Закарпатську ОДА захопили силовики і чиновники. Люди взяли будівлю в облогу

25
57

Близько пів тисячі беркутівців і працівників міліції і аналогічна кількість чиновників з найближчих районів на чолі з головами РДА з 14.00 блокують центральний вхід до адміністративної будівлі.

Силовики також зайняли фойє ОДА. Усі вони екіпіровані металевими щитами та гумовими кийками. Двері забарикадували дерев'яними опорами. Впускають тільки за посвідченням.

За неофіційною інформацією чиновників з районів (Іршавський, Міжгірський, Перечинський, Мукачівський) спеціально привезли під Закарпатську ОДА по сто чоловік з кожного. Самі чиновники пояснюють свою присутність бажанням захистити архітектурну споруду (будівлю ОДА) від львівських націоналістів, які, начебто, прибули в Ужгород, аби  зруйнувати її. Серед них помічені чиновники Іршавської РДА та голова Василь Ковбаско, чиновники Мукачівської РДА, керівник управління юстиції Закарпатської ОДА В.Ільницький.

Щодо мітингуючих, яких від "чиновників-тітушок" відділяє ряд Беркуту, то їх кількість під Закарпатською ОДА постійно зростає. Вони зайняли площу Народну, їх вже понад тисячу. По центру площі почали встановлювати намет.

Близько 16.00 обмін вигуками "Ганьба" з одного боку, та "Закарпаття" з іншого, змінилися на кидання сніжками та салютами.

На початку мітингу до людей вийшов голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида у супроводі мера Ужгорода Віктора Погорєлова. Він звернувся до людей, зауваживши, що до нього не має бути претензій і що він готовий до переговорів. У відповідь почув вимоги про відставку та традиційні вигуки "Ганьба".

Варто також зауважити, що на сьогоднішнььому мітингу закарпатських чиновників фактично використали у ролі тітушок, чиновників-тітушок, які люди вже почали називати чинушами. Таке собі закарпатське ноу-хау.

Мукачево.net

Коментарі

O
Oleg

>>Закарпаття<< И я бы в Харькове Добкина одолжил, для наведения порядка.

З
Закарпаття

Дорогие Харковчаене, позаимствуйте на Закарпатье М.М. Добкина дабы он навел порядок в этом живописном крае!!!

Ю
Юлий

Какая амнистия? Сначала надо каждому по дубинке в зад вставить, а потом пересажать всех пидарасов с евромайдана в Киеве и их сторонников в других областях. Кому не понятно – звони 0995061005 объясню – Юлий из Мукачево.

АВ
Абрамович Всея Руси

Воров меняю на воров!!! хаххахах ....

І
ІваН

Вуйко Славко! С из города Стаканова Лоханской области. Трамвайные рельсы мэр выкорчевал не из за страха перед западными завоевателями, а чтобы нагреться на ломе. Как людей бандеровцев никто не боится. А бояться что придя к власти они развалят всю страну еще больше, чем рыгиналы. И кроме львовян та франковцев мыть эуропейские сортиры будут дончане и луганчане

НК
Никайтесь ко може

В Закарпатье едут Йоббики, так что вам мало не покажется А смурфики будуть?

000-13 РР

Мукачево нет молодці)Вони ще не так витерають коменти, а вот Закарпаття онлайн...Там не реально висловити свою думку. Отже "товариство" - Захоплення держустанов призведе до того що не буде виплата - зарплати, пенсії, соцдопомог і т.д.з чого будемо жити?Не всі можуть жити на майдані там їсти, пити та шуміти та ще гроші за це діставати.Бо най не каже ніхто, що вони нічого за це не отримують.

