Вночі в Мукачеві з РПГ обстріляли будівлю "ТехноКарпати", Усі подробиці (ФОТО, ВІДЕО)

29
32

Інцидент відбувся цієї ночі, з понеділка, 12 жовтня на вівторок, 13 жовтня. Про нього правоохоронців повідомив директор закладу.

За інформацією власника об'єкта, пошкоджено 3 вікна на 5 поверсі. Правоохоронці, які прибули на місце подій, знайшли залишок від заряду гранатомета.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї). Санкція статті передбачає від трьох до семи років ув'язнення.

Згодом мер Мукачева Золтан Ленд'єл повідомив у коментарі телеканалу 112, що  торговий центр обстріляли з гранатомета "Муха". 

"ТЦ" ТехноКарпати "- це магазин різної побутової техніки, і застосування РПГ призначене для того, щоб щось спалити. Снаряд влучив у стіну і, слава Богу, не розірвався. Правоохоронці працюють, перша версія - що це злісне хуліганство. Власники цього магазину "ТехноКарпати" ні в політиці, ні у виборах не беруть участь, і ніколи не брали участь. Загроз не було з відбирання бізнесу, рекету і т.д ", - заявив Ленд'єл.

Нагадаємо, 9 жовтня у Мукачеві було вбито 18-річного рома, після чого відбувся фактичний самосуд в ромському таборі. Головним підозрюваним у вбивстві виявився кандидат від Солідарності до міськради. Більше про це тут.

Мukachevo.net

Коментарі

Я
яяя

респект Мукачiвцi...истинно АЙНО,АЙНО,АЙНО!!!

З
Закарпатец

Революція гiдностi: Вигнали дурнів, які крадуть, і посадили замість них дурнів, які вбивають.

З
Закарпатец

Україна - як Ватикан: якщо над Майданом з'являється чорний дим, треба чекати зміни папи.

З
Закарпатец

- Изя, шо там нового на Украине? - Та все то же самое: голубые в желтом доме.

ДЗ
до закарпатця

БРАВО!!!!! МОЛОДЕЦ!!! И се правда істина!!!

ДМ
до міші

Сам ти дибіл!!!! Дибільний тя піп кристив!!!!!

М
міша

неодного нормального коментаря нема,одні дебіли

З
Закарпатец

Пораньше я встану, трусы подтяну. Довольно майданов-пойду на войну. Друзей в подворотне конвой отловил. А я добровольно-ведь я же дебил. Я хату покыну, пойду воевать, Чтоб землю в Донбассе Обаме отдать. Чтоб жид Порошенко, убийца и гад в карман свой засунул еще миллиард. Не плачьте, маманя, судьбину кляня, Идите майданить вместо меня. Скачите повыше, хоть вам тяжело, И громче кричите,что Путин-х@ло. Ведь если все дружно мы будем скакать Быстрей Украина начнет процветать. Положьте мне памперсы, зброю, харчи, Прощай психдиспансер, покеда, врачи! Вот фыркнул прощально родной паровоз…-ну вроде бы всё... ухожу на навоз...

З
Закарпатец

Ученым, наконец-то, удалось скрестить скунса и кролика. Теперь это животное работает премьер-министром Украины.

М
Мукачівка

Кілько сим ведучим казати.Не Мукачеве а Мукачево!!!! Не у Мукачевому а у мукачеві!!!!Я жию у вариші Мукачево!!! Уткі ви берете сі дурні не понятні слова!!! Які ми Українці????Ко придумовує сі ідіотські слова і вообще бисіду!!!Ми Закарпатський народ і бисіда у нас Закарпатська!! Сама ліпша у світі її нико не знає,а ми ся порозумієме усягде І най нам завидять !!!

T
Turista

Igy csinal az ukran romkocsmat a hazajabol.

В
Василь

Кінець кінцем снаряд ще й не розірвався- отаку зброю має наша "доблестная" армія.

