Власникам авто на іноземних номерах готують нові штрафи – аж до конфіскації авто

11
83

Про це йдеться у законопроекті, який розроблений ДФС та уже поданий до Мінфіну. Більше того, як пише Економічна правда, цей законопроект вже погоджений міністерством і незабаром має бути розглянутий урядом. А тоді – вже з’явиться і у Верховній Раді.

– Ослаблення не буде. Санкції щодо порушень будуть значно жорсткішими, – вже попередив заступник директора департаменту організації протидії митним правопорушенням Олексій Сівірін.

За попередньою інформацією, в законопроекті передбачається штраф в розмірі 100% від вартості авто і можливість конфіскації машини, якщо максимальний термін її перебування на території України перевищено на 20 днів.

Сьогодні ж штрафи за порушення митного законодавства складають:

  • мінімально – це попередження або 170 гривень штрафу;
  • максимально – 17 тисяч гривень за перевищення «термінів тимчасового ввезення» більш, ніж на 10 діб.

Хоча є ще одне покарання, яке складає 300% несплаченої суми митних платежів. Це якщо ввезене авто з іноземною реєстрацією використовується так би мовити не за призначенням, до прикладу з комерційною метою.

У цьому ключі слід згадати нещодавнє гучне рішення Вищого адмінсуду, який зобов’язав українця сплатити 420 тисяч гривень штрафу саме за це порушення.



До слова, свого часу саме наше видання одним з перших в Україні описало схеми, за якими українці останні роки масово купують авто на іноземній реєстрації. Кількість переглядів публікації свідчить багато про що.

Також нагадаємо, що закарпатські «пересічники» свого часу кілька разів перекривали пункти пропуску. Бувало навіть на тиждень.

Коментарі

MV
Magyar vagyok

чикош не умничай, в европе купляют хлам? а в украине только новые машины на "дорогах"? даже дорог нормальных нет. на украине тридцати летний жигуль стоит столько же как в европе десяти летний вольксваген, разтаможка стоит дороже машины так зачем платить эти деньги, а главное кому. эти твари в раде очень жадные, это до добра не доведет

ВУ
Вариант украины

Депутаты должны принять ряд законопроектов которые поддержат интересы своего народа и украины а не евросоюза.мой вариант мог бы выглядеть так:1)отмена пересечки и запрет схемы принятой управляющим аппаратом ,которая привела масу украинцев к проблемам.ета проблема не народа которий их выбирал!2)машини которий на данный момент на Украине узаконить ,чтобы они стали собственность своего народа и Украины.приетом Украинский народ не пострадает а страна будет получать все платежи.украинец должен ездить украинцем а не иностранцем.3.)рассмотреть интерполовские правила которые не поддерживают интересы своего народа.например как немецкая машина стоит на украинском учите а там в угоне.проблема не украинцев а немцев,а получается наоборот.германия своему народу выплатит утраты ,а Украина усвоено заберёт.над кем смеятся будут в мире?а должно быть так:профукали немцы машину ихняя проблема,стоит на украинском учете значит собственность Украины.

P
ProRocK

От то ж бо ви нерозумні Майдануті-патріотісти ...які податки яка війна(кому коли ким оголошена) яке АТО? задайте просте питання собі:Чому в самій жебрачій країні ціни на авто самі високі? від якості доріг чи палива? чи можливо за екологію переживають? за податки переживаєте, куди дуть ці податки якшо дитину в садочок віддати,(школа ВУЗ...) - заплати, лікарю,менту, пожежнику- заплати.пенсії люди самі собі заробляють при чому тут АВТО? А в цій ситуації може врятувати лише одне: пересадити всіх депутатів і наближених на Таврії, і Таврія за пів року стане схожа як мінімум на ПАСАТА

А
альоша

Всі машини забрати і на штраф площадку-сімття на свалку(словацке,польске і литовське-ЕС)

М
мукачівець

хто продасть комплект ричагів 8 штук на ауді кузов с5,аналог пассата б5 за 150 баксів?сміття китайське не предлагати.давайте пропозиції..бариги й спекулі))ідіоти й понторези))гузицю ви купите..ци з тої гузиці дарабчик говна..то максимум..а забитися на тих бударах з беушним сміттьом назбираним на мусорках то лем вам ся най лишать..мукачівці-ще м таку тупизну не чув..шо скільки захотіли,стільки виплатили..повна некомпетентність,на грані ідіотизму..ви дівочко,ліпше ся у школі учіть..а не лізьте,там де зеленого поняття не маєте ні про каско,ні про суми грошей по виплатам..

