Закарпатську обласну дитячу лікарню очолив Євген Жупан

12
31

Колишня начальниця дитячої лікарні Єлизавета Біров днями написала заяву на звільнення за власним бажанням.

Її місце зайняв заввідділенням анестезіології і інтенсивної терапії, заслужений лікар України Євген Жупан.

Як розповів у коментарі Мукачево.net Євген Євгенович, сьогодні на нараді було прочитано наказ про його призначення виконуючого обов'язки головного лікаря.

У планах очільника лікарні насамперед - боротьба з корупцією та покращення матеріально-технічного становища в закладі.

- Основним завданням є викорінити побори у лікарні. Адже люди і так не багато заробляють, - розказав пан Євген.

Також, на його думку ще багато чого потрібно реорганізувати у лікарні, аби ще більше наблизити умови до європейських.

Мукачево.Net

Коментарі

КД
Коментатори дебіли

Я прочітав всі коменти, і таки враження що у Мукачеві жиють лохи, бики ітд.... Повага вам ...:-))))))

А
Азеф

Женьо най діточок лікує а не ПХНЕСЯ у політику. Сейсь дохтур ДУЖЕ любить бавитисчя у політику, корчить з себе ВЕЛИКОГО русина, тай мало "стучить" безпекашам на своїх конкурентів по "русинству" (тото вшиткі порячдні люди знауть). ЖУПАН тото СЕПАРАТИСТ, хоче абисьме отєдналися від НЕНЬКИ-УКРАЇНИ. ЦИТУЮ - "У вересні 1994 року за депутатським поданням Є. Жупана до розгляду сесії Закарпатської обласної Ради було подано питання про статус автономії краю. У підготовленій «Заяві про включення в порядок денний питання про статус автономії нашого краю» констатувалось проголошення Підкарпатської автономної республіки та в її складі Берегівського національно-культурного округу. Обласну Раду пропонувалось перейменувати на парламент Подкарпатської автономної республікиДжерело: http://www.zakarpatia.com/?p=789© www.zakarpatia.com. Жупан то СЕПАРАТИСТ, цімбор ГЕЦКА Петра, якого розшукать безпека. ОТО є ІСТИННА ПРАВДА про сього чоловіка ЗРАДНИКА УКРАЇНИ

123 до Олександра

Якщо для лікаря зарплатня в сумі 2500 грн. для нього мала, то нехай піде на "Точприлад" працювати, там 2000 платять, роблять точно также в білих халатах, клепчешь собі детальки і куришь бамбук. Або якщо ні, то ще краще, нехай піде на ГІД, там же, як ти говоришь, маржа в 300%, та й ще, як ти кажешь, багато розуму не треба. З ГІДа в лікарню люди не підуть працювати, а вот на ГІД всіх, хто бажає, лікарів, "ласкаво просимо"!!!Там же ж все так просто!!! Тільки запам"ятай - підприємці купують собі машини в кредит, а лікарі чогось за налічку.

Я
Я

Взялися за лікарів, учителів... Боріться з корупціею в МІЛІЦІЇ, СУДІ, ПРОКУРАТУРІ !!!! Чого там не звучить таких високопарних слів ?!?

ВД
Відповідь дерценському

дерценський Доки будуть головними лікарі , усе буде так , ош чого його поклали ? Чого не мене ? Кілько заніс ? Кілько йому треба буде занести ? Або якщо уже кладуть головного лікаря , то має вибирати колектив таємним голосуванням із тих , кого більше всього поважає. Тоді буде менше розмов і образ. Люди будуть спокійні , що вони самі ,,вибрали собі на голову " Це не є реально зараз, коли призначає людина , яка в даний момент керує медициною в Ужгороді , але вже дуже скоро стане реальністю. Бо мовчати вже ніхто не буде . Це вже в історії.

О
Олександр

У цивілізованому світі головний лікар не є лікар за фахом. То є просто менеджер. Доки буде так , як у нас тепер , доти буде бардак. Якщо правда , що рухаємося до страхової медицини , то скоріш за все посади головних лікарів посядуть менеджери. Це буде набагато краще і для колективу і для держави в цілому. Але тоді ніхто не ,,занесе " за посаду , не буде ,,тендера" за посаду.

ДП
до пузяк

По-перше, я вона, по-друге, я не медпрацівник, по-третє,я розумію, що саме ви є самою порядною і можете давати оцінку іншим - більш порядний, менш порядний, духе порядний......тому не наполягаю, ви не вихованка системи, ви така вродилися.

ОП
олена пузяк

Я так розумію, що Ви і є той "молодий, незаангажований, розумний"! я не вихованка системи, я вірю в порядність людини, однак по-справжньому порядних людей зустрічала дуже рідко. а Ви молодий, а уже ставите штампи: "вихованка системи"! ще й до влади не прийшли!!!!

