Вночі на Берегівщині спіймали 2-х браконьєрів з вбитим оленем. Один з них – депутат

24
28

Джерела Mukachevo.net у правоохоронних органах зауважують, що серед затриманих є депутат райради Рудольф Баков (партія Відродження).

До того ж, екс-регіонал Рудольф Баков є головою Берегівського районного товариства мисливців та рибалок. 

Про інцидент поблизу кордону Мukachevo.net підтвердили й у Нацполіції Закарпаття. 

- Сьогодні вночі близько 1:00 години до правоохоронців поступило повідомлення про незаконне полювання біля села Горонглаб, Берегівського району. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група Берегівського відділу поліції та патрульні. Там поліцейські виявили автомобіль марки ВАЗ та 2-х громадян 1974 та 1991 року народження, мешканців Брегівщини, - звітують поліцейські. 

У багажнику авто правоохоронці знайшли тіло вбитого оленя та дві нарізні рушниці.

Наразі, відкрито кримінальне провадження за ч.1 статті 248, - незаконне полювання. Таке правопорушення карається штрафом до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або обмеження волі на трок до 3-х років з конфіскацією знарядь і засобів полювання.

Згодом, поліція оприлюднила офіційну інформацію додавши фото з місця затримання браконьєрів.

Коментарі

М
Мукачівець

Май голодний неборак...

Я
Яноші

Та Баков и есть олень. Конкретный

П
Пітьо

Я штось не поняв. Боли 2 охотника і олень. Один із них депутат. Так шо, депутат - олень?

Б
Бодалово

Бакова "здали" конкуренти. Роздули тут "ЧП" сенсацію.

В
Василь

До"Мукачево" Ображатися,тупий сільський вишіваночнік з "дипломом" Рагуль-"вуза",- це привілегiя кріпостних рагулів;жоден вменяємий розумний горожанин з хорошим вихованням і настоящою освітою,що володіє реальними заслугами перед народом(не треба,не запам'ятовуй цей вислів - вам,тупим неандертальцям-терористам і паразитам,iтак не зрозуміти його значення) не може дозволити собі такої розкоші - ображатися. Тому я просто констатую факти,які селюки не можуть заперечити: вами,зрадниками України,розграбовано буквально все! Ст.111 УК -"Держзрада"- буквально iсплакалась вже по сільським диверсантам,окупувавшим всі держструктури та угробившим -по наказу вашого господаря Путіна- високо технологічні галузі економіки України і пов'язаних з цими галузями фахівців з унікальними кваліфікаціями. Покайтеся,сільські зрадники.

М
Мукачівець

Автомобіль УАЗ, додіки ви безграмотні! ;)

М
мисливець

Така історія чи факт у кожному мисливському господарстві. Тупі бандюгани, які не вміють не читати, не писати понакупували собі дипломи про вищу освіту, не маючи початкової, купили собі депутатство, стали засновниками мислгосподарств, знищують флору і фауну України!!!!

ДВ
До Василя

Ти молодєць и правду говориш ця діііччч сільська прийшла у вариш і витіснила городський з інфраструктури зробивши себе Василь Васілієвіч Михалієвич то всьо бидл... ненормальне і показує свої понти а не людськість.

В
Василь

До"Ю" Ти напевно проспав 26 років летаргічним сном:всi селюки-окупанти,розграбувавшие індустрію України,високо точні галузі виробництв,флот,аеро-космічні структури,хімпром,верстатобудування,мікроелектроніку,залізні дороги,с/х,винні у вбивстві 15.000.000 громадян України та ін.- з колишніх членів КПСС.Всі колишні члени КП,селюки-терористи,злодії,вбивці,диверсанти і просто дурнi прям зараз окупують владу в наших городах і грабують,грабують,грабують!!!Тобі про це нічого не відомо?- значить,варіантів всього два окрім летаргічного сну: а)ти не мешканець України; б)ти ворог України,пособник злодіїв-терористів з селюків-комуняк.

