За Міжгір’ям Балогу перестріли 4 VIP-машини (+ВІДЕО)

15
100

За словами політика, «Блюк» в такий спосіб з позиції сили хотів з ним «порозмовляти».

«Щойно завершив зустріч у Міжгір’ї і виїхав на Мукачево. За містом дорогу мені перегородили 4 віп-машини. Блюк в такий спосіб з позиції сили хотів зі мною «порозмовляти». Охорона професійно розштовхала машини і цю бандитську свору і ми поїхали далі», – повідомив політик на своїй сторінці у Facebook 

«Прошу Генпрокурора взяти до провадження зазначений факт блокування. Я впевнений, що в країні, яка декларує свій шлях до ЄС факти подібної кримінальної поведінки в політиці не припустимі. Тому реакція держави повинна бути жорсткою, безповоротною і негайною», – наголосив Балога.

За результатами описаних подій Віктор Балога звернувся до Президента та Генерального прокурора з прохання прореагувати на ситуацію.

Коментарі

A
Anonymous

все не очемь здесь...тупые здесь такие разборки что вам не суждено об их знать.. просто дурят вас..и меня с вами и все ведутся...а в то время делают своё..и речь здесь не о выборах...

А
Анонім

Ну шо не помогли всі грязьні штучки дрючки, і бруд який виливали на всіх.....)) Ха.. ха...

В
Виталий

Витя, у тебя абстрактное мышление=) Приятно улыбнул)Откуда тебе - то знать) Кто и как сделан?

М
Маріанна

Шановний Хxl заткнися уже !!!!

Х
ХхІ

Аніму Мене зовсім не цікавить твоя думка...

А
Анонім

До ХхІ А хто ви такий аби розказувати людям мають вони право висловити свою думку чи ні. Якщо у вас такі переконання то що пишите коментарі?.. ви добилися такого як В.І. Ні то мовчіть а не пустословсвуйте. Чі по вашому право слова мають лиш мінстри? І міністром він став не із підтримки Закарпаття, не Закарпатці зробили його ним? Яке йому повірило, понадіялось і залишилося з носом. Так як вся Україна під час революції, просто видно деяких людей життя нічого не вчить.

В
Виталий

ВРАНЬЁ!!!

Х
ххх

самі ся они розберуть

Х
ХхІ

Ей ви лохи,ще раз вам кажу добийтеся того шо Віктор Іванович,а потім пизді.ть.А таким вошам як Блюк ніщо в очі пригати,зразу на жопу таких треба садити,як заочкував, що програє позорно так,що зря грошіки роздав та біситься!

ТН
Тут нема правди

Тут нема правди. Тут нема свободи слова. Постійно видаляють коментарі, які б просвітили незрячих (((

М
Маріанна

Якраз Вітькови і мішав !

F
Fredy

І кому мій коментар про вітьку захисника заважав? Чому удалили?

U
uuu

а що робив В.І. на чужому окрузі, там жоден балога не балотується!? сам провокує а потім ниє! тут ще багато запитань не до ланя а до балоги.

Х
ХХІ

Віктор Іванович-це людина,яка вже багато років оберігає і відстоює наш край,не дає Донецьким ......його "роздєрєбанити" і ми маємо бути йому за це вдячні,а не навпаки писати тут всяку нісенітницю,за цю людину,як кажуть у нас на Закарпатті "гріх"не проголосувати.

С
Санёк

На фото наблюдаю такие марки машин:Опель Вектра,Хонда HR-V,Мицубиши Галант и еще две марки В-класса. В кои то веки эти марки считаются VIP-автомобилями,и с каких это пор Ланьо с охраной и Балога со свитой пересели с мерседесов S-класса на такие сараи???????????????????? Люди очнитесь,Кличко наш кандитдат)))))))))))))))))))))))))))

С
Санёк

Голосуйте за Кличка,он им обоим настреляет))))

В
вуйко

Ха-ха , прочитав коментарі а також смішно написану заяву про наклеп від блюка, нічого "розумнішого" від нього не можна було й очікувати. Блюк і в африці "блюк"))). Мішку, галюцинації якраз що визиває не алкоголь, кому про це знати як не тобі ... а добре тобі знаний пор...шок!