П
правда

чікош каже правду-а правду нико нелюбить-чікош я тебе підтримую-всіх влупити по самі помідори,аби мало непоказалося європейці....................

СН
Советуву нормальним.

Пацани продавайте жигулі купуйте пасати,скоршеся уженете,бо на ланоси красні дівки ужеся неведуть.вони ся у номерах нерозумівуть європейські чи нье,а кондюк ,музику,кожу,і комфорт їм давай.

С
Сусідці.

Сусідко у вас майже жигуль без кондиціонера,перегрілисьтеся у літі дорогинька?кладіть собі другий рас мокроє полотенце на плечі лекше буде!!!!!

М
Мукачівка

Сусідко, абсолютно з Вами погоджуюсь;)) Я не меригуюсь, скоріше я хотіла почути розумну відповідь, аргументи, доводи від людей які так тримаються за авто на укр. номерах і так неневидять власників авто на іноз.реєстрації. Чим на їх думку машини з укр.номерами кращі? Але я так розумну відповідь і не почула, зато обзиватися по деякі люди (не всі) знають по " чорному".

Ч
Чікошу

Чікоше откриву тобі тайну.Кіби ми не купляли у європі машини то їм крідіти неболоби нам з чого давати.а прикол в тому шо ми їх не вернеме!!!!!!

Ч
Чікошу.

Чікош іди в чікош там тобі поможуть.

ВД
Визвіть докахтора до нижн. марги с ума сходить.

Просить ветеренара но видко психолога йому треба.

Ч
чікош

Халяві-НІ !!!! STOP купуйте авто в наших дилерах,або розмитнюйте їх-і цим ви допоможите вільній незламній нашій рідненькій ненці Україні-а ви натомість шановні халявщики піднімаєте Польшу і ЄС бо купуєте хлам і створюєте на них тут ДТП))скоріш би вже навели з вами шановні порядок))ДОСТАЛО!!!

С
сусідка

мукачівко ,я Вам вповім як жоні жона Ви ся рибко не мириґуйте за тоті машини тай закони, бо тото лиш на красоту шкодить..

М
Мигаль

челяди добрі не обращайти на йсього нехаря вниманіє ош за 100$речаги править на пасатови , ондики безуно аршував десь по чехах тай так му лупили на сервісах ..

М
Мукачівка

До людини, що писала знизу мені. 1. Я спитала, що укр.власникам заважає продати своє і купити европейське авто. Відповідь не отримала від вас безпосередньо. 2. Не судіть про всіх власників іноземних авто одинаково чи можливо ви по собі судите? 3. "Ніщета" я чи не "ніщета" як ви писали, ви цього не знаєте. В нас в родині є авто на іноз.реєстрації, в прекрасному технічному стані, доглянуте, з законною діючою страховкою на території України. Повірте страховка не така дорога як вам можливо здається, на третю особу платимо зелену карту в пределах 3000 грн.міс, взимку платили цю саму зелену карту (аналог повного каско) 5 000 грн. Є страховки і дешевші від цієї. Кожен вибирає для себе. Але з повною відповідальністю можу сказати, що знайомій родині, зелена карта( за 3000грн.міс) за вчинене дтп на території України виплатила постстраждалій стороні 25 000 тис.євро, стільки постраждала сторона запросила-стільки заплатили.

З
Закарпатець

Ти позирай людей жебраками називать, а сам ти хто??? Здойми корону майже тя тисне

1
111

Чувак ти про які ричаги на б5 по сотку зелені каждий??))де такі ціни) Кіть постаратися та за 150 мош усі купити!

ДВ
до вирхньої марги

ти з якого хліва графство дустав!?