Д
ДЕРЖСЛУЖБОВЕЦЬ

ЧОГО МУКАЧЕВО-НЕТ ВИТИРАЄ КОМЕНТАРІ, Я ДЕРЖСЛУЖБОВЕЦЬ, ПРАЦЮЮ І ПРАЦЮВАЛА ПРИ РІЗНИХ КЕРІВНИКАХ, РОБЛЮ ЧЕСНО СВОЮ РОБОТУ ДЛЯ ЛЮДЕЙ,А ВИ ВСІХ ПІД ОДНУ ДУДКУ, ЧОМУ ТРЕБА БЛОКУВАТИ МОЮ РОБОТУ? Я ПРИЙШЛА НА РОБОТУ ПРИНЦИПОВО, БО ВІД МЕНЕ І МОЇХ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ОБОВ"ЯЗКІВ ЗАЛЕЖАТЬ ІНШІ, А БУЙНІ З ВУЛИЦІ ЩО ЗРОБЛЯТЬ? ДЕМОКРАТІЯ - ЯКЩО ВИ ЇЇ ДОБИВАЄТЕСЯ - ДЛЯ ВСІХ, АЛЕ НЕ МОВОЮ ТИСКУ І УЛЬТИМАТУМІВ !

000-13 РР

Заворушення мають бути засуджені громадською думкою тому, що ці дії не несуть в собі вирішення основної проблеми, а лише посилюють фінансово-економічне становище простих людей, які не розуміють сенсу та наслідків того, що відбувається

ВС
Вуйко Славко

4. 22 года . блядь. вышел вот сегодня на улицу- с рынка уже пьяненькие наследники великай пабеды с покупками. таксисты мечуцца (холодно жэ) прокурору денежки зарабатывают. работники с картонотарного потогонного комбината со смены идут. клянут еуромауданников. ща зайдут в наливайку йобнут по сто за героический беркут и шоб бандеры провалились в свой еэс. и спать. блядь.

ВС
Вуйко Славко

3. Естественно одновременно сидя в своих грязных сортирах бельгийских да ирландских, в которых они не разгибая спины , стоя на коленях убирают гейропейское говно. 22 года блядь. Назовите мне, блядь, за эти 22 года, сука, в правительстве хоть одного бандеровца. из упа там или оун. фашистика какого нибудь. хоть одного блядь. вспыхнуло там в 2005 пару имен и всьо и звизда - сумской коммунистическо-аграрный банкир всьо слил сука. мусора в донбассе - прокуроры,менты, судьи, налоговики, ходят блядь тормошат мелочь и середняк, выжимают бабло. платят хуле. лишь бы не фашисты!!!!!! блядь. луханский губернатор блядь боицца бандеровских фашистов и сдает в лом рельсы стахановского трамвая. блядь . шоб они сидя там у себя в карпатских схронах не приехали на своих фашицких трамваях захватывать стаханов. блеааааааааать!!!

ВС
Вуйко Славко

2. местные бюджеты в луханской области пилятся с таким визгом, со скоростью блядь квантов. ни дорог, ни парков культуры блядь отдыха блядь имени койкого. вода блядь по графику. горячая? да ну нахуй. Но тока шоб не аццкие жыдобандеровцы. зарплату не платят? 1200 гривен зарплата участковго терапэута? три участка в нагрузку за 20% надбавки? да похуй - главное шоб, упаси бог, уроженцы Тирнопиля или ,не приведи господи, Львива не захватили наши терриконы и не воткнули в них свои ужасные чорвоно чорные прапоры.

ВС
Вуйко Славко

Перепост. Тимчасове розміщення. Обережно - ненормативна лексика. Пишет лентяй ( shastya) 2014-01-25 12:18:00 22 года донбассян пугают фашицкими бандеровцами. 22 года блядь. вот придут бендеровцы и всьо. всем пизда. за эти 22 года красные директора днепропетровска, комсомольцы донбасса, каталы донецка проебали кучу производств - в рубежном и константиновке, армянске и снежном, горловке и северодонецке, лисичанске и прочая. кое шо конешно прикупили, ну как прикупили што за деньги а што за так. копанки - хуйопанки, металлолом , наркоманы и алкаши. но блядь - тока б не страшные бандеровцы , которые в итальянских туалетах моют немецкие жопы и стирают испанские подштанники. 22 года блядь.

Ж
ЖЕНЯ

У Рахівській свободі одні підераси такі як мельник,якого треба кастрірувати,бо приперся в Ужгород!

000-13 РР до Михайла

не ти рішаєш кому куди.іди та лижи жопу Львівянам вони тебе і так тільки за Мадярона як вони про нас кажуть приймуть.ти придурку.

