Виконувати обов'язки голови Закарпатської ОДА Зеленський доручив Івану Дурану

32
8

Відповідний указ президента опублікували на сайті глави держави.

— Тимчасово покласти виконання обов’язків голови Закарпатської обласної державної адміністрації на ДУРАНА Івана Петровича, — йдеться в документі за підписом Зеленського.

Зазначимо, що сьогодні Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Генадія Москаля з посади голови Закарпатської ОДА.

Нагадаємо, нещодавно Геннадій Москаль написав заяву на звільнення з посади голови Закарпатської ОДА, за власним бажанням.

Минулого тижня Кабмін попросив Зеленського звільнити кілька губернаторів, серед яких і Москаль, а у Адміністрації президента пообіцяли представити нового голову Закарпатської ОДА вже незабаром.


Довідково

Іван Петрович Дуран народився 21 червня 1971 року у с. Щасливе на Мукачівщині.

Має дві вищі освіти: у 1995 році закінчив Львівську комерційну академію за спеціальністю економіка підприємства, у 2008-му в Ужгородському Національному університеті здобув фах юриста. Впродовж дванадцяти років працював в органах Служби Безпеки України.

До призначення очолював Федерацію футболу Закарпаття.

Коментарі

3
3.20

Той -гайдай розвалив весь район Мукачівський тепер на черзі ціла область Закарпатська гідний приємник москаля той не довалив та цей все довалить і зруйнує....

ЯД
я дебіл Ss

мене не вчили писати в школі так що не звертайте на мою дурню уваги...

S
Ss

Правдорубу отрубить его рубу - будет правда!

ПД
Правдоруб до "До дебiла нижнього"

Вже по написаному видно, що ти якийсь членоSoS. Нормальні люди - ВИХОВАНІ таку дурню не пишуть, тим більше, якщо не розуміють різницю між ментами та СБУшниками. Подібне лайно ЗАВЖДИ пишуть невдахи та тупі контрабандисти, яким прищемили "хвіст". За звичай таку дурню, як ти пишуть типові НЕВДАХИ, яких в житті кинули на гроші, "рога" наставила дружина, а сам він тільки й тим займається що дрище з свого рота лайно в інтернет сидячи за "клававою" (для тебе баране - це клавіатура).

П
Правдолюб

Кого??? Того нероба і балабола, що нич не робив за три рокки лем щоки дув та понти ганяв? Гайдаів тай прочих варягів гнати сранов мітлов! Поклали закарпатця тай слава богу

В
Вітаю

Є думка, шо Гайдай Сергій краща кандидатура для Закарпаття. Нема що свого класти, тільки приїжджий з Києва буде думати за закарпатців. Він навів порядок у Мукачівському районі? Тепер за всю область візьметься.

ДД
До дебiла нижнього

Кажеш , що одразу видно ож хорошо людина? Сволоч ментовська прцювала 20 рок. в СБУ ! Де його справи? На кого зi своix колег накопав докази, що вони покривають всю контрабанду , всix бариг, норкопритонiв i т.д ? Чи вiн cвоix не здае? Чи просто слiпий? Думаю, що вiн таке саме г@вно

ЯА
Янко А.А.

Поздоровляю з призначенням, хоч і тимчасове, але разом з цим воно свідчить, що ти людина порядна.

Читайте також