Володимир Кличко впевнено переміг Вітязя Повєткіна. Відео найкращих моментів бою

32
24

Хоч українцю й не вдалося нокаутувати росіянина, але після 12 раундів на вітязя було важко дивитися.

Кличко-молодший домінував весь бій, методично пробиваючи оборону росіянина, а потрібний момент вміло клінчуючи - повисав на росіянину.

Кілька разів Повєткін опинявся на рингу, але майже відразу піднімався на ноги, суддя відраховував до 8 і бій продовжувався. Одного разу арбітр зняв з українця очко за поштовх, хоча на думку експертів та коментаторів спершу Кличко влучив в Повєткіна й клінчував, а за інерцією росіянин опинився на ринзі.

У 9-11 раундах Володимир Кличко спробував добити Олександра Повєткіна, але той встояв. Важко сказати як.

Більше на відео.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

ДМ
дід Михайло

На мою думку, Кличко правильно зробив, що дав протриматись ,,вітязю" 12 раундів, чим потішив самолюбство рассєян і повною мірою показав хто є хто. А в другому ,,бою" з пресою, він показав свою інтелегентність, вихованість, стриманість.

0
007

А не одного професійного коментаря.Одні політаферісти.Шкода,що за спорт лише так можна говорити.

Т
толику

свободовцю иди НХ УТЦИ..

Т
толік

вот тобі і Срусь((( сруССкій вітязь мля

A
atlant

Vse kazavym ze Voloda technicnyj boxer,chot i mnoho klincuje.Ale to subotu bov duze hraznyj box z joho boku.Povetkina vun mav rozobraty lehko do 6-7 rauda.

*
***

Хто уважно слухав гімн України у виконанні Джамали звернув,мабуть,увагу, що в залі ніхто не дозволив собі свистіти або вигукувати.Уявляю, що би вчинили наші ура-патріоти під час російського гімну у Києві! Про яку культуру говоримо?Чи забули випадок на львівському стадіоні?Азію не чіпайте: там з давніх давен повага до старших людей та гостей.

Я
Я

Блін! я даже не сумнівалася, що Кличко виграє :)

ПК
последнему коментатору

а почему до сих пор не живете в таком союзе? уже много столетий все под кем то живете..да пора уже..пора...

ЗЦ
За цивілізоване братання

Правильно, ми маємо жити в тісному союзі з нашими братами-слов'янами. Поляками, чехами, словаками. В одній сім'ї. Європейській.

К"
который " до кличко"

культура в отношениях закончилась в 1992 году..потом за бабло ЦРУ началось уничтожение этих отношений и продолжается по сей день..23 млрд выделяет США, что бы перессорить, добить и растоптать славян. Уже и в Закарпатье залезла эта программа в виде " сволоты" из Галичины. Перед боем на "Интере" два часа " специалисты" выясняли , что за гроши призовые ( хохлы не могут без подсчета чужих денег), потом ныли, что Вову могут отравить..ПИЗДЕЦ!!!!! и это культура?????это отношения????? Может правда курнуть, чем слушать эту блевотину? ДА , КОНЕЧНО КЛИЧКО СИЛЬНЕЕ ПОВЕТКИНА ..СОГЛАСЕН..НО БОЙ БЫЛ НЕ ЗРЕЛЕЩНЫЙ, КАК ДЛЯ ВЕЛИКОГО БОКСЕРА КЛИЧКО ДЖЕФЫ , КЛИНЧИ И САМБО..... из боя сделали больше политики...

П
Простак

Переміг Кличко тому, що в нього кращі ФІЗИЧНІ дані (вага, зріст, довші руки). Поветкін - молодець, бо не відмовився від продовження бою після нокдаунів, як це робили деякі попередні супротивники (негри) Кличка. Та і сам Кличко після таких ударів в голову не встояв би. Поветкіну - хвала, але Кличко - КРАЩИЙ на даний момент.