Г
Габор

А ігрові автомати "пілігрім" у цинтрі мукачова коло базара ізясь начали робити

В
Витя

Короче из всего прочитаного, просмотренного, вывод один кто бы что не писал плохого в сторону Ланьо ето все бред и понятно что пишут люди не большого понятия про людей, самое интересное что не от одного политика Закарпатской обл у Балоги нету такой истерии, как от Ланьо М.И., вопрос почему, Ланьо сделал себя сам, а Балогу кто то, хотя спору нет для Мукачево он зделал много, и само плохо что из-за какого то п...а камыша ругаются до недавнего времени друзья.....

X
Xxx

Добийтесь такого кар'эрного росту,поваги від людей,розуму наберіться,а потім пікайте щось. п.... не міхи тягати.

Д
дубарь

всі тут розпинаються проти В.І.Балоги,а хто из з вас щось хоть на копійку зробив для Мукачева ...а .издіти кожен майстер,Віктор Б.наш земляк і порядна людина так що не треба тут пиздіти!!!

СЗ
сірожа звєрєв

Голусуйте за Лупана! http://www.youtube.com/watch?v=Bzu5YiS41Wc або за Петю бампера http://www.youtube.com/watch?v=raWHNUhlYCs

N
Nicola

М-даа... Це з серії спец репортажу: "Передає пресс агенство Ізраілю, газета "Голос Раввина", 24.10.12 чотири машини марки "НЛО", у неіндифікованому населеному пункті на планеті Земля перегородили дорогу скромному Б/У міністру МНС і його доблесній охороні, у всіх миттєво стався напад панічної сліпоти(так то би вони змогли побачити колір,марку,державний номер машини,назву села, колір/марку/номер проїжджавших поряд машин свідків подій) і вони позорно протаранили транспорт неіндифікованих осіб і з гідністю кинулися писати уявну заяву до уявному Генпрокура України(на даний час до Генеральної прокуратури України не надходила заява від Міністра МНС В.Балоги),і строчити заяви у Фейсбуці,на своїх кишенькових сайтах, ручному М-Студіо, Радіо "Закарпаття ФМ"... Но як то кажуть "Поздно пить Боржоми" шановний наш Б\У міністре. А називати когось "СОВКОВИМ БАНДИТОМ" у контексті звернення до Президента Януковича, як мінімум не глупо...

А
Анонім

до Євген Ха.., ха..., ну ви і писанули, таке ще треба було придумати і осмислити. Які джерела привели вас до таких глибоких висновків і думок? Читав всі статті але про сон не чув? Напишіть посилання мені цікаво почитати.

И
Инкогнито

Вот реально пишите бред! Вот Ланьо плохой - а Балога хороший! Да? Он Мукачево сделал - да? А откуда Вы знаете что бы сделал другой??? У нас же только Балога был!!! Хоть благодаря кому он у власти??? Вспомните? А сколько мертвых за него голосовало всегда? Знаете??? И пришло время когда это всем надоело, и каждый хочет это поменять!!! То ли это Ланьо, то ли другой. А эти Балогины сказки - надо вообще сразу удалять, и никому не показывать - потому что выглядит, как будто он 5-классник и его поймал директор, и он придумывают всякую чушь...

Є
Євген

Ну і сама тональність останньої заяви говорить про те, що її писав або Нестор Шуфрич, або Сергій Ратушняк, або ті хлопці, які пишуть тексти для їхніх інтернет видань: клоунада, хамство, примітивність і т.д.. Одним словом, писав потенційний пацієнт Смоланки, якщо, вибачте, там є що оперувати...

