Євробачення 2017: перемогла Португалія (ФОТО, ВІДЕО)

16
9

Найбільше балів і від журі, і від глядачів отримав Сальвадор Собрал за неймовірно чуттєве виконання пісні «Любов на двох» ('Amar Pelos Dois'), яку написала його сестра Луїза.

Друга – Болгарія. Третя – Молдова. Наші хлопці з O.Torvald посіли лише 24 місце, але виступили чудово.

Після оголошення результатів Сальвадор зауважив, що музика – це в першу чергу не шоу, а душа, і закликав усіх замислитися над цим.

 

Коментарі

Д
да

похожый на голуба...зато и выграв...

Д1
До 12:51

А нашто штось рузуміти уровньови "НОВОЙ ВОЛНЫ".Головне що вас там не було,и нико за вами ни бановав,як оно по вашуму"УНТЕР ОФИЦЕРСКАЯ ВДОВА ВЫСЕКЛА СЕБЯ САМА".

V
vin

І як за це можна було голосувати мяукання. Коли перший раз почув, то думав - хлопче як би ти хоч останне місце зайняв. Жюрі і то за нього проголосувало. Путін там проплатив щось здається..... ну як завжди.

П
пес

такое впечатленiе,шо свiт ся збаламутив и мистецтво заедно з ним ...ннишнi зазомбiрованi правителi - тому причина,а исе болячка цивiлiзацii цiлого свiту....бездарь- iх козирь...бо они такi усi до едного...

П
пес

а украина на 3 мисти...из заду...исе их бог наказав за инвалидку....

Л
Ласло

А ми були у захваті від молдованеску і ромале.

П
Правда

можливо я щось не розумію у цьому житті, але таке враження, що співає щось незрозуміле, енцефалітним кліщем покусане, безголосе мяукання, із зовсім заурядною зовнішністю.....не знаю. можливо він і є талант, але не для мене. серед конкурсантів було набагато більш кращих претендентів. правда, і конкурс дуже другорядний. він, на мою думку навіть поступається " новой волне" у Юрмалі ( хоч той конкурс і проросійський).

П
пікачу

пацан так співать як коли Петька транш просить в европі)))

1
1111111111

У Ютубі 6000 коментарів явно не дуже вражених людей але голоси за цю пісню говорять що люди просто бажають заспокоєння і любові ,за це і голосують.

Читайте також