Володимир Смоланка очолив закарпатський Єдиний Центр

12
10

Таке рішення було ухвалено відкритим голосуванням на конференції Закарпатської обласної організації партії, яка пройшла у суботу, 7 березня в Ужгороді. Відомий нейрохірург змінив на цій посаді Івана Балогу, який за результатами останніх парламентських став народним депутатом.

Окрім обрання нового голови осередку, було сформовано новий склад Ради закарпатської парторганізації, а з неї обрано президію. До неї увійшли окрім Володимира Смоланки Ростислав Федів, Володимир Шкріба, Денис Соболь, Андрій Балога та Інгрід Туріс.

Також на конференції делегати проаналізували роботу парторганізації за попередні роки, обговорили складну ситуацію в країні, необхідність реформ, а також необхідність єдності в команді напередодні місцевих виборів.

Щодо розбудови осередку, то керівник секретаріату закарпатської парторганізації Єдиного Центру Володимир Шкріба повідомив про конференції місцевих осередків та зміну керівництва в них, що є вимогою часу.

Читайте також по темі ексклюзивні матеріали Мукачево.net:

Володимир Смоланка: «Звик працювати з розумними, порядними та, в хорошу сенсі, амбітними людьми»

Інгрід Туріс: ЄвроКрок – це ініціатива, яка покликана вивести освіту Закарпаття з глибокої кризи

Експерт назвав, хто очолить закарпатський Єдиний Центр

Мукачево.Net

Коментарі

ДН
До Наталки!!

Якщо у Берегові і "БИЛА" конференці, це не означає,що конференція БУЛА. У Берегві ЄЦовці - це нонсо! ЧЕРИБАНКА,ЛЬОЛЬКА та Базар-Трикур

У
Ужгород

Щкода що такі талантливі, досвідчені та відомі на всю україну люди як Смоланка, замість того щоб і надалі мати час творити добро, вляпуються в політику.

С
Свалява

А чому у Сваляві не було ні зборів ні конференції? Тоті самі ся зобрали самі ся убрали.

ДЗ
До знаючого

Шановний Шерлок Холмс у Вас напевно немає чим зайнятися, а лише дивитися хто де з ким і як!!!Подивіться ліпше за собою !!!!Собака коли немає роботи шо робити то лиже одне місце напевно ви так само коли немаєте шо робити тим же займаєтеся!!!на дворі Весна і ліпше проведіть час з родиною а не пишіть гнівні коментарі.

У
Ужгородець

Технологічно правильне обрання голови партіі. Ніхто неочікував? Так! Для багатьох опонентів шок.

З
Знаючий

Інгрід Туріс ще від одного піару не оговталась а тут знов напрошується....Запам'ятайте цей момент з якоі партіі вона починає і як і в якій партіі себе покаже за деякий час,наша вчена Пані)))

ДМ
дід мазай і зайці

вітаю

V
V2P

А як щодо вимог законодавства України щодо заборони держслужбовцям бути членами політичних партій ?

Н
наталка

Конференція у Берегові била,та й ще й крута

В
Василь

А у Берегові конференції не було. Бізіля,що, - крута!

Читайте також