Закарпатські регіонали стали «зірками» американських ЗМІ (ФОТО, ВІДЕО)

13
40

Новоспечені нардепи від ПР Іван Бушко та Василь Ковач засвітилися у американських виданнях як головні забіяки і таран партії влади у новому скликанні Верховної ради.

В окремих сюжет західні журналісти не стримували сміху та сарказму.

Найактивніших серед закарпатських регіоналів у сутичках другого, як і першого дня був звісно Нестор Шуфрич, який славиться репутацією забіяки.

Закарпатці «прикрасили» сторінки nbcnews, abcnews, lacrossetribune, cnn.

 

Коментарі

М
Мішаний

Русин - гнати маскалів з лиця землі. Ви ще нам Закарпатцям віповісти маєте за то шо вкрали після другої світової. Розвелося вас дофіга у нас. Ти не Русин а маскаль. Не путай іміграцію з туризмом!!!!!

ЗД
Звертаюся до РЕАЛІСТА

до реаліста ..людоньки ви тупі чи що,так потрібно,працювати кулаками??ви б хоч свмі усвідомили ,що ви пишете..маячня

П
Патріот

Позор!!!

Е
ЕКО

плять йепанути би межи них 5-6 гранат тай і всі проблеми

O
Olena

Joj-joj, hanjba...

Г
г

Два дибіла то є сила!!!

Р
русин

Гнать фашистов-свободовцев из Закарпатья к едреней-фене!!!!!!

F
Fredy

Щось не можу зрозуміти логіки багатьох тут коментуючих. Якщо свободівці лізуть з кулаками - то вони "чесні, патріоти, лице нації", а якщо регіонал случайно десь упирається - то все, "позор нації". Щось однобоко получається... А як на мене - то та поведінка, яку проявляють свободівці у раді перші дні говорить сама за себе. Конструктиву у цій Раді не буде. що не голосування - то клініка

П
патріот

Треба скоротити чисельність у Парламенті з 450 до 300.Їх же народ кормить дармоїдів.І ТО половина з них без нормальної освіти дипломи собі покупували.Є такі шо школу ледва закінчили на 2 і 3.Треба коли балатуються у Верховну Раду нехай здадуть екзамен хотя би по основних законах України.

П
Петро

Закарпатський народ тупорилий. Я взагалі був проти того, щоб у ВР хтось проходив з Закарпаття. Рівень інтелекту у наших обранців нульовий, продажні як скоти (хоча це менталітет закарпатський такий). Одним словом, маємо те, що маємо

МП
Містер пуцкул

до: Іван Іванович Лиш давайте не розводіть срач за свої нациків із ВО Сволоти, бо зараз начну питиції писати шо довго би їх читати. Єден Кличко розумно робить шо нелізе битися, во ісе чоловік.

ІІ
Іван Іванович

Шановні авганці, а хто вам заважав це зробити коли від вас пільги забрали! Всі тут тільки трипати язиком знають. Одна СВОБОДА яка показує що вона є у парламенті. А всі інші де БАТЬКІВЩИНА що вона зробила в парламенті??? Народила двох ТУШОК! От і вірь цим опозиціонерам за чистий список!

А
аааааафган

пидераси

КЁ
кабул ё1985

ВОИНЫ АФГАНЦЫ ДАВАЙТЕ ОПУСТИМ ЕТИХ ПИДЕРОВ НА МЕСТО.НИКТО КРОМЕ НАС НЕ СДЕЛАЕМ ЕТОТ ПОСТУПОК.МЫ ВИДЕЛИ СМЕРТЬ АЛЛАХ АКБАР

ІІ
Іван Іванович

ВАС ПРОСИЛИ ЗРОБИТИ ТОП НОВИНОЮ І ТЕ, ЩО БАЛОГИ ГОЛОСУВАЛИ ЗА СПІКЕРА РЕГІОНАЛА. ХІБА ЦЕ НЕ НОВИНА? ЧИ ПРОСТО СПОНСОР ЗАБОРОНИВ!

Б1
баграм 1985

шцурави нам надо валить всех етих пидеров.АЛЛА+Х АКБАР

%
%

После развала предателем горбачевым союза,Украинская республика в лице этих,а теперь и новых ушлепков, объявили "незалежнисть", раздеребанили остатки страны между собой, сейчас просто воюют как и тогда за кусок пирога,о народе там и речи не идет, народ это и есть та "тушка" которая прописана в конституции как формальный механизм для выборов одних и тех же бандитов с красивыми названиями партий, чему тут удивляться раньше они ходили толпой(бандитскими группировками) на стрелки по разным помойкам,а сейчас в парламенте партиями,и нет там хороших и плохих, там все одинаковые. Когда уже люди проснутся и до них дойдет, что не голова рыбы гнилая,а все общество отупело и прогнило. Нужно менять свое мировоззрение,а не ровняться на такую же гнилую европу,в которой 30% арабов и регулярные массовые беспорядки,видимо от хорошей жизни.