ДН
до нижньої марги

відкі ти ніщета возьмеш гроші на іноземну страховку?про шо ти туй пердиш))7ви жеброта як чуєте шо антифріз треба поміняти у бударови пассатови б5 та падете у обморок))не кажучи уже про ричаги з шаровими в зборі,под сотку зелені каждий))ідіоти -ніщеброди))

М
Мукачівка

Підтримую думки як ММК, 111 так і ...... Хочу спитати, наприклад, для власника авто на укр.номерах, вартістю 7000 дол. не краще продати своє авто і за ці самі 7000 дол. купиту гідну, хорошу машину на іноз.реєстрації? Що їм заважає їздити на хорошому авто, з високим рівнем безпеки, за помірну ціну, оплатити собі хорошу європейську страховку, яка в разі дтп покриває всі витрати, навідміну від укр.страховок (простий папірець). І тоді б такі люди не дивились на власників авто з іноз.реєстрацією як на " ворогів".

З
Закарпатець

Нормального життя в нас небуде поки у владi клоуни й бандюки,якi обдирають нас як лохiв,i поки ми ненавчимось стояти один за одного....а ми стараемось втопити ближнього в ложцi води лем за то,шо вiн хоче iздити на нормальнiй машинi а не на цуравих бiцiглях як всi ПРАВДОРУБОПОДIБНI

ТК
ТОМУ КО ДОЛУ

ти не умнічай шикуло ти єден , пакуй ташку та на акцію, послєзавтра.. та што, ведоуці а вать містр тя не пущає, Ци так гасторбайтере?

Н
Нижньому

Мигалю, а ти гуканине жiлiзо збераш та здаеш на металолом? Но та ко тобi виноватий шось бiльше нич не валовшен, не треба заздрити шiковним людям якi роблять за границьов.

М
Мигаль

Grazyna PL та што Ґражино запєр...ляш на зарубутках в жечіпосполітой?? і для теґо добже мувіш польскі Ци так?

М
ММК

І ще: З того закону дійсно нич не вийде....

М
ММК

Люди думайте за своїх дітей. Добре, ти купив за 7 т. і хочеш аби твої діти тоже купували за 7 то що коштує 3??? Сумніваюся, що наші можновладці підтримують наш національний автором! Щось Чехія не викручує руки своїм громадянам бо у них є "Шкода" - купуй собі що хочеш... Тому Шкода - машина а у нас ряндя... Розумну і виховну людину видно навіть по змісту коментарю який вона викладає!

1
111

Я нерозумію вас люди,тих ко каже 15-10річноє цуря на гольфа мерса,а єб....й жугуль ланос 20річний по ціні 2000$ і т.п то не цуря де такое цуря має тіко стояти???та то гівно якоє 10раз повареноє і 5раз поміняний мотор,та з мадярів з німців то хоть машина..

.
......

Як можна машини з європи називати металолом коли там ТО замутити без осмотра немош,якшо шось поламане ремонтуй.а унас ніякого контроля а якшо і був то всьо рішалося на місці за гроші.їздять без вохлопних,тормозів,колес,світла,і т.д.

П
Пiтьо

Народ вопрос. Чого дагде можу залишати комменти, а десь нет? Кумарить се

В3
Вариант 3

Комментарий правдодуру

Ц
Центровський

Гражина. А ти розумiеш? Можеш читати кирилицю? Молодець)) Zaproszam na Zakarpattia, kochamy polakow))

В3
Вариант 3

Слыш ты дич лесная ,ты имееш лайбу на всю жизнь и потеряешь больше как на 222 мерине жебрак.годик и опять новее.ти будиш пищать свиноматкой если вскоре пойдёт по другому а будет цена машин равной цене германии.а твой свиновоз в цене номера2000гр.он уже покрился мохом по наших дорогах,что и тебя ждёт хвостатый.

GP
Grazyna PL

Piekny jest jezyk Rusinow - prawdziwie slowianski !!!

С
спостеригач

до ивана ..........ти правий ..в точку. це як ракова пухлина з нею тяжко боротися . вони сами незнають як правильно зробити .вже таблиця була розроблена ко и скильки мав платити в день в недиля в мисяц де воно??????де???? ко там каже шо цурбаки на словацких номерах. номера не мають ниякого значеня ..не номера за рулем сидять .а люди.

І
Іван

Люди успокойтеся нич з того не буде. Цю статтю скопірували з Укр правди і набивають собі просмотрів на сайті тим шо ви туй ся вадите. Нич нико не запрітить тому шо уже каждий другий поліцай їздить на ін. номерах, іще і своїм жонам накупляли таких машин, так шо розслабтеся...

ВП
Визвіть правдорубу психіатра будьте такі добрі.

......

