Закарпатець навіть на передовій знаходить час для улюбленої справи

9
1

Історію про Бейла, солдата артилерійського підрозділу, розповіли на сторінці 128 окремої гірсько-штурмової бригади.

Бейло в 128 гірсько-штурмовій бригаді з 2021 року та відповідає за підготовку машини й заряджає гармати. А в перервах між бойовими завданнями закарпатець готує для побратимів смачні страви, адже це його давнє хобі.

"Роблю все прямо на позиціях, для цього ми купили газовий балон і влаштували польову кухню. Найпопулярніші страви – борщ і картопляне пюре, але нерідко готую щось менш традиційне, наприклад деруни чи млинці. Щодо меню завжди раджуся з хлопцями, стараюся урізноманітнювати його. Чи смачно виходить? Скажу так, що відходів у мене ніколи не буває. Навіть така банальна страва, як макарони з м’ясом, виходить смачною. Тому що я завжди беру з собою свіже, а не консервоване м'ясо, і вмію його приготувати так, що воно не сухе, а тане в роті. Зрідка на замовлення хлопців роблю шашлик, причому не на вогні, а на сковорідці. Відкритий вогонь на позиціях розкладати не можна, щоб не демаскувати себе", — розповідає Бейло.

Минулого місяця в захисник відсвяткував 30 річчя. Бейло зазначає, що найкращим подарунком для нього стало побажання товаришів – наступний день народження відзначити дома в Ужгороді в колі сім’ї.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ЩІ
щастя і сил усім їм

Молодець! Най так і буде!

Читайте також