Закарпаття переходить в "червону" зону

6
68

Відповідне рішення 8 лютого було прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як повідомляє міністр Кабміну Олег Немчинов, «червоний» рівень епідемічної небезпеки на території Закарпатської області запроваджують з 11 лютого.

Разом із Закарпаттям в "червону" зону переходить Луганська та Хмельницька області.

Відтак, з 11 лютого на Закарпатті запроваджують ряд нових карантинних обмежень:

Зокрема, забороняється:

  • робота закладів громадського харчування, окрім адресної доставки та замовлень навинос,
  • робота ТРЦ та інших розважальних закладів, кінотеатрів, театрів тощо,
  • робота закладів освіти, окрім дитячих садків і початкових класів шкіл,
  • робота непродовольчих ринків і магазинів, спортзалів, басейнів і фітнес-центрів,
  • проведення масових заходів, окрім офіційних спортивних заходів і матчів командних ігрових видів спорту без глядачів,
  • робота закладів культури, окрім історико-культурних заповідників, проведення кіно- та відеозйомки.

Важливо, що вказані обмеження не будуть діяти у тих випадках, якщо 100% співробітників (організаторів) та відвідувачів (учасників) вказаних закладів (заходів) будуть повністю імунізовані та матимуть зелений COVID-сертифікат, негативний результат ПЛР-тестування чи експрес-тестування на антиген (дійсний 72 години) або сертифікат про одужання.

Робота банків, АЗС, ветеринарних магазинів, аптек та всіх продовольчих магазинів на всіх рівнях не обмежується, проте обов’язковим залишається дотримання протиепідемічних правил.

Водночас, місцева влада на “червоному” рівні може ухвалювати додаткові заходи щодо посилення протиепідемічних правил в регіоні.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ГК
Гнилому Куску Васильевичу

Запомни пыль, ты не украинец, и отношения никакого к, без преувеличения, великой украинской нации не имеешь. Ты только позоришься, и от своего позорного лица пытаешься представить нацию в ужасном свете. Ты и есть самый настоящий кремлебот, который работает на то что бы о украинцах складывалось мнение по тебе. Но не думай, таких идиотов мало, кто бы не понимал что ты просто провокатор. Ты позор своей семьи, своего рода, в этом ты преуспел. Поэтому посмотри на себя в зеркало, ничтожество, и спроси сам себя кто ты. Повторюсь, ты не украинец и не закарпатец, ты грязь, и пытаешься их очернить и опозорить. Слейся уже и не показывайся, а все адекватные кто тебя видят, должны посылать тебя туда, где тебе место. Украине не нужны такие недоумки как ты. Это нация смелых, умных и честных людей. С великой историей и культурой. Но ты и тебе подобные к ним не относитесь. Слава Україні!

ДН
до нижньої марги

тупа марго ссиклива сільська.здрисни звідси.для тебе ддятла,вакцинуйся ще..спермою старого верблюда..точно барановірусом щепили тебе.на глупото,читай про цивілізацію. З березня Чехія відміняє практично усі ковідні обмеження Четвер, 10.02.2022 | 09:20703 5 Як повідомив Прем'єр-міністр Чехії Петро Фіала з 1 березня в країні буде скасовано більшу частину обмежень, введених для боротьби з пандемією коронавірусу. Вчора 9 лютого на прес-конференції після засідання уряду глава кабінету зазначив, що діятиме лише вимога носити в громадському місці респіратор. Уряд із завтрашнього дня повністю скасував правило щодо контролю щеплювальних сертифікатів у відвідувачів підприємств громадського харчування та сфери послуг, на культурних та спортивних заходах. Наступного тижня припиняється регулярне тестування на коронавірус на підприємствах

ІВ
Іван Васильович

О як руський мір тут розгався)).. Руський Иван ,бросай клаву - хади дамой!!! Твою бухую Машу - армянин - сосед в жопу дрючит)) !!

ДG
До G

Когда Зеленский читать научится, тогда что то выполнится. А пока остаётся только по соседним странам с протянутой рукой стоять, и вгонять Украину в долги. Возвращать то не ему. Eб...ан Васильович будет возвращать, его дети и внуки, но ему пох. "У нас в России красота, Путин, водка, нищета." Всё что знает этот ущерб и ему подобные, недальновидность зашкаливает.