М
Мікі

так близько до Європи, але так далеко до норм. життя((((((((((((((

Ц
Центровський

Сама бiдна страна в Европi, мае платити за розтаможку у 3 бiльше чем коштуе сам тот цурбак, се клоунада на цiлий свiт))) ДЕ ЩЕ ТАКОЕ ЙЕ?? Хуже лем на Кубi, там же Фiдель Кастро бов, позиравим недавно у новостях- там Пежо 307 , цiна якого у Францii i Европi приблизно 20 тисяч €, коштуе 105 000 доларiв у салонi)) Серьйозно! Я чуть ся iз смiху не пiстяв) У нас скоро тоже так буде, гута би забрала тих Порошенкiв i сю Уараiну кончину, би ся вже поспала нахрен.

П
правдоруб

йой як заквичали свині!!!! шо??? шара ся кінчає??? затиснуть вам яйко тими штрафами, та всі пересядете з ХАЛЯВНИХ лівандосів на джігулі!!! нормальні люди роблять бо роботам, заробляють гроші, та й купують НОРМАЛЬНІ машини, а жебраки-нероби нашкребли по родакам у борг гроші, дай думауть ож типирька тота "тачка" на цілоє життя....БУ-ГА-ГА!!! УСЬО!!!! шара ваша ся кінчила!!! ригайте туй, пльюйтеся, матюки зашифровані на мою адресу пишіть, мені на тото вашоє ЧХАТИ з самої Говерли. я лим ся смію з болванів, які УМИТАЛИ гроші НІЗАЩО а типирька зачали чухатися, та туйка про якісь "права" начали гикати. НЕ РЕВІТЬ туй про не можливість заробити, бо вшиткісте шниряєте через кордон з цігаретликами, ідіть як НОРМАЛЬНІ чоловіки ПАХАТИ у "чехи" та буде вам ЧЕСТЬ та ШАНА....а майжек щей щастя буде.....

С
сись

сі ся дале туй вадять, сесе немож і слухати уже.. А нуж паруйте ташки тай пуд Верховну Раду на акцію 6 сеньтября аж хочите ізмєнєній, ко не поїде пишіт ми туй нараз..

В2
Вариант 2

Рем ты считаеш,что пол Украины и Евросоюза бомжи?а ти возьми прицепи номер свой на голый зад и перед зеркалом блатуй своей растаможеной жопой.а людей не оскорбляй.

М
Мукачівка

Я працюю на державній роботі, плачу податки як і більшість людей...Але українську державну зарплату мені потрібно відкладати років 20, щоб купити якесь більш менш гідне авто на укр. номерах. Це є нормально? Я вважаю, що українці, як найбідніший народ, що географічно проживає на території Європи, не має плати ЗАХМАРНІ непосильні гроші за розмитнення авто. Такого розмитнення немає ніде в цілому світі. І я особисто не вірю, що гроші від розмитнення, які в даний час платять люди догодять до зарплати звичайного лікаря, вчителя, бібліотекаря....влада сама нерідко заявляє, що митниця і подібні органи є одні з найкорумпованіших в державі.

ДН
до нижньої марги

Ти маргов других не називай, марга то скотина, то такоє тупоє животноє яке іде із стадом і самоє нич не знає лем де її коровник і де другі марги. То єсть такі як ти. Кіть ти щитаєш шо 300% розмитнення автомобіля то є нормально і без того садики і дохтори не будуть жити - то ти реально марга. Ти хоть уявляєш, шо люди не хочуть бесплатно, а хочуть людські умови, які є підйомні для всіх верств населення? Наявність авто в сімї то є хоч і незначним, але показником добробуту населення і воно повинно бути доступним всім. Я не розумію тих із твого стада, які туй слюнов бризгавуть аби лиш люди жили по жебрацьки. Ще раз продублюю бо ти марга і тобі то треба: мають бути АДЕКВАТНІ митні ставки, і ПАРАЛЕЛЬНО з правльним ТО, а не просто занести бабло у трое таким маргам як ти. Я не буду більше туй коментувати, я вижу шо поки туй бессмисленно.

ДН
до нижньої марги

та давай тоди вообще нич никуда не платити,нияких податків і никуда..но тоди своїх вонячих дітей у садиках і школах сама содержи,матери сама песію плати,дохторам зарплату хліб бесплатно і т д...