М
МИХАЙЛУ

ЧЕМОДАН...НА ЕЛЕКТРИЧКУ ДО ЛЬВИВА...КОРОЧЕ НАХУЙ!!!

М
Михайло

Для тих хто хвалить Путіна і Росію:чемодан. вокзал .Россія там вам буде добре. Для тих хто проти львівян, я скажу; мусимо їх просити нам допомогти тому щоу нас одні за москалів,медведчуків,янека,і буде ганьба нам,як всі адміністрації впадуть а закарпатська буде стояти.

L
LSD

Бачу в коментарях висловлюється багато мадярських підстилок :)

Б
Бачі

Особисто до унгвара ваших у...йобіків навіть ви самі не сприймаєте... де ваші руни під назвами сіл, які у...йобіки недавно поприклеювали??? Мабуть Тягнибок із Симоненком познімали, а може самі жителі угорськомовних Закарпатських сіл, які проти у...йобіків???

Ж
Женя

Ну що бандюги галицькі,припливли?Ужгород вставай і жени цей бандерівський зброд на перевал,а там у братську снігову могилу!

U
Ungvar

Значит вот что, господа нацисты. Мы для вас - венгерские фашисты?? Не вопрос, ок. Но знайте. В Закарпатье едут Йоббики, так что вам мало не покажется

РУ
Разгоняйте уже майдан

Из-за этих нацистов майдановских держслужащие сидят без зарплат. В революцию они играться надумали, перенести столицу во Львов. Правительства точно нет, давно должны были накопать майдановцам в с-ку и разогнать по домам, как только начались стычки. Но уже не долго осталось превращать страну в руины, подрывать экономику и просто беспридельничать. Этих неонацистов стрелять без суда и следствия нужно.

000-13 РР

Половина пікетуючих взагалі не із Закарпаття!Вчора були привезені автобусами із Львівської області.

Г
гуцулу

верли тя из стройки из Питера? казавим ти не кради цемент по жебах..Богу дяковати ож не вбили тя то ти маскали..

О
Оросвейг

Бити оболоки у хижі - много розуму не треба. Свистати ми на того Ледиду. Дайте когось ліпшого, айбо свого, а не зальотного. Я думаю, наші люди мають бути цивілізованіше, і найти газду області без чужих керівників, своїм розумом, а главноє без дурної битки і гойкання.

ЙК
йоні ковач

ледиду на мило

Г
гуцул

проти мацкалів

Г
гуцул

проти мацкалів

Г
гуцул

проти мацкалів

А
андрюха

Я вам точно скажу що перед ОДА Львівські націоналісти собі дозволити збудувати барикади.Але якшо б в них в Львові наші люди собі таке дозволили то вони як кажуть "НА ВИЛАХ ВИНЕСЛИ Б".А в Ужгороді можна і наср.....

М
Мукачево!!!

ЛЕДИДА-УБИРАЙСЯ!

L
LSD

Oleg Щось цього не видно.

O
Oleg

LSD Мы не рабы !!! Не тех, не других.

С
Степан

Не хочу жить по ЗАКОНТАЧЕНЫМ законам

L
LSD

Читаю коментарі і дивуюся. Де докази того, що зі Львова хтось їде захоплювати Закарпатську ОДА? Що це за дурниці? Закарпатці мають самі вирішити вони народ чи раби Партії Рецидивістів, як це роблять люди по всіх областях.

O
Oleg

партизан До Мукачево Львов это бендеровцы, их гнать от сюда надо, мы для них мадьярские фашисты. Еще Львовяне нам тут права не качали, гнать их от сюда на ....

O
Oleg

Fox. Поддерживаю вас.

:
:)

Для володи. Захватить власть губернатора - ставленика власти ПР и установить власть НАРОДА. А насчет налоговой, казначейства ти прав. Нефиг финансировать власть ПР у Киеве.

П
патрийот

Закарпатье с Востоком, с Москвой. Папа Путин, спаси нас! Не хотим быть в Европе, мы привыкли жить в жопе.