Є
Євген

Прочитав відповідь "Блюка" (Ланьо Михайлa Івановичa - кандидат по oдномандатному виборчому округу №70) на заяву Балоги з приводу інциденту на Міжгірщині, про який гудить вся країна. Складається таке враження, що в хлопа, або в тих людей, які це готували, не все в порядку з головою. Хоча скоріше проблеми не в них, а в тих хто їх взяв у кандидати до Верховної ради – у Клюєва і компанії. Це вже, здається третій варіант їхньої версії подій. Спочатку вони сказали, що "Блюк" в такий час (інцидент стався близько 20:00) уже спить. Та навіть малі діти лягають спати після вечірньої казки о 20:45. А наш дорослий дядько-кандидат в розгар виборчої кампанії спить. Це була перша версія. Друга версія – що він випадково виїхав на зустрічну смугу по дорозі на зустріч з виборцями. Скасовуємо передню версію про сон і запитуємо – "з якими це такими "виборцями" Блюк зустрічається о 20:00..."? В такий час на Міжгірщині працюють лише сауни і кабаки.

З
закарпатець

Чому хлопці чистете нормальні коментарі: без лайки і ненормативної лексики, тільки аналітика?

K
Krasynia

А колись вони дружили!

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

все красиво, но в часи високих технологій та в толпі, яка була в супроводі Віктора Івановича не знайшлася жодна людина, яка зняла на відео інцендент? -не вірю, шо під час виборчого процесу упустила команда таку нагоду на підтвнження скандалу... якщо не має відео з міста події то це просто провокація...

О
От

Я тепер буду голосовати в больниці наверноє мене заставлять за кого треба ????

М
Мукачівець

Згадую цих селянських, необтесаних пацанів із Мукачівського р-ну, що у 80-х роках пончиками в кіосках торгували та на вилучений "навар" у Львові заочно на товарознавців "вчилися". Часто разом поїздом до Львова їхали. Дивлюсь я на них сьогодні і диву дивуюсь, що за рівень розвитку у цих людей, на що вони здатні? Знову перед виборами роздають гречку, щоб потім мати відкрити ще одну "Барву". ДИБАонлайн піарить їх мов мессіянських спасителів; тільки ті коменти проходять, що дифирамби цьому клану необтесаних пацанів із Мукачівського р-ну співають. Спостерігати за махлярськими репертуарами цих провінціальних князьків викликає огиду у людини, що не звикла до всяких таких вилазок.

Ч
читач

Анонім. люди роблять свою роботу за яку їм платять, що їм робити, якщо у них такі роботодавці.

А
Анонім

Просто тактично та технічно невигідним коментарям які не відповідають політично агітаційним направленням сайта, не місце на цьому сайті. Хе...)

Ч
читач

Фото "ліве" там перший автомобіль з прапором, дорога широка та хороша, на задньому плані велике місто - фальшивка. Цікаво, що заяви у міліції ніякої нема, вони "розбираються" з тої інформації що вичитали в інтернеті. Слава Інтернету, скоро всі кримінальні справи, міліція буде відкривати на основі публікацій тут.

МС
Микола Староста(Жалива)

Сам Балога і зробив політиком Ланьо, взявши його в команду "Єдиного Центра", сам Балога зробив його депутатом Закарпатської обласної ради, а зараз звинувачує інших у тому, що ті дали можливість Ланьо стати депутатом ВР... між іншим він міх піти і самовисуванцем, тоді кого би звинувачував Балога... хай винить самого себе, що не знайшов порозуміння з Ланьо... а інші знайшли.

МС
Микола Староста(Жалива)

Анонім, тоді вибачте, я не бачив тих коментів.

F
Fredy

Дивився новини на м-студіо. Істерика балоги мені нагадує істерику грузинського кума його кума), коли той втікав і ховався від уявних літаків РФ. А розмиті зйомки якогось рекламного ролика джипів Міцубісі - це верх "професіоналізму" спеціалістів м-студіо. Я так зрозумів, балога пішов ва-банк. Пора його прикормленим задумуватися, чи робити ставку на когось іншого, або іти в еміграцію з своїм патроном. Хотілося би узнати прогнози щодо політичного майбутнього балоги від інших

А
Анонім

До Микола Староста(Жалива) А звідки ви взяли що там були лайливі коменти проти В.І.?... я собі би ніколи такого не дозволив. Там я писав шо ви мужик і часто говорите змістовно і толкові речі. Ще я написав що багато коментатрів не веде себе як вподобає. І далі опис можливих наслідків щодо вищезгаданого факту. Просто додав декілька пікантних подробиць про які не йшлося (Яких не пишуть бо знову зітруть))). Бачите адміністрація не хоче написати конкретно по якому пункту порушення правил видалили коменти, не дивлячись шо я просив написати 5-ть раз. Там лайливого чи образливого ні для кого не було. Того і пишу...