БК
Без коментарів

По данным американского телеканала HBO, Владимир Кличко нанес 139 точных ударов в голову Поветкина и ни одного удара по корпусу - он туда просто не бил. Из этих 139 ударов 43 и 45 пришлись в левую и правую часть головы, 51 - в челюсть. "Русский Витязь", в свою очередь, довольно часто бил в корпус. 31 удар Поветкина достиг головы Кличко и 28 - корпуса.

Д"
до "кличко"

17 лямов, щоб подивитись, як без шансів бють свого? ну-ну....я думаю Кличко натякнув за реванш не даремно, нехай дурненькі платять щераз... а щодо, націоналістів на стадіонах, то не про них мова, у них свої "таракани" в голові, мова про культуру у відносинах, ящо ти розумієш про, що це. Хоча судячи по закінченю твого коменту це НЕ ТВОЄ, НЕ ЗАМОРОЧУЙСЯ, ЗАБУДЬ тобі треба спілкуватись з гопниками, це їх рівень. Я знаю, що зараз у тебе почнеться словесна діарея в мій бік, але це в тебе пройде... ти головне більше не кури, щоб попустило....

ЦВ
целуйте в жопу ваших кличков

один , который Виталя до корыта все рвется в обнимку с фашистом и жидомасоном...думаю брат Вова не против Боксер должен быть боксером, а не депутатом -бандитом..или вам нацикам пох кто с вас три шкуры сдирать будет..лем не маскали..

ШП
шо писал до кличко

" елитна публика" отвалила Володи 17 лямов...ты на своих галицаев -фашистов лучше посмотри, что творят уроды на стадионах..чуть сборную не лишили болельщиков в Харькове..быдлота бля конченная...

ЯЗ
я за!!!!!!!!!

Мерфі. ти би признав, що ти осел, пишеш аби писати, ПРЕТЕНДЕНТ має старатися, аби взяти пояси у Кличка а не Кличко!, А мацкалі були бидлотою-так і будут бидлом! І се братній народ???? Мерфі у тя брат тоже такий?

П
патріот

Я просто в шоці від москальської публіки,хуже циган,бидлота настояща.Точна нам треба в Європу, а їм у Азію.

ПС
Поветкин. Спасибо что живой

Кличко взяв професіоналізмом, Повєткін хотів узяти пафосом, спершу вся ця через край націоналістична вистава, а в рингу більше нагадував розлюченого п'яного гопника.

Т
тренер

поветкину до кличка далеко по силе и по уму а зрители москали канешно бидлота не воспитанная

Д"
до "кличко"

"провисел на Поветкине все 12 раундов в клинче плюс хорошо владеет приемами самбо"- а що треба було Кличку робити? Ставати на коліна, щоб бачити лице Поветкіна? Той же зразу "ниряв", упмрався Кличку в пояс. Дуже грамотно провів бій - в ближньому -клінчував, а на дистанції бив, як у бубен. Просто для Вас "вітязей" треба признати, що слабоватий проти Кличка Ваш боксер, хотя повага йому за характер. Ви би ліпше прокоментували Вашу "елітну" публіку. Стид і позор! Шкода, що весь світ не розуміє російської, щоб почути і зрозуміти Вашу культурність. Азія дика а не Європа. Надіюсь, що більше у Вас "культурніх росіян", поважаючі себе боксери не боксуватимуть.

M
McMurphy

Антибокс у виконанні кличка дуже розчарував!!!! Він очковав даже мертвого повєткіна у кінці боя добити, аби хоть мало порадовалися любітєлів бокса.

К
Кличко

провисел на Поветкине все 12 раундов в клинче плюс хорошо владеет приемами самбо...выиграл только по очкам Саня Поветкин молодчага...до накаута не дошло..

Т
толя

натовк му пысок,та щи му 6000000 дуларів дадуть ,ни чого собі.

Читайте також