"Євробляхери" начувайтесь: Поліція отримала дозвіл на "полювання"

8
78

Відтепер поліцейські отримали доступ до митної бази "Інспектор-2006", в якій записані всі авто, які перетинають кордон.

Всю інформацію про порушників термінів перебування авто на єврономерах в Україні поліцейські вносять у систему "Рубіж", йдеться на сайті інформаційно-аналітичної групи AvtoConsulting.

Система автоматично зчитує номер проїжджаючого автомобіля і повідомляє, чи є він у базі розшуку.

Далі копи мають законні підстави зупиняти машини і карати водія.

За допомогою системи "Рубіж" патрульні поліцейські будуть зупиняти саме порушників, а не тих іноземців, хто перебуває в Україні в рамках чинного законодавства, відзначають аналітики.

Таку можливість поліція отримала завдяки постанові Кабінету міністрів.

У митній базі "Інспектор-2006", в якій фіксуються всі авто, які перетинають кордон, а також видно, в якому саме режимі в'їхав автомобіль: транзит або тимчасове ввезення на 1 рік.

Патрульний екіпаж тепер не тільки бачить термін перебування авто в Україні, а й має право виписати штраф в 255 грн при виявленні факту порушення терміну перебування автівки в Україні. А повторне таке порушення може потягнути на позбавлення права керування на строк 3-6 місяців і навіть на конфіскацію авто.

Як стверджують аналітики, поліція вже почала користуватися новими повноваженнями.

Читайте також: Якщо ВP проголосує: 2,5-3 тис. євро за розмитнення "євробляхи" — Южаніна.

Коментарі

Ю
ю

Чим захищені? Кітьись робив пристройку, і жилплоща бола більше норми та тобі підсиляли циганів? Чи відкупитися мош боло від Афганістану? Так, мою файту освободили от землі, виноградників, волів і т.д. Хоч треба визнати дали непогану освіту (я не про гуманітарну складову). А який мій батько "щасливий", коли сересере у нього украв 24000руб!!! Діти у садочку тоже увірені у завтрашньому дні, як і деякі інфантильні челядники!

ДЮ
До ю

Но то й што?Всьо благоденствіє вимірюєся машинув?Ще не мош було купити компа,айфон....АЙБО ЗАТО ЛЮДИ БУЛИ ЗАХИЩЕНІ,БАГАТІ,ЩАСЛИВІ І УВЕРЕНІ В ЩАВТРАШНЬОМУ ДНІ!Та што там говорити,то безтолку.Сумнівавуся,што ти жив при СРСР!Типирь чесний чилядник,економлячи,може купити лем того советського жигуля,та про што втераш?

Ю
ю

про статистику - кількість блях у нас значно більша ніж по іншій території, то логічно, шо тут ймовірність попасти у дтп блясі більша. Інформацію про 6% озвучили по ТБ. Мені машину зачепили 7 разів (5 раз на укр номерах, двічі на бляхах). Бляхарів один відразу розрахувався, другий через страховку. На наших номерах ще ті водії - двічі на заправці здаючи задом мою машину не побачили (анекдот, бо я ще сигналив!), двичі на парковці (аналогічно) і т.д. Тому з власного досвіду можу сказати, шо аж такої залежності не має - питання, ко тим ІДІОТАМ видає посвідчення водія? Чому для них не впроваджують ДЕБІЛ-ТЕСТ? На перше питання мис самі знаємо відповідь - автошкола + поліклініка+поліція. Тому просто потрібно створити сайт, де буде вказано, ко видав посвідчення ДЕБІЛУ (може даже олігофрену)

Ю
ю

Ще варіант - купити парурічного жигуля од якогось директора, але тоже дись за 5тис рубликів. От і зробіть висновки, скільки мінімалок треба боло вбухати у авто. Тому, купуючи телевізор, машину я проплачував собі хліб по 16 і колбасу по 2.20 на 10 років уперед.А порядок можуть вимагати лем ті, ко сам жиє по закону. Тому у ДЕ ПУТАТІВ (від слів "де путати?") ниє ниякого морального права шось вимагати од люди, бо температура росте у суспільстві. Московити перед тим як хосновати люди їх хоч кормили, а їхні учні теперішні даже не витрачаються на се.

Ю
ю

до "інтелігентиків" у третьому поколінні - я мав "честь насолоджуватися" сирисиром не один рік. І мені не треба когось звідати, шо тото такоє купити машину при них. Бо треба боло найти якогось комунішту-ветерана, і за жигулі йому дати 10 000 рубликів, авать ставати у чергу і чекати... Років 10, може двадцять.

