Закарпаття Fashion – фест: Мукачево в очікуванні

41
27

Місто над Латорицею знову перетвориться у столицю моди.

У п’ятницю, 7 жовтня в Мукачеві у торговельно-розважальному  комплексі  «Щодня» пройде перший в краї fashion-фест.

Організатори ставлять за мету – сприяння розвитку творчого потенціалу молодих українських дизайнерів, надання реальних перспектив подальшого професійного зросту авторам, сприяти встановленню ділових зв’язків між дизайнерами  та підприємствами легкої промисловості, надати можливість дітям з шкіл-інтернатів, реабілітаційних центрів, громадських організацій та благодійних фондів продати свої авторські роботи, через призму гарного стилю та моди популяризувати наш край і зробити його шопінг- центром  для туристів та гостей.

«Закарпаття Фашіон фест - 2011 проводиться, насамперед, для того, щоб підтримати молодих дизайнерів краю, – повідомила Мукачево.net організатор заходу, директор модельного агентства «V&A-MODELS Жанна Калинич. – Крім закарпатськх дизайнерів серед учасників будуть також гості з Києва, Хмельницька та Львову». 

В рамках проведення фестивалю відбудуться:

- фото-виставка «Між минулим та сучасним»;
- прес-конференція та круглий стіл на тему «Проблеми та перспективи галузі легкої промисловості»;
- виставка-продаж  робіт  талановитих дітей  з особливими потребами;
- показ робіт молодих дизайнерів ;
- показ  колекцій брендового одягу, взуття та аксесуарів від підприємців краю;
- світська вечірка з фуршетом та дискотекою;
- теле-проект генерального інформаційного спонсора ТРК «М-студіо».
 
Минулого тижня відбувся кастинг моделей та перші репетиції. Подробиці – у фоторепортажі Мукачево.net.
 
 
Довідки про захід за контактами: Е-mail:viamodels@mail.ru, тел: Жанна - 095-578-71-76, Зоя – 095-534-57-98.

Коментарі

Л
Ласточка

Kiev Alex kiev а тебя кинули?Да?Ты свечку держал? Или лысая голова никак успокоиться не может? Жанна всегда посылала куда подальше таких уродов как ты! И где ты теперь?Правильно...В яме полной.

KA
Kiev Alex kiev

Privet vsem pust Mukacevo vse znayet shto ana Nastayashe AFIRISZKA SKOLKA LUDEY ABMANUL I KIDAL PARASPIT VSEX MUSHINA SHTOBI PALUCIT DENGI VOT I VSE KAK MOJNA DAVERIT DEVUSKAM YEYO

Н
Нюра

Так,так... Все такие умные,а кто нибуть пробовал сам, что-то в этом роде зделать. Ошибки и бла бла бла. Девочки двигаются,прогресируют,стараются. И находятся чорноротые!!!!! Нет чтоб поддержать,порадоваться,похвалить.

В
випадковість

мені дівчата сподобалися

З
Зоя

Djoni Довідки за контактами: Е-mail:viamodels@mail.ru, тел: Жанна - 095-578-71-76

D
Djoni

чи є можливість стати учасником якогось із ваших показів.........або що потрібно зробити тля цього........

П
паша

Анон ану ка быстренько фото по ммс отправь своё а то мы ищем кто со злости обосрал нам туалет на 3 этаже в Щодня.

А
Анон

Страшненькие какието все, итого на твердую двоечку.

P
plesen

да все нормально, мальчики и девочки попиарились, их даже фоткали, и теперь можно друзьям в контакте ссылочки кинуть, это же круто, и главное все на халяву. конечно проведение и организация не на сверхвысоком уровне, ну так нормально, все счастливы, никто ж ничего нет потерял. побольше движух веселых и разных

КЖ
Калинич Жанна

Почитала!Посмілась!Наш караван іде далі!Завдяки Вам "друзі" та вашому чорному (ЗАМОВЛЕНОМУ ПІАРУ) не було вільних стільчиків в залі.А їх було близько 200 та 3 поверхи людей дивилися це шоу з 28 коллекцій одягу.Це тільки початок і він пройшов на високому рівні!Дякую всім хто допоміг організаторам "Закарпаття Фешн -Фест-2011"

П
патріот

Mukachivec відробляєте гроші що вам платять за чорний піар?Зависть зїдає з середини дуже швидко!Памятайте

*
*Mukachivec

Фашион лоховози. Жанна, трохи двинута на мозг... Мукачево не Паріж і не Італія. Не має чому хвалитися.