ДG
До G

Тоді коли росія виконає пункт 2 угод, і далі по списку.

ТТ
Тук тук

Хочу укола хоть 10 або нараз

G
G

Нравится не нравится терпи моя красавица, когда украина выполнит Минск?

СП
Стоп поліетилен!

Ще вам треба української вакцини, не то слово.а загалом, правильно

ГК
Гнилому Куску Васильевичу

Тебе воняет русским говном потому что оно у тебя во рту, рот иди помой с хлоркой, курица. Всем понятно кто ты и что ты.

М
Мукачівка

Ніякі вакцини не допоможуть. Люди свідомо (особливо вакциновані, бо в них "захист") ходять на роботу з симптомами грипу. І банки і школи і магазини. І розносять заразу.

ІВ
Іван Васильович

Точно гімном руським туй завоняло).. чи то не Жиріновський часом крякнув уд Ковіду).. шось не поміг йому супер Спутнік - сім раз вколотий))…

Ф
Ф

Статистика цифри обмеження прав свобод і круговорот брехні . І де тут про здоров'я про розвиток про виробництво якоїсь Української вакцини КРАПКА

ГК
Гнилому Куску Васильевичу

Ты гукан в городе это расскажи, в центре, тебе быстро расскажут про то, где и кем завоняло. Но этого не будет потому что в душе ты просто мышь. А лучше бы вернулась бы ты в свой аул, и там на вышине рассказывала таким же умственно отсталым как и ты о том как ты воевало с москалями в комментах. Ибо тем кто удивляется присутствию хоть какого то языка в Закарпатье, точно место где то в дали от цивилизации. Всё что бы ты не написала, глупая ты курица, ни о чём, пока ты не оставишь свои контакты. Номер телефона, ссылки на профиль, или адресс свой. Просто такую чепуху как ты, пора наказывать, по другому вы не понимаете, ты уже многих достал. Или пишешь, или сливаешься с позором как последнее испуганное существо.

ІВ
Іван Васильович

Скільки мацкалів на закарпатський сайт намело).. Ніяк Путіном туйка запахло, чи завоняло))

ДН
До нижнього

Я война началась??? На каналах олiгархiв , вже, 3 мIсяцi розказуютьь, ож Путiн нападе!!! Чи ти про яку войну ? Можливо про вийну олiгархiв iz пенсioнерами ?!

ДН
До Нехта

В 2014 году. Только дошло?

Н
Нехта

Война на Донбассе началась.

ДА
До Аксаны

Девушка я вам не хамил. Меня человек спросил я ответил . Каждый человек поступает так как считает нужным. Наша семья сделала прививки когда 11 человек из нашего круга знакомых ушли в мир иной.

ВХ
Взяточник хохол

Іван Васильович гей

ДА
до Аксана

Аксана вы быдлота и неадекват. Щель себе хлоркой посыпьте.

Sonic До 21:46

Ну по всей видимости эти симптомы и есть результатом вашей вакцинации. Похоже первый раз они были тяжелее. Нет гарантий что не заболеет человек после вакцинации, из каждого утюга об этом твердят. Вопрос в том что снижается вероятность смерти от осложнений.

1
1

АНТИВАКСИ, ЙДІТЬ НАХ,,Й І НЕ РОБІТЬ ГАНЬБУ, МРАКОБІСИ ЇБ,,ЧІ !!!

ШБ
Шонді Бачі

Червеня зона, а де до калиби што теперь робити маву что буде… йойойоййййй йойой йойой

А
Аксана

Когда уже коровабесов будут закрывать в лепрозориях, чтобы не воняли и не мешали жить нормальным людям? Геройствует оно, переболело, укололось, снова переболело. Ни один нормальный человек не будет выставлять напоказ свою слабость. Закрыть и хлоркой опсыпать вокруг, пусть колются себе под хвост. Только хлорка вам поможет, коровабесы.

Д2
До 21.06

Симптомы прошлый раз и сейчас совершенно разные. Первый раз рези в животе боли высокая температура, но и выход был течении недели а этот раз начаось с першения в горле насморк температура всего-то 37.2 и то пару дней плюс двусторонняя пневмония и кашель три недели. Так что берегите себя и близких. Всем здоровья.

