«Ви заважаєте мені грати!»: у центрі Міжгір’я викрили ігрові автомати, але поліція розгубилася (ВІДЕО)

36
29

Серед тих, хто на місці подій намагався «залагодити питання», був депутата районної ради (Відродження) Михайло Щур. Саме він найбільше лаяється на відео, про що завчасно попереджаємо.

Гральний заклад викрили у самісінькому центрі смт.Міжгір’я по вулиці Ольбрахта. Це за 200 метрів від відділку поліції та райради. Туди навідалися місцеві активісти разом з селищними депутатами. Серед них помітно також Павла Павлова, який має неоднозначно репутацію та фігурував у кількох скандалах.

Однак цього разу не він став «головним героєм» історії, а депутат районної ради та брат голови райради Михайло Щур, який прибув на місце подій з очевидним наміром «усе вирішити». Поведінка правоохоронців – це взагалі без коментарів. На тлі останньої спецоперації в Тячеві, СБУ, мабуть, варто звідти відразу їхати у Міжгір’я.

Дивимося разом відео. Нагадуємо і попереджаємо, воно містить нецензурні вислови. 

Коментарі

І
іван

Паша збив чоловіка на машині

Д
Дебіл

З поліцаїв смішно.

ЩМ
Щур Міша

Та шо се Мені срати на се шо ня знімали. Нико нич незборит мені я туй газда і роблю що хочу. Хочу апарати будуть хочу фен бде фен хочу хочу писок сим дібілам набити бде так А ви раби узніть ня в гузицю

Д
Дебіли

Що там за лісничий у військовій формі?)) Коментар щодо "заказу" відродженців - 100% правда павлов своїми "активістськими" походами хоче під себе підм'яти ігрові зали

X
xxx

Та они там щи й под кайфом. А Мукачево будьте добрі не кивайте.

П
правдоруб

що у тих, що в інших інтелект рівень "0", правду раніше написали - БИКОТА, я від себе добавляю - ТУПО та ДЕГРАДОВАНА БИКОТА......гидно дивитись цей ролик та чути одні звуки "МУ"

У
Ужгород

Паша вже смішно не роби цирки всі з тебе і твоїх активістів регочуть

1
123

Могла б редакція написати за мукачівські апарати, а не хвалитися "сенсацією" Міжгірських... Тячівських... Весь город, у каждому районі в наглу роблять апарати, і ніхто не видить ????!!!??? Міг би Луценко по Мукачеву пройтися... або куда наш прокурор дивиться...

С
Саша

Це все заказуха.Хлопці з партії Відродження пішли по точках які їм заказали.Той шо в кепці блатарь то це шнирь з Свалявського села Іван Куля який два слова не звяже і сам на наркоту підсів.Остальних клоунів всі знають.Кіби реально викрили ці казіно нормальні то да, а то бандити на бандитів і граються в активісти

Д
До

Прокурор области в доли

Т
Товни

Тупе...Не виховане... В АТО не хоче... Хоче красти...

П
Патріот

У Щурів уже і Міжгірське громадянство вперше про таке чую взагалі то ми громадяни України

В
вiталька

"Поліція ? Де поліція ? Кось видів поліцію, нет ? Ну і я нет". :)))) Бгггггг, 100 балів.прийшли, селфіки, щось помичали, щезли. Бггггг

1
123

Вот чим займається голова районної ради, безпредєл

1
111

Малий Щур бандит і дебіл,

М
Максим

Для чого говорити по Міжгіря, якщо в Мукачіві цих залів повно? Чи ви в змозі писати тільки про те, що десь там за бугром в 100 км від Мукачева?

У
Ужгородець

На відео міжгірська бикота у всій красі.

П
Піпец

Хай іде грати на зону в "очко", там йому раді будуть, а між нормальними людьми йому робити нічого.

В
Василь

Клоун міжгірський

Д1
До 11:02

Докіть їх ни легалізують,як було.А ганделики по селах,бари,забігаловки,які продавуть ліву палинку на розлив.Кіть узяти ігровиків і ганделики у оборот на податки уд дохода,за єден рік євротраси у области мош постройити.Хиба есе секрет для когось.

1
1454

Згідний з Олегом на всі 100%, але думаю скоріш піднімуть ціни на комуналку і на продукти ніж такий закон приймуть. Не розумію людей які обурюються на активістів - закон є писаний для всіх. Що скажете якшо ваші діти почнуть ходить до кальянних у яких мож травку чи гашиш придбати? А вот поліція це взагалі ппц повний. Перелякані мудаки два! Я, звісно, розумію що вони теж з Міжгір'я, і не хотять ворогів собі наживати - але якого вони пішли на службу раз вже настільки бояться, що в секунді забувають свої обов'язки і цивільні їм мають підсказувати що робити?? ПОЗОР!!!!

У
упозерав

там ще й покерок лабають))стол на задньому фоні)))

О
Олег

повний інтернет апаратів грай скільки хочеш так само як і букмекерських контор.... і заборонити то нереально! краще би обклали космічним налогом і най одкривають

Х
ххх

Гральні автомати є в кожному населеному пункті області, розташовані на центральних вулицях міста та мають яскраві вивіски - незамітить їх хібащо сліпий, але чомусь правоохорці їх уже довгий час не помічають. От і сьогодні, незважаючи на події в області, гральні заклади працюють в звичному режимі, мовляв, "до нас вони сили не мають, все порішали, просто конкурентів почистили". Доки це беззаконня буде тривати ???

У
Ужгород

Які всі наївні далі все так і буде як є

П
Порошенко

Красавчик паша)) респект Хоть хтось чимись займаєтся)) і поліція лохи ще ті)) селюки не образовані не знаю як їх могли взяти на роботу я думаю вони навіть писати не вміють(((

К
Крот

Щурі припухли дуже про це всі горорять Міжгірчани, треба давно 'і'х в пличі гнати за 'і'хні роботи і поведінку. А активістам ужгородським умнікам на замітку, за 150 км ви знайшли ігровий зал, а на корятовича де кожен день проходите по 10 разів не бачите!!!

Ч
читач

Хтось знає де працюють ці активісти? За що живуть? Може їхня активність прикриває власні незаконні дії.... Держи вора громче всех вор кричит!!!!

В
Верховинець

Щурі думають. що Міжгір'я їхнє, бо їх Москаль кришує, но то не довго так буде!!! Вже на них всі люди злі за тот безпрєдел, що вони роблять!

Читайте також