)
)))

"Закарпаття Фашіон фест - 2011" очень правильно, не Фешн, а "Фашион" )))))

Н
Наташа

Аноним, это не тебе судить красивые девушки или нет...во первых, это не конкурс красоты, во вторых, я бы не сказала что в тайме больно сильно красивые девушки...

Х
Ха

противно читати коментарі....всі в одній кастрюлі варяться, і кожен іншого кипятком питається облити....а тема яка? (пересічний читач, помилки дозволяються)

*
*****

Цілком підтримую Гостя та Дана, щодо зауважень відносно грамотності.

Г
Гість

справа не у випущених буквах, а словах "дикретна", "по перше" і відсутності ком. те, що можна вибачити пересічним читачам, не личить представнику мас-медіа чи ведучим телеканалів. не потрібно ображатись, просто зверніть на це увагу, коли спілкуєтесь тут.

М
Мукачівець

До читача: так покази можуть влаштовуватися і від пришестя Христового, але це не означає, що Мукачево є столицею моди!!! І ще: "...Журналістам видніше вони там були!..." так це журналісти визначають статус міста? ммм, а я думав, що їхнє завдання - висвітлювати події. "Чепуха" якась

Д
Дан

Народ!!!!Ким би ви не були-НАВЧіТЬСЯ НОРМАЛЬНО ПИСАТИ!!!!!

КЖ
Калинич Жанна

Так Шановна гостя Ваша правда саме......" з ваших слів ..та пунктуаціних" Цінних пунктуа ....саме так)))))

КЖ
Калинич Жанна

Шановна гостя в мене клавіатура "зависає" коли бачить як ви відповіді на коменти під чужими іменами строчите тому й помилки!Мені вас дуже шкода бо явно те чим Ви змушені на роботі займатись не приносить вам ніякого задоволення!Ви обмежені та залякані!Дуже важко жити в страху та заздрити іншим! Хай Вам допоможе психоаналітик!Бо поки не хочу читачам відкривати Вашого справжнього імені!

Г
Гість

але скільки орфографічних та пунктуаціних помилок у відповіді шановної Жанни... як прикро ///

Ч
Читач

Шановним мукачівець!Покази в Мукачеві організовуються з 1997 року!Ви не обізнані!Журналістам видніше вони там були!

М
Мукачівець

ого!!! Як гучно сказано: "...ЗНОВУ перетвориться у столицю моди". А чому знову? Коли це Мукачево було столицею моди? Що за нісенітниці? Що це ви такі дурниці пишете?

КЖ
Калинич Жанна

Шановний АНОНІМ!Сама уважніше передивилася фото дівчат які є в цьому фоторепортажі!Ви уважніше прочитайте мій блог....а саме невеличку статтю і зрозумієте що за дівчата та хлопці приймають участь у фестивалі ....По перше це мабуть єдиний фест де надається можливість всім бажаючим хлопцям та дівчатам в віці від 15-25 ,зріст від 165см у дівчат та від 180 см у хлопців прийняти участь!Перевага надається тим хто приймав часть у аналогічних показах та конкурсі молодих дизайнерів "Новий колорит" що проходить в МДУ.Модельне агенство "V&A-MODELS"promo group в звязку з моєю дикретною відпусткою певний час не працювало.І на жаль більшість дівчат встигло вийти заміж,змінити місце проживання та завести ревнивих хлопців які НЕ ПУСКАЮТЬ свою дівчину на ПОДІУМ!Всі дівчата які будть приймати часть в показі ВИСОКІ,ГАРНІ,РОЗМНІ та ВІДПОВІДАЛЬНІ! НЕ ГАРНИХ ЖІНОК НЕМАЄ !!!!!

А
АНОНІМ

Невже в Мукачеві нема гарних дівчат?? Знову понабирали казан яких... який раз уже намагаються організовувати фестивалі високої моди, а нормальних моделей знайти не можуть... Ви організатори вийдіть погожої днини на Миру і у Тайм там буде досить гарних дівчат, більшість з ваших моделей з якими і порівнювати гріх.... Роззуйте очі!!

М
Мийрі

О на фотці Стас))

Читайте також