П
Полі

Обися не пінили треба забрати від них євробляхи і оштрафувати власників, чи мали право передавати кермо у другій країні таким лумпакам

ДФ
До фальоватого ю

Тормозе то великий “прогрес”,щоб купляти старезні,але все таки советські авто?Сопляку недоправлений,ти за СРСР чув лем уд шизофреніків вятровичів і уд паскуд 50-60 років,які насладилися життям в Союзі,отримали старт,фундамент,тепер докрали і гойкають,як погано жити!Тоді,марго ю,за одну мін.зарплату мож було прожити припіваючи!Заклявбисся помивалько капіталістична і оцих долб&ебу што захватили власть!

І
Іван

Всім доброго дня, шановні авто власники ! В мене також була автівка EU :) Їздив кождні 5-діб на кордон. І одного дня мав неприємний інцендент з EU (ДТП) власник EU вїхам мені в авто на шаленій швидкості :( дякуючи Богу ніхто не постраждав ! але власник EU був одним словом пяний і до повного щастя без страхового полюса і без посвідченя водія. Ця гнида хотіла скритися з міста ДТП ! но йому не дали втікнути добрі люди які бачили як це трапилося. Тепер чекаю рішення Суді скільки то чудо мені буде виплачувати, і за який термін воно мені поверне гроші які я вклав на відновлення авто. Хочу вам сказати що вот такі Гниди їздили і сміялися що багато автовласників їздять кождні 5-діб, а йому не потрібно бо він розумніший від усіх ! УРА тепер таких уродів поставить влада на місто .

С
Сашок

До ю... Звідки у вас інформація, що тіки 6% аварій із-за євроблях??? Я за прошлой вихідні в Мукачеві бачив 4 аварії в двох були винні євробляхи, в інших двох укрномера. А взагалі у моїй практиці за останні пів року було 4 неприємні інцидента з євробляхами...

Б
Бундаш

До ю . так и є .

Б
боб

бред повний

Ю
ю

не 8 років, а місяців

Ю
ю

Тим, ко плаче за сересере... Тепер лем у лінивого, хворого чи п"янички не має машини. Часто у дворах по дві, а то й три. Тому казати, шо стало гірше можна, але якщо ти у списку трьох. Кіби не євробляхи, то ціни на машини б були у два рази вищі. Тому дякуючи євробляхам мош купити жигіля за 250-400дол на ходу. При мацкалях тося і не снило - за місячну зарплату купити собі тачку!!! Тепер про порушників ПДР. Лем 6% ДТП сталося за участі євробляхерів. А машин, кажуть, є від 300тис-1,5млн аж до трьох називають. Можете порахувати, шо то від 5 до 20%. Тому казати, шо є якась суттєва кореляція між кількістю блях і кількістю дтп, не варто. Ще бісить, коли вуйко Червоненко скавулить, шо він за розтаможку дав 47тис євриків, і най усі так платять. То його тижньовий навар, а мені за 3000євриків треба 8 років пахати.

П
патріот

Вижу туй слід Кремля. Путін ла-ла-ла-ла-ла-ла.

В
Василь

Эдина стабiльнiст в Укрaiiнi, то що во всiх свoiх ставити раком, боком i поперек. I люди як терпiли так i будуть терпiти....

Є
Євробляхар2

Краще би попіклувалися так за стан доріг області і взагалі, шось їм це не стоїть в планах, а лише ці машини, податки деруть за дороги а доріг ниє. Добре шо коли приїжали гройси і порохи та красили розмітку вночі, добре шо траву у зелений не красили. Вот де проблеми лежать, а не в машинах, мед реформа на нульови, гроші виділяються а нічого неміняється чому б з того не почати

ЄД
Євробляхар до Ціцерона

Тать то є цитата) Воно то всьо класно, треба легалізовувати цей транспорт, але чому неможна всьо по проще зробити: заганяючи сюди авто, зареєструвати її в мрео, чи як там тепер вони називаються, сплатити податок, наприклад хоч на рік плати 300$ хоч на пів плати 150$ і питання би пропало даних машин. Хай уведуть мінімалку не нижче євро 4 і все. А щодо підняття відчизняного виробника: шось цей виробник нічого не поміняв у тих ланосах з 97 року, тому люди йдуть на таке. Приклад: ланос 2013 року куплений в салоні за 10тис $ на той час, без шумоізоляції, кондиціонер на другий день став робити, розхфд середній показав 8л на 100км, + незакручений бардачок, без колонок і магнітоли. Висновки робіть самі. За таку зарплату як в нашій державі, євробляхи стали єдиним варіантом для народу. З проблеми яку можна вирішити простими рішенням зробили незнати шо

Б
б

ха ви ще попробуйте розмитнить, я укр номер на моторку в Ужгороді вже четвертий тиждень чекаю, це пінкец ! . Якийсь "Cашунь" мабуть тендер виграв и грошики в кишеню за номера кладе , і нічь не штампує.