И
Иван

Переживать сейчас как раз надо другим ребятам. Глупостей наделал ланйо теперь будет ресхлебывать и партия ему не поможет

В
Витя

Ахаха, у Балоги историка началась, полностью на измену выпал, а Ланьо сидит тихо и смеется, не кто и неожидал ,как же так вы Михаил Иванович довели Балогу до истерии такой?????, вы поокуратней а то вскроет себе вены!!!!!!! АХАХАХА

МС
Микола Староста(Жалива)

Анонім, є політика сайту, вони її дотримуються. Не буде сайт, який залежний від В.І. продукувати лайливі коменти проти нього. Зробіть собі сайт, та пишіть там, що захочете. Щоб утримувати такий сайт потрібно не малі гроші. Дякуймо,що ще так, а не як на ДИБАонлайн, де той напише комент за вас.

А
Анонім

Доповнення до попереднього коментаря. Чи ви включаєте дурачка просто? Бо неможете обгрунтувати шо стерли комент (і стераєте не тільки мої) тільки із за того що він не відповідає вашим політичним та агітаційним вподобанням?

Г
ГУЦУЛИК

давно пора брати в руки зброю,шо з тими "Ублюками" робити????по файній Кулі з Вуйкового Гвера в голову кожному і на цвинтар де Псів скажених хоронять! СЛАВА ГЕРОЯМ!!

А
Анонім

Так я питаю уже 5-й раз чі ви читаєте вибірково яке саме правило я порушував?

РМ
Редакція Мукачево.net

До Аноніма: Пишіть, що бажаєте, але не порушуйте правила!

А
Анонім

Знову постерали коменти і не тільки мої. З 56 коментів зразу на 52. А тепер чого? Кого я ображав? По якому з пунктів правил в стерли тепер уже 2-а коментаря знову? Шо ви так боїтеся аби хтось побачив, якщо там навіть нічого нема? Чому ви видаляєте коментарі які хочете? Ви розумієте що ви довго видаляєте і самі палитеся чим займаєтеся. І шо шо показували я бачив шо В.І. звернувся до ... А хтось казав шо це не так?

З
Закарпатець

Віктор Іванович, де фото, відео, аудіо докази. Чи у вас і у ваших охоронців відсутні сучасні мультимедійні пристрої? Чи ви ся дуже спудили та про них забули?

РМ
Редакція Мукачево.net

Зокрема і коментування дій редакції забороняється правилами. Відтак, коментарі промодеровані. Інформацію, викладену в даному матеріалі, поширили усі без виключення провідні сайти країни, в новинах показав телеканал ICTV.

МБ
Михайло Білицький

Хлопці, я то розумію, що ви знаете користуватися інтернетом і знайшли хорошу фотографію, але зачекайте будь ласка. Невже у цілої свити Віктора Івановича не знайшлося жодного мобільного телефону з фотоапаратом? Ніхто не запеленгував фото тих автомобілів? Їх номера? Виставіть їх щоб люди знали. А без цієї інформації це дуже змахуе на наклеп. Одна фотографія з інтернету і текст заяви до неї. Такий текст з такою фотографією може опублікувати будь хто

М
Маріанна

Чогось прихильники Балоги не жаліються на сайт. Може тому, що знають, що вони в себе дома!?!?!

РМ
Редакція Мукачево.net

Схоже, вам тільки дай з кимось "подоказуватися"... Якщо перечитати коментарі, то помітно, що тут є різні думки. Ми модеруємо ті, які суперечать правилам коментування. Крапка. Не порушуйте їх, і буде всім щастя)

ДА
Для адміністратора

Доповнення до попереднього коментаря На, що ми сподіваємося ?????? Як, то удаляти погані коменти , якщо вони в адрес противника НЯНЯ САЙТУ.