Sonic До 21:06

И такие же были симптомы как и первый раз? До прививки?

ДИ
До иван васильевич

Правда это не из личного опыта, а из телепомойки очкарика Мураева. Но сути дела это не меняет..

ДИ
До иван васильевич

Из личного опыта. В прошлом году вся семья переболела ковидом. В сентябре сделали прививки я coronovac , жена и сын Astra zeneca. Две недели назад все переболели короной повторно. Делайте выводы сами...

МП
Марек Приперджзецькі

Як ся почне вуйна, то прийду до доктору, які лічат корону, вони мают пеньонзу. Поговорю з ними про лікування.

ДН
до нижнього

Не пхай свою похмільну мордяку помежи люди і не рознось заразу, мракобісе й..баний!

ДВ
до вакцинованих

ці вакциновані вообще подуріли) майжек мають енцефалопатію після вакцини!!! од.... біться од нормальних людей!!! їх і так вже мало лишилося!!! ви ся коліть і в мозок! но то, дурні, вам непоможе!!!

PD
Petushoni detected

до нижньої марги = Шоні = Майдаун = мукачівець = СРСР = Авто = Лавор = кукуруку = Пердевал = Радянська ЛЮДИНА = Леся

ІВ
Іван Васильович

Ти зайчику хотів мене файно зазвідати звідки я це взяв))?? Ну хоть би звідти що я в свій час сам в тих службах робив дашто)).. І дашто дагде роблю і зараз).. І добре знаю і вижу у себе ко якраз ти є ))..

ДН
до нижньої марги

ти ся де таке тупе родило?фсб.хйсб..тебе з дурки вже вигнали,там надоївись уже всім.тепер сюда срати прийшло

ІВ
Іван Васильович

AxeIF Московські попи на Закарпатті не зато проти вакцин бо кровожадні і хотять більше служб і похорон)).. Они просто темні та тупі в основному, звикли слухатися з Московського Патріархату що їм кажуть робити, інакше їх звідти повиганяють..А Московський Патріархат (закордонний відділ) ще від Леніна-Сталіна став філіалом Отдела Внешней Разведки НКВД,потім КГБ а тепер ФСБ. Їм до Бога діла мало)). Так як може хтось забув што війна йде України якраз з ними, то все що для Українців гірше то для них просто супер. І коли тут старші люди не вакцинуються слухаючи тих самих попів ( котрі часто і не розуміють шо їх пользуює ФСБ як презервативи), і коли наші люди хворіють тяжко і помирають, то для ФСБ це просто супер. Обстановка накаляєся зсередини , влада ослабляєся, і мож брати Україну голими руками.. Або просто поміняти владу . ФСБ наші люди , старі що помирають внаслідок - до задниці).. Може це хтось до сих пір цього не видить і не розуміє))??? Чи може тоже тут кнопає для ФСБ )) ???

С
Серий

Се дибілізм з їхнім ковідом та ці прививки повна туфта кончені

Ч
читач

пох..й

Д0
До 07.02

Іван Васильович, ти вакцинований бустернов дозов? Айбо чесно?

A
AxelF

Оказывается Іван Васильович иногда рассуждает здраво, и нельзя с ним не согласится. Всё правильно написал про процент вакцинации и попов которые топят против вакцин. Им сейчас работы выше крыши, в три смены отпевать, кто ж откажется... Звёздный час.

М
Мукачівка

Гута би іх убила із іхньов червонов зонов тоту Верховну раду треба розогнати всю давно сволочі щоб вони виздихали

ІВ
Іван Васильович

О ще одна чмирота руська по имени Свобода найшлася))...Іди в гузицю там ти будуть усі условія які ти треба!!