ДП
До правдоруба

згоден з тобою на всі 100%! лиш який вихід із цього? думаєш повторний майдан чи громадянська війна не зробить все ще гірше?

П
Правдоруб

Тільки в нашій державі все робиться так, щоби прості люди жили ГІРШЕ ТА Й ГІРШЕ, а не так, як це в цивілізованих країнах ВСЕ робиться для покращення життя народу. Не спорю, там також є корупція, мафія, але ж річ в тім, що там людина спроможна за місяць заробити для себе та сім'ї на який цурбак, а не горбатитися вс життя щоби потім отримати жебрацьку пенсію на яку ти живеш гірше вонячого нігера в Штатах. P.S. питання - НА ЯКОГО hера мені такий уряд та такий Шоколадний-президент???

ГМ
Гена Москаль

Смішно читати вашу вонь, кожен дебіл себе крутяком рахує та пердить на свій лад, думаючи що він один такий розумний...козли тупі

Ч
Читач

Наші ЗМІ то хуже чим "помийна яма"! Уже задовбали своїми заголовками. Ця постанова уже "діє" з 21.06.2018. І за ці два тижні уже всі кому не лінь понаписували все що лиш можна. І машини будуть забирати, і пересічкам кінець, і вообще всіх посадять. Дурня то все. Єдине що змінилося то те що поміняли всіх таможників на переходах і ті тупаки тепер тормозять і оформляють одну машину по 30 хв.. Тому і черги такі на кордонах. Окремо про "Рубіж". А де у нас вона працює? Н. Ворота і Копаня - та й то через раз.

ДП
до патріота

По-перше у нас ще все війна тому що це багато кому вигідно, пороху в тому числі. По-друге: ті всі євробляхарі заправляються на території України, з цього палива податок йде на наші дороги, бачиш які вже файні? По-третє: Україна є найбільшим виробником олії у всій європі,а чомусь вона найдорожча саме у нас. 4) якшо і почнуть всі поголовно розтаможувати свої авто - на потреби військових гроші поступлять в останню чергу, зразу після дитячих ліакрень, а в першу чергу зроблять ще 1н гей-парад за пару десятків млн грн. 5) з якого переляку євробляхарам йти на донбас? правильно один із коментаторів написав: схід не хоче повертатись в Україну і все. Уяви ситуацію - взяти закарпатчика,який вкалує в європі шоб забезпечити сім'ю - чому він має гнити в окопах і відвойовувати місто здорового луганчанина, який користуючись статусом біженця спокійно живе на наші податки і ще й хохлами обзиває?? а син порошенка і на десяток кілометрів не буде допущений до лінії фронту,включи мізки

Т
Тончі

Це можна було й чекати від гройсі

ЛК
Людині, котра працює в ОДА

Не шанує Вас Москаль! Всі бабки профестивалив. Женіть його в шию і буде вам Щастя!

СЦ
син Цвіріня Євгена Горобуськовича

скоро+скоро+скоро на просторах неньки України дивыться хіт сезону під назвою "пиZZдець хитрожопим евробляхарям для них знайшли hуй з винтом!!!!! шикуйтесь svolota в чергу на ТРАХ тібітох!!!!

Ц
Ціцірон

Тадь яка до фраса імперія? не смішт ми сандалы! Циркус на дровті! Гуно на біґарьови!

Л
Людина

Я працюю в обласній адміністрації. На даний момент пропрацювавши рік у мене зарплата 5000 грн + підпрацьовую на будівництві у вихідні і так виходить в мене близько 8000. Скажіть, шановні, за скільки часу я повинен назбирати на автомобіль з укр. Реєстрацією, якщо навіть на славуту потрібно близько 40000 грн.

Є
Євробляхар

"Чем ближе крах империи, тем безумнее её законы" © Цицерон

В
вася1

Пішуть туй всяку хрень треба купувати вітчизняне якщо купиш вітчизняне то гроші в державу поступлять мабуть так як налог з бензуну поступає дороги аш блистят.Треба пітримувати вітчизняного виробника а що краще купити ланоса за 3 тисячі в якому за роки нічого неміняєся або таврію .

