Закарпатський слід у "чорній касі" Партії регіонів привів на Золоту гору Ледиди

23
14

Mukachevo.net провело власне розслідування, на основі оприлюднених днями документів про фінансові виплати Партії регіонів.

У цих документах фігурують різні суми – від кількох сотень доларів до мільярдів. Навпроти однієї з кругленьких сум – $400 000 – значиться Закарпатська область і прізвище Іванцик С.М. Датована виплата серпнем 2012 року, за кілька місяців до парламентських виборів 2012 року.

Як вдалося дізнатися Mukachevo.net з офіційних джерел, гроші отримала Іванцик Світлана Михайлівна. Вона працює або працювала на той час головним бухгалтером ТОВ «Золота гірка», і проживає в Ужгороді. На останніх місцевих виборах вона балотувалася у територіальному виборчому окрузі №6 в Ужгородську райраду, є членом Опозиційного блоку.

До слова, власне комплекс «Золота гірка», або Золота гора, є власністю сім’ї екс-губернатора Закарпаття та лідера місцевих регіоналів Олександра Ледиди.

Коментарі

СМ
Свинська масть

Всім по 20 років тюрьми і власність забрати і дати сиротам

1
1

канешно пишуть хоть шо лем би люди забували шо їм принесла ся влада.

К
кокаин

а ко из тепришньои власти ,включая президента,не був при влади Янука?их "чорна каса" не касаеся?ответ:"канешно нет,бо ко став генпрокурором,на кого буде робити?".....

ГО
Гуцул Орест

Уже незнають чим народу мозги запудрити оби отвлекти від нагальних проблем..недумайте лохи про тарифи зарплати а уровень життя,..а думайте про очередное сенсаційне повідомлення яке благополучно забудеться скоро

Б
баранинець

Якшо файно потрясти документи, як скуповували паї на туй горі то мож усю землю вернути селянам- бо там росла чорноплодна горобина савхозу "Великолазький".Усьо теба дякувати районному земельному начальству на той час.

П
пр

То Янукович банкет заказував.

Д
Добрый

Автора сенсации о «черной кассе» Партии Регионов вызвали на допрос в Антикоррупционное бюро Украины Национальное антикоррупционное бюро Украины вызвало на допрос народного депутата от Блока Порошенко Сергея Лещенко по делу о так называемой черной бухгалтерии Партии регионов. При этом советник главы МВД Антон Геращенко выразил мнение, что доказать коррупционные факты, о которых свидетельствуют опубликованные документы, практически невозможно. Короче - лепят вам горбатого. И что не день всё тупее и грубее. А чё, пипл хавает.

М
мундан

Лоці діла тебе і таких,як ты треба построїти єдну псіхушку обысьте скакали і майданили.Бо такоє жыття намайданивісь што гута бы тя вбила!

Л
Лоці

Треба єдну тюрьму построїти та туда всіх регіоналів най вспоминавуть як файно било-але треба ще одну строїти.....інакше нибуде нич із сього образованія

А
Айно

Чому така "кристально чиста" влада не проголосувала сьогодні за створення ТСК ПО ОФШОРНОМУ СКАНДАЛУ!? Вже ся догаздували, путін ся приїв, з януковичом-азаровым даже поравнювати сьогодення не мош. Давай найдеме якісь папіря, аналогічні золотому батонови і унітазови, та й дале бодеме піплу розводити.Хліба фігу, давай зреліщ!

1
1111

На фоні майдаунів Янек білий і пухнастий. І між іншим законний президент...

Т
Тамара

"Золота гора є ВЛАСНІСТЮ сім'ї ледиди!Дуже цікаво!В Ужгороді немає землі(за словами всіх мерів і теперішніх і колишніх)щоб виділити не те що простому смертному,а навіть воїнам з АТО.А тут ціла гора!А як там ліс вирубали підленько ще в 90-ті!На свята,у вихідні!Та шо тут говорити,МЕРЗОТА і ПР, і опоблок!Ці виродки такі далекі від проблем людських,від горя простих людей.А лізуть у владу і лізуть...

С
старик

бпп, нф, пр с одной стороны(ширка) а с другой самопомощь, батькивщина, свобода и клоун ляшко. за кого будем голосовать, народ, или по граблям и дальше танцуем....или никаких выборов, смотрящими обойдемся. ?

П
почалося

):.

Читайте також