ЭТ
Экс тремист

Мала куча просит больше! Два коктеля молотова в эту отару нехватает!

К
Катя

........ слів нема, одні емоції!!!!хоть би вже нормально побилися, а то потолкалися як девки, показуха.(((((((

В
Ветер

Яценюк там видно засунул шановному депутату от Виноградивщини.....И спасибо нашему быдлу народу что вот таких выбирает...

Л
Леха

Алеху Ты не прав. Это не Гондурас, это Зимбабве... А если серьезно, то я думал, что трансляция идет из Берегово. Стыд и срам , что Украина так себя выставляет на посмешище всего мира. Видимо сильно не хочется Януковичу в Европу. Ведь там воровать им не дадут, а Путин даст, потому что сам ворует.

Й
йовжико

шо товстожопы Регы-аннали ковач з Бушком йончыком знавуть битися?Та уни кроме члена посикати нич тяжого в руках ы не держали..Партыя Сказала ФАСС,ы вони "ТУШКИ" Данецьких Бандюковичыв сказали ЕСТЬ Партыъ!!!!!

A
Alex

Не ту страну назвали Гондурасом.

.
.

Они так прикольно друг друга за жопки жмякают =)

MO
makarova olga

Ось, шо маємо те маємо. Не треба було на виборах тупити. Соромно, через таких ушльопків нас українців за нормальних людей не сприймають, а ще в ЄС рвемося. Та нам до Європи, як до неба.

В
Ветер

Шестерки даунецкого клана в деле

3
39й

до: Золі Та уже проголосвоали за нового Гітлера Тягнибакса, відео попозирайте як там по команді галичанського паціента начали рикати "Слава україні - Героям слава" - ото не депутати ото натиніровані нацисти. Даже у резолюції ЕС сказали щоб ні одна із партій не входила в коаліцію із ВО Свобода.

J
joska

Take nevixovane, bezkulyturne, brutalyne, xo4e Ukrainu vesti v Eurosojuz, hanyba na zilij svit.

Р
Реалісту

Яку позицію вони захищали? Леніна азарова провести у премєра чи діда рибака у спікери? Їм сказали фас вони понеслися як пси. Така їхня функція.

Г
Гуцул

Хлопці думали ош у парламенті спочинуть а туй робити треба. доля закарпатського регіонала хужа послідньої тушки

Р
реаліст

Регіонали хоч не бояться захищати свою позиції. А ви хоча б раз бачили як Балога захищав свою позицію окрім фейсбука, бо ні. Вчора навіть Свобода та Порошенко, які є "опозиціонерами", говорили, що за принципи будуть лізти у бійку. А чи захищав відкрито власну позицію Балога у парламенті - ні, він лише знає з братами тихо перебігати з однією фракції в іншу.

1
111

голубі скоти.

Д
депутат

а де Мишо Блюк шо усрався уд страха перед Свободою в клозетови ся заховав????А Бушко алканавт тай ковач-Хряк то файна тяжка артилерия Риггив??СМИШНО ,це 2 дараби ШОВДЕРА!!Видко Папочка Чечетов сказав ФАС Салагам Закарпатським тай вони пушли сегенятка.

Ф
Фері

http://radikal.ua/data/upload/05615/69fda/6cc9d0990f.jpeg Ге отак всьо боло. Попередній комент удаліть.

ІІ
Іван Іванович

Просто Хлопці танцювали древній танець ось і все. Перший робочий день пройшов успішно) Що тут можна сказати такий у нас парламент, такі у нас методи діяльності і чого тут зробити не можна. Хіба не ми вибрали цих людей у Верховну Раду так саме ми. У тут нема різниці за кого ви голосували чи за СВОБОДУ чи за УДАР чи Батьківщину чи Регіоналів - бються ВСІ. Стоять осторонь тільки ті, які просто захищають свій бізнес і все більше нічого їм не треба.

С
серж

Одним словом ПидеРасы

А
Андрій

Галімі шістьорки донецьких

З
Золі

Гитлера треба назад....... шоби навів порядок.

В
вітя

так Яценюк ззаду нього..значить він і засунув

М
Миша

у бушка такое лицо как будто ему сзади кто то што то засунул в одно место

Читайте також