Я
Я

Не вадьтеся. Ця постанова галімий фейк. Там нема не подпісі не печаті. Мукачево нет у блуді

Х
ххх

Давайте ліпше дись бобальки підеме напечеме.

ДН
До ниже

Давай прийди завтра на перекриття траси та усси усім євробляхарям.

ДВ
До Вiктора

Звичайно , що люди на Донбасi вас iшакiв -свiдомих не пробачать за кров, за вбивства, за обстрiли i т.д Це все ви замутили патрioти: майдан, розвал краiни, вiйну, iнфляцiю, тарифи, реформи!!! Це ви пяничники пiшли вчити , як жити на Донбасi, а не навпаки , тому закрий рота , свiдомий !!! Ми iм не пробачимо вбивство наших хлопцiв !!! Ти дебiл , Вiкторе ?? Атошники знаеш скiльки згвалтували, вбили, обiкрали I т.д?! Захисники х@йовi ...!

1
111

Давайте завтра в 20:00 перекриємо трасу київ чоп в мукачеві біля епіцентра

Б
Бундаш

Лиш пуслідня марга може обзьівати свойих землякив "худобов " ,до тебе ,до тебе ся обращаву так званий " правдорубе ", лиш завто , што люди нимавуть достойної платні у себе дома и мусять си купити авто за границьов , де почасти и роблять , послідньов маргов треба бьіти ! До патріота ; а давай уже вшиткьіх заробітчан обьізвеме зрадниками , вониж бо не на неьнку працюють .І заробляють не гривні а ЄВРОГРОШІ по аналогії до "єробляхи " . Хотяй я думаву ош тьі троль , не " патріотику " .

П
простолюд

знаєте так дивно це все написано так скажемо по закарпатськи " вилами по воді". Не виключено що це фейкова новина від самого КМУ. В цій країні я вже нікому нічого не вірю. І можливо дана постанова яка розширює повноваження поліції так само буде діяти як нові обмеження швидкості, напевно всі памятають що кожен веб ресурс писав про це. Згадайте яка була боротьба з тонуванням? можливо я не правий але що маємо те маємо....

9
999

)До людей які тут розписують за авто на іноземній регістрації..які у вас машини? Да ви із завісті тут це все пишете бо ниможете свого цуравого корча на авто ріа продати бо ціни ужасні ставите...хочете сказати що мерседес , який їздить по Україні 15 років буде мати такий самий стан як той що тільки що заїхав з Європи. ....задумайтесь..."Укбляхарі")))

В
Віктор

До Патріота, як призовують сина Порошенко і він буде сидіти в окопі, і я призовусь. Але це фантастика) Тих хлопців, що на війні, я рахую героями. Але поясни мені: за що зараз там хлопці воюють? За бізнес Пороха, який й надалі заробляє на бізнесі з кацапами? Побачиш, як тільки килихнеться стільчик під ним, наші воїни підуть на київ... а там і громадянська війна... бо він просто так не піде. P.S. Донбас не хоче в Україну. Вони нам ніколи не просять кров та руїни, як і ми їм не пробачимо смертей наших хлопців.

Ш
Шоні

Якась хрінь..!

ДZ
До z

ти бачу вже вивчив англійську, у а не взмозі вивчити українську не підходить речовий апарат. Ти згадав Донбас може блокпост врятлі на євробляху можна заробити в окопі

З
Золтан

Про шо ви тут говорите? Ці штрафи 250 грн (аж страшно), відноситись будуть до просрочених евроблях, які завезені на рік іноземцями! Пересічників, які ввезли авто на себе (українця) це не відноситься. Тому що він не порушує й надалі законодавства (стамбульську конвенцію)! Заспокійтесь та не злорадствуйте!

Z
z

Патриот: Честно говоря таких как вы я бы первым отправил на Донбас! - дай Бог чтоб не воевать!

ЄБ
Євро, бля, херам!

Ну що , хитропопі? Проти народу не попреш! Є ще справжні громадяни в Україні, не всі лузери та крихтобори...Треба жити по своїх фінансових можливостях. А свої "хотєлки" засуньте собі в свої хитрі задниці!

ДZ
До z

чому держава має про вас думати якщо ви не хочете її міняти на місці а звідси смоталися а тепер до неньки пред'явити іди сюди і міняй але не робіть із себе само розумних і обіжених у Чехії ні накого ся не обіжаєте там вас рахують за Людей?

