Закарпатець Анатолій Цуперяк став зіркою шоу СТБ "МастерШеф" (ФОТО, ВІДЕО)

138
26

23-річний хлопець з Нересниці, що на Тячівщині, вирізняється на кулінарному проекті не тільки вміннями готувати різні страви за завданнями наставників, а й завдяки особливому закарпатському темпераменту.

Анатолій є, мабуть, найбезпосереднішим учасником шоу, який не цурається закарпатської говірки. Більше того, безтурботно лається під час ефірів, доводячи свою думку.

За освітою Анатолій - юрист, навчається він зараз у магістратурі, але все життя мріяв стати кухарем, кулінарія - це його пристрасть. В ефірі програми Анатолій не раз розповідав, як йому було прикро, що батьки довго не підтримували його у рішенні взяти участь у телепроекті, але зрештою навіть батько, підполковник приїхав у Київ, аби підтримати сина під час одного з ефірів.

"Батьки наполягли на тому, щоб я пішов вчитися на юриста. Мене , як собачку з намордником, привезли в академію і сказали: "Ти будеш тут вчитися!" - розповів Толік суддям проекту на кастингу. - Хоча я неодноразово їм говорив, що хочу займатися кулінарією. Але вони й слухати нічого не хотіли. І ось, я вже шостий рік ходжу на навчання, як на каторгу".

"Коли мої батьки дізналися, що я йду на кастинг "МастерШеф", то влаштували грандіозний скандал. Вони навіть збиралися їхати за мною до Києва, щоб забрати мене звідси. Казали: "Ти не пройдеш і тільки там зганьбишся". Але я відповів, що вже все вирішив", - розповів Анатолій, зауважуючи, що досяг свого, адже його відібрали у 20 найкращих і зараз він продовжує змагатися за головний приз, а це 500 тисяч гривень. 5-ту частину з них він планує віддати на будівництво храму в його рідному селі. На решту почне розвивати свій бізнес, пов'язаний з кулінарією.

Аби сповна оцінити талант хлопця у всьому, пропонуємо переглянути одну з найемоційніших програм за його участі.

Мукачево.net

 

Коментарі

3
33333

Толя супер

А
Ананас

Та нормальний хлопець. Зміг доказати що він вміє готувати і вирішувати сам що йому до подобається. Так він лається, і розмова в нього інтерес на- цим самим він яскрава особистість і відрізняється від інших. Треба його зрозуміти. Хлопцеві 23 роки і за нього все вирішували інші, і він вирвався з цих наручників! Молодець!!!!!!!!!

Я
Яся

Щодо коментаря від Гість "Толя, навчись розмовляти по українськи, а то ти говориш по закарпатському, то не всі розуміють тебе. Навчись вести себе пристойно, контролюй свої емоції. Ганьба, що ти закарпатець, та ще й юрист." Ви пропонуєте йому стати звичайним сірим лайном без особистості? Да, вінтакий, простий, щирий. Який є. Але ж і відрізняється від всіх вас святенників. Толя, ти молодець. І ще в тебе є неабиякий акторський талан! Тобі і грати нічого не треба, все клас! нікого не слухай, йди своєю дорогою, не підстригай себе під тих, хто окрім набивання постів в житті нічого не досяг, але бажают, щоб усі біли схожі на них - нецікавих, бездарних, однообразних гнид))

Н
Неллі

Нормально Толя говорит!!! І нема чого йому вчитися по инчакому висловлюватися!!! І нема чого йому ганьбитися - бо то наша рідна мова, і в неї основа УКРАЇНСЬКА!!! А ви ОЛІГОФРЕНИ І ДАУНИ на якій мові висловлюєте свою думку, коли пишете: лошара слабонервна і тд. або просто нецензурно пліткуєте, як баби базарні. До речі, шановний "ЗАКАРПАТЕЦЬ" ГАНЬБА БИ ТИ БУЛО ТРЕПАТИСЯ ПРО СВОГО ЗЕМЛЯКА, БО ТОБІ ДО НЬОГО (ЦИТАТА):ЯК РАКОМ ДО АМЕРИКИ!!!!!!!!!!!!

