола Жолтані

П
Проспект

Ми на проспекті всі будемо підтримувати Миколу Жолтані і вам радимо бути спільно із Жолтані це спасіння.

Б
Букін

Ти шо думаешь, шо усі хто сидів наколки роблять? Знаю дуже багато чоловиків та дівчат, які не сиділи але у наколках блукають.Судячи з питання та фото, він тобі сподобався, попроси може е щось цікаве.Дівчата його полюбляють.

В
вын

пусть свои татуировки покажет, которые на зоне нарисовал

E
ember

Ogromnyj pljus dlja Pogorelova: on ne shizofrenik! Iz za Raty gorod pokinul. Pozle 31-vo oktjabrja mozhet vernusj...

,
,бывший

Виктор Владимирович авторитетный человек.много мне помог.Знаю что мои друзья поддерживают его как крепкого мужика.Таких бы правильных побольше.

*
***

Мда, а колись Погорєлов здавався поганим мером. Все пізнається у порівнянні. Після 4-річки Рати Погрєлова згадуєш з ностальгією

А
Алена

Погорелову надо отдать должное - мудрый руководитель. Если сможет подобрать грамотную команду пиарщиков, которые будут действительно работать, а не петь "осанна" и говорить не то, что хочет слышать шеф, а то, что есть на сегодня, то шансы на мерское кресло у Виктора Владимировича могут вполне воплотиться в осязаемую реальность. А всего-то стоит просто провести параллели во времени и пространстве Время Ратушняка-Время Погорелова: вода - при одном практически круглые сутки, при нынешнем - по часам, тепло - при нынешнем полностью разрушена система центрального теплоснабжении, мусор-бардак, грязь и превращение европейского города в свалку при нынешнем мере и т.д. и т.п. А если сюда добавить неадекватность Раты и пару раз вызвать его на публичные дебаты ("дабы дурь оного была видна всему народу вароша"),соотвественно подготовив ВВП и вооружив парой-тройкой убойных аргументов, то политический труп Раты будет востребован только бомжами да люмпенами, которых устраивает орущий матерщинник...

У
ужгород

нет. спасибо. только не жолтани.

П
патріот

Мером чомусь я думаю мае стати Микола Жолтані .

У
ужгород

та кто за этого погорелого проголосует. йой

С
сосед

погорелов крутой мужик. странно что за него никто не борется. если не он то рата опять будет деребанить. может этого все и добываются

М
макс

тут можна заплутатися - ще вчора писали, що Чучка лідер симпатій в Ужгороді, нині пишете, що Ратушняк, завтра он ще трохи і Погорелов вийде

М
Маша

А почему Лысый обсерает Балогу,Погорелова,Мощак? Про Приходьку кто-то слышал хоть одно плохое слово? -Нет, и нет. Есть еще вопросы? -Нету!

У
ужгород

Приходько-ГАЛИМЫЙ ФУНТ.Ледида поддерживает недавшегося кандидата в Президенты,чтобы додерибанить Ужгород. Бывший заплывший препод научного коммунизма-для замыливания глаз.

О
Оглядач

Схоже, Віктор Володимирович вирішив зробити хід "королем", і цим сами зробити собі піар. Мовляв, ось я йду, щоб не використовувати адмінресурс. Ось, який я чесний. Ну чи принесе це користь йому ж самому, поки що судити зарано. Але, судячи з електорату Ужгорода, навряд чи городяни оцінять такий крок екс-мера. Можливо, деяка частина свідомих ужгородців й оцінить, та не всі. А, з іншого боку, Віктор Володимирович цим кроком тільки закріпив свій рейтинг. Нехай він у нього не найвищий, але все ж таки високий. Ужгородці мають що порівняти: діяльність В. Погорєлова і діяльність С. Ратушняка. І ще - не виключено, що В. Погорєлов стане кандидатом у мери Ужгорода саме від Єдиного Центру. Це буде здорова противага Партії Регіонів в Ужгороді в тому числі й В. Приходьку, в якого шанси перемогти дуже низькі. Навряд чи Партії Регіонів в Ужгороді вдасться здобути мерське крісло.

Читайте також