Н
Няв

Проблема породжена тим, що євробляхарі зазвичай гасають шляхами як скажені поросята і через те багато ДТП трапляється (приватна думка).

ДП
До поцріота

А ще би було справедливо провести Нюрнберзський процес!

П
Петро

Транспортний засіб це бомба замедленноі діі.а коли несправна бомба і в руках неадекватів.

Н
Няв

Я отлимав довідку лазом з моїм кумилом палубійом. Але я ще більше досягнув і лікуюся безпелестанку.Коли не бачать санітали,я стлочу ну дуже лозумні опуси,це відмічають всі коментатори.Я інколи задаюсь питання:“Чому я такий розумний?Я подеколи аж боюся свого розуму!”

Д
діду

Діду, іноземні номери (євробляхи) і дипломатичеі номери (бляха муха) - мало різні по значенню і по вмісту...

І
Ірма

Про які 300 баків за розтамошку ти говориш плати як всі нормальні люди які тут купляли тобто не менше 1000 баків і вище в залежності від двигуна а нет то всі хто купив тут запитає верх раду в чому діло і де ви тоді будете тому тихо заплатять кілько скажуть або держава конфіскує ваші корита

П
Патріот

В усьому порядок має бути! Ми воююча країна, треба вітчизняне купувати, тільки при економічному зростанні ми зможемо ворога перемогти. Всіх хто на "ліваках" їздить траба заставити розтаможити так званні бляхи - скільки коштів поступить для військові потреби. Ще була би пропозиція, зловили бляхаря патрульні зразу при виписанні штрафу - повістку на Донбас. Тото несправедливо, одні з дєвками по кабакам сидять, їздять на сумнівному транспорті, інші в окопах гниють. Тільки що Порошенко заявив що й його син призваний до війська.

ДП
До правдоруба

Іди в президенти ми за тебе

Z
z

Рома: ты хочешь сказать что люди которые по принуждению, ну или по мере того что государство не может предоставить им такой заработок! едут в ту же Чехию, Польшу, Венгрию на заработки - воры ???? Везут от туда, да не в лучшему состоянии)) машины, но они крайней мере мере - НАМНОГО ЛУЧШЕ НАШИХ ВЕДР С БОЛТАМИ :)

Н
Няв

Спробуймо абстрагуватися. Є дівчата, що їх заміж беруть, є інакші дівчата, що по світах в усі три дірки навчаються і мають своє власне ймення. Якось так.

П
правдоруб

6ляхи на чермет, купляйте собі хлопці конів, джигулі або на автобуси, бо роздобула худоба 2 тис євро, понакупляля хламу з помойок європи і блатує. на кожен хитрожопий х"й є гройсман з лівою різьбою )))))

Є
Євробляхарям

Не меригуйтеся за розмитнення паразити ви ведете себе як таксисти що роблять без документів коли начнете розмитнювати то половину від вас заберуть бо вони крадені

ЄБ
Євро, бля, херам!

Розтаможте і возіться! Шаровики...

Р
Рома

Правильно машини най беруть із салону і думають про країну а хто хоче євробляху то їх треба запитати звідки у вас гроші якщо вони ніде не роблять..... значить злодії

НБ
Не бляхарь

Я маю авто на укрномерах,але я за “євробляхарів”(перебачте хлопці,безобід). У Союзі авто придбати,то ціла епопея і за неньки тож самоє.Што за фігня,коли на якусь машину треба півжизні покласти?Зробіть нормальну розтаможку,долларів 500,кладіть на учет,зникнуть дурнуваті-лихачі,що користуються безнаказанністю,чого гріха таїти, і бюджет поповниться і упорядочіться все.Але то не вигідно бондзам,які мають автосалони,бонзам,які держать ЗАЗ. Я дякую “євробляхарям”,що борються і за нас.Можливо колись за рахунок їх боротьби і для нас авто стане засобом пересування.Перебачте,сам помогти вам не можу з обєктивних причин!

Б
Бундаш

До Олексія : обдарованого , што ти чоловіче несеш ??? Удколи уто бараги зачалися суятити як люди ся возять , ? Зніми ружові окуляри .Плювати їм ко як єде .ІГлавноє великі гроші ни упустити з рук .