ПД
партизан До Мукачево

Бо у нас кишка тонка, і наші люди маріонєтки, а львів то дійсно нація!!!

В
Володя

Хочу звернутися до так званих мітингарів, які пішли захоплювати або пікетувати ОДА: люди ви хоча б в принципі розумієте суть та призначення обласних та районних адміністрацій? Зі всієї виконавчої влади адміністрації несуть найбільшу користь та найменшу шкоду суспільству. Чому ви не йдете захоплювати податкову, або управління митниці - от де справжні кровосісі сидять, які грабують державу і всіх її жителів одночасно. Чому не захоплюєте особняки тих продажних митників та податківців які їздять на мерседесах. Чому не йдете захоплювати суди, де виносять незаконні рішення за гроші та грабують державу, ламають долі людям а самі їздять на машинах по 150 тисяч доларів. На крайній випадок ідіть до міського голови, запитайте чому в Ужгороді такий бардак, що і війни не треба - доріг нема всюди болото сміття, розруха, а його сини та і він сам хати будують та нові джипи купляють. ЛЮДИ - ВИ ЯК ЗАВЖДИ ПРОСТО МАСА - ПРОКИНЬТЕСЯ НА КІНЕЦЬ І ПОЧНІТЬ ДУМАТИ СВОЄЮ ГОЛОВОЮ А НЕ ДУРНІВ СЛУХАТИ!!!

СУ
Слава Україні

fox пійди завтра до церкви і покайся!!!

F
Fox

І правильно! Чиновники підтримують свого лідера! По обличчям людей видно, хто за кого. Не варто робити цирки і нищити площу. Люди будьте розумними і мудрими. Олександр Олександрович ми Вас підтримуємо! Ви кращий!

Б
Бачі

На Західній Україні лише на Закарпатті та Буковині підтримують зЕКА... У цих двох областях найбільше мадярів, ромунів, а головне - циган чорних(вихідців з Індії) і білих(не вихідців з Індії, але дуже люблячих десь щось поцюпити). А все дуже просто, лише при бидлопрезидентові є шанс примкнутися до етнічної нації мадярам, ромунам..., а для циган, то президент-злодій найбільший авторитет у світі, навіть імена циганчатам дають "Янукович" та "Азаров". При якому з президентів півЗакарпаття та півКриму отримали відповідно угорське та російське громадянство??? Правильно! При крадієві шапок!

М
МУКАЧЕВО

ЧОМУ ЗАКАРПАТСЬКУ ОДА МАЮТЬ ЗАХОПЛЮВАТИ ЛЬВІВ"ЯНИ????????? ЛЕДИДА МОЛОДЕЦЬ !!!!!!!!!!!!!!

УС
украинцю с востока

Восток поддерживает Закарпатье , а ты урод галицайский!!!!

П
павло

ото цікавий заголовок - будівлю закарпатської ода захопили... чиновники. молодці, такого більш ніде в україні нема молодці чиновники...

М
Маша

Кучка наці зі Львова приїхали на наше Рідне Закарпаття та вчать нас жити. Геть на свою Бандерівщину!!!!!!!!!!!

УС
Украинцу с Востока

С Востока, у вас там на востоке наверное вообще на улицах пусто, все смотрят революцию по телевизору, там земляками командуй.

УС
Украинец с Востока

Неужели на Закарпатье большинство рабов и холуев партии гопников. Неужели людей устраивает коррупция, безправие, беззаконие и беспредел бандитской власти. Встаньте с колен, защитите будущее свое и своих детей.

Р
Рата

Хрен вам а не Санича

М
Мукачівець

Сан Санич. Так держати.

ДП
До Паші

Паша ідіот він не розумію що таке сесія і так дальше, лише дурницю говорити вміє

П
паша

Сьогодні робочий. Відпрацьовуються новорічні вихідні. Вчи закони, бо по ходу ідіот тут ти!

П
Паші

Ти ідіоте! Нись субота!

П
Паша

Фото чиновників сюда. Хай люди знають чим вони в робочий час займаються

М
МУКАЧЕВО!

ЛЕДИДА - ТРИМАЙСЯ !!!!!!!!!!!

Читайте також