ДА
Для адміна

Тобто Ви хочете зказати, що фуцон не порушує правила ?????????????? Може Вам треба їх перечитати???

А
Анонім

Я добре їх прочитав. Шо ви тут втираєте... Я порушив не більше ніж інші. Скільки було тут бруду і норм, а мій вам не сподобався хоча і не такий брудний ніж інші просто чуть грубий. Які саме слова або фраза порушила правила скажіть будь ласка?

РМ
Редакція Мукачево.net

Почитайте правила і не порушуйте їх. Верне - не читайте.

А
Анонім

До Редакція Мукачево.net І чим це я таким порушив правила більше ніж інші? Конкретизуйте. Мене уже давно верне від вашого сайту, думаю як і багатьох людей.

D
dzubba

to вуйко Василь Ось ви Василь настоящий вуйко. По таким як Ви про нас і кажуть, що у нас не Закарпаття славітний край,а Балогина літня резиденція. "Слава Україні" - та Ви хочь розумієте значення цього виразу, і до кого цей вираз приміняється ??? По Вам видно, що Ви або з головою слабо дружете, або працюєте в Барві.

РМ
Редакція Мукачево.net

Якщо ви помітили, то вилучаються коментарі, які суперечать правилам коментування. Ознайомтесь з ними і не порушуйте їх, тоді коментарі не модеруватимуться.

А
Анонім

Шановні редактори сайту і чому ви вилучили мій коментар? На якій підставі ви вилучаєте коментарі які самі собі хочете?

D
Doc

Про жаливу-наші люди парять її свиням аби мали апетит. А сись жалуй усе так. Як когось обосрати вун первий а кіть пак ся убачити то вун нико. Тому люди не будьмо кормом для свиний-гий. А скапутрованих пару мерсів по варошови ходить. І не дримбайте В.І. бо многим із вас поміг. А ідіть і за нього голосуйте. А не за баригу шут... што краде от руських ТВ канали і продає Вам. (с уваженієм до Наших людий-Ваш Doc)

F
Fredy

Адміністрація! Ви не бачите, що балоганські коментатори явно ображають своїх опонентів у своїх постах. Чи свої своїх не блокують?

П
ПІТЮКО

Антибіотик,тобиш Русин Віктор не буде нич робити ун бабло уд Мишова дустає кожен місяць і не маленькі

Ф
фуцон

БЛЮКА на НАРИ!!!Раньше сидів по 117 -ті статейці(за згвалтування девочки) кинути цього "Кримільного Авторитета" в пресс-камеру,зразу би його "Машков2 зробили а не Мішов Ланьом,Гавно вонячоє з Куштановиці

ВВ
вуйко Василь

пора викопувати діда "Шмайсер" і всю цю свору Блюків-бандюків на Гілляку,і ще по черзі файній дати зверху!!!ЯК Бачимо один Балога не боїться Цих Шакалів які сраку лижуть Данецьким Бандюковичам і хочуть нас Закарпатців покласти на коліна!!Тримайтеся Вікторе!!Ми з ВАМИ!!СЛАВА УКРАЇНІ!!

К
кент

Розштовхала охорона машини"ВСЮ БАНДИТСЬКУ СВОРУ".Який же ви безсмертний БЕТМЕН викторе ивановичу.То навирно якась вам бабка нашептала НУ.НУ.

Ч
Читач

Віктор Іванович вже впевнений у своїй перемозі у Мукачеві, тому побіг витягувати Каменяша. Віктор іванович Вам солодко брешуть ваші "працівники" у вас є проблеми по своєму округу. Попросіть Жаливу, щоб промоніторив ваш округ, він вам скаже правду.