И
Ира

Цупиряк норм он классный )))

1
1111

Яб ему ебало розбил нах. тварь позорная ... ему токо жопу лизать нормально получяется)))))

S
Soldier

Бляяяяяяяядь гнидище!!!!!!!!!

Т
таня

так, толя висловлюється нецензурно,але він кумедний хлопець

З
Закарпатець

Позорище! Ганьба за нашого земляка, бо як представник Закарпаття, втілює в своїй особі всіх краян. Соромно стає, коли слухаєш лайку (хай навіть і колоритну!), коли вихваляється на всю Україну своїм статусом юриста (спаси і сохрани нас від таких "юристів", бо йому до юриста - як до Місяця, справжня нікчема, неуч і невіглас з бідним словниковим запасом і курячими мізками), коли "зливає" товаришів по кухні і веде себе, як розмазня... Треба порвать його, як Тузик грілку! КЛОУН!

Ч
Читач2

Кухар? Очі розкрийте, це не кулінарне шоу, а шоу фріків. Продюсерам треба емоцій, кожної тварі по парі - скандалістка з Одеси, підарок-"юрист" з Закарпаття, жона "турєцкоподданного" і т.д. Про кулінарний хист НЕ ЙДЕТЬСЯ.

З
Злой

Два слова УЕБИЩЕ ТУПОЕ. Я не понимаю как с ним ещё кто-то разговаривает. Ведет себя человек как сыкливая гнида. Жду когда он свалит с проекта, портит впечатления от проекта.

Д
ден

М-да! Юрист??? Шостий рік в юриспруденції??? Батько підполковник??? Ну, вибачайте народ...але це ж повний абсурд!!! Які юристи так розмовляють??? Це яким способом такий юрист доказуватиме свою думку??? Так він обматюкає оппонента чи клієнта і почне бити....В голові не вкладається...Ганьба!!!!Порада від мене....засунути свій диплом подалі, і ніколи не заікатися про свою спеціальність...і головне- почати читати!!! Це факт на обличчя, що ця персона не прочитала в своєму житті жодної книжки, інакше словарний запас би був на кращому рівні...

К
Кухарю

ти, мабуть, його родич, чи брат по "розуму", якшо так пишеш! якшо шоу стає вдовищним лише при наявоності таких клоунів, як Цуперяк - вам уже ніхто не допоможе. то діагноз! і пишатись тут нічим, сиди мовчки, щоб ніхто й не здогадався про твою хибу розуму!

1
10%

Олег: коротко и по сути.

ТЦ
Толя Цупиряк

І зара я вас тут усіх роздеру як жаб ви усі тут ПРО СРАКУ ТІКИ ДЕМАЄТУ!!!!!!!!!!!!

ТЦ
Толя Цупиряк

Ми зараз посмотрим хто це такий умний роздеру я жабу.

К
Кухар

Не пиз...іть усі. Багато коментаторів заздрить Толіку і сидячи вдома мріють бути на його місці в числі 11 найкращих кухарів-аматорів України. В вас усіх говорить заздрість. По-перше без Толі програма не була б такою видовищною. По-друге якщо ви всі такі розумні то чому не поїхали на конкурс. А Толіку бажаю удачі.

Г
гость

Толя, навчись розмовляти по українськи, а то ти говориш по закарпатському, то не всі розуміють тебе. Навчись вести себе пристойно, контролюй свої емоції. Ганьба, що ти закарпатець, та ще й юрист.

Ч
Читач

Олег найточніше підібрав слова щоб охарактеризувати цього КЛОУНА!!!

Ч
Читач

Олег найточніше підібрав слова щоб охарактеризувати цього КЛОУНА!!!

О
Олег

Комплексно ганьбить Закарпаття, кулінарію, юриспруденцію і чоловічу стать...

М
Марина

без него мастер шеф будет скучным Толя звезда мастер шеф!!!!

Л
Лена

Я вважаю шо ві норм

Я
Я

Ганьба на пів світу за такого ідіота

Р
рпрппо

гей

1
123

лошара слабонервна, перебачте за слово))

Читайте також