Закарпатський окружний адмінсуд підтвердив реєстрацію Андрія Балоги (ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)

13
20

Судді відмовилися задовольняти позов до ОВК щодо неправомірності реєстрації Андрія Балоги кандидатом у депутати Закарпатської облради від Єдиного Центру на довиборах, які мають відбутися 3 березня.

У неділю, 10 лютого відбулося друге засідання Закарпатського окружного адміністративного суду, за результатами якого було підтверджено правомірність реєстрації Андрія Балоги як кандидата у депутати Закарпатської облради від Єдиного Центру по округу №5 з центром у Мукачеві.

Таким чином суд відмовився задовольнити позов іншого кандидата по цьому округу Михайла Русина, який наполягав, що Андрій Балога начебто є членом Партії нового покоління (прийнятий у її лави київським осередком політсили).

Позивач ні на перше засідання, яке відбулося вчора, ні на друге не з'явився. Його інтереси представляв адвокат. У якості підтвердження позову він навів ксерокопію документу, в якому зазначено, що Андрій Балога є членом Партії нового покоління. Однак, жодного іншого доказу - ні оригіналів, ні копій документів, які б засвідчували, що йдеться саме про того Андрія Балогу, а не його однофамільця, або інші докази надані суду не були.

Натомість сторона кандидата Андрія Балоги навела оригінали документів щодо його партійності, зокрема членства у Єдиному центрі та діючій безпартійності.

Відтак, суд відмовився задовольнити позов через брак доказів.

Натомість, представник позивача запевнив, що збирається оскаржувати рішення Закарпатського окружного адмінсуду в Львівському.

Перше засідання за цим позов відбулося вчора, у суботу, 9 лютого, однак через відсутність сторони позивача, засідання було перенесено.

Нагадаємо також, що у п'ятницю рішенням Вищого адміністративного суду України було позбавлено статусу народного депутата Павла Балогу та Олександра Домбровського.

Коментарі

CC
cooltif cooltif

Прежде всего хочу сказать, что ето заработок для всех. Неважно в каком регионе Украины Вы живёте, это способ заработать, я предложу вам всем увеличить свой доход не выходя из дома. Я являюсь временно безработным и знаю как сейчас трудно найти подходящую работу. Этот метод подработки я испытал сам и, уверяю вас, он реальный. ПОЧИТАЙТЕ !!! http://www.salesman.ua/job/vacancy/show/12050.html?user_type=1

О
Олександр

Молодець Андрій!!! Рви їх, як то кажуть, на паздіря!!! )))

П
правозахісник

Андрійцьо ВД то ще той сукин син.У2 2003-4роках прислуговував Різаку потім після помаранчевої перемоги Балозі зараз готовий відсмоктати донецьким в лиці Ледиди а завтра будькому іншому . Нічого не вдієш така у них доля.

МС
Микола Староста (Жалива)

Ця схема уже відпрацьована у 2002 - 2004 роках, тут нічого нового вони не придумали.

F
Fredy

Миколі Старості В суд можна подавати, причин на то достатньо. Але балоганами формується в Мукачеві громадська думка, що всі підстави по зняття андрійка з реєстраціїї надумані, і в тому це перше рішення і підтвердження. Цікаво, хто з них такий хід придумав?

Ю
юра

Балоги-еліта,якої на Україні майже нема.Це породисті політики західного типу,яких неможливо обвести,перепрацювати,зганьбити.Якщо Андрюша піде у батька,то обовязково стане щасливою людиною.

МС
Микола Староста (Жалива)

Шановні тут Балога зіграв на випередження, щоб хтось інший не подав до суду. Тут юристи Балоги спрацювали на п'ятірку.

F
Fredy

Ну і балогани... самі на себе в суд подають, а потім вонь создають про "утиски влади". Тому і вибрали не самий удачний варіант, бо знають, що ще є куча причин, щоб позбавити андрійка статусу кандидата. Не розумію ВІ як батька, навіщо він сину молоді роки портить?

МС
Микола Староста (Жалива)

Все це чистої води провокація, ніякого відношення до цього суда влада не має. Михайло Русин є працівником "Барви" і не є членом Партії регіонів.

А
Адвокат

Респект Закарпатським суддям молодці пацани шо совість не продали Данецьким уродам і прихвостням іх на ЗакарпаттіКонюха

T
tedy

виборчі баталії у 2003-2004 році стосовно мукачівських виборів проходили у льівському суді, у 2012 році деркача діло теж, і до того ще пару судів балога програвав у львові та ніяка свобода йому не помогла. балога не істіний арієть з завидівським діалектом, всобода виконує замовлення пр та фінансується ними)))) тепер балога за юлю, а всі помнять ще живий ланцюг проти юлі? данча друг балоги все сказав тоді: +18 http://youtu.be/0J-uRuaIrPY

ДВ
до Валентина

Поперше у львів"ян більше здорового глузду, більше патріотизму і на самкінець,на мою думку,там точно підключиться "СВОБОДА",якої бояться регіонали,як чорт ладана.Лише надія на Львівський апеляційний адмінсуд!

В
Валентин

Згоден з Читачем. А якщо Львівський суд скасує рішення Закарпатського то це буде вже точно судівський безпредел і свідченням замовності справи владою. Бо інакше як можна без доказів задовольняти позов

С
Свідок

Ригіонали завжди були тупими але щоб настільки..... На що взагалі вони розраховували? Ось це вам рівень чубирка

Ч
читач

У Львівському адмінсуді судді на такі кричущі порушення не підуть, щоб скасувати законне рішення судді Закарпатського адмінсуду.

T
tedy

оскаржувати рішення Закарпатського окружного адмінсуду в Львівському- ой ! для балог страшнішого суду не має як Львівський)) є гірький досвід у них! от там буде карусель))))

Ч
читач

Суддя просто порядна людина,у якого на першому місті власна гідність та сумління!

M
McMurphy

Ура !!!! ПОБЕДА . тепер всі ліпше станемо жити))))

В
Валентин

Нарешті! Хоч один суд прийняв законне рішення. Думаю тепер усім зрозуміло, що позов надуманий бо доказів ніяких не було надано. Подивимося що скаже Апеляційний суд. Андрію бажаю перемоги на зло усім ворогам!

М
Маша

Коли ці ПРівці вже остепеняться зі своєю беззаконністю.

Читайте також