М
Мукачівка

Дивно читати коментарі, що краще буде, якщо люди платитимуть захмарні гроші за розмитнення якоби державі, для АТО, для ремонту доріг....ті, хто таке пишуть, самі вірять, що ці гроші дійдуть якоби на "хороші" справи?

Р
русіш

Исе усе викрутаси сеї злодійської влади! Нам платять копійки,за які купити їх чибря типу лайнос за потрійну ціну неможливо,зато й зарубують нам,по їх вині бідакам,хоть штось мати. Ситий голодного не розуміЄ. Но ми не забули,що за кожним багатствои криЄться злочин!

УЄ
ун є туй

Ремови такий йсь мерзкий шо не знаю як ти то і впувісти .. нараз вшиткі пішо будут ходити.., а нуж позирай мало що ся робить ,хлопці з Євросили тоже не сплять https://www.youtube.com/watch?v=gpeIIx8r4oE

Р
Рем

Ця ініціатива уряду давно назріла. Екологічна ситуація в таких містах як Ужгород є катастрофічною. Потрібно стммулювати населення до відмови від автотранспорту і пропагувати велотранспорт, рух пішки. Необхідно покращувати сервіс на громадському транспорті. Але ситуація, коли любий бомж за одну-дві тисячі зелені завозить сюди 15-20 річний хлам має бути ліквідована.

З
Закарпатець

Наверху ся смiють та бабки рубають,а ми ся гризiм....

Р
робот

чилядь не вадьтеся , з нас зробили лохів , а ви межи собов ся вадите , я в 2010 році купив машину за 25869 $ , у той час вона в європі коштувала 18799 , хоча ці машини "виробляють " у соломонові , кому осіли в кишеню 7000 баксів і на які цілі питання риторичне, так шо не вадьтеся межи собов і не треба вертати нич на ісходну як тут один запропонував , повна перезагрузка і адекватний закон , це все що потрібно пересічному громадянину

В
Вав

Короче будете оп'ять купувати цуря на наших номерах за 15000 баксів 10 річну шкоду фабію і плескати яка файна ініціатива з боку влади а їхні діточки будуть дале гнати ліваки і спокійно за копійки рішати вопрос на щотижневу регістрації слава дебілам

З
Закарпатець

Питання драматичне, звичайно. Найкраще зробити ось як: вивезти це все сміття в Польщу чи звідки його загнали. А хто не вивезе, то конфіскувати на металобрухт. Треба вийти на початкові позиції. Щоб було справедливо. Чому я мав купити тут авто наприклад, за 7 тис, а тепер через це все сміття, що завезли сюди, маю продати за 3 тис, і то тяжко. Тому треба все вивезти звідси, а потім за розумну ціну розмитнення дозволити всім завозити і реєструвати тут. Наприклад, 10-12 % від вартості авто. Все буде по чесному.

В
Вариант

Правдорубу в жопе заделают стоянку первому ,чтобы ево завистливая жопа не скучала.на хитрые жопи своих краях ти винти хочеш?нету Скоко винтов,а на твою полюбому при загоне на стоянку найдут.в дфс проведут тоже конкурс желающих езди на табуретке,,Богдан,сенс и авто по цене двух(одна будет видаватся Украинским семьям вместо конфиската

Я
Я

До "ПРАВДОДУРА". Я думав якийсь серйозний бізнесмен пише, рубає серйозну капусту!?!?!? А цей "багач" у Чехах на зароботках. Бля, а злорадний який - потвора. Обламайся нич не буде!!!!!! Вася з Іштваном з тобов роблять???

ДН
до нижньої марги

пой мені запали..та розберу тя як гентеш свиню..й всю твою вонячу маржинську файту..давай,вийди в центр бику лучанський і попробуй комусь запали..гавно диванноє

ФТ
фак ТОР

паліть усі машини на українськів регістрації от вам і протест . НАЙ ПОРОШЕНКО ЇЗДИТЬ НА ЦУРАКАХ ССОВЕЦКИХ НАПОМНІТЬ МУ ПРО ДЕКОМУНІЗАЦІЮ І ШЛЯХ УКРАЇНИ У СТОРОНУ РОЗВИТКА ЄС . Я ВСЬО ПОВІВ НА ЯКІВ ХОЧУ МАШИНІ НА ТАКІВ БУДУ ЇЗДИТИ І ПОХЕР ЯКІ ТАМ НА НІВ НОМЕРА

І
Іштван

В першу чергу треба зайнятися водіями, а не машинами. Зараз за кермом авто на іноземних номерах на 80% гірське бидло - пішохів там де треба не пропускають, перевищують швидкість, роблять обгін там де заборонено, паркуються на газонах і так талі. Поряд із цим рахують, що вони вищої касти ніж інші. В Європі за таке спочатку штрафують прилічно, а потім і права керування позбавляють. Но у нас поліція лиш на папірі, вони лем бабом через дорогу переводити гонні.

