Водій автобуса Ужгород-Чернівці довів до сліз та вигнав із салону пасажирку із електронним квитком (ВІДЕО)

172 28

Про шокуючий інцидент написала Наталія Попп в соцмережі Facebook.

Зі слів жінки, водій рейсового автобуса "Ужгород-Чернівці" в Ужгороді накричав на дівчинку 17 років за те, що і неї електронний квиток (до Чернівців за 600 грн) зі словами "У нас на Закарпатті такі квитки не діють"!


Дівчина розповіла, що вона з Маріуполя, аби скласти тут HMT та вступити на навчання в Києві. Доїхавши до Мукачева, водій почав кричати на неї, що вона не має місця в квитку і має стояти або сидіти позаду, якщо там є місце (хоча в автобусі купа вільних місць).

"Я заступилась за неї і сказала, що ніхто не давав йому права кричати, він почав і мене виганяти, але я маю "дієвий" квиток і не дала сісти собі на голову. Тепер в Мукачеві ми стоїмо, він відмовляється їхати, ще одна жінка має онлайн квиток, він не дає їй зайти до автобусу, викидає її речі" - розповідає Наталія Попп.

Згодом, редакція Mukachevo.net зв'язалась з жінкою, яка розповіла, що їй написав керівник мукачівського автовокзалу, та пообіцяв прийняти міри, попросив прийти написати заяву на водія.

"Він вибачився за цю ситуацію, сказав, що це справді неадекватна поведінка. Він буде це вирішувати і не залишись інцидент без уваги", - зазначила пані Наталія.

Закарпатка додає, вона вийшла у Мукачеві, а дівчина таки поїхала рейсом, що було далі стане ясно згодом.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Л
Людмила

Автобус зовсім не придатний до між обласного сполусення. Салон жахливий, місця вузенькі, провітрювання недостатнє про кондиціювання мови нема. Пасажирів більше ніж місць. По дорозі підсідають з ел. квитком, а сісти ніде. Стоячих місць немає. Багаж в причепі до автобуса. На зупинках нема гарантії, що багажв безпеці. Дуже жахливі умови. Власники рейсу користуються тим , що у людей іншого вибору немає. Дуже не рекомендую таку подорож.

С
Сніжана

То він,падлюко,так калим має,а так з єлектроного нічого не возмеш

СЗ
Слуга Закону

Но се да. То якиїсь ліс дрімучий, для чого нам йти у ЕС до цивілизованих країн??? Щоб ганьбитися??? Зайде турист, з електронним квитком, а тут почнеться такий фільм?? Який сором ???>?

ДН
До нижнього

Більшість "таксистів" працюють нелегально , тобто без жодних господарських дозволів , не сплачуючи жодних податків до місцевих бюджетів усіх рівнів. Закінчив абияк школу , пройшов курси водіїв (2-3 місячні) , заплатив за екзамен, купив меддовідку (медики радо це роблять теж), отримав посвідчення і все .... жодних взаємостосунків з державою . А платники податків , зі своїх обов'язків сплачувати до бюджетів усіх рівнів кошти, влаштовують цим "водилам" шляхи сполучення між населеними пунктами і інфраструктури населених пунктів аби останні могли заробляти , ВИКЛЮЧНО , на себе . Локації їхні шукати не потрібно. Все на виду і в наглу . Від міських "бомбил" до сільських , що відбирають пасажирів з рейсових маршруток і автобусів міжміського сполучення. Невже і на ці порушення і злочини немає реагування з боку контролюючих і правоохоронних органів державної , виконавчої влади і дорожніх служб ? Взагалі , є держава чи її вже немає ?

М
Микола

На рахунок таксі дуже багато різнихи правил які важко виконати.Якщо всі виконати то проїзд здорощає мінімум 2-в рази. А люди не готові так багато платити. Щоб стати таксистом потрібен автомобіль і телефон. Фірма яка дає замовлення не перевіряє чи є в таксиста ліцензія.

Ю
Юрист

Треба прийти за запрошенням директора вокзалу, якщо він так просить, і написати заяву на того дуріка. Але написати одну на прохання директора, а іншу вже до поліції, ті відмовлять, але якщо написати з ухилом про недійсність, збитки, втрати коштів, податки, то ініціюють службову перевірку, від вокзалу до перевізників, а раптом і знайдуть щось цікаве... з оплатами, податками, закупами, заробітніми платами і т.д. а на гірший сценарій- побриють і тим покарають ))

Я
Я

Так треба було поліцію викликати, щоб розбиралися звідки ця гніда де не діють українські закони.

