Взяти Цапа під варту – і відразу ж відпустити: корупційний скандал в Ужгороді триває

8
6

Сьогодні Апеляційний суд Закарпатської області частково задовольнив апеляцію прокуратури, яка вимагала змінити домашній арешт саме під взяття під варту.

Справа у тім, що сторона обвинувачення вимагала заставу в 10 разів більшу, ніж призначена сьогодні, а саме 2 мільйони 560 тисяч гривень.

Утім, на сьогоднішньому засіданні Апеляційного суду Закарпатської області було ухвалено рішення про взяття під варту Іштвана Цапа до 24 березня з умовою застави розміром 240 тисяч гривень.

Зауважимо, що минулого тижня рішенням Ужгородського міськрайонного суду першого заступника мера Ужгорода посадили під домашній арешт на 2 місяці, попередньо відсторонивши від обов'язків на час слідства, хоча прокуратура тоді також вимагала взяття під варту. І саме це рішення сьогодні оскаржили.

Не минуло й кілька годин після нового рішення суду як Іштван Цап опублікував у своєму Facebook вже фірмовий селфі з дому з дружиною

Додамо також, що цього ж тижня, 7 лютого рішенням Апеляційного суду Закарпатської області було переглянуто запобіжний захід для 2-х інших фігурантів справи: їм збільшено заставу.

Нагадаємо, що Іштван Цап є одним із офіційних підозрюваних у кримінальній справі щодо вимагання та отримання хабара за земельні рішення.

Коментарі

П
Правда

а хто надіявся на те, що буде по-іншому????

В
василь

у нас в україні це нова тема"лови і пущай" спортивна рибалка

Д
Дмитро

По морде видно - брал хабаря!

ЯД
Який домашній арешт

Який арешт Дома ? На нари паскуду . Жебрака за біціглі в тюрму кладете . 15 років дайте - люди побачать реальні зміни. А ви граєтеся з людьми.

АК
Ай Кью

Тільки дурень буде йти воювати, воювати не за державу а за взяточників які дорвалися до державного корита і обдирають народ, державу в якій все побудовано на корупції. Тільки дурень або корупціонер будже вигукувати : Слава Україні!

Б
Барва

Начебто я чув,що коли президент давав обiцянку,що той хто буде брати взятку, заставу ( суд, полiцiя, прокуратура), буде дуже серйозно покараний, але цього чомусь не видно, продажна наша ненька Украiна та наш шановний президент

Читайте також