В
Василь

Стріляти з гранатомета- це хуліганство, бо не треба портити статистику нашим місцевим міліціянтам. Та може то лише кондиціонер вибухнув, шкоди всього лиш на пару копійок; або ж така зброя ніяка, тоді не дивно чому ЗСУ має такі результати в зоні АТО.

І
Іван

Яке до біса хуліганство? Це теракт. При Януковичу на всю країну був би шум) а зараз це буденність. Сала Україні!

З
Закарпатец

я не закарпатец, я ватный провокатор, хуйлобот и кацапо-парашное педрило, а путин-потерянное хуйло, умалишенный оккупант, ботоксный шизофреник и извращенец-педофил, мацква моя столица - там ишак поёт как птица! самая главная наша скрепа - дерьмо через окно.

H
Hajra!

hajra IDIOTAK!

І
Івану

А хіба то твій магазин росзтріляли? Ну був би у тебе ствол, що би ти зробив? Вбив би одного із нападників на чужий магазин?

І
Іван

Доки порох ще думає давати законопослушним людям короткоствол чи не давати, хулігани по вулицях з РПГ бігають. Всі мають зброю: бандити, міліція, депутати, бізнесмени, тільки нормальним громадянам - йух з маслом.

ЭП
это пацаны полная ж..а!!!

выходишь, например с женой, детьми вечерком погулять..мороженное покушать....А ТУТ БЛЯ ХУЛИГАНЫ ..ДРУГ ДРУГА ИЗ МУХ И РПГ КОЛБАСЯТ!!!КАЛАШАМИ ПОЛИВАЮТ!!! ХУЛИГАНЯТ ПАЦАНЫ!!!! а ты жену и детей на землю!!! в лужу !!!! сам сверху прикрыл!! пусть братва резвиться , а мы полежим!!! СЛАВА УКРАИНЕ!!!!УКРАИНА ПОНАД УСЕ!!!ПУТИН ХУ..ЛО!!!

6
666

Гады, за 2 куска работать они не хотят! Не то что новые патриоты за 8!

ЯТ
я тут по случаю

"Град" прикупил...може есть у кого какие пожелания, заявления...просьбы? все 40 стволов заряжены.

Д
Дед

Так ето самие простиеи разборки сведения счетоа, просто так с рогаток не стреляют... А вообще страшно, напоминает 2004 год вибори в Мукачево,когда бандити стрелали средь бела дня. А до виборов еще далеко, оружия у людей масса, кстривают стрельбу средь бела дня і средь мирного населения, защити со сторони государства нет, народ не защищен вообще. Вот ето страшно и все через етм нечастние вибори и наших царьков месьного пошиба.

С
Сибиряк

Кондиціонер вибухнув?

ДВ
для Ветер

Дружище,еще два года назад об таком событии шумела бы вся страна. А сейчас это обыденность. Слава Габону!

В
Ветер

Еще лет десять назад это было бы ЧП на всю страну.И шуму было бы очень много.А теперь это так....хулиганство мелкое.Куда скатилась наша страна....

ТП
То Путiн!

Iнфа 146%

P
ProRock

Ніхера собі хуліганство...

"Шановні!!!" Не робіть цього! Це "ваша" робота!

"Шановні!!!" Не робіть цього! Це "ваша" робота"

ДС
для Спостерігач

Треба щоб гумконвой тобі трохи розума привіз.

Д
До_dfdf

Снаряд міг бути кумулятивний, як варіант. Та і приміщення там великі досить по обєму і площі.

D
dfdf

Дивина. Сріляли з РПГ і вибили два вікна. Може з рогатки стріляли чи камінь кинули?

С
Спостерігач

Дивний збіг обставин. Аналогічно гумконвою на Донбасі, тільки його завезуть з Росії - ескалація. Тільки Пацкан з Горватом приїдуть з Києва, на Закарпатті якісь збройні розборки. Порівняйте, це вже стає як правило. Хлопці, якщо вас народ "вибрав" (Роберт, за борги розрахуйся, бо народ волнуєся, то вже за Качура надурняка голосовати нехотять),- то сидіть собі в Києві, неприносіть в область проблеми. Електорат без вас якось прожиє.

Читайте також