В
Віктор

Водій не закарпатський

H
Highlander

то што пішло поза касу - то його, електронний платіж не мош засунути в жеб......

Р
Роман

Цього дядька на пенсію хай спробує , користуються що на часі ця професія незатребуванна та невистачає водіїв от і нахабно ведуть себе він і йому подібні , пора вже всі квитки електронними зробити !

Ф
Факти

Весь бізнес перевізників , в тому числі і таксистів стосується, є тіньовим . Народець тут г@внистий і вкрай жадібний . Про сплату податків , взагалі, не йдеться. Мізер до бюджету, а 95% собі . І вічне ниття про паливо , ремонти , запчастини але ніхто і нічого не може їх "витягти" з цього ВКРАЙ ТІНЬОВОГО КОРУПЦІЙНО - БАРИЖНОГО "бізнесу" . Якщо влада не прставить цих муд@ків у стійло , то нічого не зміниться.

П
Пасажир

Стандартна ситуація на всіх маршрутах. Водії хочуть гроші налом в обхід каси. Якщо купуєш через касу, то тебе відразу ставлення як до скота. А цей маршрут взагалі - це клоунада. Насправді він їде до Чернівців, але всюди по документах, це міжнародний рейс, який їде в Молдову, місто Липкани. Бо так простіше було "нарішати". Звісно ніхто з влади з цим нічого не робить і всім пофіг.

М
Мукачівець

Воділа-х...їла,з пижнього тагіла.......З 600 грн...і в ж....пу дасть..

ВІ
Володимир Іванович

Часто доводилося їздити перевізником Mtravel. Звернув увагу, що відношення окремих водіїв до пасажирів, які їдуть не за готівку, а за попередньо купленим квитком, м'яко кажучи, непривітне. Про " електронні квитки" взагалі окрема розмова. Сам був свідком, коли водій відмовлявся брати пасажира з Яремче до Коломиї з таким квитком. В автобусі даного сполучення встановлені камери відеоспостереження, які мали б вести запис того, що відбувається в автобусі. Можливо після перегляду відеозаписів відповідними органами будуть зроблені висновки і прийняті правильні рішення.

У
Україна

Більшість водіїв - це вкрай неграмотні і некультурні субстанції. Хиба ви цього не знали ?

Я
Ярослав

Водії деяких, якщо не в більшості, напрямків беруть за проїзд готівкою в обхід каси продажу. Мабуть в автобусі було мало "лівих" пасажирів. А заробити треба. "Відстігнути" - теж. І не важливо звідки водій родом, і на якому маршруті.

СС
Степан Сокира

Невже керівники які найняли шофера, не побачила такого дебіла. Швидше всього керівник і шофер то одна особа.

С
Світлана

Він взагалі розуміє, що плете? На Закарпатті український закон не діє , у них навіть комендантської години нема. Та за таке відео , його вже в кінцевому пункті поліція і СБУ мала чекати на плідну розмову. Сепаратюга чортів.

С
Сваха

Се старий пердун. Він взагалі неадекватний….Най на пенсію іде, а не молодих дівчат виганяти з автобуса.

З
З

У більшості людей рівень IQ просто зашкалює!!!!!!

С
Сергій

Інформація про компанію перевізника з міського сайту Чернівців...ще є питання? https://www.0372.ua/catalog/index/1179166/mtravel-pasazirs-ki-perevezenna-po-ukraini-ta-rosii

П
пупиць

всі чернівецькі такі схиблені

У
Ужгород

водій московська Вшива Гнида

П
психолог

просто баба у діда шаркань. … от і зламалася психіка. А кіть сейозно - не давати йому робити з людьми: віник, перфоратор, штамп - то його.

Д2
До 23:19

На другому відео 0:25 секунда каже шо він чернівецький

В
Вася

хз, водій явно психічно неврівноважений. як він пройшов медкомісію? чисто психопат кінчений

З
Зак

Най іде кози дозирати, а не люди возити.

С
Справедливий

Давайте так, водій ,як мінімум не закарпатський, а якшо закарпатський, то з якогось Ясіня чи Лазещини. Послухай, як він говорить Те, що він дебіл - не сперечаюсь, правда Ваша. Щабирайте диках дикарів дітей возити в шкільному автобусі та й все буде добре

Читайте також