ДТ
для тих, хто все ще в снов

в окраїні все правильно роблять уже 27 годку, а окраїна чомусь, як бола в жопі, так там і зустає

Д0
до 04.07.2018 20:53

іди мамі своїв і бабці ото зроби може мозок востановиш бидло.

Z
z

Діду з вами згодні, нах!!! їх на вітчизняні автівки

Б
Бундаш

Дед , вшитко правильно написав .Спротив "бляхарів ", ото фактично вьіступ за нормальну розтаможку , про вшитких .Што так тяжко йсе порозуміти ? Исі бариги ся нигда ни нажруть , кому щи вто ни ясно ? Ко туй дуже пудскакує проти бляхарів , бавить на боці бариг - жидів , грановських кононенкив и єже з нима .

JS
Jon Snow

Думаю, що все правильно роблять, але для людей треба адекватну ціну на розтаможку.

О
Олексій

Для особливо обдарованих! Ваші бляхи ніхто не чіпає, це механізм боротьби з БИДЛОМ і РАГУЛЯМИ за кермом, які думають, що на авто з іноземною реєстрацією можна порушувати правила і за це нічого не буде. Чесних водіїв це не чіпає.

У
укр

Дайте людям нормально жити , зробить адекватну разтоможку 300-500 $ i проблема зникне.

)
))

Краще на євроблясі їздити ніж на жигулях..та вам "джонні кетсвіл" і 20:53 з автобуса видніше кого гнати і які порядки наводити і кому жопа)

Д
Дідові

Діду,молодец.Так тим невігласам майдунівським у пику розумом і законом. До 20:53,а ти довбню іди до палубія бо ви однакові справки маєте. “Батько” недоправлений іди сопляку алфабет учити! Сперматозоїд цвіріня, контрацептиву нажрися обись здох!

Є
євробляхарь

можете мені залУПАстити і поціцяти придурки-як ходив на бляхах, так і буду, а ви мастіть салом гузиці, ви ці довго будете жити по новому

ДК
джонні кєтсвіл

за@бали ті бляхарі, давно пора. Ска, коли воно брало цурбка - знало, що автоматично в ступає в сєкту пересічників 5-го дня., но потім крила у них вуросли, блокувати митниці почали. а ше києвлянам, вінничанам і іншим жителям центральної україни подякуйте, вони як почали тот хлам з ЄС гнати вот і спалили контору.. так і треба, давно пора було з ними порядки навести

СЦ
син Цвіріня Євгена Горобуськовича

ну ось й наступила ЕПОХА, коли на хитрі сраки знайшли hуй з винтом!!!!! євробляхарі !!!! шикуйтесь в чергу на ТРАХ тібітох!!!!

"дед" йди до баби робити ануслізінг

у тебе лише язик довгий більш як попиZZдіти такі , як ти нич не можуть. СКОРО ВАМ коZZлам на євробляхах - КРАНТИ ЖОПППППА!!!!!!!!!!

:
:)

Сала Україні!!!

Д
дед

А в додаток скажіть як будуть голосувати на виборах гройсмана та авакова 2-3 млн. власників авто на бляхах та їх рідня після такого дебільного указу. А ще хто зможе зупинити їх якщо вони ВСІ раптово заглохнуть на трасах та магістралях. І чому депутати та інша владна шобла може завозити ліві та сірі авто а народу не можна. Я побажав би гройсману та його шаразі прожити на прожитковий мінімум в 1777 гривнів навіть не місяць як пропонують нам а ОДИН день. І тоді він побачить чому ви скоти нас змушуєте купувати евробляхи. При янеку купували МАШИНИ а при вас хлам приходиться.

Д
дед

У нас настільки ідіоти або дебіли працюють на творенням так званих указів та законів що перший же юрист в першому ж суді визнає так звані укази нікчемними потім втрутяться міжнародні юристи які розтолкують популярно що авто належать ІНШИМ країнам і в функції нової поліції не входить перевірка автомобілів інакше як тих що проходять по базі інтерполу. Так що вимагати від безграмотного прем"єра нормального указу не стоїть. Який поп такий і приход. Ще луцик протрезвіє і скаже що це незаконно, поліція і так тікає куди бачить а то зовсім покинуть роботу і дадуть дьору за кордон. І будуть праві бо в Україні за таких правителів років 10-15 нам немає чого робити і навіть жити. Ці пройдисвіти вже так дістали що янек ангел з крилами по відношенню до цієї жидівської кодли. ( Прошу не сплутавати з ЕВРЕЯМИ. вони якраз і не винні в наших бідах)

Б
Батько

ну все я вважаю

Читайте також