Вирок суду: Вбивця 27-річного мукачівця отримав довічне ув'язнення (ФОТО, ВІДЕО)

96
20

Сьогодні, 9 листопада Мукачівський міськрайонний суд оголосив вирок у справі вбивства 27-річного мукачівця Михайла Глеби.

Вчора у суді відбулись дебати. Підозрюваний мав можливість сказати останнє слово перед винесенням вироку судді. Сторона обвинувачення зазначила, що надала усі докази, які б підтверджували провину підсудного, а сторона захисту настояла на тому, що у алібі підсудного є неточності.

І от сьогодні, після майже 2-х годинного зачитування показів свідків та інших деталей справи слідчий суддя по справі проголосив, що підозрюваний Едгар Бішко винний у скоєні особливо жорстокого злочину.

За цей злочин суд виніс вирок мукачівцю у вигляді довічного ув'язнення. Разом з тим він повинен сплатити матері загиблого моральне відшкодування у сумі 3 мільйони гривень, а також за призначені судові експертизи, роботу судового процесу ще 70 тисяч гривень.

«Прокурором акцентовано увагу суду на тому, що всі рани, були нанесенні пожиттєво і потерпілий відчував кожну з них, перед тим як загинув від втрати крові, коли злочинець залишив його помирати на сходинковій клітці», - наголосив публічний обвинувач Михайло Галай.

Дії чоловіка кваліфіковані за п. 4 ч.2 ст. 115 КК України – умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене із особливою жорстокістю.

Даний вирок винуватець має право оскаржувати.


Дивіться також:

Підозрюваний у вбивстві 27-річного мукачівця шукав заздалегідь пістолет.

Підозрюваний слідкував за своєю колишньою дівчиною, яка зустрічалась з вбитим.

Усі деталі цього гучного вбивства ви можете знайти у попередній розлогій публікації.

Коментарі

М
Микита

По вашому дві експертизи - то не доказаноє?? Не пхайтеся туда, де не розумієтеся

П
Просто

Та як то така порядочна копчови 4 роки дала шо убив чоловіка, і лишилася жона беременна. А дільфінови за недоказаноє довічно?

M
McMurphy

Хай любителі справедливості і порядності обяснять 4 роки копчі від морозовоі???

Ч
Читач

"Не пожадай жони ближнього свого" -пише святе письмо. Бачу не зле радили нам святі люди, дякую!

В
Вдячний

Судя Морозова,реально справедлива служителька Феміди!До того душевна і чуйна ЛЮДИНА!Хай Бог буде до Вас і Вашої родини Милостивим!

Ц
Центровський

Та се бовша жона Геші суддя?!! Ого. А она файна так...

І
Іван

Морозова дуже сильна жінка і мудра суддя, завжди іі рішення викликають лише повагу

П
Прохожий

Якщо суддею цієї справи була Морозова, то апріорі тут неможна було чекати "договорняків" чи якоїсь жалості. Діло в тому, що пані Морозова (Токар) сама пережила схоже горе, коли у 98 році жорстоко і підло вбили її чоловіка Михайла Токаря. Іншим суддям лише вчитися від неї.

5
5666

Внизу статті написано,що рішення може оскаржити.

О
Омг

Как там с накруткой комментов отсталые люди ? Видно сразу что умные

Г
Геша

Не родич

А
Анонім

Мукачівький судії молоці!!!Вашке рішення але справедливе ,як Єдгар і хотів.За гроші вирішуюця багато чого, але не в цій ситуаці.В такій ситуації задумуюся чи все грощі рішають,чи цей вирок просто винесений на неприязних емоціях.Після бролєра чекав аналогічного.Морозова здивувала

9
911

Браво P.S. Надеюсь этот ***** самовыпилится в тюрячке

М
Марія

Треба вводити смертну казню. Нічого довічно утримувати вбивцю в тюрмі. Убив намірено, жорстоко, сам має померти такою смертю.

К
Клара

Бравоооооооооооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Д
Добродій

Нарешті Мукачівський міськрайсуд виніс справедливе рішення!!! Суддя Морозова Н.Л молодець : справедливо і неупереджено. Хай інші повчаться від неї !

ЖМ
Житель Мукачева

Чисть і повага Мукачівському Суду,особливо суді Морозовій!Запамятайте,мало коли рішення підтримується громадою! Лиш би не заапелювали у вищих інстанціях!

Р
Рем

Треба відновлювати смертну кару -за рахунок наших податків дуже дорого утримувати в тюрмах тварин - їх треба вести на забій відразу після вироку суду.

В
Вася

Суддя Морозова молодець!!!!

С
Суд

Бравоо Мукачівським суддям!!!!!!!!!!!!!!

Читайте також