Закарпатська обласна рада ніяк не збереться, аби звільнити представників ОПЗЖ з посад

20
19

Закінчується 41-й день війни з росією. Чи не кожного дня з'являються повідомлення про те, що представники проросійської партії ОПЗЖ зраджують Україні і переходять на бік окупанта у тій чи інші громаді на сході та півдні нашої держави. Таке відбулось вже у Мелітополі, Куп'янську, багатостраждальному але незламному Маріуполі та інших містах.

Президент Володимир Зеленський своїм указом від 19 березня 2022 року призупинив діяльність ряду партій, серед яких і ОПЗЖ. У Мукачівській міській раді не допустили на сесію депутатів і звільнили секретаря - представників цієї партії. Щоправда, поліція намагалася все таки завести їх у зал засідань - не вдалося.

Країна захищається від окупантів, суспільство проявляє громадянську позицію, відстоює Україну, люди гинуть за неї - в українців є величезний запит на справедливість і очищення нашої держави. Це стосується, зокрема, і діяльності проросійських партій та її депутатів.

Натомість, у Закарпатській обласній раді все спокійно: ОПЗЖ і далі на посадах. То в чому ж причина? Чому голова обласної ради не збирає сесію? Справа , звісно, у політиці.

Фракція Рідне Закарпаття та Батьківщина разом з ОПЗЖ всіляко блокують проведення сесії. Роблять вони це через те, що їм дуже потрібні голоси проросійської партії у Мукачеві. Тому і не дають ображати представників цієї політичної сили.

Їх план простий: Рідне Закарпаття руками депутатів отримує посади у Мукачівській міській раді, Батьківщина ставить на голову Мукачівської районної ради Михайла Ланя, а в області зберігають свої посади представники ОПЗЖ.

Разом з тим, всі чекали, що Іван Чубирко стане депутатом верховної ради замість Іллі Киви, якого позбавили мандата. Тоді питання відпало би само собою, адже він би не зміг об'єднувати посади.

Та не склалось, вчора у ЦВК повідомили, що не будуть приймати рішення про обрання народним депутатом представника ОПЗЖ, у зв'язку з указом президента про тимчасову заборону діяльності партії. А наступним у списку був якраз соратник Медведчука Іван Чубирко.

Тепер стає очевидним, що політичні сили Рідне Закарпаття, член якого Володимир Чубірко, (голова обласної ради), та Батьківщина будуть і далі захищати проросійських депутатів у своїх цілях, щоб не порушити конструкцію та намагання впливати на процеси.

Очевидно, що суспільство та загалом закарпатці, негативно оцінюють такі потуги, вони вимагатимуть і надалі очищати органи місцевого самоврядування від потенційних колаборантів.

Бо хто знає, як би повели себе ці політики, якщо чобіт російського солдата ступить на всю територію України.

Скоріш за все - це були б саме ті люди, які зустрічали б окупантів з квітами. Принаймні, жодних заяв щодо російсько-української війни та засудження дій путіна і росії ці депутати так і не зробили.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

О
Олеся

До ОТГ . Запропонуйте меру закрити сепаратиські церкви. Вигнати продажних дурних попів московських.

P
pfr

де ся діли ромаріо, пушкін, до нижньої марги і другі сволочі, што туй пінов з рота кликали путіна? задвохсотилися? а, не не мавут час, майже дерибанят гуманітарку і чекавут, чия возьме. А кіть дашо, то будуть кричати "орбан памагі ввєді вайска"

Г
Гафія-2

Там у ВСІХ ПРОДАЖНИХ РАГУЛІВ-Прислужників Мертвечука в Жденієві ЗАБЕРІТЬ-І ЇХ САМИХ ТЕЖ ЗАБЕРІТЬ!-Ф-фу -фу і Цього ФФутболішта шо з ОблРади-Мирослава Щ.. і Він був Вроді?"ПРИСТРОЇВСЯ Часи Читати колись...в УжНУ*-Отой Навчить Ствудентів-як член ОПЗЖ

Г
Гафія

Кажуть прямо зараз в жденієво на дачі йде опис майна медведчука АРМ, забрали вже дорогущі квадрики, майбах на штраф площадку , надіємося для військових. Далі все заб5руть в чубирки, а потім в пособників мілкої політики закарпатських рагулів

Б
Березнянин

На вили скотів

М
Марко

За що гинуть молоді воїни, коли в тилу нечисть?

П
Петро

А по законам військового стану не можна цю раду розігнати нахер?

*
*****

Всі продажні проросійські депутати та їнші діячі повинні сидіти у в"язницях!

М
мухтар

Та там в Закарпат ОблРаді-десь Процентів % 60-Сепари...ТАЙНІ "русУни"політичні...(шо Прямо в Очі не говорить а все-Тайно..Із-под ТИШККА)-А Продажні-і-і Які...частина з них-Просто МЕРЗОТні Люди

СС
СуперМен СуперМен

Мілкі цінічні зрадники скоро і до вас черга до йде в Зеленського, щоб зрозуміли. Чекати асвабадітелей, займатися трафіком наркотиків просто так вас не пронесе

П
Паша

А в Мукачеві ? Докіть будуть ОПЗЖ сидіти у комітетах ?

О
ОТГ

Пропоную меру Мукачева написати відкритий лист президенту України , зі зверненням , в якому повідомити про невиконання прямих державних обов‘язків депутатів обл. ради перед народом України , про саботування наказу Президента (забороняючого діяльність у воєнний період партій пов‘язаних з рф) . Зважаючи на тенденцію останніх днів , а саме тягу до колобораціонізма представників партії опзж , існування вище вказаної політ. одиниці ставить під загрозу спокій цілого регіону , в зв‘язку з чим громада просить центральну владу негайно вжити заходи .

У
Україна

Хто прикриває дії проросійських партій, депутатів та виконуючих обов'язки, пожиттєво відсторонити від депутатської діяльності!!!

У
Україна

Невже, немає вищих органів,щоб вже зачистили цих .....

?
?8?87878

ТакГолтоваа Виконавчого Аппарату ОблРади-Друг МЕРТВЕЧукка і Акт ЧЛЕН ОПЗЖ-А СКОРШЕ В СЬОГО-ТАЙНИЙ ВОРОГ НЕЗХАЛЕЖНОЇ УКраїни!!=*ЦЕ Шо Велика НОВИНА?-Люди Давно Там Знають у Жденеві-Хто Такий Мирослав Щ.-з ОблРади

СУ
Слава Україні

На... й звільгіть опзж, уродів кончених Вони ще коректуванням займаюится

З
Закарпатець

продажна сучарська компаныя

СС
СуперМен СуперМен

Нічого , після завершення війни їх всіх підуть з опзж разом ідіотів неадекватних.

В
виборець

Дуже прикро і велика ганьба, за нашу так звану обласну раду, яка за півтора місяця війни з фашистською рашею, так і не спромоглася визнати росію агресором-окупантом, а путіна нацитським терористом, який влаштував справжній геноцид українського народу! Нешановні депутати, невже жадоба влади і вузькопартійні інтереси так засліпили вам ваші мізки? Невже зовсім не відчуваєте докори совісті? Як будете пояснювати свою мовчанку дітям і суспільству після Перемоги?

Читайте також