Й
Йовжі

Кого ви дурите, Блюк який є вірним солдатом Балоги підніме руку на шефа? Хто виконував грязну роботу для Балоги 2004-2005, за шо був обласним депутатом 2 рази? Тепер щоб од нього отхриститися (не пятнати себе) засунув його у ПР. Увидите буде Блюк депутом ВР, а Камиша лохануть они з Балогом (не перший раз він знає і ведеся)

С
савик

чомусь виктор згадуе за виборцив лише пид час виборив а потим набивае кармани строить нови барви а ви якось проживете и без мене а прийдуть нови вибори то вин знову даси всим по кило гречки та 200гр.справедливо.

Г
гого

це все наклипи балоги вин вже незнае яким брудом облити м.и ланьо бо бачить що програе ци вибори.що реального вин зробив окрим як дурив всякими обицянками закарпатцив ми добре помнимо як вин нам помагав коли був головою мчс всю допомогу пускав через свои магазини атепер народ вже йому невирить то вин придумав новий план загнаного зайця.голосуйте дурни за балогу то буде не не закарпаття а балогоград ганьба. мерзько низько аферист.

МС
Микола Староста(Жалива)

Не розумію я ніяк дій Балоги, для чого йму була ця війна з ПР, фактично він один воює проти шести. Як не крути а виграти у шістьох неможливо. Він втратив уже купу грошей та потратив купу нервів, для чого? Пройшовши до ВР він все рівно буде проситися у ПР та ще питання чи візьмуть його туди. Невже він думать, що йому знову віддадуть область на "седение". В опозиції Балога бути не знає,а владу знову йому не дадуть. ПР все рівно залишаться при владі, а де буде він .. невідомо.

Б
Бегемот

Шавки регіональні не сплять

11
1 1 1

Ви всі ідіоти!!!!. побщайтеся ліпше про шось другоє, каждий свому кандидату жопу лиже .Сидите і порожняки ганяєте.

М
марк

А, Русин 24.10.2012 20:44, досить влучно написав про провокації, що вже не раз відбувалися зі сторони Балоги. І насправді, щось виглядає досить дивно, спочатку в день викинули інформацію про підкуп Ланьом людей, а побачивши, що це не дає бажаного ефекту, розповсюдили піарники ще більшу провокацію. Цікаво, хто ще вірить подібним заявами перед виборами.

МС
Микола Староста

Якщо би у Каменяша було все добре, Балога би не ходив за нього агітувати! З слів жителів Сваляви,Каменяш за свою депутатську каденцію нічого не зробив для Сваляви. Або може я чогось не знаю, хто може конкретизувати добрі діла Каменяша?

А
Адамов

Камиш і сам собі пан без балоги Правді бути е в кмиша мінуси но конкурентів йому нема,хто може спокійно з нардепів як він спілкуватися з народом в сваляві як він всі бояться показуватися серед людей а він знае що робить

А
адамов

Камиш не програе він знае рахувати І Балога з ним рахуеся в Сваляві Камиш перший хто би хто не говорив,Ланьо вигравби якщо б не був регіоналом це камиша спасло

МС
Микола Староста(Жалива)

Між іншим Ланьо депутат обласної ради від "Єдиного Центра" до цього часу чомусь всі мовчали і підтакували йому. Зараз виливаєте на нього відра помиїв, це говорить про вашу дволічність. Іван Балога заявляє на зустрічах, що закарпатські чиновник роблять так як у кіно "Свадьба в Малиновке" крутять шапками, а ви як робите ?

М
Матрос

Жалива тепер ти поняв які отморежі є цімборови у твого брата

МС
Микола Староста(Жалива)

Між іншим ця інформація Балоги б'є по його іміджу, як "газди Закарпаття". Не знаю, що за "умник" йому порекомендував таку тупу тактику. Якщо Балогу тупо так блокують, значить він вже однозначно статус "газди" втратив. Його люди у черговий раз задумаються, якщо з Балогою таке роблять, то що буде з ними.....

Ж
жаливі

позвони браткам та зазвідай як їхні машини файно наполіровані :))))))

Г
Гуцул

На що тобі заперечувати. Ти ж софіст, хай пробачить мені Сократ. Вмієш перекрутити будь що і немає сенсу з бути тобі опонентом в спорі. Опонувати тобі значить спуститися на твій примітивний блядський рівень

1
111

Жаливо заткни рот!!!! Коли кажуть "не кивай гіно,бо буде воняти" та се про тебе!!!

