Закарпатська угорка Еріка Герцег перемогла у шоу Хочу в Віа Гру (ФОТО, ВІДЕО)

18
18

За результатами голосування телеглядачів 4 країн - України, Росії, Білорусі і Казахстану - було сформовано новий склад легендарного на теренах СНД гурту.

Після запеклої боротьби перемогу здобула трійка Надії Мейхер - Міша Романова, Еріка Герцег та Анастасія Кожевнікова.

Ці результати були оголошені у п'ятницю, 25 жовтня під час гранд-фіналу шоу. У підсумку, за підопічних Мейхер проголосувало 59,04%, за трійку Альони Вінницької - 40,96%.

Оприлюднення результатів супроводжувалось виступами відомих артистів. Зрештою, як і самих конкурсанток, які щосили намагалися вразити продюсера Костянтина Меладзе не тільки своїми вокальними здібностями, а й харизмою, сексуальністю та впевненістю на великій сцені.

25-річна Еріка Герцег народилася на Закарпатті в прикордонному угорському селі, де навіть уроки ведуться угорською мовою. Еріка прожила там 18 років. Батьки герцег одружилися, коли мамі було 18 років, а татові – 22. Через рік народилася Еріка. Проте коли мати дівчини народжувала другу дитину, у сім'ї трапилося горе. Травми під час пологів призвели до психічного розладу на все життя. Через горе батько Еріки почав зловживати алкоголем. Але він зумів взяти себе в руки, не кинув хвору дружину і сам виростив двох дітей. "Я живий приклад того, що всього в житті можна досягти. Вивчити мову, схуднути і потрапити у фінал "Хочу у ВІА Гру". Додамо також, що до шоу Еріка стала відомою завдяки відвертій фотосесії у Playboy.

Виступ тріо Надії Мейхер

Перша частина гранд-фіналу

Друга частина гранд-фіналу

Коментарі

ДК
до Ксения

яка тобі різниця,з ким вона ходила і шо робила,тут говориться про її голос і взагалі.Говорити багато чого можна,заздрити погано

СШ
Самосвал Шоні.

Не заздріть! Класна дівчина і співає дуже гарно. Не треба обзивати, гордіться, що маєте землячку, яка показала себе шикарно! На рахунок шлюха, не шлюха - так зараз кожна друга така! Молодец дєвчонка!

K
Ksenia

В Берегові працювала офіціанткою...всім свій номер роздавала...на дискотеці в К2 таке виробляла,що бридко було дивитися..і кожен раз уходила з мужиками...кожний раз з різними..не думаю що вони її вокалом там займалися...

1
122

голос гарний..хай там вас жаба не давить

?
???

Шлюха - дівчина, яка торгує тілом за гроші !!! Є докази стосовно Еріки... ??? Тоді мовчіть в тряпочку. !!!

М
МсМурфию

..а ты попробуй корень жень-шеня привязать к херу..может так будет толк...

Л
Лора

Молодец венгерка утерла нос всем мажорам с больших городов и предыдущим участницам с Виа Гры. Не зная толком русский язык так хорошо спела, молодец девчонка супер Закарпатья на высоте. И пусть каждые талантливые девчонки или парни с провинции докажут, что они лучше любых городских с мегаполисов. Класс уважаю

M
McMurphy

І нішо туй із шлюхи, на яку дрочать угорські тінейджери, героїню ліпити!!!!!!

M
McMurphy

Мова йде не про сором, а про життєві цінності і шляхи які вибирає людина для досягнення мети.А ваша землячка аж ніяк не є прикладом у цьому плані, можете радуватися за неї, покликати її заміж, говорити всім шо вона ваша землячка- то є ваш вибір, але вона не принесла жодної суспільної користі для Закарпаття, і боюсь шо не принесе тому я не хочу мати таку землячку!!!!

Д
ден

Будьмо відверті....може комусь і не подобається то....але факт залишається фактом...Наша землячка є дівчиною з гарною зовнішністю, але-не більше! От вокальних даних в неї немає жодних...І прикро визнавати це, але якоюсь великою співачкою вона явно не стане. Це буде абсурдом!

М
мкчв

Про сором в плейбої пишуть напевно ті, хто ще ніразу той плейбой не купував і в очі не бачив. А тому і порівнює його з німецькими порножурналами далеких девяностих, з якими пряталися за гаражами. Хоч раз в житті купіть і подивіться шо то за видання, а потім пишіть про сором. Ні Еріка, ні стиль музики, яку вона співає не є моїми вподобаннями, але незважаючи на те - отримати преміальні місця в такому шоу то круто.

TM
to McMurphy

тобі ще все нико не дав?

M
McMurphy

На рахунок "гарно співати" я б поспорив з тобою. Єдине що вона гарно вміє то лобок побритий показувати і сіськи.

М
Михайло

Жаль, що тепер в PlayBoy бути модно... Колись це був сором... тепер бути курвою модно. Люди, куди ми котимся? Дівчина знялась в PlayBoy і вже весь інет гуде... Що з світом сталося? Мені соромно за тих дівчат, шлюх, котрі рвуться в PlayBoy, ВІАГру і т.д.

Т
Транскарпатія

Молодець. McMurphy, у кожного свої цілі. Вона своїх досягає, а ти ? В неї гарне тіло, не кожного публукують в PlayBoy. Вона - вміє гарно співати, ти - погано писати. Таланти повсюду.

П
попередникам

жаба людська не мае кардонив...

Я
я

Як на мене , то були дівчата набагато кращі і талановитіші.....

M
McMurphy

Гордитися тут мало чим!!!!!

Читайте також