Віолетта Македон із Берегова стала найкращим вчителем року з англійської мови в Україні (ФОТО)

6
9

Вчителька із Берегова стала переможницею конкурсу «Учитель року-2016» у номінації «Англійська мова».

У п'ятницю, 22 квітня, у Міністерстві освіти і науки відбулась церемонія нагородження переможців, лауреатів та дипломантів ІІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016» у номінації «Англійська мова» за участі заступника міністра освіти і науки Павла Хобзей, йдеться на сайті МОНу. 

Серед 12 фіналістів всеукраїнського конкурсу виявилась і філолог Берегівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 з поглибленим вивченням англійської мови Берегівської міської ради Віолетта Македон. 

Віолетта Македон не просто увійшла до списку фіналістів конкурсу, але стала переможницею і посіла 1 місце. 

Друге місце зайняла Олеся Яківчик (Чернівецька область), а третє місце - Владислав Качур (Вінницька область).

Переможці, лауреати та дипломанти ІІІ (завершального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016» у номінації «Англійська мова» були нагороджені відзнаками Міністерства освіти і науки. 

Коментарі

СД
сегодня даже

министром образования никого не соблазнишь....нищая убогая страна в которой иметь чтото ценное - стыдно...тем кто не продал совесть...уедет она в штаты...и станет хоть кем ...кем пожелает.

П
педагог

Це реальний учитель, практик, який реально вчить дитей. Вважаю таким мае бати директор. Це майбутний директор!

...да иностранные языки

как и учитель - это призвание Божий дар...но 90% детей не знают "алфавита" до выпускного класса... хотите инвестиций в будущем-вложитесь в английский ...Киев вас не прокормит господа имущие власть)

...покладьте у міх

свої дякуву)...з англійськов біда по вошколах...ци діти такі тупі пішли ци вчительки)))...РОБІТЬ ДАШТО КО МАЄ ГРОШІ...БО ЗАДАРЬ НИКО УЧИТИ НЕ БУДЕ...а пак чому бідні-бо дурні...

З
знайомий

Віолетта Валеріївна молодець, всі знайомі вами пишаються!!!

Р
Респект!

Приємно радіємо за свою землячку! умнічка!

ДО
До Олександра

Не думаю, що Віолетта на це погодиться, але я б від щирого серця поміг матеріально, просто треба знати реквізити її карти. Вона ж за свої гроші в Київ їздила - не думаю, що школа або горвно їй на відрядження щось видали. Бодай видатки компенсуємо всім миром. ВІОЛЕТТА - МОЛОДЕЦЬ! ВІТАЄМО! Кажуть, що бачили в Мукачеві на станції, що Віолетту зустрічали на машині, й що це ьули колеги зі школи. Є добрі і не зависні люди! А щодо мера Берегова, то годі за нього говорити, не вартий він нашої уваги.

А
Александр

Такого уровня победы необходимо ЦЕНИТЬ и ПРОЯВЛЯТЬ МАКСИМУМ УВАЖЕНИЯ к победителю. На минуточку: Виолетта - ЛУЧШАЯ В СТРАНЕ! Губернатор про это ни сном ни духом. Мэр Берегово (а если честно, то "так называемый" мэр) - аж в ФБ поздравил. Это и есть суть власти - где не пахнет деньгами, там им нечего делать. Уважающий себя "властитель" был обязан организовать встречу возле поезда, прийти в школу и отблагодарить УЧИТЕЛЯ за то, что она - ЛУЧШАЯ, что прославила свой город, свой край. И найти возможность ДАТЬ ПРЕМИЮ хотя бы в размере годового оклада. Утопия. Не с нашими "правителями". В Берегово говорят, что местный мэр сказал, примерно, следующее: "Пусть Виолетта придёт в мэрию, мы её поздравим". Не он - в школу, чтобы ему честь окзали. А - к нему в кабинет. За грамоткой. Это всё, что нужно знать о власти. О всей.

М
Марина

Молодець!

Читайте також