В
вася

Всх тих хитродримбаних воділ на цурях треба щемити жостко. Не мають грошей на машину на укр номерах - най ходять пішо. Завжди будуть жебраки, які не мають грошей на машину. Най ліпше роблять, будуть більше заробляти і куплять собі нормальну машину.

П
правдоруб

йой як заквичали свині!!!! шо??? шара ся кінчає??? затиснуть вам яйко тими штрафами, та всі пересядете з ХАЛЯВНИХ лівандосів на джігулі!!! нормальні люди роблять бо роботам, заробляють гроші, та й купують НОРМАЛЬНІ машини, а жебраки-нероби нашкребли по родакам у борг гроші, дай думауть ож типирька тота "тачка" на цілоє життя....БУ-ГА-ГА!!! УСЬО!!!! шара ваша ся кінчила!!! ригайте туй, пльюйтеся, матюки зашифровані на мою адресу пишіть, мені на тото вашоє ЧХАТИ з самої Говерли. я лим ся смію з болванів, які УМИТАЛИ гроші НІЗАЩО а типирька зачали чухатися, та туйка про якісь "права" начали гикати. НЕ РЕВІТЬ туй про не можливість заробити, бо вшиткісте шниряєте через кордон з цігаретликами, ідіть як НОРМАЛЬНІ чоловіки ПАХАТИ у "чехи" та буде вам ЧЕСТЬ та ШАНА....а майжек щей щастя буде.....

Ч
чікошу

на ссср-шрот ціни не впали, вони просто наблизилися до реальних

Ж-
жорік - ти лумпак

Ти з кимось воюєш сомаре? Та война закарпатців не стосується! Кіть ти такий мудрий - продай свою хижу та й сам іди воювати. Трясти треба других, ко на откатах міліони має, ко із землью мутить і т.п. То тебе треба раз улупити і цим підтримати Україну.

Ж
жорік

улупити всіх лівандосів-най підтримують Україну,зараз війна і всі горші би треба на війну в АТО,а тї хитрують-євробляхи,,най штрафують їх шаровиків-і всі горші воєнним,героям які нас захищають.Слава Україні

Ч
чікош

Чому одні хитромудрі возяться на польських ліваках,а інші мають страдати,бо впали ціни на нормальні їх авто з укр.реєстрацією,а ті сміються з нас так звані поляки-кауть шо ми неадеквати і тд,хай би вже давно навели порядок,то вже достало.

З
Зять

Шкода менi наших громадян,якi все життя заробiдками по всьому свiтi,та складе якихись грошинят i стае вибор купити цуравого жигуля або подержаного гольфика,ясно жигуль автоматом отпадать,а пидори закони пишуть для себе ,оби чоловiка обобрати до нитки!

ДД
До дороги Мукачева

Тобі від того легше стане? Дороги і так не побачать ті гроші. Тим лише чинуши багатшими стануть а до доріг так і не дійде. Потрібно зробити: 1. Аналогічну систему розмитення як у Європі. Ми ж туда двигаємося, нє? 2. Ввести нормальное ТО аби як то кажуть цуря не возилося на дорогах. 3. Ввести податки на володіння. Не в паливо закладувати.. Особисто я також іжджу на авто з іноземними номерами, але я: - купив авто в Бельгії - розмитнив в Угорщині, заплатив розумні і нормальні гроші за авто Євро 4 2007 року. Тут питання - чому для Угорщини євро 4 і 2007 рік виробництва добре, а для наших недобре. - я плачу чужій крахіні страховку - я плачу податок на вагу машини - я проходжу офіційно ТО. Я не хитрож...пий, плачу всі гроші, лише із-за декількох долбо..бів не україньскій державі а чужій. Ще для умніків - машина ауді ку7, в ідеальнішому стані, покраще всіх ваших ланосів і сенсів.

