Вийшла в ефір програма «Інспектор. Міста» про Мукачево: хто отримав гордість, а хто ганьбу міста (ВІДЕО)

17
19

У другому випуску другого сезону популярної програми на телеканалі 1+1 було показано інспекцію журналістів у Мукачеві.

Наша редакція висвітлювала приїзд знімальної групи та її перевірки, крім того, Володимир Остапчук дав ексклюзивне інтерв’ю Mukachevo.net, в якому додатково розповів про зйомки програми.

Усе це ви можете переглянути в наших публікаціях.

А ось власне і окремі частини програми, яка вийшла в ефір цього вівторка, 20 листопада. Для зручності перегляду ми додали окремі частини програми, а також у кінці повний запис програми.

Також радимо переглянути, що розповів Володимир Остапчук у інтерв'ю нашій редакції вже після інспекції Мукачева

Коментарі

С
Стьопа

Караул, наше любимоє Мукачево позорять на всю Україну! Не вони "позорять", а Ви самі! Журналісти зайшли не в забігайлівку, а в ресторан у самому центрі міста, не в амбулаторію, а в Центральну Районну Лікарню! Так, показали "ромський табор", так би мовити іншу сторону міського життя, від якого нікуди не дінешся і центр зайнятості котрого для дітей отримав "гордість міста"! Які ж зміни в самому місті мав би побачити "Ревізор"? Парк з генделиками, чи може "історичну" бруківку в ямах? Які такі "достопримєчательності" крім звісно "Мукачівського замку" можна побачити у цьому Європейському місті"?

1
123

Программа сделала Чизаю проплаченную рекламу и подсказала на выбор *девочек*, а иначе, что делали на сьемке *девочки*, когда в сюжете они не делали НИЧЕГО. И вообще причем тема Чизай до Мкачева.

О
олена

не так все погано, як показали... але осад від ведучого залишився неприємний. була гарнішої думки про хлопця, а виявився "журналюга" в найгіршому сенсі слова

П
Петро

Бограч помойка. Добре шо хоть нові заклади откриваються в послідньоє время. Траторія та Сім'я ресторанів Борисова Най типирь бограч обламаєся. Увидиме як буде конкуріровати Сама начальниця буде там сидіти

Г
Глядач

ГАНЬБА. по перше ГЛАВРАЧУ !! Больниця як в 70-роках.Гроші виділяються і куда ідуть?? правду кажуть шо підеш у больницю лічитися і ще більше подцепиш. Наглядний приклад по друге БОГРАЧУ (ресторан в центрі міста .Опустився ниже плінтуса. Такий гадюшник шо не вірится як власниця такого допустила. Подяка Місцевій владі за запуск автобусів НЕ зрозуміло чому це вирізали. Дальше.. дівчатам які не вкрали гроші.. Тепер питання Причому тут виноградники до Мукачева??? Нащо вони в табор полізли?? Чому Мукачево показали тільки з негативної сторони? Більше не хочется дивитись такі передачі

ВМ
Вдячний мешканець

Мукачево це родзинка Закарпаття. Гарне і охайне європейське місто. Така кількість туристів, яка приїздить побачити місто, мало куди в Україну їздить! Чому не показали як змінюється місто! Программа не показує позитив якого більше ніж негативу! Потрібно розуміти що рейтинги программа матиме лише з сюжетів про скандал і бруд!

Н
Нік

Молодець,хай люди знають де і шо їдять ,за свої гроші!!!

М
Мукачівець

БОГРАЧ не здивував. Там від слова ресторан нічого не залишилось.Ціни високі а якість низька. .Останній рік дуже жахливий бограч. Раніше був найсмачніший в Мукачево. Тепер один кістяк і дуже багато чесноку. Фу. Маленький вибір пива. Максимально не професійні офіціанти. З табором тоже комедія. Ну а больниця все така бола там нич не зробиш.. кіть не хотіти

РМ
ревізору Міста

Чизай чистий чорний піар. Чому не показали робочі місця в лабораторії.не перевірили, як працівники получають зарплату в конвертах і всі такі багаті на мінімальнк зарплату. Що робили куриці особливо в жовтому платті. яка її * заслуга* на тому підприємств Зпаршивили всю програму. А якщо дивитись справедливо то програма з циганами та програма Чизай вартують один одного. Пералель 100 відсоткова.

С
Стьопа

Нічого на дзеркало кивати коли морда крива. Якби не Берегівський "Чизай" то і похвалитися нічим!

ОМ
очікуючий модерацію

Операція "конопелька" щось не прокотила...

М
Мукачівка

Передача залишила дуже погане враження, ніколи більше не буду її дивитися. Невже автори більше нічого не побачили в Мукачеві? І яким боком тут Чизай?

Й
Йоні

Я розуміву шо у Берегові на Чизаї ліпше ніж у Мукачівській больниці попивати винко. Та чом не взяв в больниці шпатель та не поміг робочим. Петушок з начосом

М
мукачівець

Ще до тепер позиравим цього Остапчука. Після вчорашнього не буду. Прийшов фраєр з центру у Мухасранск . Нагадує попугая Кешу коли прийшов на літо у село. Най би хоть тиждень пожив біля табора. Табличку їм дати.

П
Правдоруб

Яким місцем завод Чизай з Берегова має відношення до Мукачево? Програма проплачена, у Мукачево багато достойних закладів харчування, і дитяча лікарння непогана. Чизай галімі піарщики....

Х
ххх

Мені ся май про травичку полюбило

C
cecslrf

І все таки Закарпаття ізюминка нашої України ,люди тримаються шось роблять і винороби дерсать свої секрети вина .Правда медицина повний капец ,то правда !

М
Міша.

70% усієї програми про мукачево показують циган. Фу яка мерзость

М
Мадярка

В Бограчі срач повний, це просто ужасссссс. А матрац опсиканий що робить на кухні???

Читайте також