Ю
ю

ко їх затримав можу подякувати і повісти - ми би з вами побудували нову державу без комуняк і їх аполегетів

В
Василь

До "Вибори" Ніхто цих сільських виродків (і їх холуїв з числа горожан-дебілів),по локоть замараних кров'ю горожан,не обирав і нікуди не призначав - це окупанти,розграбувавшие наші города і вбиваючие -шляхом створення умов,несумісних з життєдіяльністю людського організму- міських фахівців,якi побудували Україну. Це терористи,диверсанти суцільно - з селюків. Режим селюків-терористів,які окупували владу в наших містах,ось уже 26 років веде проти горожан неоголошену війну: з 1991 по 2017-й рр. ОПГ"Селюки у владі" вбило 15.000.000 горожан. У нас немає вибору: або рагулі знищать нас усіх або ми посадимо вбивць і терористів до в'язниць за ст.111 УК України - "Держзрада".

В
Вибори

Люди добрі (берегівчани) Як ви такого депутата собі вибрали??? Гречков вас обагатив? Чи шо вам наобіцяв?

ОN
ОХОТНИК N-1

BCE ЗНАЮТ ЧТО БАКОВ РУДОЛЬФ КОКАИНОВИЧ ЧЕЛОВЕК НЕНОРМАЛЬНЫЙ,КАК ОКАЗАЛСЯ ЭТОТ ПРИДУРОК НА ЭТОМ ДОЛЖНОСТИ НО ОН БАНДИТ И ЕМУ ВСЕ МОЖНО БУКОВИНСКИЙ ШРЕК ВЫТАЩИТ ЕГО ИЗ ЛЮБОЙ БЕДЫ

В
Василь

У містах України немає народних депутатів,- є селюки-окупанти,вбивці народу: за 26 років окупації влади рогатими терористами з ксивами депутатів виморєно 15.000.000 чоловік. У містах України немає поліцейських,службовців народу,- є селюки-окупанти,вбивці народу: за 26 років окупації влади рогатими терористами в одязі поліцейських виморєно 15.000.000 чоловік. У містах України немає губернаторів,- є селюки-окупанти,вбивці народу: за 26 років окупації влади рогатими терористами,засунувшими свої товсті жопи в губернаторські крісла,виморєно 15.000.000 чоловік. У містах України немає прокурорів,- є селюки-окупанти,вбивці народу: за 26 років окупації влади рогатими терористами,засунувшими свої товсті жопи в прокурорські крісла,виморєно 15.000.000 чоловік. Це Геноцид і Зрада Батьківщині. Винні в небаченому Голодоморi 1991-2017гг. перераховані.

М
Мукачево

То дуже мирський чулувік

М
Мукачівець

"2-х браконьєрів з вбитим оленем. Один з них – депутат" - браконьєри стверджують, ош не знали шо олень був депутатом :D

*
*****

Сволота ригівська....

Ф
Фізик

Добре проаналізуйте склад вадасів, чи не був серед них Петруня.

А
Артур

Адміни по статті по Поляні коментарі модеруйте. Ті бандити Ланя най про себе читають.

Р
Руді

Буду і дале ходити стріляти і нищити природу. Айбо діти зажену у Європу учитися і жити бо Україна то кончена страна

1
1122

А дозвіл на зброю цікаво мають?

Т
Тегза

Баков то тот шо має білоє БМВ Х-6 АО0050МІ?

Б
Берегово

Баков ходить усе на охоту із Начальником дозвільної системи Брегівського райвідділу поліції Панасом Гарагуля. Короче одні борці з браконьєрством

М
мішо

скільки цей Баков настріляв за свої роки ви і не уявляєте

Г
Гена

Шось Москаль не пише про це на своїй сторінці. Кришує?

Т
ТроL

У Європі якщо ти збив оленя то повний капець! У нас вже не бігають олені по дорогах лем їздять.

П
Пішта

Підібрав собі порошенко контрабандистів , наркоманів і браконєрів типа блюка і моцкаля , от і рулять.

І
Іштван

Ото наголовує такий голова товариства. У Європі олені, косулі, зайці постійно по узбіччам ходять, на полянках - краса милує око. А тут такі ізверги усе вистріляють. Посадити його, щоб інші думали трохи бошками своїми.

Читайте також