М
Мигаль

а нуж неборята береме сесю статєйку од Мукачєванєт і йдеме у столицю 6 вересня тай пуд Раду там таких має бити доста.. зазвідаєме шо йсе такоє..

ДР
До Робот

Поддерживаю на 1000%! Не понимаю почему люди радуются такому? Вместо того чтобы переживали за принятие человеческих законов

ДМ
Дороги Мукачева

Для власників авт та бажаючих придбати ввести збір до місцевого бюджету в сумі вартості авта. Буде чим дороги ремонтувати.

М
мукачiвець

Може варто задати питання нашим можновладцям - чому наш народ такий бiдний i задавати це питання якомога частiше, бо рiвень життя людей в державi прямо залежить вiд того, наскiльки влада турбуэться про власний народ.

Я
Я

До "ПРАВДОРУБ" ти зависливий "ДОВБО..ОБ", люди не хитрі, а просто не хочуть щоб лодарі з ВР і Кабміну тягнули з них гроші. І хай попробубують конфіскувати власність громадянина євросоюзу!!! ДАЄШ АДЕКВАТНУ РОЗТАМОЖКУ!!!!!!!!!!!

Р
робот

сись запорожець шо на фотці , Львівяни погнали із Львова у Польшу , розтаможили і поклали на облік за 300 євро , а аби його загнати назад , треба заплатити 3500 євро , я не прихильник відлинювання від сплати митних зборів , я тільки за законну реєстрацію , але в цьому випадку з нас просто знущаються , ми біомусор і потрібні ми нашим обранцям виключно тільки під час виборів , та й то не особо ,

Б
бімбов

єдно не розуміву-чому туйки купа дурню ся радує? Нич не мали і не будуть нич з того мати, айбо радости повні гаті

Д
Дідо

Що бись те туй неписали а *ШАРА*все кінчається.

С
Свідчить

До слова, свого часу саме наше видання одним з перших в Україні описало схеми, за якими українці останні роки масово купують авто на іноземній реєстрації. Кількість переглядів публікації свідчить багато про що. Свідчить про то що в середньому українці то біднота бідний народ в якого хочуть все відібрати. Машина засіб пересування а не розкош так має бути, на жаль в нас навпаки. Ще десь чув як депутати оскаржуються і митники шо це не ок шо тіпа одні їхдять другі розтаможують почті 80% хто розтаможив авто недуже легально мають гроші або мають ЗП 2-3к баксів в місяць.

А
Ахахах

У цьому ключі слід згадати нещодавнє гучне рішення Вищого адмінсуду, який зобов’язав українця сплатити 420 тисяч гривень штрафу саме за це порушення. Це тіпок який нацепив на нерозтаможену машину Укр номера получиив 300% штрафу а вони цим пугають чилядь ( ну ну смішно)

УЄ
ун є туй

до МУКАЧЕВА.НЄТ Тото не мош указати автора сього законопроекта тай номер пуд яким зарегістрірований є? ГА? Аби люди добрі віділи ко йсе такий май розумний був тай уд якої партї?

О
Олег

Будуть будуть.... Я се уже роками чую.... Бууудууууть.... А люди як ся возили так ся й возять так ся й дале будуть возити.... Шо у ППС буде база данних? Сомнiваюсь шо кось iм дасть.... Раз е база данних то потенсiйно е доступ до бази даних яку можна взламати....

Д
дед

я перший спалю авто перед ДФС. Перед цим закладу туди півтони бензину. І таких як я будуть сотні тисяч. Прийдеться петьці самому на штрфплощадку лізти

В
Вася

На сам перед будуть ловити таксистів на євро номерах, торгових, буси які возять товар. Якщо обєднають базу з прикордонною то будуть ловити тих хто тупо не ходить на пересічки і рже з тих хто ходить!

Ч
читач

Цiкаво, куди ДФС буде ставити конфiскованi машини?

П
правдоруб

СУПЕР!!!! на кожну хитру SRаку завжди найдеться hуй з винтом!!! мастить теперь хитропопи як повернути грошики за автівки - ЯКІ ВАМ НЕ НАЛЕЖАТЬ!!! Так було, є та й буде з тими, хто немаючи НІЧОГО - хоче мати ВСЕ!!!

М
Мабуть

доблокувалися.

Читайте також