З понеділка на Закарпатті "Кобра" і мобілізація силовиків (ДОПОВНЕНО)

19
10

Правоохоронці готуватимуть область до приїзду Президента Віктора Януковича, який прибуде в середу, 30 жовтня.

Особиста охорона президента, ДАІ, Кобра та міліція відпрацьовуватимуть основні магістралі області, насамперед, по маршруту пересування глави держави.

Втім, підрозділ "Кобра" прибув на Закарпаття завчасно, у суботу, 26 жовтня пообіді: 5-6 екіпажів промчали з спецсигналами трасою Київ-Чоп в бік Ужгорода. 

Подейкують, що основною ціллю "Кобри" стануть авто на іноземних номерах та автомобілі преміум-класу.

Нагадаємо, що за попередньою інформацією, Віктор Янукович має урочисто відкрити похапцем зведене містечко у Тереблі, куди заселять переселенців-біженців з Солотвина.

Мукачево.net

Коментарі

У
уно

кобра уже тут та калимить!

W
Wolf

Так, так Солотвино штучно переселяють, щоб курортну земельку прибрати у свої руки!!!

П
Петро

Миколо. З тебе такий журналіст як По-перше, мова йшла не про долю шахти, а про неврівноваженого гаранта, котрий безбашенний і може просто так морду набити. Одним словом "братан". По-друге, шахти в Солотвині почали занепадати після того, як їх придбали "донецькі" пацани. У них є свої соляні шахти, зокрема в Артемовську. Для чого їм конкурента? Ось вони й купили Солотвино, щоб людей на вулицю вигнати а шахти закрити. Зрозумів?

МС
Микола Староста(Жалива)

Ще один момент, саме під час урядування Балоги! Солотвино втратило шахти! Саме тоді було зроблено все, щоб шахта збанкрутіла!

9
999

похапценм зведене??? Шо ви гоните??? аби тільки гнати.. більше двох років ішла робота, як гроші дали - взялися доробляти. А вам би тільки брезати і наговорювати. Балога ваш любимий на таке би не спромігся. він на добре в принципі не може спромогтися.

1
123

Петро хоть розсмішив но написав правду а жалива вообще вроді з головов ни дружить а вать після робочого мало перебрав десь на точці шахта лікарня при януковичови та ще і в Тереблі.Була б шахта та приїхав би малий Янукович забрати.

МС
Микола Староста(Жалива)

Розмішив ти мене Петро розумію, що комусь би так дуже хотілося але ти просто говориш неправду. Люди розуміють, що в Тереблі є велика перспектива. Тут буде побудована шахта та лікарня. Всі прекрасно розуміють, що при відкачці води з шахти будуть нові соляні озера. Фактично Теребля перетвориться на нове Солотвино.

D
dyr

Біженців там немає. Є примушення.

!
!!!

Краще б ті гроші на студентів пустили!!! Ато переселенці-біженці живуть в кращих умовах ніж наші студенти.

П
Петро

Ось та наш Ледина й отримає по писку від гаранта, як у свій час отримав і мав гематоми Іван Різак. Справа в тому, що погодилось на переселення лише 15 сімей. А комплекс розрахований на 100. І за це він отримуватиме. Хіба що баблом поділиться. Я розумію, що підставних отримувачів квартир під виглядом солотвинців з інших сіл буде багато. Але ж це фальсифікація. В журналісти зуміють виявити новоявлених "солотвинців".

Читайте також