С
Свобода

Але, нет условий для карантина нет того количества смертности !!!, это превышение полномочий ,от Ляшка !!! ,

ІВ
Іван Васильович

У Закарпатті май нижчий процент вакцинованих.. Такий і результат, хворота рознеслася по максимуму. Сидіть тепер дома на задниці…Антивексери з попами московськими зробили своє діло..надурили нарід…

WW
Wow wow wow

Раунд! Нижний точно не с России пишет, ходит по тонкому льду загреметь на бутылку за оскорбление чувств верующих:)))))

ДН
До нижнього

Знову сховав в дупI телефон вIд санIтарIв !!! Прийми пIлюлI I спати! Перед сном помолися балигови та обрIзаникови iiiсусикови, син бога, якого уср@л@ в хлIвови целка марIя !

Д2
до 22:29

Батерфляй =============================>>> МАРШ У ДУРКУ!

Б
Балога

Не хитайте човен, бо ПутIн нападе через 50 рокIв !!!! Чи уже напав 8 рок тому ?! Короче ,на каналах олIгархiв ще не визначилися -шизофренiя !! Якщо е корона, то нехай здохне ахметка, коломойша,королэва британська, балига, зеля , тодi увiруемо в страшный вIрус!!!

П
Пак

Война на носи ура хоть мало постриляемося

ЗГ
Законослухняний громадянин

Але по великому рахунку, антиваксів треба гнати звідси в шию. І заразу розносять, і народ баламутять! Мракобіси вонючі!

ЗГ
Законослухняний громадянин

Молодці. Люди й так кінці з кінцями зводять так їх ще більше треба прижати. Правильно написано було , хоть 100раз вколися далі будуть епідемію вигадувати. Туб деспансери позакривали а нашо корона лише є більше немає від чого запаленню бути. Так само звичайний грип ніколи не викликав запалення. Але треба колотись від корони. Цікаво чому червона зона якщо частина населення вже вколота. Чи вакцина нічого недає. Запроданці срані! Дипутати вонючі!

ХА
Хфанэрный автомат

у нас рашке красота - водка, скрепы, нищета

ХА
Хфанэрный автомат

На період "АКЦИИ" называты ЗЕКами жителів ЗОНЫ

ІВ
Іван Васильович

То всьо зробили аби одвести очі, аби зе с пу договоривися.

Д1
до 18:40

Де ти там "розумний і адекватний коментар" знайшов?

ВН
Всі на рда!!!

Всі

7
77

Завтра под рда!!!

R
Rentgenolog

ко де провіряє відвідувачів. нико ниде маски не носить. яка се держава які се люди

Ц
Ціґань

Вчені ВОЗ дослідили, що введення лохдаунів понизило смертність від корони на 0.2%, а нанесли шкоди економіці у -8%. Дали рекомендації урядам країн їх примінення недоцільним і не корисним. Што йсе?

ЗМ
Зе молодец

А мені так приємно ссяти на тебе зверху

Д1
До 18.24

Так приємно читати розумний адекватний коментар. Але, на жаль, наші люди забагато сидять в зомбоящику і вірять тим брехунам.

ЯЖ
Я же мать

Они же дети

М
Молдавани

Без вакцини не продадуть вам хліба

Б
Біка

Се із за непривитих

Do мамки

Діти хворіли і до коронавіруса. Завжди всі зимою хворіють, простуда наше все. Не треба з цього робити епідемію. Спочатку була умова якщо хочете щоб школи працювали, вчителі повинні бути вакциновані. За дітей взагалі мова не йшла. Тепер вже потрібно і дітей вакцинувати якщо хочете щоб ваші діти в школу ходили. Потім почнеся якщо у вашій родині один не вакцинований вам відмовлено у обслуговуванні і так далі. Жили ми якось раніше без тестів і карантинів і в мирі і злагоді

М
Мама

До Fff а діти хіба всі вакциновані?Доречі діти тепер почали страшно хворіти, і це їм ще тести майже і не роблять

Н
Ніна

Дебіли ви червоні ,нахрена треба було вакциніруватися тоді , якщо і далі бавитеся в художество ! Та вакцина до одного міста ! Да треба ще бустерну херустерну !

F
Fff

Важливо, що вказані обмеження не будуть діяти у тих випадках, якщо 100% співробітників (організаторів) та відвідувачів (учасників) вказаних закладів (заходів) будуть повністю імунізовані та матимуть зелений COVID-сертифікат Не правда. Школи тепер закриті а вчителі всі вакциновані.

УТ
Ура товарищи!

Ура!

Читайте також