ДП
до Пузяк і інших

Не кидайтеся в крайнощі, ви достойна вихованка системи - всі однакові. Тут і проблема, що за якимось штампами, пустими примітивними вигуками( заткнути комусь рот) не видно Людину. Та Кого це цікавить? Всі молоді тупі - це як? Ви якого віку?

Ф
Ферко

Без слів!

ОП
олена пузяк

до довбуша я Вас прошу, пане, молоді ще гірші будуть, бо всі вчились за нянькові гроші, тепер їм на плані придбати житло, відбити затрати, тому незаангажованих нема. потрібно змалечку дітей вчити порядності, а у нас з дитсадків діти знають, що всім треба нести!!!!

Д
довбуш

Пора міняти всіх головних лікарів,щоб не зажиралися.Зараз модно головним лікарям на джипах їздити.Але якщо міняти то на молодих незаангажованих владою та щей на розумних

М
Мукачево

Правда, ніхто не заперечує: досвід і життєвий, і професійний має велике значення, але мислення, світосприйняття людей пенсійного віку відмінне від молоді( не беремо за основу 20-річних). Медицина змінюється щоденно і є багато складових, щоб людина( лікар) за цими змінами встигала. К.П.Бала(Царство йому Небесне) практикував до останнього(за 80), бо був найкращим, але давав дорогу молодим, навчав їх, радив, не боявся конкуренції, а головне, не боявся втратити посаду.

АВ
Анця в кедах Адідас

Що таке корупція? Якшо бідному лікарю який працює з ранку до вечора дали тих нещасних 20грн., то вже біда?Тим більше якшо він їх заслужив! А ви підіть в любу організацію - з вами за 20 грн., ніхто і говорити не буде,помінялося керівництво - може і на добре. Я хочу щоб наші діти були здорові!!!

О
ооо

Бо у дитячій лікарні молодим не дають нічого робити.Тепер всі пенсіонери будуть працювати до останнього подиху.

ЗС
за справедливість

Смерть Небесної сотні,люди гинуть в АТО за те,щоб продажний пенсіонер,який поміняв не одну партію,який за гроші рідну маму продасть,став головним лікарем.Невже в лікарні нема молодших порядних лікарів?Ганьба.Тепер корупція розквітне під його керівництвом.

Ц
цікаво

А коли почнуть змінювати головних лікарів у інших районах? Може досить їм обкрадати державу і народ?

О
Олександр

Ну і що , що на Тойоті катається. По вашому хороший лікар , який врятував не одну сотню дітей має возити свою дупу в Матізі чи Вазі ? Чим він винен ,що лікаря держава оцінює в 2500Грн на місяць? До чого це взагалі. Це не наша справа. Хай лікує далі. Лікар від Бога. Він не на Гіді наторговував з маржею в 300% Вітаємо. Для того багато розуму не треба.

У
Ужгородець

Ліза отделалася дуже легко. Маючи будинок в ніредьгази , громадянство всієі родини, дити живуть тільки в Угорщині , бізнес аптечний в Угорщині за наш з вами рахунок. Тобто якщо потрібно доказати, елементарно , починаючи з кордону.

ПС
Правий Сектор

Вітаємо Жупана з посадою ) стоп корупція!

ДР
до русина

Бобинцю не бзди

К
Колега

Щиро вітаю Євгена Євгеновича.Це дуже порядна людина,користується повагою практично всіх працівників закладу.Хай Вам Бог помагає у цій не легкій праці.

Д
Да

Даааааа ," У планах очільника лікарні насамперед - боротьба з корупцією (роз. Корупціонери ті хто бере хабарі і не ділиться з очільником)та покращення (свого)матеріально(+1новий будинок)-технічного (новий L200)становища в закладі(-0000)." )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))А у мене в ПЛАНАХ стати президентом .

Ч
читач

ВВажаю, що зміни потрібні, як ніколи. Раз працювала попередня керівник із старою владою, то чому б і не піти добровільно і зайнятися лікувальною справою. Треба взагалі міняти керівництво кожні 2-3 роки, щоб не зажиралися. Всі люди однакові, лише посади та статуси деяких кардин6ально міняють.

А
Артур

Судячи з коментарів Біровка не добровільно написала заяву. Починає мочити Жупана

О
Ого

Порядна людина, патріот Закарпаття. А пані Ліза, хай краще йде в угорщину до дітей та й займається там сімейним бізнесом)))

Л
Лимба

Слава пудкарпатським русинам! Яким є наш Жупан.

БЗ
Боротьба з поборами?

Тоді хай пан Жупан прозвітує, за яку заробітну плату придбав авто Тойота Рав 4 останньої моделі? Люди! Вас за лохів тримають!

МЗ
МІШКО З ВАРИША

ПАКРАЩЕННЯ

З
Закарпатець

Дуже добре що помінявся керівник, може наведе якийсь порядок у лікарні, а то попередня тільки корупцією і займалася.

Р
русин

дуже непорядна особистысть

Читайте також