МС
Микола Староста(Жалива)

Напудив їжака голим задом. Не повернути вам уже ті часи, коли своїх політичних опонентів ви гноїли, як хотіли!! Часи вже не ті... Головною вашою зброєю був наводити страх на людей і люди боялися та мовчали. Того вже не буде!!

Г
Гуцул

нахера тобі угрожати. в тебе не рот а помойна яма. Пруть тебе регіони в сраку а ти і радий говорити. Я би радий подивитися на твою морду якби твого сина бітов по голові і колеса порізали. Що би ти тоді про провокації заспівав. Блядіна ти

МС
Микола Староста(Жалива)

Так хто може мені внятно заперечити? Та обґрунтовано довести, що я не правий.

1
111

Нич,нич щи мало терпиме, а потом будиме наводити порядок із такими як жалива..

МС
Микола Староста(Жалива)

Коли нічого внятно не можуть відповісти... тоді або погрожують,або посилають... подалі.

1
111

Пиздіти будеш лохам!!!! Камиш нормальний мужик!!!

Г
Гуцул

Жаливо, ударся головов у стіну. Провокатор хренов. Усяди сереш. Прийде на тя час....скоро

МС
Микола Староста(Жалива)

Антор, а що по Коропцю так нікого і не знайшли. Невже ви думаєте, що люди такі дурні і не розуміють, що Ланьови такі провокації, як раз не потрібні. Та для чого йти йому "говорити" з Балогою у Міжгіря, якщо обоє живуть у Мукачіві... абсурд та провокація, яка і так не спасе Каменяша. Балога розуміє, що Каменяш програє і тому активно хоче змінити програшну ситуацію, але з того вже нічого не вийде.

СС
свідомий свалявчанин

ну не вміють балоги програвати достойно.сьогодні вдень викинули брехню про підкуп,тепер їм мариться якась погоня...,уже стає цікаво,що ще придумають.особливо цікаво,що пообіцяв йому камиш за такі активні агітації? я не розумію куратор області ,а ставить на лузера ,який погруз в кредитах.

А
Антон

Жалива ти у дурноті? міліція у верхній коропець з Мукачева їхала дві години

Н
неважно

Проктолог. Паномер??

МС
Микола Староста(Жалива)

Міжгірська міліція спростовує інформацію Балоги, ніякої інформації на цей рахунок у них нема.

М
Маша

Ужас, неужели снова будет как в 2004 году. Не могу даже себе представить как ради власти можно опускаться до мелкого бандитизма.

З
закарпатець

Якась дурниця. В Мукачеві синхронно інтервалом в одну годину палять приватний будинок і легкову машину і ніякої реакції з боку кандидата в депутати. Може і по цих фактах треба звернутися в Генеральну прокуратуру?

І
Іван

Русин іди проспися! Лиш би язиком плескати!

Р
Русин

Дивуюся з Віктора Івановича. Невже він думає що ще хтось з тверезомислячих людей повірить у цю маячню:))) Є казка коли хлопчик три рази кликав ціле село по допомогу щоб рятувати отару від вовків, люди приходили ,а вовків не було.А Коли насправді вовки почали "різати" овець,і хлопчик просив про допомогу ніхто не прийшов. Отак і тепер:))) 1997р взривали пакети під своїми вікнами:)))2002р зняв судом конкурента і кричав що він мученик, проти СДПУ(о) бореться, 2004р придумав Ужгородський Беслан "АВАНГАРД" і "фальсифікацію виборів мера Мукачева., 2010р підкуповував виборців,а сам кричав що "Регіони "купують.2012??????:))) нема Вам віри Вікторе Івановичу:)))

П
Проктолог

Потьку а де гранати у двір як колись на улиці Гоголя ? Та постріляний мерс дие ? Шось ото нич не по плану. Блюкова Маря нись спокійно собі ушивала варишом на панамері и царапини на нюв ние - може то еще таких е чотири панамери у області ?

Читайте також